Stansted Express: Enkele Reis of Retourticket Londen

Product ID: 51135

Vanaf € 28 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
1 dag
Afgedrukte voucher geaccepteerd

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Bespaart geld en tijd op de Stansted Express
  • Kies voor een enkele reis of retourticket tussen de luchthaven Stansted en Londen Liverpool Street Station
  • Reis op de snelste manier tussen Stansted en het centrum van Londen
Overzicht
Stansted Express is het snelste vervoer tussen Stansted en het centrum van Londen. In slechts 47 minuten ben je op Londen Liverpool Street en in 36 minuten op Tottenham Hale; deze rit in een slim ontworpen trein maakt het reizen gemakkelijker dan ooit.
Wat te verwachten
De Stansted Express vertrekt 7 Dagen per week, elke 15 minuten (vroege en late treinen elke 30 minuten); een snelle en directe manier om naar Londen te reizen. De Express stopt bij de haltes Tottenham Hale en London Liverpool Street.

Vanaf de terminal van de luchthaven Stansted Airport is het treinstation slechts 2 minuten lopen, met gemakkelijke toegang via liften, roltrappen en hellingen. Slim ontworpen treinen, gemakkelijke toegang tot de platforms op London Liverpool Street en Tottenham Hale en handige liften op Stansted Airport maken het verplaatsen en opbergen van je bagage eenvoudiger dan ooit.

Of je nu reist met alleen handbagage of grote bagage zoals ski's, aan boord van de treinen is ruimte genoeg (let wel: grote niet-vouwfietsen zijn niet toegestaan).

Tottenham Hale station biedt gemakkelijke verbindingen naar het centrum van Londen en West End via de Londense metro Victoria Line.

Reis naar Liverpool Street Station, gelegen in het hart van de City of London, het dynamische financiële district van de hoofdstad. Liverpool Street is de toegangspoort tot zowel het Britse National Rail netwerk en de metro van Londen, met een directe toegang tot de Central, Circle, Metropolitan en Hammersmith & City metrolijnen. London Liverpool Street busstation bevindt zich op de hoge verdieping van het station, vanwaar bussen naar vele bestemmingen in Londen vertrekken.
Inbegrepen
  • Dagticket
Annuleringsbeleid
Deze activiteit wordt niet gerestitueerd
Trefpunt

Trefpunt is afhankelijk van de geboekte optie.

Wat je moet weten
Fietsen zijn niet toegestaan ​​op de trein.

Bevestig je vlucht- en check-intijden bij de luchtvaartmaatschappij. De gemiddelde reistijd met de Stansted Express is 47 minuten, je hebt dus voldoende tijd voor een ontspannen reis en comfortabele check-in.

Als je een retourtje boekt, moet je terugreis binnen de kalendermaand van aankomst plaatsvinden.

Je voucher moet worden afgedrukt. Mobiele vouchers worden niet geaccepteerd.

Aan de bovenkant van je voucher staat een uniek referentienummer. Dit nummer heb je, samen met je creditcard met je volledige naam als identiteitsbewijs, nodig om je Travelcard af te drukken bij een self-service ticket kiosk. Kiosken bevinden zich in alle Londense metrostations en op Gatwick en Stansted.

Tickets kunnen alleen worden bevestigd tot 13 weken voor de geplande vertrekdatum.

Vanaf € 28 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (4 Beoordelingen)

Georganiseerd door

GetYourGuide Tours & Tickets GmbH

Product ID: 51135