Belevingen in
Cambridge, Verenigd Koninkrijk

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Topactiviteiten

Annuleer gratis tot 24 uur voordat je activiteit begint en krijg al je geld terug.


Onze activiteiten volgen de lokale gezondheidsrichtlijnen, zodat jij met een gerust hart van je beleving kunt genieten.

Cambridge, Verenigd Koninkrijk: De beste dingen die je niet wil missen

Cambridge: begeleide puntingtour

1. Cambridge: begeleide puntingtour

Deze puntertour van 45 minuten met chauffeur beslaat de gehele lengte van de rivier de Cam, waarlangs de colleges van Cambridge University zich bevinden. Geniet van meer dan 800 jaar geschiedenis terwijl je de historische bezienswaardigheden in je opneemt. Ontspan in de comfortabele stoelen met traditionele kussens en dekens. Geniet van interessant historisch commentaar van je chauffeur, samen met enkele grappige verhalen over het punteren van Cambridge. De 7 colleges die op de tour aanwezig zijn, hebben een aantal van de meest illustere en invloedrijke alumni die zijn afgestudeerd aan Cambridge. Luister naar verhalen over het studentenleven, academisch en sociaal, van Isaac Newton tot prins Charles.

...
Cambridge: University Alumni Tour met King's College Option

2. Cambridge: University Alumni Tour met King's College Option

Ontdek enkele van de beroemdste hogescholen in Cambridge. Leer meer over het studentenleven aan een van 's werelds meest prestigieuze universiteiten van een afgestudeerde gids van de Universiteit van Cambridge. Bezoek beroemde kapellen en bibliotheken en luister naar fascinerende anekdotes. Zie waar Prins Charles, Sir Isaac Newton en Stephen Hawking studeerden. Wandel van King's College op King's Parade en passeer bezienswaardigheden zoals Trinity Hall College, Trinity College en Corpus Christi College. Kijk binnen in Pembroke College en bewonder het gewelfde plafond van King's College Chapel. Bewonder The Senate House, Great St Mary's Church en The Eagle pub waar Watson en Crick aankondigden dat ze het geheim van het leven hadden ontdekt.

...
Cambridge: stads- en universiteitstour inclusief King's College

3. Cambridge: stads- en universiteitstour inclusief King's College

Deze Cambridge Universiteit en stadstour laat je kennismaken met de cruciale rol van Cambridge in de wereldgeschiedenis en belicht de architectonische wonderen van de stad met toegang tot King's College Chapel. Begin je tour vanuit het stadscentrum en hoor een korte tijdlijn van alle interessante en bijzondere dingen die Cambridge beroemd maken. Ga naar de oudste kerk, universiteit en het laboratorium van de stad, waar belangrijke wetenschappelijke mijlpalen zijn gevestigd. Bezoek bezienswaardigheden zoals de Mathematical Bridge op Queens 'College en het Senaatshuis. Het hoogtepunt van deze tour is de prachtige King's College Chapel. De thuisbasis van het grootste gewelfde plafondventilator ter wereld, bewonder de majestueuze glas-in-loodramen en een schilderij van Rubens. Leer over de lange architecturale geschiedenis van de kapel en de relatie met voormalige koningen en koninginnen. Tijdens de rondleiding zal je studentengids hun ervaringen met het collegesysteem delen, je vertellen over de roei-razernij in Cambridge en je laten kennismaken met lokale geheimen, zoals de beschermende maatregel die sommige hogescholen nemen tegen de Night Climbers, een van de bekendste niet -zo-geheime genootschappen van de universiteit.

...
Cambridge: Chauffeured Punting Tour

4. Cambridge: Chauffeured Punting Tour

Bij aankomst bij de check-in van de leverancier in de La Mimosa Landing Stage (CB5 8AQ), wordt u begroet en geboekt op de volgende beschikbare vertrekkende tour. Tours vertrekken regelmatig gedurende de dag en bieden plaats aan maximaal 12 passagiers. De tour duurt 45-50 minuten en je reist langs de rivier de Cam in Cambridge. Tijdens de reis passeer je 7 riviercolleges: Kings, Queens, St Johns, Trinity, Trinity Hall en Clare. Bezienswaardigheden onderweg zijn onder meer de Kings College Chapel, de Bridge of Sighs en de Wren Library. Tijdens de tour geeft uw chauffeur een interessant en informatief historisch commentaar en beantwoordt u eventuele vragen.

...
Cambridge: historische wandeltocht

5. Cambridge: historische wandeltocht

Je tour begint in het historische hart van Cambridge, vlakbij de oude Romeinse weg. Je ziet de kerk van het Heilig Graf, gebouwd door monniken in de 12e eeuw voor reizigers. Ga verder om drie van de beroemde Cambridge-colleges te zien: St John's, Trinity (met zijn 34 Nobelprijswinnaars) en Gonville en Caius. Zodra je aankomt in het geografische centrum van Cambridge, leer je over de Great St Mary's Church en het 18e-eeuwse Senaatshuis van de universiteit, waar diploma-uitreikingen worden gehouden. Geniet van de pracht van King's College Chapel, meer dan honderd jaar gebouwd door vijf koningen. Leer via je professionele gids de fascinerende geschiedenis van Cambridge's nieuwste attractie, de Corpus Christi-klok, onthuld door Stephen Hawking in 2008. Je gids zal je vergezellen naar de 11e-eeuwse kerk van St. Bene't, waar stedelingen aanbidden sinds de bouw in 1030. Een korte wandeling leidt je naar de beroemde Eagle Pub, de thuisbasis van veel fascinerende verhalen die je gids zal vertellen zeker om u te vergasten met. Eindig buiten het oude Cavendish-laboratorium waar 29 Nobelprijzen werden gewonnen en waar moderne natuurkunde werd uitgevonden.

...
Cambridge: University Punting and Walking Tour

6. Cambridge: University Punting and Walking Tour

Een afgestudeerde gids van Cambridge University neemt je mee op een boeiende reis door de tijd terwijl je het kleurrijke verhaal van Cambridge en zijn beroemde universiteit vertelt. Krijg een prachtig inzicht in het studentenleven. Tijdens deze wandeltocht zul je zien waar beroemde alumni hebben gestudeerd, waaronder Prins Charles, Sir Isaac Newton en Stephen Hawking, beroemde kapellen en bibliotheken bezoeken, naar anekdotes luisteren en zien waar de structuur van DNA werd ontdekt, terwijl je uitzicht hebt op beroemde architectuur met meer dan 800 jaar geschiedenis. De tour omvat bezienswaardigheden zoals Trinity Hall College, Trinity College, Corpus Christi College, Pembroke College, Queens' College, King's College, Clare College, The Senate House, Gonville and Caius College, St Catherine's College, Great St Mary's Church, The Eagle Pub, Corpus Christi college, The Round Church en nog veel meer. Je puntertour begint 30 minuten na je wandeltocht en zal een ervaren lokale gids bevatten die de beroemde geschiedenis van 8 hogescholen en 9 bruggen langs de rivier de Cam zal uitleggen. U bent van harte welkom om verfrissingen aan boord mee te nemen en wordt tijdens uw tour verwelkomd bij een gratis punterles.

...
Cambridge Guided Punt: gedeelde tour van 45 minuten

7. Cambridge Guided Punt: gedeelde tour van 45 minuten

Deze 45 minuten durende College Backs-tour biedt de ideale kennismaking met de lange en bewogen geschiedenis van Cambridge. Ontdek hoe de stad is geëvolueerd van een middeleeuwse marktstad naar een centrum van wereldklasse voor onderwijs, terwijl u geniet van een spectaculair uitzicht vanaf de rivier. Deze tour is de beste manier om Cambridge te laten zien. Je gids heeft een passie voor geschiedenis en een talent om dat met je te delen. Van de gotische pracht van King's College Chapel tot de klassieke elegantie van de Wren-bibliotheek, je gids zorgt ervoor dat je niets mist. De gidsen staan tot uw dienst, bij regen of zonneschijn, dus kom en ervaar de populairste tour van Cambridge.

...
Cambridge: gedeelde universiteitspunttour

8. Cambridge: gedeelde universiteitspunttour

Deze puntertour van 50 minuten met chauffeur omvat de "universiteitsruggen" met zeven van de meest prestigieuze hogescholen van de universiteit van Cambridge. Terwijl je door dit prachtige stuk rivier wordt geleid, zul je worden getrakteerd op de geschiedenis van de verbluffende architectuur en het landschap om je heen. Geniet van honderden jaren geschiedenis terwijl u geniet van het traditionele tijdverdrijf van Cambridge tijdens een gedeelde puntertour. Deze puntertour is een geweldige manier om de bezienswaardigheden van Cambridge voor minder te zien terwijl je de punterboot deelt met andere klanten.

...
Cambridge: stadswandeling met hoogtepunten

9. Cambridge: stadswandeling met hoogtepunten

Leer van uw deskundige lokale gids en haal het meeste uit uw tijd tijdens uw verblijf in Cambridge. Gidsen zijn professioneel opgeleid en hebben een blauwe of groene badge uitgereikt door het Institute of Tourist Guiding en zijn lid van de Society of Cambridge Tourist Guides. Verken de stad en ontdek Cavendish Laboratory. Hier werden atomen gesplitst, deeltjes ontdekt en DNA opgelost, naast andere belangrijke wetenschappelijke ontdekkingen. Bezoek ook het grote Senaatshuis en de Corpus Clock (plaatselijk bekend als de Grasshopper Clock) met zijn intrigerende symboliek. Een rondreis door Cambridge zou niet compleet zijn zonder een aantal hogescholen te passeren. Passeer Corpus Christi College, King's, Gonville & Caius en Trinity.

...
Cambridge: verkenningsspel en rondleiding door het geheime genootschap

10. Cambridge: verkenningsspel en rondleiding door het geheime genootschap

Verken Cambridge door de ogen van iemand die in het middeleeuwse Groot-Brittannië woont, onder de heerschappij van Tudors. Ontdek de favoriete bezienswaardigheden van de stad door aanwijzingen op te lossen in een verkenningsspel op je smartphone. Begin bij de prachtige Corpus Clock, bezoek enkele van de beste universiteitscampussen van Cambridge en bewonder de fascinerende Round Church. Speel de rol van een student aan Cambridge die lid werd van een geheim genootschap. "The Gentle Chroniclers" vechten om boeken te bewaren die als revolutionair worden beschouwd en door de koning zijn verboden. Jouw missie: vind het waardevolle boek 'Call to Uprising' - een boekdeel dat een medelid had verborgen voordat het werd gevangengenomen. Jij bent de enige die het boek eerder kan vinden dan zij. Elk raadsel dat je oplost, leidt je van de ene plaats naar de andere, met exacte aanwijzingen, dus je hebt geen kaart of GPS nodig. Zoek de aanwijzingen en het geheime verhaal van die plek wordt onthuld. Als je een grote groep bent, kan één persoon toegang kopen voor de hele groep door het aantal mensen in de groep te selecteren. Alle groepsleden kunnen het stadsspel op hun smartphone spelen. Als alternatief kan elke persoon zijn eigen ticket kopen. Je kunt als een groep spelen en samen de aanwijzingen oplossen terwijl je loopt, of je kunt je opsplitsen in kleinere groepen/teams en het opnemen tegen de anderen. Elke persoon kan ook alleen spelen, los van de groep, en aan het eind de groep ontmoeten.

...

Plan je bezoek

 • Vervoer in Cambridge

  Omdat het een studentenstad is kun je lopend al veel bereiken. Je kan ook fietsen huren of de plaatselijke busdienst nemen. Taxi's of treinen zijn er ook tot je beschikking.

 • Hoe is het weer in Cambridge?

  Het zal je niet verbazen maar de warmste maand is augustus. In december valt het meeste regen en de laagste temperaturen zijn in januari. Over het algemeen is de hele zomer aangenaam, al zijn de winters wel echt koud.

Goed om te weten

 • Taal
  Engels
 • Valuta
  Pound sterling (£)
 • Tijdzone
  UTC (+01:00)
 • Landnummer
  +44
 • De beste periode voor een bezoek
  De beste tijd om naar Cambridge te gaan hangt af van je planning. Wil je de universiteit in rep en roer zien, ga dan in de lente of herfst. Voel je meer voor de bezienswaardigheden en zonnige wandelingen, dan is de zomer jouw tijd!

Sitemap Cambridge, Verenigd Koninkrijk

Wil je alle activiteiten in Cambridge, Verenigd Koninkrijk ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.