Datums kiezen

Caminito del Rey
Aanbiedingen

Aanbiedingen
7 activiteiten gevonden

Nu op reis? Bekijk welke activiteiten nog beschikbaar zijn

Topactiviteiten in Provincie Málaga

662 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Caminito del Rey Aanbiedingen: onze aanbevelingen

Vanuit Málaga: Caminito del Rey rondleiding met bus

1. Vanuit Málaga: Caminito del Rey rondleiding met bus

Wandel op de Caminito del Rey, een hangend wandelpad omgeven door een schilderachtig landschap, met een gids op een tocht vanuit Málaga.Langs de route leer je het echte verhaal achter de bouw van dit grootse kunstwerk kennen. Stap in Málaga op de bus en reis naar Ardales. Krijg een veiligheidsbriefing van je gids en maak je helm vast. Begin de eenrichtingswandeling van Caminito del Rey bij de noordelijke toegang en ga naar de zuidelijke toegang. Passeer bergen die miljoenen jaren geleden zijn ontstaan en verticale ravijnen die zijn gehouwen door de kracht van de rivier de Guadalhorce. Luister naar verhalen over avonturiers en bergbeklimmers. Luister naar verhalen over een bezoek van een van de machtigste mannen uit de geschiedenis van Spanje: koning Alfons XIII. De route is 7,7 kilometer lang, maar het is een eenvoudige wandeling, vooral met de gids die je gezelschap houdt. Aan het einde van de route keer je terug naar je bus en word je teruggebracht naar Málaga.

Caminito del Rey: toegangsbewijs en rondleiding

2. Caminito del Rey: toegangsbewijs en rondleiding

Ga mee met een rondleiding over de Caminito del Rey, een wandelpad in één richting en een van de meest adembenemende natuurlijke omgevingen van Málaga. Ontmoet je gids bij de noordelijke ingang van de Caminito, bij het loket. Haal na het inchecken de nodige beveiligingsitems (helmen) op en krijg uitleg over het gebruik van radiogidsen en koptelefoons, zodat je onderweg geen uitleg hoeft te missen. De gids begeleidt de groep vanaf de binnenkomst tot het moment dat de helmen worden uitgedeeld en geeft jou alle nodige informatie over de omgeving om jouw droombezoek compleet te maken. Word verliefd op de verbluffende schoonheid van deze unieke omgeving en haar fascinerende geschiedenis. De hele route is een wonder van 400-meter hoge muren. Het pad gaat op het smalste punt slechts 10 meter naar beneden. Beneden kolkt het wilde water van de Guadalhorce-rivier en snelt naar de kust. In deze omgeving bevinden zich sinds de 19e en 20e eeuw een reeks spoorweg- en hydro-elektrische infrastructuren die de ruggengraat vormden van de verbindingen en het wegennet dat tot in de 21e eeuw heeft overleefd en de El Caminito del Rey tot een wandelpad heeft gemaakt. In 1989 werd het door de Junta de Andalucía tot natuurgebied verklaard. In 1987 was het al als speciale beschermingszone voor vogels aangewezen en sinds 2006 maakt het deel uit van het intercontinentaal biosfeerreservaat Andalusië-Marokko rond de Middellandse Zee. Het gebied is toegevoegd aan de lijst van plekken van communautair belang in de Mediterrane Biogeografische Regio. Deze natuurlijke enclave is van de prehistorie tot het heden een middelpunt van invloed geweest voor de vestiging en ontwikkeling van menselijke groepen in de omgeving van het natuurgebied Gaitanejo en El Chorro, gedocumenteerd door de overvloed aan archeologische vindplaatsen. De ervaring zal jou achterlaten met onvergetelijke herinneringen en geweldige foto's. Daarna keer je terug naar het Bezoekerscentrum met de gids in een van de pendelbussen.

El Chorro: Caminito del Rey rondleiding met pendelbus

3. El Chorro: Caminito del Rey rondleiding met pendelbus

Maak samen met een deskundige gids een betoverende, historische natuurwandeling over de El Caminito del Rey ('Het Koningspad') . Zie indrukwekkende landschappen en kom meer te weten over de geschiedenis van het Desfiladero de Los Gaitanes-ravijn. Ontmoet de gids bij de receptie van Hotel La Garganta, bij de kloof van El Chorro. Zodra de groep is gevormd (maximaal 30 personen per gids), vertrek je met de gids met de pendelbus naar de ingang. Steek de 3 kilometer lange voetgangersbrug over die langs de wanden van de kloof is gebouwd en die werd ingehuldigd door koning Alfonso XIII. Voel de sensatie terwijl je hoogten van tot wel 101 meter bereikt, en op andere gedeelten waar het pad slechts 1 meter breed is. Kom aan het einde van de wandeling aan bij de zuidelijke ingang, waar je je auto hebt geparkeerd, en kun je welverdiend ontspannen aan de bar.

Van Costa del Sol & Málaga: Rondleiding Caminito del Rey

4. Van Costa del Sol & Málaga: Rondleiding Caminito del Rey

Bereid je voor op een dag vol avontuur terwijl je langs de muren van de El Chorro-kloof in Málaga over de Caminito del Rey wandelt. Volg je gids op een veilig pad dat naar de voetgangersbrug leidt die door de Desfiladero de los Gaitanes loopt. Je wordt opgehaald bij een trefpunt in Málaga en reist naar Ardales. Je maakt een korte stop in het witte dorp Ardales, waar je in een lokale gelegenheid een ontbijt kunt kopen voordat je aan de activiteit begint. Keer weer terug naar de bus en ga verder tot je het noordelijke toegangspunt van de Caminito del Rey bereikt. Daarna loop je door een lange tunnel en bereik je het oorspronkelijke pad dat je voert naar de ingang van het ravijn. Vervolgens krijg je een helm en luister je naar de veiligheidsinstructies. Je krijgt te horen wat je tijdens de trekking kunt verwachten, en de gids zal je aan het eind van de groep vergezellen om je vragen onderweg te beantwoorden terwijl je van de ervaring geniet. Passeer de kloof van de Gaitanes, een natuurlijke pas over de heuvels die de kustlijn van Málaga van de eilanden scheidt met de rivier de Guadalhorce eronder. Maak een veilige en comfortabele wandeling omgeven door een adembenemend landschap. El Caminito del Rey, na vele jaren volledig verlaten te zijn geweest, is nu een herbouwd pad dat zich uitstrekt tussen 2 kloven en een grote vallei. Na de afdaling van noord naar zuid bereikt je de uitgang waar de bus op je wacht. Nadat de hele groep is ingestapt, keer je met de bus weer terug naar Costa del Sol, waar je wordt afgezet bij het ophaalpunt.

Caminito del Rey: entreeticket

5. Caminito del Rey: entreeticket

Wandel over het 8-kilometer lange pad van de Caminito del Rey in de provincie Malaga met dit entreeticket. Het pad, dat ooit als het gevaarlijkste ter wereld werd beschouwd, is nu gerestaureerd en volledig veilig, maar heeft nog steeds de 100 meter hoge wandelpaden die het zo populair maakt bij wandelaars. Word verliefd op de adembenemende rotswanden en de fascinerende geschiedenis van het pad. Bereik hoogtes van 400 meter boven de grond en dieptes van slechts 10 meter. Kijk hoe het wilde water van de Guadalhorce onder je door stroomt. Het pad was oorspronkelijk een spoorweg in de 19e eeuw. In 1989 werd het door de Junta de Andalucía tot natuurgebied verklaard. In 1987 was het al aangewezen als speciale beschermingszone voor vogels en sinds 2006 maakt het deel uit van het intercontinentaal biosfeerreservaat Andalusië-Marokko rond de Middellandse Zee. Het gebied is toegevoegd aan de lijst van plekken van communautair belang in de mediterrane biogeografische regio.

Caminito del Rey: Rondleiding met officiële gids

6. Caminito del Rey: Rondleiding met officiële gids

Bewandel de Caminito del Rey, een zwevende loopbrug die een prachtig uitzicht biedt op het omliggende landschap. 100 jaar geleden gebouwd, leer de geschiedenis van dit schilderachtige pad en de canyons van je gids. Wandel over een pad dat langs de rotswand loopt en epische uitzichten biedt over de provincie Malaga. Trek hoog boven de verticale ravijnen gevormd door de kracht van de rivier de Guadalhorce. Bewonder het kristalheldere water van de kloof die onder je stroomt. Ontdek tunnels uitgehouwen in de steile rots. Leer meer over de geschiedenis van dit technische wonder van uw deskundige gids. Luister naar de verhalen van de avonturen en klimmers die hebben geholpen bij het bouwen van het pad, evenals de verbinding van het pad met koning Alfonso XIII. Het bezoek begint bij de noordelijke toegang en eindigt bij de zuidelijke toegang, er is een pendelbus die beide toegangen heeft. U kunt bij beide toegangen parkeren, maar houd er rekening mee dat als u bij de zuidelijke toegang parkeert, u daar minstens een uur voor het ontmoetingspunt bij de noordelijke toegang moet zijn De shuttlebus rijdt elke 30 minuten (00 en 30 minuten voorbij) en duurt ongeveer 25 minuten van zuidelijke toegang tot noordelijke toegang waar ons ontmoetingspunt is Aan het einde/begin van het bezoek moet u een shuttlebus nemen waar u rechtstreeks aan betaalt de buschauffeur (2,55€)

Vanuit Málaga: Dagtrip naar Caminito del Rey

7. Vanuit Málaga: Dagtrip naar Caminito del Rey

Verken de Caminito del Rey, ooit het gevaarlijkste pad ter wereld, tijdens een dagtrip met gids vanuit Málaga. Ervaar de schoonheid van de Gaitanes-kloof op dit pad dat in 2015 werd herbouwd tot een zeer veilig en toegankelijk wandelpad. Begin je avontuur op een gemakkelijk te bereiken trefpunt in het centrum van Málaga, waar je gidsen je zullen verwelkomen en al je vragen zullen beantwoorden. Stap aan boord van een ruime bus met airconditioning en geniet van het uitzicht op het platteland tijdens de transfer naar het beginpunt van de Caminito del Rey. We maken een korte stop van 30 minuten in een typisch wit Andalusisch stadje, Ardales. Hier kunnen we naar het toilet, koffie drinken of gewoon de mooie en traditionele straten en pleinen ontdekken. Het is een kans om een niet-toeristisch stadje te ontdekken. Kom aan bij Caminito del Rey en begin je spannende wandeling langs de kliffen door natuurlijke ravijnen. Leer de geschiedenis, evolutie en luister naar enkele anekdotes over dit unieke pad. Keer terug naar je trefpunt in Málaga met de bus na een ongelooflijke dag wandelen, met veel onvergetelijke foto's en herinneringen.

El Chorro: Caminito del Rey Kloofroute begeleide wandeltocht

8. El Chorro: Caminito del Rey Kloofroute begeleide wandeltocht

Daag je lichaam en geest uit met een adrenaline-pompend avontuur op de wereldberoemde Caminito del Rey. Ga met je gids mee op een schilderachtige tocht langs de loopbrug die omhoog en over de muren van de Gaitanes-kloof loopt. Geniet van een majestueus uitzicht op de kloof en het meer vanuit een uniek perspectief. Ervaar een van de meest opwindende attracties in Spanje met de hulp van een professionele gids. Duik in een magische natuurlijke omgeving terwijl je het trappenhuis beklimt. Steek de imposante loopbrug van canyonwand naar canyonwand over en loop tussen de wolken op meer dan 100 meter hoogte. Leer alles over de Gaitanes-kloof, zijn geschiedenis en de aanleg van het ooit gevaarlijke pad. Blijf kalm, wetende dat de restauratie van het pad in 2015 het volledig veilig maakte voor bezoekers om te verkennen.

Caminito del Rey: Rondleiding met 1 drankje en pendelbus

9. Caminito del Rey: Rondleiding met 1 drankje en pendelbus

Wandel over het Caminito del Rey-pad in Álora met een lokale gids en ontdek het meest iconische wandelpad van Spanje. Baan je een weg langs steile kloofwanden en bospaden terwijl je meer te weten komt over de fascinerende geschiedenis van deze ongewone plek. Ga naar het startpunt en ontmoet je gids terwijl je je klaarmaakt voor je buitenavontuur. Stap aan boord van de shuttlebus en begeef je naar de noordelijke ingang, waar je een korte veiligheidsbriefing en je helm ontvangt voordat je aan je wandeling begint. Wandel langs smalle paden en houten promenades en leer over de fascinerende geschiedenis van het pad en zijn natuurlijke omgeving. Ontdek waarom dit pad vroeger bekend stond als de gevaarlijkste wandeling ter wereld en ontdek hoe het werd vernieuwd, waardoor het de veilige en populaire attractie werd die het nu is. Verlaat uw begeleide wandelervaring met een nieuwe waardering voor deze populaire wandelroute en een kaart met plaatsen die u zelf kunt verkennen.

Vanuit Sevilla: Caminito del Rey (hele dag wandelen)

10. Vanuit Sevilla: Caminito del Rey (hele dag wandelen)

Maak een begeleide dagtocht van Sevilla naar de Caminito del Rey met toegangskaarten inbegrepen. Loop door de Desfiladero de Los Gaitanes-kloof en wandel langs de hangende loopbrug en het klifpad, ongeveer 100 meter boven de El Chorro-kloof. Vertrek 's ochtends uit Sevilla en maak een rit van 2 uur per minibus naar het begin van het beroemde wandelpad El Caminito del Rey. Bij aankomst in de stad Ardales kunt u op eigen kosten genieten van een kopje koffie of ontbijt om u energie te geven voor uw 7 kilometer lange wandeling. Stap op de gerenoveerde loopbrug van houten promenades en baan je een weg door de prachtige Los Gaitanes-kloof. Bewonder de ruige rotsformaties om je heen en geniet van het spectaculaire uitzicht op de rivier de Guadalhorce. Verzamel de moed om de nieuwe hangbrug 100 meter boven de El Chorro Gorge over te steken. Eindig dicht bij de stad El Chorro na ongeveer 2 tot 3 uur lopen en neem de bus terug naar het beginpunt om te genieten van een lunch in een restaurant. Reis 's avonds terug naar Sevilla voor het einde van de tourdiensten.

Andere aanbevelingen

Provincie Málaga

Provincie Málaga

Veelgestelde vragen over Caminito del Rey-Aanbiedingen

Welke andere activiteiten dan Caminito del Rey-Aanbiedingen zijn de moeite waard in Provincie Málaga?

Andere onmisbare dingen om te doen in Provincie Málaga:

Andere activiteiten in Caminito del Rey

Wil je alle activiteiten in Caminito del Rey bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Caminito del Rey

De beste reis ooit. Een geweldige gids die net aan haar avontuur was begonnen (eerste werkdag). Geweldige kennis, goed gepresenteerd in een leuke sfeer. Alles was heel goed georganiseerd, de bus was schoon. En de route zelf en de uitzichten zijn prachtig!!

De reis naar Caminito del Ray was erg leuk ondanks het feit dat het weer niet perfect was, we hebben toch erg genoten van de tour! Onze gids Aleks was geweldig en vriendelijk, je kunt echt zien dat hij van zijn werk houdt!

Geweldige ervaring, goed vervoer, goede chauffeur. Excursie zelf met een kundige en supervriendelijke gids . Haar naam is Lazaret uit Cordoba!!! : ) Al bij al top een ervaring

Geweldige trip. De gids was nieuw en werd nog ingewerkt maar deed het fantastisch. Erg mooie route en geweldige ervaring!

Alle anekdotes en ludieke vertelwijze, het uitzicht en de ontmoeting met andere bezoekers