Caminito del Rey

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Más actividades y cosas que hacer en Caminito del Rey

¿Quieres descubrir todas las actividades disponibles en Caminito del Rey? Pincha aquí para ver la lista completa.

Wat anderen zeggen over Caminito del Rey

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 9.003 beoordelingen

Een zeer mooie en indrukwekkende wandeling over het Koningspad!!! Ruime parkeergelegenheid, onze gids was makkelijk te vinden, bij het restaurant van alls te verkrijgen. De wandeling was zeer mooi, wij waren met een groep van 18 Spanjaarden en wij als enige Nederlanders. Onze gids ( Francisco) nam echt de moeite om ons alles in het Engels uit te leggen en er was tijd genoeg om foto's te nemen. Als je hier in de buurt ben moet je dit zeker gezien hebben!!!

Erg mooie wandeling door een van de mooiste gebieden van Andalusië. Spaanstalige gids die Engels praat en dan ook nog een mondkapje zorgde er wel voor dat de gids niet altijd even duidelijk verstaanbaar was. Verder wel een aanrader om te doen.

Ondanks we de bus hadden gemist, omdat we op de verkeerde plaats stonden.. (om het hoekje) Hebben ze ons opgehaald met de taxi en maakten er geen probleem van. Een adembenemende mooie tocht, voor iedereen een aanrader!

Onvergetelijk! Prachtig! De natuur is overweldigend en de gids had er een mooi verhaal bij! Door Corona was de groep klein, we waren slechts met 10 mensen, helemaal super

Dit is wel iets wat je mee moet maken. Samen met gezin dit wezen doen. Een aanrader met stip!