Kies data

Dingen om te doen Cambridge, Verenigd Koninkrijk

Cambridge, Verenigd Koninkrijk: De beste dingen die je niet wil missen

Cambridge: stads- en universiteitstour inclusief King's College

1. Cambridge: stads- en universiteitstour inclusief King's College

Deze rondleiding door de universiteit en de stad van Cambridge laat je kennismaken met de cruciale rol van Cambridge in de wereldgeschiedenis en belicht de architectonische wonderen van de stad met toegang tot de King's College Chapel. Begin je tour vanuit het stadscentrum en hoor een korte tijdlijn van alle interessante en eigenaardige dingen die Cambridge beroemd maken. Ga naar de oudste kerk, universiteit en het laboratorium van de stad waar belangrijke wetenschappelijke mijlpalen zijn gehouden. Bezoek bezienswaardigheden zoals de Mathematical Bridge bij Queens' College en het Senate House. Het hoogtepunt van deze tour is de prachtige King's College Chapel. Bewonder het grootste gewelfde plafond ter wereld, bewonder de majestueuze glas-in-loodramen en een schilderij van Rubens. Leer meer over de lange architectonische geschiedenis van de kapel en de relatie met voormalige koningen en koninginnen. Tijdens de rondleiding zal je studentengids hun ervaringen met het collegesysteem delen, je vertellen over de roeigekte in Cambridge en je vertellen over lokale geheimen, zoals de beschermende maatregelen die sommige colleges nemen tegen de Night Climbers.

Cambridge: Alumni-led Colleges Tour & King's College Option

2. Cambridge: Alumni-led Colleges Tour & King's College Option

Ontdek enkele van de beroemdste hogescholen in Cambridge. Leer meer over het studentenleven aan een van 's werelds meest prestigieuze universiteiten van een afgestudeerde gids van de Universiteit van Cambridge. Bezoek beroemde kapellen en bibliotheken en luister naar fascinerende anekdotes. Zie waar Prins Charles, Sir Isaac Newton en Stephen Hawking studeerden. Wandel van King's College op King's Parade en passeer bezienswaardigheden zoals Trinity Hall College, Trinity College en Corpus Christi College. Kijk binnen in Pembroke College en bewonder het gewelfde plafond van King's College Chapel. Bewonder The Senate House, Great St Mary's Church en The Eagle pub waar Watson en Crick aankondigden dat ze het geheim van het leven hadden ontdekt.

Cambridge: begeleide puntingtour

3. Cambridge: begeleide puntingtour

Ontdek Cambridge University tijdens een begeleide puntertocht langs de rivier de Cam. Hoor meer over het studentenleven terwijl je enkele van de historische colleges van een van 's werelds meest gerenommeerde universiteiten ziet. Deze puntertocht beslaat de gehele lengte van de rivier de Cam, waarlangs de colleges van Cambridge University zich bevinden. Geniet van meer dan 800 jaar geschiedenis terwijl je de historische bezienswaardigheden in je opneemt. Ontspan in comfortabele stoelen met traditionele kussens en dekens. Geniet van interessant historisch commentaar van je gokker, samen met enkele grappige Cambridge-punterverhalen. De 7 colleges die op de tour aanwezig zijn, hebben een aantal van de meest illustere en invloedrijke alumni die zijn afgestudeerd aan Cambridge. Luister naar verhalen over het studentenleven, academisch en sociaal, van Isaac Newton tot prins Charles.

Sightseeing Cambridge: 24-uurs hop on, hop off-busticket

4. Sightseeing Cambridge: 24-uurs hop on, hop off-busticket

Verken het beste van Cambridge met deze sightseeing hop-on hop-off bustour. Maak een rondrit langs de belangrijkste toeristische attracties van de stad in een dubbeldekkerbus met open dak langs 16 haltes door heel Cambridge. Je kunt de bustocht combineren met een puntertocht, met commentaar aan boord in vele talen. Stap de hele dag door in en uit bij de vele haltes, en bezoek onder andere het historische stadscentrum, de University Colleges, de wereldberoemde Backs en de River Cam, de botanische tuinen van de universiteit, het Fitzwilliam Museum, het Amerikaanse gedenkteken van de Tweede Wereldoorlog en de begraafplaats in Madingley. Het schema van de hop on, hop off-bus Halte 1: Silver Street  Halte 2: Downing Street Halte 3: St. Andrews Street Halte 4: Chesterton Street Halte 5: Bridge Street Halte 6: Trinity Street (alleen op zondag) Halte 7: Market Street (alleen op zondag) Halte 8: Jesus Lane Halte 9: Drummer Street Halte 10: Parkside Halte 11: Hills Road Halte 12: Treinstation Cambridge Halte 13: Trumpington Road Stop 14: Het Fitzwilliam Museum Halte 15: Silver Street Halte 16: Queen's Road Stop 17: Amerikaanse begraafplaats en monument van Cambridge Halte 18: Madingley Road Halte 19: Grange Road

Cambridge: Brug der Zuchten Punting Tour

5. Cambridge: Brug der Zuchten Punting Tour

Geniet van de beste puntertour door Cambridge op de rivier de Cam en glijd langs de beroemde, privé en sublieme College Backs. Ontdek de geheimen en inspirerende geschiedenis van de stad vanuit je gids. Aangewezen door je eigen chauffeur, reis je onder acht bruggen, waaronder de beroemde Brug der Zuchten. Kust langs de Wren Library en de Mathematical Bridge. Bekijk de ongerepte tuinen en geniet van het uitzicht op de prachtige King's College Chapel. Ontspan terwijl je gidsen je interessante feiten en verhalen vertellen die gericht zijn op Cambridge. Je hoort over de beroemde universiteit, de hogescholen aan de rivier en de spectaculaire gebouwen die je passeert terwijl je door de College Backs drijft. Boek een plaats op een gedeelde tour die plaats biedt aan maximaal 12 personen, met 3 personen per rij. De punters zijn aangekleed met pluche kussens, knusse dekens zijn voorzien van tafeltjes.

Wandelen en punteren onder leiding van Cambridge Alumni met keuze voor King's College

6. Wandelen en punteren onder leiding van Cambridge Alumni met keuze voor King's College

Verken de historische zalen van Cambridge University tijdens een begeleide wandeling onder leiding van een afgestudeerde. Bezoek beroemde colleges, waaronder King's College en Pembroke College, voordat je aan een puntertour door Cambridge begint. Bekijk tijdens deze door afgestudeerden geleide wandeling waar beroemde alumni hebben gestudeerd, waaronder Prins Charles, Sir Isaac Newton en Stephen Hawking. Bezoek beroemde kapellen en bibliotheken, luister naar anekdotes en zie waar de structuur van D.N.A werd ontdekt terwijl je de beroemde architectuur met meer dan 800 jaar geschiedenis in je opneemt. Boek de King's College-ticketoptie om er zeker van te zijn dat u de King's College-kapel van binnen ziet, met het hoogste gewelfde plafond van elke kapel ter wereld. Ontdek beroemde bezienswaardigheden zoals Trinity Hall College, Trinity College, Corpus Christi College, Pembroke College, Queens' College, King's College, Clare College, Gonville en Caius College, St Catherine's College, Great St Mary's Church, The Eagle Pub, Corpus Christi College, Senaatshuis, Ronde Kerk en nog veel meer.... Uw puntertocht begint ongeveer 30 minuten na uw wandeltocht. Terwijl je achterover leunt en ontspant tijdens je puntercruise met chauffeur, staat je lokale studentengids klaar om je te leren over de beroemde geschiedenis van 8 hogescholen en 9 bruggen langs de rivier de Cam. Neem wat te drinken mee aan boord, als je wilt, en geniet van een gratis punterles tijdens je rondvaart..

Vanuit Londen: rondleiding door de universiteiten van Oxford en Cambridge

7. Vanuit Londen: rondleiding door de universiteiten van Oxford en Cambridge

Verken het terrein van Oxford en Cambridg tijdens begeleide wandeltochten met deze dagexcursie aan boord van een comfortabele bus vanuit Londen. Duik in de verhalen achter deze instellingen en hoor je gids duidelijk met de meegeleverde headsets. Stap aan boord van de ruime bus op Victoria Station en ontspan tijdens de rit over de Chiltern Hills naar Oxford, de 'City of Dreaming Spires', waarvan de stille binnenplaatsen generaties van geleerden als Bill Clinton, Lewis Carroll, CS Lewis en JRR Tolkien hebben geïnspireerd. Begin je begeleide wandeling en bezoek het Christ Church-college, waar Harry Potter-scènes werden gefilmd. Bekijk de Bodleian Library en de beeldschone binnenplaatsen van de universiteit waar Oxford terecht beroemd om is. Stap weer in de bus voor de reis naar Cambridge, een levende stad die de geschiedenis heeft gevormd en vandaag het beste van het historische en hedendaagse leven weerspiegelt. Betreed het terrein dat figuren als Charles Darwin, Isaac Newton en velen van de Monty Python-groep inspireerde. Ontdek de prachtige kapel van Kings College tijdens een begeleide wandeling. Wandel door een stad vol prachtige gebouwen en historische eigenaardigheden, waaronder de beroemde Brug der Zuchten. Keer terug naar Victoria Station in Londen aan het einde van je tour.

Cambridge: door studenten begeleide puntertour van 50 minuten

8. Cambridge: door studenten begeleide puntertour van 50 minuten

Bekijk 8 van de beroemdste Cambridge-colleges van Darwin tot Magdelene en 9 bruggen van de Wiskundige Brug tot de Brug der Zuchten. Je hebt ook de mogelijkheid om deze tour als een privétour te boeken en de mogelijkheid om de tour te boeken met een professionele fotograaf die mee zal gaan om fotoherinneringen aan je ervaring vast te leggen. Je deskundige lokale gidsen zijn professioneel, goed opgeleid en beloven veel plezier terwijl ze een gedetailleerde uitleg geven van historische feiten en spannende verhalen. Terwijl je langs de rivier de Cam vaart, heb je tijd om vragen te stellen en foto's te maken van de beroemdste architectuur in Cambridge. Vraag uw gids tijdens uw tour gewoon om een gratis punterles en zij helpen u graag verder. Neem gerust drankjes en versnaperingen mee aan boord en geniet daarna van de tour.

Cambridge: begeleide historische wandeltocht

9. Cambridge: begeleide historische wandeltocht

Je tour begint in het historische hart van Cambridge. Ga verder om drie van de beroemde colleges van Cambridge te zien: St John's, Trinity (met zijn 34 Nobelprijswinnaars) en Gonville en Caius. Geniet van de pracht van King's College Chapel, meer dan honderd jaar gebouwd door vijf koningen. Leer via je professionele gids de fascinerende geschiedenis van de nieuwste attractie van Cambridge, de Corpus Christi-klok, onthuld door Stephen Hawking in 2008. Je gids zal je vergezellen naar de 11e-eeuwse kerk van St. Bene't, waar stedelingen aanbidden sinds de bouw in 1030. Een korte wandeling leidt je naar de beroemde Eagle Pub, de thuisbasis van veel fascinerende verhalen die je gids zal vertellen zal je zeker verwennen. Eindig buiten het oude Cavendish Laboratory waar 29 Nobelprijzen zijn gewonnen en waar moderne natuurkunde is uitgevonden.

Cambridge University: Ghost Tour onder leiding van universiteitsstudenten

10. Cambridge University: Ghost Tour onder leiding van universiteitsstudenten

Zoek naar geesten en hoor de bovennatuurlijke verhalen van Cambridge. Zie waar Wordsworth het spotten van spoken wetenschappelijk heeft gemaakt, vind de oorsprong van de uitdrukking 'het skelet in de kast' en hoor over het moderne spookverhaal dat de nationale pers haalde. Ontdek waarom je paarden zou kunnen zien rondzweven rond King's Chapel, kijk of je de geest van Oliver Cromwell kunt zien en beland op de meest spookachtige plek in Cambridge. De leeftijd van de universiteit, de nog oudere leeftijd van de stad en de vochtige vennen die de stad omringen, zijn de perfecte ingrediënten voor spookachtige evenementen. Al onze gidsen zijn huidige of voormalige studenten aan de universiteit. Ze hebben in tochtige oude universiteitsgebouwen gewoond, huiverend in donkere hoeken van de colleges, en sommigen hebben zelfs de geesten meegemaakt. Dit gaat allemaal over het horen uit de mond van het paard, en van degenen die je echt een kick zullen geven. Hoor over het opgraven van dode lichamen, leer hoe heksen werden behandeld in een zogenaamd ontwikkelde stad en ontdek wat voor soort vlees er op de markt werd verbrand. Kom meer te weten over de aardige geest in de spookboekwinkel en de ongelukkige geesten van Corpus Christi. En tot slot, leer wat u moet doen als u een hijgende hond achter u hoort. Bekijk klassieke Cambridge-gebouwen van buitenaf, zoals Trinity College, Gonville en Caius College, Clare College, King's Chapel, Haunted Bookshop, St Edward the Martyr Church, Market Square, Eagle Pub, Corpus Christi College, St Botolph's Lane, Little St Mary's Lane en Peterhuis. Het behandelt spookverhalen, maar ook heksen, gruwelijke gebeurtenissen en een deel van de minder bekende geschiedenis van de stad.

Beschikbare activiteiten

  • Rondleidingen
  • Wateractiviteiten
  • Privétours
  • Dagtochten
  • Andere belevenissen
  • Hop on, hop off-tours
35 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van 3

Veelgestelde vragen over Cambridge, Verenigd Koninkrijk

Welke topattracties zijn een must-see in Cambridge, Verenigd Koninkrijk?

Cambridge, Verenigd Koninkrijk: wat zijn de populairste musea en tentoonstellingen?

Overzicht activiteiten in Cambridge, Verenigd Koninkrijk

Wil je alle activiteiten in Cambridge, Verenigd Koninkrijk ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Cambridge, Verenigd Koninkrijk

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 2.686 beoordelingen

De tour was erg interessant, hoewel we de heetste dag van het jaar hadden uitgekozen om het te doen en op het bovenste open dek zaten. Het is de moeite waard om te controleren waar de buste stopt als eerste, omdat we een taxi naar de stad namen om te ontdekken dat de bus ongeveer 50 meter van ons hotel stopte, dus we hadden daar kunnen instappen en het taxitarief kunnen besparen. Houd er rekening mee dat als u online boekt via GetYourGuide, u het ticket moet afdrukken, aangezien de bussen geen e-mails van mobiele telefoons kunnen accepteren. Dat wisten we pas toen we de bus pakten. Gelukkig voor ons liet de buschauffeur ons toe, maar een meer officiële medewerker had kunnen aandringen op een uitgeprint kaartje. Er zijn betere waarschuwingen nodig op de website, omdat het erg in de kleine lettertjes staat en verschillende mensen die de bus namen een soortgelijk probleem hadden. Een geweldige tour die veel feiten over Cambridge onthult.

Uitstekende ervaring voor het geld?

Mijn moeder bezocht me vanuit de Verenigde Staten en we besloten wat "toeristische" dingen te doen. Dit was een uitstekende manier om je te verplaatsen! We maakten gebruik van de studenten- en seniorenkortingen en gingen naar meerdere plaatsen, zagen veel musea en sites, stapten uit om wat te lunchen en toen we moe waren (ze heeft een slechte rug en kan maar zo lang gaan) stapten we uit in de buurt van mijn huis en liep naar huis. De chauffeurs waren ook goed! Geen uitwijken of harde stops - was echt een leuk dagje uit. Ik raad aan om ook via deze site te boeken, we hebben onze tickets goedkoper dan ze ergens anders te kopen.

Mooie manier om eerst langs alle bezienswaardigheden te rijden en dan te beslissen wat je wilt zien. Wanneer je uitgestapt bent kun je altijd, wanneer je op die plaats klaar bent, weet opstappen.