Belevingen in
Cala Santa Maria

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Cala Santa Maria: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Sardinië: dagboottocht La Maddalena-archipel

1. Sardinië: dagboottocht La Maddalena-archipel

Maak een unieke 7-uur durende boottocht naar de eilanden van La Maddalena-archipel. De boot stopt bij veel van de eilanden, waaronder Spargi, Budelli, Santa Maria en La Maddalena. Neem een duik of ga aan land en bezoek de winkeltjes. Aan boord is een bar en een restaurant beschikbaar. De boottocht vertrekt elke ochtend vanuit de haven van zowel Palau als La Maddalena. Je wandelt door het centrum van La Maddalena. Je hebt de mogelijkheid om een sightseeingtour door La Maddalena te doen in een bus met open dak (tegen bijbetaling). Pauzeer voor een duik bij Spargi. Bezoek de Rock of the Witch en bezichtig de oostkust van Spargi en het eiland Budelli met haar beroemde roze strand. Je kunt ook in de natuurlijke baden van Santa Maria en Budelli zwemmen.  Nadat je langs de kusten van Punta Sardegna en Porto Raphael vaart, word je weer teruggebracht naar de havens van Palau en La Maddalena.

...
Vanuit Palau: dagtrip naar La Maddalena-eilanden per boot

2. Vanuit Palau: dagtrip naar La Maddalena-eilanden per boot

Stap om 09:45 in en verlaat Palau om 10:30 uur.  Vaar dan naar het prachtige eiland Spargi. Wanneer de boot aankomt, til je je strandtassen de witte zandstranden van Cala Corsara op, waar je ervoor kunt kiezen om te zonnen, snorkelen, of de historische elementen van een aantal van de baaien te verkennen. Verlaat het eiland Spargi en ga via de kust richting het eiland Budelli om foto's te maken bij het beroemde roze strand "Spiaggia Rosa". Je betreedt het natuurlijke zwembad van Porto Della Madonna waar de smaragdgroene kleur van het water je de adem beneemt. Ga naar het eiland Santa Maria voor de volgende strandhalte en stap gemakkelijk uit met je spullen om te zonnebaden, een duik te nemen of een mooie wandeling maken naar de oude vuurtoren op het eiland. De laatste halte varieert - op maandagen, dinsdagen en vrijdagen na Santa Maria, wordt het eiland Caprera bezocht voor een fantastische zwemhalte in het natuurlijke aquarium in Cala Coticcio (Tahiti). Op woensdag, donderdag, zaterdag en zondag is de laatste halte na Santa Maria in het charmante historische centrum van het moedereiland La Maddalena, om te winkelen en te verkennen. Je komt om ongeveer 17:00-17:30 uur terug in Palau.

...

Sitemap Cala Santa Maria

Wil je alle activiteiten in Cala Santa Maria ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Cala Santa Maria

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 2.907 beoordelingen

excellent! De boot is middelgroot. we waren niet in de drukste. het team was echt geweldig vol humor. de prijzen in de boot zijn zeer redelijk (hetzelfde als op het land. reken 3 euro voor een extreem of magnum-achtig ijsje) de pasta wordt ter plaatse gekookt en smakelijk (en er is zelfs rab!). kortom een zeer goede excursie voor wie de eilanden graag wil zien zonder er met de auto heen te kunnen of er te blijven!

Om te doen indien mogelijk buiten het seizoen omdat veel mensen maar zo mooi en de kleur van het water fantastisch

Prachtige, fantastische stranden, zodra we terugkomen zullen we deze reis zeker nog een keer doen

Zeer goed onderhouden boot, vriendelijk personeel en goed georganiseerde reis.

Familie-uitje met 8-jarige, we hadden een geweldige tijd.