Kies data

Câmara Municipal do Funchal

Câmara Municipal do Funchal: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Funchal: verken de bezienswaardigheden van de stad tijdens een Tuk-Tuk-tour van 2 uur

1. Funchal: verken de bezienswaardigheden van de stad tijdens een Tuk-Tuk-tour van 2 uur

Bekijk de topsites van Funchal tijdens een begeleide tuk-tuk-tour. Vaar door de oude stad en de nieuwe wijk Lido. Bekijk bezienswaardigheden zoals het fort van Pico, het fort van São Tiago en de kathedraal van Funchal. Je wordt opgehaald bij je accommodatie in Funchal en geniet van het landschap terwijl je naar de heuveltop rijdt waar het fort van Pico ligt. Bewonder dit fort dat ooit de stad beschermde tegen piraten en Franse kapers. Ga verder naar Quinta Vigia, het felroze herenhuis waar de president van het eiland woont. Rijd naar de kathedraal van Funchal om de weelderige Manuelijnse gotische kenmerken te waarderen. Stop bij de Farmer's Market waar u de verse lokale producten kunt bekijken. Rond je tour af in de bar van Barreirinha in de oude stad, waar je kunt stoppen voor een verfrissend drankje of een heerlijke snack.

West-Madeira: privé-eilandtour

2. West-Madeira: privé-eilandtour

Deze rondreis door het westen begint in het vissersdorpje Câmara de Lobos. Daarna reis je naar Cabo Girao, de hoogste kaap van Europa en de op één na hoogste ter wereld. Geniet van het adembenemende uitzicht, zowel op de zee als op het eiland. Nadat je op de top van de wereld bent geweest, ga je verder naar de charmante rots Encumeada om het overvloedige uitzicht op de Serrad'agua-vallei te zien. Ga naar São Vicente, waar je het beste perspectief op het Laurisilva-bos krijgt. Dit bos beslaat de grootste delen van het eiland en is beroemd om de grotten die lang geleden door vulkanische activiteit zijn uitgehouwen. Ga verder naar het noorden en ga naar Porto Moniz, wereldwijd bekend om zijn natuurlijke lavabaden. Er is voldoende tijd om in deze unieke formaties te zwemmen, als je er zin in hebt. Eindelijk, arriveer op een goed bewaard geheim punt genaamd, het venster naar Porto Moniz, Ribeira da Janela. Hier kunt u de dag in Lameiros afsluiten, terwijl u uitkijkt over de prachtige São Vicente-vallei.

Funchal: AbenteuerDate, self-guided tour & game voor koppels

3. Funchal: AbenteuerDate, self-guided tour & game voor koppels

Je start op een park in het centrum. Uw smartphone (speciale app in de Duitse taal) leidt u voortaan door dit gebied. Deze wandeltocht wordt een avontuurlijke reis, omdat je op elke geheime locatie op je route tal van kleine taken zult oplossen. Alle creatieve taken, vragen en uitdagingen gaan over jou en jouw relatie tot elkaar. Niet alleen leuk voor koppels - ook voor goede vrienden. Je leert nieuwe dingen over jezelf. Gegarandeerd. Er zullen u vragen worden gesteld hoe u in verschillende situaties zou handelen of reageren. Je lost semi-moeilijke raadsels op en je wordt gedwongen om als een team op te treden. Het droomteam. Op elke locatie op je eigen route presenteert de app een nieuwe taak of uitdaging aan jou en je verzamelt punten voor het oplossen van de taak. Geen zorgen: je hoeft geen gebouwen te betreden of in contact te komen met andere mensen. Het draait allemaal om jou als team. Je zult plekken verkennen en bezoeken waar de lokale bevolking woont en rondhangt. Voel de sfeer van deze vakantiebestemming en veel plezier met het verkennen van de inhoud van deze outdoor-date. Dit is meer dan een eenvoudige wandeltocht, dit is een geweldige race vol leuke inhoud en een uitdaging voor jou als team.

  • Privétours
  • Avonturen
3 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Sitemap Câmara Municipal do Funchal

Wil je alle activiteiten in Câmara Municipal do Funchal ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.