Belevingen in
Calgary

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Topactiviteiten

Calgary: De beste dingen die je niet wil missen

Calgary: algemeen toegangsbewijs Calgary Tower

1. Calgary: algemeen toegangsbewijs Calgary Tower

Klim met dit toegangsbewijs naar de top van de Calgary Tower en bewonder het panorama. Gelegen op 191 meter boven de binnenstad, biedt de Calgary Tower het beste uitzicht in de stad en is een must-see op de reisroute van elke bezoeker. Op het observatiedek ervaar je een spectaculair 360°-uitzicht over de bruisende stad en de majestueuze Rocky Mountains. Ga op de verbazingwekkende glazen vloer staan voor een ongeëvenaard panoramisch uitzicht op de straten van de stad beneden en zorg ervoor dat je de LED-lichtshow aan de buitenkant bekijkt die 's avonds van zonsondergang tot middernacht loopt. De LED-lichtshows zijn gemaakt om nationale feestdagen te vieren, lokale en nationale sportteams aan te moedigen, lokale festivals te ondersteunen en het bewustzijn voor belangrijke doelen te vergroten. Er zijn in totaal 132 lampen die meer dan 16,5 miljoen kleuren en effecten kunnen produceren.

Calgary: toegangsbewijs voor Heritage Park Historical Village

2. Calgary: toegangsbewijs voor Heritage Park Historical Village

Maak uw reis naar Calgary compleet met een bezoek aan het Heritage Park Historical Village. Breng een ongelooflijke dag door in een levend historisch museum van 127 hectare. Verken de historische gebouwen en antieke machines, rijd in authentieke attracties, communiceer met gekostumeerde improvisatieacteurs, leer over de geschiedenis van West-Canada en heb veel plezier. Het park omvat 4 verschillende gebieden die u per trein of te voet kunt bereiken: • Regeling vóór de spoorwegen in de jaren 1880 • Bonthandelsfort uit de jaren 1860 en First Nations-kampement • Levend historisch dorp uit de 20e eeuw • Jaren '30 tot '50 - Heritage Town Square Elk gebied is vol met spannende dingen om te zien en te doen, en neemt je mee terug in de tijd naar de begindagen van de geschiedenis van West-Canada. Bezoek de tentoonstellingen van Calgary's Electric Streetcar System, Standard Gauge Railway, Gasoline Alley Museum met een indrukwekkende verzameling oldtimers, Hudson's Bay Company Fur Trading Fort en vele anderen. Verken de historische huizen en saloons, zie een smid in actie, bezoek de boerderijdieren in de Ranch Area en nog veel meer. Vergeet niet een ritje te maken met de antieke midway-attracties, waaronder het reuzenrad, Bowness Carousel, de Caterpillar en de Whip - 's werelds eerste spannende attractie. Sluit uw dag af met een ritje op de SS Moyie raderboot of maak een ritje met een paard en wagen. Eten en drinken zijn verkrijgbaar op verschillende locaties in het park, evenals verschillende winkelmogelijkheden om het perfecte souvenir te vinden.

Van Calgary: privédagtrip naar Banff National Park

3. Van Calgary: privédagtrip naar Banff National Park

Bezoek het eerste nationale park van Canada en geniet van de schilderachtige uitzichten rond Banff Town, Lake Louise, Moraine Lake. Een vrije tijd om Banff Town, Bow Falls, Secret Corner, Tunnel Mountain Drive, Lake Minnewanka en Two Jack Lake te verkennen. Vervoer heen en terug vanuit Calgary. • Update: we bieden alleen een PRIVÉTOUR exclusief voor uw groep en gezin. We zullen de strikte gezondheidsrichtlijnen volgen om deze tour volgens de hoogste veiligheidsnorm uit te voeren. Samen zullen we nog steeds genieten van reizen en het ervaren van Banff National Park.

Calgary: Sightseeing-bustour van 3 uur

4. Calgary: Sightseeing-bustour van 3 uur

Verken Calgary en zijn bezienswaardigheden, van de Calgary Tower en Heritage Park tot het beroemde WinSport's Canada Olympic Park. Reis door de stad terwijl je ontdekt hoe de Calgary Stampede, de Olympische Winterspelen van 1988 en de spoorweg hebben bijgedragen aan het creëren van deze kosmopolitische stad. Ontdek bezienswaardigheden in de stad, zoals Calgary City Hall, Olympic Plaza, Telus Spark, Calgary Zoo, East Village, Studio Bell, Stampede Park, Lougheed House Shopping Areas, Heritage Park Historical Village, Canada Olympic Park, Crescent Hill Peace Bridge, Downtown Calgary, Chinatown en Calgary Tower. Deze tour omvat 3 korte stops, waardoor fotomogelijkheden en extra voorzieningen voor de bezienswaardigheden mogelijk zijn. Aan het einde van de tour word je teruggebracht naar de basis van de Calgary-toren.

Van Calgary: 1-daagse Waterton Lakes National Park-tour

5. Van Calgary: 1-daagse Waterton Lakes National Park-tour

Wind langs wegen langs het meer die zich rond steile bergtoppen slingeren. Bekijk de verzadigde lagen in kleurrijke canyons en bekijk kuddes bizons van dichtbij in open graslanden. Duik in de ruige landschappen rond Waterton Lakes National Park tijdens deze dagexcursie. Je eerste stop is het Prince Wales Hotel. Dit etablissement is een historisch Canadees icoon en de meest bekende bezienswaardigheid van het park. Breng ongeveer 30 minuten door in het Prince Wales Hotel. Nadat je het Prince Wales Hotel hebt bezocht, ga je naar Waterton Town. Waterton Town is een klein en levendig stadje aan het meer. Verken het schilderachtige stadje ongeveer 60 minuten voordat je naar je volgende stop, Cameron Falls, gaat. Cameron Falls is een echt hoogtepunt van het bezoek aan Waterton, met het heldere bergwater dat over de Cambrische rots stroomt. Breng ongeveer 15 minuten door in de mist die de waterval produceert voordat je Red Rock Canyon bezoekt. Stop ongeveer 30 minuten bij Red Rock Canyon. Red Rock Canyon staat bekend om zijn lagen van rood en groen gekleurde mineralen die een helder contrast vormen met de weelderige omgeving. Je laatste stop is Okotoks Big Rock. De Okotoks Big Rock ligt ongeveer 8 km ten westen van de stad Okotoks en werd duizenden jaren geleden gevormd toen het van een gletsjer loskwam. Keer rond 19.30 uur terug naar Calgary.

Transfer tussen Calgary International Airport en Banff

6. Transfer tussen Calgary International Airport en Banff

Reis comfortabel en veilig tussen Calgary International Airport en Banff via shuttletransfer. Leun achterover en ontspan in een gloednieuwe bus met luxe stoelen, grote kijkvensters en gratis wifi. Bewonder de majestueuze Canadese Rockies terwijl uw ervaren en professionele chauffeur u van het vliegveld naar uw hotel begeleidt. Geniet van een professionele en efficiënte overdracht om uw woon-werkverkeer te ontlasten.

Calgary: 3,5-uur durende bustour door de stad met het Benzine Alley Museum

7. Calgary: 3,5-uur durende bustour door de stad met het Benzine Alley Museum

Begin aan de voet van de Calgary Tower en reis door het centrum op weg naar de Calgary Zoo en Telus Spark Science Center. Reis in een comfortabele bus door het East Village naar het historische Inglewood. Luister naar je gids terwijl ze verhalen en feiten over deze kosmopolitische stad delen. De eerste stop is bij Scotsman's Hill, waar u een panoramisch uitzicht op de skyline krijgt. Ga door de Beltline naar het Lougheed House en vervolgens naar Heritage Park. Neem de tijd om Gasoline Alley te verkennen, een museum gewijd aan historische zwaartekrachtpompen en antieke voertuigen. Ga door naar Canada Olympic Park om enkele sportieve activiteiten te bekijken. Volg je tijd daar terug naar Calgary Downtown. Onderweg stop je voor nog een geweldig uitzicht over de stad. Reis door Downtown Calgary waar de tour eindigt aan de voet van de Calgary Tower, waar het begon.

Calgary Downtown: Kennismakingswandeling van 2 uur

8. Calgary Downtown: Kennismakingswandeling van 2 uur

Calgary is een mix van een bruisende grensstad en een levendige metropool. Verken de binnenstad met een gids die je kennis laat maken met deze dynamische stad. Geniet van de openbare kunst en historische gebouwen langs de route. Begin bij Municipal Plaza en leer over de oorsprong van Calgary. Blijf de nieuw gerevitaliseerde gebouwen van East Village zien. Passeer meer openbare kunst en veel historische gebouwen. Reis langs het meest uitgebreide padensysteem in Noord-Amerika en naar Chinatown. Werk terug naar de historische Stephen Avenue waar je tour eindigt.

Van Calgary: Drumheller en Badlands Tour

9. Van Calgary: Drumheller en Badlands Tour

Nadat u vanuit Calgary bent vertrokken, is uw eerste stop bij Horseshoe Canyon, met een prachtig uitzicht op de vallei. Ga verder naar de Hoodoos, waar je van het voertuig stapt om te genieten van het uitzicht op deze unieke zandsteenformaties. Loop tussen deze imposante bouwwerken door. Bezoek vervolgens de Atlas-kolenmijn. In 2002 aangewezen als National Historic Site of Canada, rijd je met een antieke trein en verken je de mijn tijdens de ondergrondse tour. Stop voor de lunch in het oude East Coulee School Museum voor lekker eten en wat rust voordat je de reis voortzet. Bezoek het Royal Tyrrell Museum, het enige museum van Canada dat exclusief is gewijd aan de wetenschap van paleontologie. Met een verzameling van meer dan 130.000 fossielen, zie opgezette dinosaurusskeletten, waaronder de T-Rex, Stegosaurus en Triceratops. Kijk in het "Preparation Lab", waar je kunt zien hoe technici fossielen voorbereiden voor onderzoek en tentoonstelling.

Calgary: toegang tot het benzinestraatmuseum

10. Calgary: toegang tot het benzinestraatmuseum

Verken het Gasoline Valley Museum dat de introductie en popularisering van de auto laat zien. Kijk vol ontzag naar de klassieke auto's, vrachtwagens en werkende voertuigen uit de jaren 1900 tot de jaren 1950. Verken de unieke collectie antieke benzinepompen en de vele bewegwijzering van een breed scala aan historische petroleummaatschappijen. Leer meer over de geschiedenis van de auto en de ingrijpende sociale veranderingen die het gevolg waren van de overgang van paard en wagen naar de auto. Breng ook zeker een bezoek aan de lagere showroom, waar nog meer ongelooflijke artefacten te zien zijn.

Veelgestelde vragen over Calgary

Welke topattracties zijn een must-see in Calgary?

Sitemap Calgary

Wil je alle activiteiten in Calgary ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.