Caminito del Rey
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Bestsellers

Caminito del Rey: tours & tickets

Caminito del Rey: bekijk alle tours en activiteiten

Wat anderen zeggen over Caminito del Rey

Gemiddelde beoordeling
4.6 / 5
gebaseerd op 8.582 beoordelingen

Ik had Engelse begeleiding geboekt maar de gids deed het in vier talen

Erg jammer dat je denkt een Engelse tour geboekt te hebben en de gids alles in vier en soms zelfs in vijf talen vertelde! Dat kostte veel tijd en energie en juist de relevante zaken waren onderbelicht. De gids was niet vriendelijk en was alleen gehaast bezig haar werk te doen. Dat maakte haar minder toegankelijk voor vragen. Jammer, we hadden het beter zonder gids kunnen doen in dit geval.

Caminito Del Rey vanuit Málaga Beoordeeld door

Erg leuke, maar best lang, de moeite waard

Onze guide verstelde met veel passie over de camino. Wij hadden een kleine groep. Zonder gids kan ook, maar dan dan mis je het verhaal over hiet het is onstaan en waarom. En wij konden nu zo doorlopen. Neem veel water mee en ook wat eten. 4 uur is best lang. Wij liepen veel in de schaduw om 15.30. Er is geen wc onderweg

Caminito del Rey: rondleiding met drankje Beoordeeld door

In een woord fantastisch en een echte aanrader.

Een unieke ervaring met een gedreven enthousiaste gids Paul. Vanaf minuut 1 wist hij de groep te boeien en te wijzen op alles wat er gebeurde. Veiligheid staat voorop en regelmatig vragen of het gaat of dat je geen hoogtevrees hebt. Kortom een ervaring om nooit te vergeten.

Caminito del Rey: rondleiding met drankje Beoordeeld door

fantastisch mooi om te zien. Wat een indrukwekkende natuur.

Ik vond de wandeling heel leuk maar de groep waarmee wij vertrokken was erg groot en met te-laatkomers erbij wordt het dan heel chaotisch. Gelukkig splitsten we later op en kregen wij Pedro die ons goed kon vertellen over de route.

Caminito del Rey: wandeling met gids Beoordeeld door

Hele mooie wandeling, helemaal niet moeilijk!

Ik had er meer aan gehad indien ik in een groep met een engels sprekende gids was beland, nu gewoon in een spaanse groep met enkel spaans sprekende gids beland!Een beetje spijtig!

Caminito del Rey: wandeling met gids Beoordeeld door