Cambridge, Verenigd Koninkrijk
Dagtrips

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Cambridge, Verenigd Koninkrijk Dagtrips: Onze meest aanbevolen

 • In de voetsporen van Pink Floyd Cambridge & London Tour

  1. In de voetsporen van Pink Floyd Cambridge & London Tour

  Verken het verhaal van Pink Floyd tijdens een dagtour door Londen en Cambridge, waarbij je in kleine groepen reist voor een meer intieme ervaring. De wortels van de legendarische groep gaan terug naar de middeleeuwse stad Cambridge, een van de mooiste steden van het Verenigd Koninkrijk. Loop tussen de dromerige torenspitsen van de landelijke omgeving en leer over de impact die de stad had op de muziek van Pink Floyd. Je gids neemt je mee door songtitels en songteksten van nummers als 'Granchester Meadows', 'Bike', 'High Hopes' en 'The Wall' terwijl je de familiehuizen van Barratt, Gilmour en Waters bezoekt. Kijk waar de jongens naar school gingen en rondhingen in pubs, cafés en muziekwinkels in het stadscentrum. Geniet van wat vrije tijd om op eigen gelegenheid te verkennen en bekijk de gokkers op de rivier de Cam. Ga naar het historische Kings College en treed in de voetsporen van ber...

 • Van Londen: Full-Day Tour naar Oxford en Cambridge

  2. Van Londen: Full-Day Tour naar Oxford en Cambridge

  Vertrek uit Londen en reis met de bus naar Oxford. Neem bij aankomst een begeleide wandeling door de "City of Dreaming Spires" en bekijk de beroemde bezienswaardigheden van de universiteitsstad. Krijg suggesties over waar u tijdens uw vrije tijd kunt verkennen. Kies ervoor om naar het Christ Church college te gaan om de eetzaal te zien die wordt gebruikt in de Harry Potter-films voor de Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry. Ga vervolgens naar Cambridge voor de kans om de toren van de kerk van St. Mary the Great te beklimmen voor een panoramisch uitzicht over de stad. Gebruik uw vrije tijd om zelf te verkennen of ga de River Cam op. Blader door de interessante winkels en nog veel meer.

 • Oxford en Cambridge Universities Tour

  3. Oxford en Cambridge Universities Tour

  Oxford

  We beginnen onze dag reizen over de heuvels van Chiltern naar Oxford, de 'City of Dreaming Spires,' waarvan de gedempte binnenplaatsen hebben geïnspireerd generaties van wetenschappers, waaronder Bill Clinton en schrijvers, Lewis Carroll, die 'Alice in Wonderland' schreef CS Lewis die schreef 'Chronicles van Narnia 'en de onsterfelijke JRR Tolkien, schrijver van' Lord of the Rings '. Op de wandeling bezoekt u Christ Church College, waar de Harry Potter scènes werden gefilmd, zie de Bibliotheek Bodleian en de fotogenieke college binnenplaatsen waarvoor Oxford is terecht beroemd.

  Cambridge

  Cambridge is een prachtige mix van het alledaagse en het buitengewone, een levende stad die heeft gevor...

 • Vanuit Londen: Oxford & Cambridge Day Tour

  4. Vanuit Londen: Oxford & Cambridge Day Tour

  De tocht begint in het fascinerende universiteitsstad van Oxford. Hier kunt u in de voetsporen van de prestigieuze oud-studenten van Oxford University's - van CS Lewis tot Bill Clinton - zoals u de binnenplaatsen en geplaveide straatjes van deze historische stad te wandelen. Bewonder de beroemde "dromende torenspitsen" en bezoek de Bodleian Library - een van de oudste bibliotheken in Europa. Terwijl u in Oxford kan je niet de kans om Christ Church te bezoeken missen. Niet alleen is het een van de grootste universiteiten aan de universiteit, is een van de belangrijkste plaatsen van de Harry Potter films. Bewonder de grootsheid van de Grote Zaal, direct herkenbaar aan filmfans als Zweinstein. De tour gaat dan naar de elegante stad van Cambridge. Thuisbasis van de beroemde universiteit van Cambridge, krijgt u de gelegenheid om de beroemde Cavendish Laboratory, King's College Chapel en de ...

 • Dagtocht: Cambridge vanuit Londen

  5. Dagtocht: Cambridge vanuit Londen

  Deze reis naar Cambridge omvat een begeleide sightseeingtour met een lokale gids en biedt voldoende vrije tijd om jezelf onder te dompelen in de geschiedenis van deze stad. Je wordt verwend tijdens je verblijf daar. Kies tussen het verkennen van de vele hogescholen, wandelen langs de rivier de Cam, of, voor een echte traktatie, huur een punt en verken de rivier zelf. U kunt ook een bezoek brengen aan de Trinity College-bibliotheek, ontworpen door Christopher Wren, met de "Principia Mathematica" van Newton permanent te zien. Je vindt ook een manuscript van de geliefde "Winnie de Poeh", geschreven door AA Milne. Zijn zoon Christopher Robin studeerde ook aan de universiteit.

Sitemap Cambridge, Verenigd Koninkrijk

Wil je alle activiteiten in Cambridge, Verenigd Koninkrijk ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.