Californië
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Bestsellers
yosemite natl park valley orientation tour vanuit el portal
Milieucertificaat

Yosemite Natl Park: Valley Orientation Tour vanuit El Portal

Duur: 8 uur
Kleine groep
2 Beoordelingen
Bestseller
2

Wees getuige van de schoonheid van Yosemite Valley en ontdek waarom Yosemite National Park als een nationale schat wordt beschouwd. Laat uw auto…

Californië: tours & tickets

san francisco toegangskaartje dierentuin
Milieucertificaat

San Francisco: toegangskaartje dierentuin

Geldig: 1 dag
22 Beoordelingen
Bestseller
22

Je ziet meer dan 2000 exotische, bedreigde en geredde dieren die verspreid zijn over 100 hectare aan prachtige en vredige tuinen die direct aan de…

el portal yosemite valley en glacier point day tour
Milieucertificaat

El Portal: Yosemite Valley en Glacier Point Day Tour

Duur: 8 uur
Kleine groep
3 Beoordelingen
Bestseller
3

Ervaar het beste van Yosemite National Park tijdens deze kleine groepsreis. Bekijk de majestueuze watervallen en beroemde uitkijkpunten en wandel…

Californië: bekijk alle tours en activiteiten

Wat anderen zeggen over Californië

We hebben San Francisco van een andere kant kunnen zien.

De uitleg van de gids was zeer interessant. We kregen inzicht in het ontstaan van San Francisco en al zijn bezienswaardigheden. Minpuntje echter: de fietsen waren niet echt van goede kwaliteit en de veiligheidshelmen van mij en mijn dochhter waren veel te groot waardoor ze door de wind, die toch wel altijd aanwezig is in San Francisco, van ons hoofd vloog. Bij de keuze van die helmen had men toch wat meer aandacht aan mogen besteden. Want het ging tenslotte toch om de veiligheid. Het bezoek aan Alcatraz is ook heel goed verlopen en was ook zeer boeiend. Goede organisatie!

Fantastische activiteiten, zeker een aanrader!

Fietstocht over de Golden Gate Bridge is super meegevallen! Mooi weer gehad wat natuurlijk ook helpt. Aangekomen in Sausalito was de tocht ten einde en had de terugtocht met een (niet inbegrepen en was ook niet vermeld!) veerboottocht moeten plaats vinden. Wij zijn echter terug gefietst en zijn dus 2x over de Golden Gate Bridge gefietst! Gids stopt voldoende en geeft genoeg uitleg. Alcatrazreis goedgeregeld! Kregen onmiddellijk onze tickets, andere mensen veel problemen met vooraf bestelde tickets! Hoogtepunt was de 45 minuten durende auditour.

Fietsen over de Golden Gate Bridge met ticket Alcatraz Beoordeeld door Patrick, 17-07-2017

Leuke fietstocht, waarbij je meer te zien krijgt van de omgeving

Was een geslaagde fietstocht met behoorlijk wat stops. Hele aardige en goeie gids en het was leuk om wat meer te zien en te horen van de omgeving rondom de Golden Gate Bridge. Van mij mag er wel iets meer gefietst worden, Maargoed, daarvoor ben je dan ook Nederlander ;-). Wij hoorden het te laat, maar goed om te weten: je huur de fietsen voor de hele dag, dus hoeft ze pas de volgende ochtend weer in te leveren.

Fietsen over de Golden Gate Bridge met ticket Alcatraz Beoordeeld door Gemmy, 10-01-2017

Leuke, lekkere en grappige dag met uitzondering van de lunch.

Mooie opbouw van de dag met een uiterst humoristische en kundige reisleidster. Bezoek aan het redwood was bijzonder. Daarna naar wijnhuizen, twee wijnhuizen en een lunch met nog een tasting. Wijnhuizen waren interssant en voor de groep georganiseerd. De lunch was slecht. Je kunt beter zelf ergens gaan zitten. Zijn genoeg zaken in Sanoma Plaza. Kortom aanrader maar dan zonder de lunch.

Redwood & Wine Country Escape met Gourmet Lunch & Wine Beoordeeld door Anoniem, 30-04-2018

Zonsondergang over de Pacific met Golden Gate en Alcatraz als bonus.

Met grote stabiele catamaran vanaf Pier 39 via Alcatraz naar de monding van de baai waar onder de Golden Gate brug doorvarend de ondergaande zon over de Pacific is te zien en aan de andere zijde de skyline van SF. Absoluut het geld waard alleen verwacht niet te veel van de hapjes en drankjes aan boord maar ga voor de zeiltocht en de vergezichten.