Datums kiezen

Ontdek het beste van
Cambridge, Verenigd Koninkrijk

Onze aanbevelingen voor Cambridge, Verenigd Koninkrijk

Cambridge: begeleide puntingtour

1. Cambridge: begeleide puntingtour

Ontdek Cambridge University tijdens een begeleide puntertocht langs de rivier de Cam. Hoor meer over het studentenleven terwijl je enkele van de historische colleges van een van 's werelds meest gerenommeerde universiteiten ziet. Deze puntertocht beslaat de gehele lengte van de rivier de Cam, waarlangs de colleges van Cambridge University zich bevinden. Geniet van meer dan 800 jaar geschiedenis terwijl je de historische bezienswaardigheden in je opneemt. Ontspan in comfortabele stoelen met traditionele kussens en dekens. Geniet van interessant historisch commentaar van je gokker, samen met enkele grappige Cambridge-punterverhalen. De 7 colleges die op de tour aanwezig zijn, hebben een aantal van de meest illustere en invloedrijke alumni die zijn afgestudeerd aan Cambridge. Luister naar verhalen over het studentenleven, academisch en sociaal, van Isaac Newton tot prins Charles.

Cambridge: Universitaire alumnitour met Kings College optie

2. Cambridge: Universitaire alumnitour met Kings College optie

Deze rondleiding door de universiteit en de stad van Cambridge laat je kennismaken met de cruciale rol van Cambridge in de wereldgeschiedenis en belicht de architectonische wonderen van de stad met toegang tot de King's College Chapel. Begin je tour vanuit het stadscentrum en hoor een korte tijdlijn van alle interessante en eigenaardige dingen die Cambridge beroemd maken. Ga naar de oudste kerk, universiteit en het laboratorium van de stad waar belangrijke wetenschappelijke mijlpalen zijn gehouden. Bezoek bezienswaardigheden zoals de Mathematical Bridge bij Queens' College en het Senate House. Het hoogtepunt van deze tour is de prachtige King's College Chapel. Bewonder het grootste gewelfde plafond ter wereld, bewonder de majestueuze glas-in-loodramen en een schilderij van Rubens. Leer meer over de lange architectonische geschiedenis van de kapel en de relatie met voormalige koningen en koninginnen. Tijdens de rondleiding zal je studentengids hun ervaringen met het collegesysteem delen, je vertellen over de roeigekte in Cambridge en je vertellen over lokale geheimen, zoals de beschermende maatregelen die sommige colleges nemen tegen de Night Climbers.

Cambridge: Alumni wandeltour met King's College optie

3. Cambridge: Alumni wandeltour met King's College optie

Verken enkele van de meest gerenommeerde colleges in Cambridge en leer meer over het studentenleven aan een van de meest prestigieuze universiteiten ter wereld, onder leiding van een student of afgestudeerde van de Universiteit van Cambridge. Ontdek de zalen waar koning Charles III, Sir Isaac Newton en Stephen Hawking ooit studeerden. Begin je reis vanaf King's College op King's Parade en wandel langs monumenten zoals Corpus Christi College, Queens' College, Trinity Hall en Trinity College. Laat je betoveren door het prachtige gewelfde plafond van King's College Chapel (indien inbegrepen in je tour). Bewonder The Senate House bij Great St. Mary's, de historische kerk van de universiteit; laat je inspireren door het voormalige laboratorium dat een revolutie teweeg heeft gebracht in onze wereld; en bezoek The Eagle pub, waar Watson en Crick beroemd zijn geworden door hun ontdekking die ons leven voor altijd heeft veranderd. Als je ervoor kiest om de King's College Chapel te bezoeken, sluit je je prachtige wandeltour af in een van de prachtigste laatgotische bouwwerken ter wereld.

Cambridge: Stadsrondleiding met hop-on-hop-off-bustour

4. Cambridge: Stadsrondleiding met hop-on-hop-off-bustour

Ontdek het beste van Cambridge met deze sightseeing hop-on hop-offbus. Maak een tour langs de belangrijkste toeristische attracties van de stad in een dubbeldekkerbus met open dak. Met 18 stops in heel Cambridge is er genoeg te zien. Je kunt je bustour combineren met een puntertour, met commentaar aan boord in vele talen. Je kunt de hele dag in- en uitstappen bij een van de haltes en een bezoek brengen aan het historische centrum, de University Colleges, de wereldberoemde Backs en de rivier de Cam, de botanische tuin van de universiteit, het Fitzwilliam Museum, het Amerikaanse monument voor de Tweede Wereldoorlog, de begraafplaats in Madingley en nog veel meer. Bushaltes: Halte 1: Silver Street Halte 2: Downing Street Halte 3: Chesterton Lane Halte 4: Bridge Street Halte 5: Trinity Street (alleen op zondag) Halte 6: Market Street (alleen op zondag) Halte 7: Jesus Lane Halte 8: Drummer Street Halte 9: Parkside Halte 10: Hills Road Stop 11: Treinstation Stop 12: Trumpington Road Stop 13: Het Fitzwilliam Museum Stop 14: Silver Street Stop 15: Queen's Road Stop 16: Cambridge Amerikaanse begraafplaats en gedenkteken Stop 17: Madingley Road Stop 18: Grange Road

Cambridge: Puntertocht op de rivier de Cam

5. Cambridge: Puntertocht op de rivier de Cam

Ervaar de charme van de beroemdste colleges van Cambridge en de arcadische schoonheid van de rivier de Cam, glijdend langs een van de meest idyllische waterroutes van Engeland, die dichters als William Wordsworth en Xu Zhimo heeft geïnspireerd. Onze deskundige lokale gidsen zijn professioneel, goed opgeleid en toegewijd om ervoor te zorgen dat je rondleiding zowel informatief als plezierig is, met gedetailleerde uitleg van historische feiten en boeiende verhalen. Terwijl je rustig over de rivier vaart, heb je volop gelegenheid om vragen te stellen en foto's te maken van de iconische architectuur van Cambridge. Bovendien kun je kiezen voor een privétour of een professionele fotograaf meenemen om je herinneringen te bewaren. Neem gerust drankjes en verfrissingen mee om je ervaring tijdens de rondvaart te verbeteren.

Vanuit Londen: Rondleiding door de universiteiten van Oxford en Cambridge

6. Vanuit Londen: Rondleiding door de universiteiten van Oxford en Cambridge

Verken het terrein van Oxford en Cambridg tijdens wandeltours met gids met deze dagvullende tour aan boord van een comfortabele bus vanuit Londen. Duik in de verhalen achter deze instellingen en hoor je gids duidelijk met de meegeleverde headsets. Stap aan boord van de ruime bus op Victoria Station en ontspan tijdens de rit over de Chiltern Hills naar Oxford, de 'Stad van de Dromende Torens', waarvan de verstilde binnenplaatsen generaties geleerden hebben geïnspireerd, zoals Bill Clinton, Lewis Carroll, C.S. Lewis en J.R.R. Tolkien. Begin je rondleiding met gids en bezoek het Christ Church college, waar Harry Potter scènes werden opgenomen. Bekijk de Bodleian Library en de schilderachtige binnenpleinen waar Oxford terecht beroemd om is. Stap weer in de bus voor de rit naar Cambridge, een levende stad die de geschiedenis heeft gevormd en vandaag de dag het beste van het historische en hedendaagse leven weerspiegelt. Betreed het terrein dat figuren als Charles Darwin, Isaac Newton en veel van de Monty Python groep inspireerde. Bekijk het prachtige Kings College tijdens een wandeltour met gids. Wandel door een stad vol prachtige gebouwen en historische eigenaardigheden, waaronder de beroemde Brug der Zuchten. Keer aan het einde van je tour terug naar Victoria Station in Londen.

Cambridge: Historische rondleiding met gids

7. Cambridge: Historische rondleiding met gids

Je tour begint in het historische hart van Cambridge. Je ziet vijf van de beroemde colleges van Cambridge: St John's, Trinity (met zijn 34 Nobelprijswinnaars), Gonville and Caius, Corpus Christi en de wereldberoemde kapel van King's College. (NB. de rondleiding gaat niet naar binnen in King's Chapel of een van de colleges0. Door je professionele gids leer je de fascinerende geschiedenis van Cambridge's nieuwste attractie, de Corpus Christi klok, onthuld door Stephen Hawking in 2008. Je gids begeleidt je naar de 11e-eeuwse kerk van St Bene't's, waar de stedelingen al sinds de bouw in 1030 aanbidden. Vlakbij is de beroemde Eagle Pub met zijn RAF-bar waar jonge vliegeniers tijdens de Tweede Wereldoorlog hun squadronnummers op het plafond schreven. Eindig voor het oude Cavendish Laboratorium waar 29 Nobelprijzen werden gewonnen en waar de moderne natuurkunde werd uitgevonden.

Cambridge: wandel- en puntertocht met King's College-optie

8. Cambridge: wandel- en puntertocht met King's College-optie

Ga op een rondleiding met gids onder leiding van een afgestudeerde of een student en verken de rijke geschiedenis van de universiteit van Cambridge. Onder leiding van deskundige gidsen ontdek je waar beroemde alumni, waaronder koning Charles III, Sir Isaac Newton en Stephen Hawking, ooit studeerden. Geniet van een extra bezoek aan de beroemde King's College Chapel, wandel door het groen langs de rivier de Cam en, indien beschikbaar, wandel door de tuinen van Trinity College. Luister naar anekdotes en leer over de ontdekking van DNA terwijl je je verwondert over de historische architectuur die meer dan 800 jaar oud is. Kies voor het King's College ticket om zeker te zijn van toegang tot de kapel, met het hoogste gewelfde plafond van alle kapellen ter wereld. Verken beroemde bezienswaardigheden zoals St. Catherine's College, Corpus Christi College, Queen's College, Clare College, Trinity Hall College, Trinity College, St. John's College, Gonville and Caius College, Great St. Mary's Church, The Eagle Pub en Senate House, en dompel jezelf onder in de boeiende verhalen die elke hoek van de stad kenmerken. Je wandeltour begint 30 minuten na het einde van je wandeltour als je de King's College optie niet koopt, en 90 minuten later als je die wel koopt. Leun achterover en ontspan terwijl je lokale gids verhalen vertelt over de acht colleges en negen bruggen langs de rivier de Cam. Neem gerust wat te drinken mee aan boord en geniet van een gratis punterles tijdens je rondleiding.

VK/Europa: eSim mobiel dataplan

9. VK/Europa: eSim mobiel dataplan

Maak uw reis probleemloos met uw handige eSIM. Blijf tijdens uw reizen verbonden met supersnelle dekking in de 42 meest bezochte regio's in Europa en het VK. Koop en installeer uw eSIM altijd en overal, en kies uit een verscheidenheid aan datapakketten, geldigheidsopties en dekking in andere landen. Scan gewoon de eSIM QR-code om toegang te krijgen tot al uw essentiële apps tijdens uw reis. Vermijd de moeite om meerdere simkaarten te beheren met deze zero-waste-oplossing. Ontvang één eSIM per apparaat en herlaad door eenvoudig extra eSIM-abonnementen te kopen en te activeren terwijl u bezig bent. Eenmaal geactiveerd, begint uw dekking volgens de door u geselecteerde duur. Profiteer van dekking in Oostenrijk, Albanië, België, Bulgarije, Kroatië, Cyprus, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Gibraltar, Hongarije, Isle of Man, IJsland, Ierland, Italië (inclusief San Marino & Vaticaan), Jersey Island, Kazachstan, Letland, Litouwen, Liechtenstein, Luxemburg, Ook gedekt zijn Malta, Nederland, Noord-Macedonië, Noorwegen, Portugal, Polen, Roemenië, Servië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden, Zwitserland, Turkije, Oekraïne, Oezbekistan, het Verenigd Koninkrijk en Noord- Ierland. Alle iPhone-modellen die na iPhone XS zijn gelanceerd, kunnen eSIM ondersteunen. Voor Android, als u het niet zeker weet, controleer dan aan de hand van de richtlijnfoto of u in aanmerking komt. APN (Access Point Name): internet Lokale operatorinfo: VK: Telefonica / Vodafone /Hutchison 3G /Everything Everywhere

Cambridge: gedeelde puntertocht met gids

10. Cambridge: gedeelde puntertocht met gids

Verken de universiteitsgebouwen van Cambridge met deze rondleiding met een kleine groep op een punter met verhoogde stoelen en tafels. Luister terwijl je gids fascinerende feiten onthult over de legendarische universiteitsstad en haar rijke geschiedenis. Begin bij Jesus Green Moorings en ga naar Magdelene College, St John's College, Trinity College, Trinity Hall, Clare College, King's College en Queens' College. Maak kennis met alle kleurrijke verhalen van Cambridge terwijl je aan boord bent van een comfortabele boot op de rivier de Cam. Drijf onder de Great Bridge, The Bridge of Sighs, The Wren Bridge, Cromwell's Bridge, King's College Bridge en de Mathematical Bridge door. Ontdek hoe de stad is geëvolueerd van een middeleeuwse marktstad tot een centrum voor onderwijs van wereldklasse.

Populaire activiteiten

De publiekstrekkers van Cambridge, Verenigd Koninkrijk

Alle activiteiten

64 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Veelgestelde vragen over Cambridge, Verenigd Koninkrijk

Wat zijn de populairste musea en tentoonstellingen van Cambridge, Verenigd Koninkrijk?

Andere activiteiten in Cambridge, Verenigd Koninkrijk

Wil je alle activiteiten in Cambridge, Verenigd Koninkrijk bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Cambridge, Verenigd Koninkrijk

Gemiddelde beoordeling

4.7
(2.686 beoordelingen)

Ik heb maar één klacht maar die is opgelost. We moesten onze hond meenemen omdat we op vakantie waren en we konden haar nergens achterlaten, maar nadat ik de tickets had geboekt, liet de bevestiging me weten dat we haar niet konden meenemen. Erger nog, omdat het minder dan 24 uur voor de geboekte datum was, kon ik geen restitutie krijgen. Ik nam contact op met het ondersteuningsteam en we mochten haar brengen. Elke chauffeur was erg blij om ons allemaal mee te nemen. Kunt u alstublieft uw gegevens bijwerken voor de volgende hondenbezitter. PS onze hond gedroeg zich prachtig en de reis was briljant, zeer informatief en gemakkelijk te gebruiken (afgezien van het bovenstaande). Sterk aanbevolen.

Cambridge is geweldig, maar zonder de hop on, hop off-bus zouden mijn man en ik volledig verloren zijn gegaan, aangezien het onze eerste keer in Cambridge was. De buschauffeurs waren erg vriendelijk en deskundig en iedereen deed zijn uiterste best om ons te helpen. Ik kan The City Sightseeing Bus ten zeerste aanbevelen ... Bedankt

Mooie manier om eerst langs alle bezienswaardigheden te rijden en dan te beslissen wat je wilt zien. Wanneer je uitgestapt bent kun je altijd, wanneer je op die plaats klaar bent, weet opstappen.

Het was heel gemakkelijk om in en uit te stappen, bussen waren elke 15 - 20 minuten per dag, de informatie was goed. Leuke manier om de stad te zien

Erg informatief. De dag was echter heet en de bus was benauwd. Top aan de achterkant aanbevelen in de toekomst!