Caminito del Rey
Lente activiteiten

Lente activiteiten
34 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Nu op reis? Bekijk welke activiteiten nog beschikbaar zijn

Caminito del Rey Lente activiteiten: onze aanbevelingen

Málaga: Caminito del Rey rondleiding met vervoer

Málaga: Caminito del Rey rondleiding met vervoer

Ontdek de Caminito del Rey met een gegidst avontuur vanuit Malaga dat je de adem zal benemen! Stel je voor dat je over een loopbrug loopt die 100 meter boven de Gaitanes-kloof hangt, omringd door spectaculaire uitzichten en dromerige natuurlandschappen. Deze rondleiding is niet zomaar een wandeling; het is een onderdompeling in de geschiedenis en geologie van de regio, begeleid door lokale experts die van elke stap een leerzame en spannende ervaring maken. Geniet van het gemak van direct vervoer vanuit Malaga, zodat je zorgeloos aan je dag kunt beginnen. Onderweg leer je over de fascinerende bouw van de Caminito del Rey: De verhalen, curiosa, anekdotes, ware feiten en leugens. Onder de voortdurende begeleiding van deskundige gidsen worden zelfs de meest ingewikkelde historische feiten boeiende verhalen. Verrekijker beschikbaar voor € 1,20 (reserveren noodzakelijk)

Caminito del Rey: toegangsbewijs en rondleiding

Caminito del Rey: toegangsbewijs en rondleiding

Ga mee met een rondleiding over de Caminito del Rey, een wandelpad in één richting en een van de meest adembenemende natuurlijke omgevingen van Málaga. Ontmoet je gids bij de noordelijke ingang van de Caminito, bij het loket. Haal na het inchecken de nodige beveiligingsitems (helmen) op en krijg uitleg over het gebruik van radiogidsen en koptelefoons, zodat je onderweg geen uitleg hoeft te missen. De gids begeleidt de groep vanaf de binnenkomst tot het moment dat de helmen worden uitgedeeld en geeft jou alle nodige informatie over de omgeving om jouw droombezoek compleet te maken. Word verliefd op de verbluffende schoonheid van deze unieke omgeving en haar fascinerende geschiedenis. De hele route is een wonder van 400-meter hoge muren. Het pad gaat op het smalste punt slechts 10 meter naar beneden. Beneden kolkt het wilde water van de Guadalhorce-rivier en snelt naar de kust. In deze omgeving bevinden zich sinds de 19e en 20e eeuw een reeks spoorweg- en hydro-elektrische infrastructuren die de ruggengraat vormden van de verbindingen en het wegennet dat tot in de 21e eeuw heeft overleefd en de El Caminito del Rey tot een wandelpad heeft gemaakt. In 1989 werd het door de Junta de Andalucía tot natuurgebied verklaard. In 1987 was het al als speciale beschermingszone voor vogels aangewezen en sinds 2006 maakt het deel uit van het intercontinentaal biosfeerreservaat Andalusië-Marokko rond de Middellandse Zee. Het gebied is toegevoegd aan de lijst van plekken van communautair belang in de Mediterrane Biogeografische Regio. Deze natuurlijke enclave is van de prehistorie tot het heden een middelpunt van invloed geweest voor de vestiging en ontwikkeling van menselijke groepen in de omgeving van het natuurgebied Gaitanejo en El Chorro, gedocumenteerd door de overvloed aan archeologische vindplaatsen. De ervaring zal jou achterlaten met onvergetelijke herinneringen en geweldige foto's. Daarna keer je terug naar het Bezoekerscentrum met de gids in een van de pendelbussen.

Caminito del Rey: Rondleiding en toegangsbewijs

Caminito del Rey: Rondleiding en toegangsbewijs

Ga mee op een begeleide expeditie langs de Caminito del Rey, een opmerkelijk eenrichtingspad genesteld in de prachtige natuurlijke omgeving van Málaga. Verzamel bij de noordelijke ingang van de Caminito, specifiek bij de kassa, om je gids te ontmoeten. Koop bij het inchecken essentiële veiligheidsuitrusting zoals een helm. Je gids zal je bekend maken met het gebruik van radiogidsen en koptelefoons om ervoor te zorgen dat je geen verhelderende inzichten mist tijdens de tocht. De gids begeleidt je groep vanaf het moment van binnenkomst tot aan het uitdelen van de helmen en geeft belangrijke informatie over de omgeving voor een verrijkende ervaring. Bewonder de adembenemende schoonheid van deze buitengewone omgeving en het boeiende historische verhaal. De hele route wordt omlijst door steile kliffen van 400 meter hoog, die op het smalste punt afdalen tot slechts 10 meter. Hieronder klateren de ongetemde stromen van de Guadalhorce rivier naar de kust. Op deze plek bevonden zich in de 19e en 20e eeuw belangrijke spoorweg- en hydro-elektrische infrastructuren. Ze vormden de ruggengraat van de verbindingen en wegennetwerken die tot in de 21e eeuw blijven bestaan en transformeren in de beroemde wandelroute El Caminito del Rey. Deze natuurlijke enclave is vanaf de prehistorie tot op heden een invloedsgebied geweest voor de vestiging en ontwikkeling van menselijke groepen in de omgeving van het natuurgebied van Gaitanejo en El Chorro, gedocumenteerd door de overvloed aan archeologische vindplaatsen. Deze onvergetelijke expeditie belooft dierbare herinneringen en opmerkelijke foto's. Na het avontuur begeleidt de gids je terug naar het Bezoekerscentrum via een van de pendelbussen.

Van Costa del Sol & Málaga: Rondleiding Caminito del Rey

Van Costa del Sol & Málaga: Rondleiding Caminito del Rey

Bereid je voor op een dag vol avontuur als je de Caminito del Rey langs de wanden van de El Chorro kloof in Málaga loopt. Volg een gids op een veilig pad dat leidt naar de loopbrug die door de Desfiladero de Los Gaitanes loopt. Begin je dag met een ophaalservice vanaf een van de plekken in Fuengirola, Benalmadena of Torremolinos en reis 45 minuten van de ophaalservice in Málaga naar Ardales. Je maakt een korte stop van 30 minuten in Ardales, een wit dorp, zodat je een ontbijt kunt kopen in deze lokale omgeving voordat je aan de activiteit begint. Keer terug naar de bus en ga verder tot je het noordelijke toegangspunt van de Caminito del Rey bereikt. Loop door een kleine lange tunnel om de natuurlijke paden te bereiken die naar de ingang van de kloven leiden. Ontvang vervolgens een helm en luister naar de veiligheidsinstructies. Leer wat je kunt verwachten tijdens de trekking en de gids zal je aan het einde van de groep vergezellen om je vragen onderweg te beantwoorden terwijl je geniet van de ervaring. Je passeert de Gaitanes-kloof, een natuurlijke pas over de heuvels die de kustlijn van Malaga scheidt van de eilanden met de rivier Guadalhorce die onderaan stroomt. Begin aan een veilige en comfortabele wandeling omgeven door een adembenemend landschap. El Caminito del Rey, na vele jaren totaal verlaten te zijn geweest, is nu een herbouwd pad dat zich uitstrekt tussen 2 kloven en een grote vallei. Na de afdaling van noord naar zuid bereik je de uitgang waar je bus wacht. Zodra de groep aan boord van de bus is, keer je in 1 uur terug van el Chorro naar Málaga en naar Costa del Sol om te worden afgezet bij je ophaalpunt.

El Chorro: Caminito del Rey rondleiding met pendelbus

El Chorro: Caminito del Rey rondleiding met pendelbus

Geniet van een betoverende natuur- en historische wandeling langs El Caminito del Rey (Het Koningspad) samen met een deskundige gids. Bekijk dramatische landschappen en leer meer over de geschiedenis van de Desfiladero de Los Gaitanes Canyon. Ontmoet je gids bij de receptie van Hotel La Garganta, bij de kloof El Chorro. - Je gids is degene die de tickets voor de groep en de Caminito beheert. Dit ticket is niet de toegang tot Caminito del Rey. Zodra de groep is gevormd (max. 30 personen per gids), ga je met de pendelbus met je gids naar de ingang. Steek de 3 km lange loopbrug over die langs de wanden van de kloof is gebouwd en door koning Alfonso XIII is ingehuldigd. Voel een sensatie als je hoogtes tot 101 meter bereikt en andere stukken waar de breedte slechts 1 meter is. Kom aan bij de zuidingang waar je aan het eind van de wandeling je auto hebt geparkeerd en ontspan aan de bar.

Caminito del Rey: entreeticket

Caminito del Rey: entreeticket

Wandel over het 8-kilometer lange pad van de Caminito del Rey in de provincie Malaga met dit entreeticket. Het pad, dat ooit als het gevaarlijkste ter wereld werd beschouwd, is nu gerestaureerd en volledig veilig, maar heeft nog steeds de 100 meter hoge wandelpaden die het zo populair maakt bij wandelaars. Word verliefd op de adembenemende rotswanden en de fascinerende geschiedenis van het pad. Bereik hoogtes van 400 meter boven de grond en dieptes van slechts 10 meter. Kijk hoe het wilde water van de Guadalhorce onder je door stroomt. Het pad was oorspronkelijk een spoorweg in de 19e eeuw. In 1989 werd het door de Junta de Andalucía tot natuurgebied verklaard. In 1987 was het al aangewezen als speciale beschermingszone voor vogels en sinds 2006 maakt het deel uit van het intercontinentaal biosfeerreservaat Andalusië-Marokko rond de Middellandse Zee. Het gebied is toegevoegd aan de lijst van plekken van communautair belang in de mediterrane biogeografische regio.

Caminito del Rey: Rondleiding met officiële gids en drankje

Caminito del Rey: Rondleiding met officiële gids en drankje

Wandel over de Caminito del Rey, een hangend wandelpad dat prachtige uitzichten biedt op het omringende landschap. Je wordt 100 jaar geleden gebouwd en leert van je gids de geschiedenis van dit schilderachtige pad en de canyons. Wandel over een pad dat de rotswand omarmt en epische uitzichten biedt over de provincie Malaga. Trek hoog boven de verticale ravijnen die gevormd zijn door de kracht van de Guadalhorce rivier. Bewonder het kristalheldere water van de kloof die onder je stroomt. Ontdek tunnels die in de steile rotsen zijn uitgehouwen. Leer van je deskundige gids over de geschiedenis van dit technische wonder. Hoor de verhalen van de avonturiers en klimmers die hebben geholpen bij de bouw van het pad, evenals de connectie van het pad met koning Alfonso XIII. . Bezoek is inclusief een flesje water Het bezoek begint bij de noordelijke toegang en eindigt bij de zuidelijke toegang, er rijdt een pendelbus langs beide toegangen. Je kunt bij beide toegangen parkeren, maar houd er rekening mee dat als je bij de zuidelijke ingang parkeert, je er ten minste een uur voor het trefpunt bij de noordelijke ingang moet zijn. De pendelbus rijdt elke 30 minuten (00 en 30 minuten over) en doet er ongeveer 25 minuten over van de zuidelijke toegang naar de noordelijke toegang waar ons trefpunt is. Aan het eindpunt/begin van het bezoek moet je een pendelbus nemen die je rechtstreeks aan de buschauffeur betaalt (2,55€).

Vanuit Málaga: Dagtrip naar Caminito del Rey

Vanuit Málaga: Dagtrip naar Caminito del Rey

Verken de Caminito del Rey, ooit het gevaarlijkste pad ter wereld, tijdens een dagtrip met gids vanuit Málaga. Ervaar de schoonheid van de Gaitanes-kloof op dit pad dat in 2015 werd herbouwd tot een zeer veilig en toegankelijk wandelpad. Begin je avontuur op een gemakkelijk te bereiken trefpunt in het centrum van Málaga, waar je gidsen je zullen verwelkomen en al je vragen zullen beantwoorden. Stap aan boord van een ruime bus met airconditioning en geniet van het uitzicht op het platteland tijdens de transfer naar het beginpunt van de Caminito del Rey. We maken een korte stop van 30 minuten in een typisch wit Andalusisch stadje, Ardales. Hier kunnen we naar het toilet, koffie drinken of gewoon de mooie en traditionele straten en pleinen ontdekken. Het is een kans om een niet-toeristisch stadje te ontdekken. Kom aan bij Caminito del Rey en begin je spannende wandeling langs de kliffen door natuurlijke ravijnen. Leer de geschiedenis, evolutie en luister naar enkele anekdotes over dit unieke pad. Keer terug naar je trefpunt in Málaga met de bus na een ongelooflijke dag wandelen, met veel onvergetelijke foto's en herinneringen.

Caminito del Rey: Rondleiding met 1 drankje en pendelbus

Caminito del Rey: Rondleiding met 1 drankje en pendelbus

Wandel over het Caminito del Rey-pad in Álora met een lokale gids en ontdek het meest iconische wandelpad van Spanje. Baan je een weg langs steile kloofwanden en bospaden terwijl je meer te weten komt over de fascinerende geschiedenis van deze ongewone plek. Ga naar het startpunt en ontmoet je gids terwijl je je klaarmaakt voor je buitenavontuur. Stap aan boord van de shuttlebus en begeef je naar de noordelijke ingang, waar je een korte veiligheidsbriefing en je helm ontvangt voordat je aan je wandeling begint. Wandel langs smalle paden en houten promenades en leer over de fascinerende geschiedenis van het pad en zijn natuurlijke omgeving. Ontdek waarom dit pad vroeger bekend stond als de gevaarlijkste wandeling ter wereld en ontdek hoe het werd vernieuwd, waardoor het de veilige en populaire attractie werd die het nu is. Verlaat uw begeleide wandelervaring met een nieuwe waardering voor deze populaire wandelroute en een kaart met plaatsen die u zelf kunt verkennen.

From Malaga: Caminito del Rey/White Villages Tour & Tapas

From Malaga: Caminito del Rey/White Villages Tour & Tapas

Exclusive service to discover the true flavor of Andalusia and its famous Caminito del Rey with the help of our expert guides. Service with transportation from Malaga capital. Personalized attention from the meeting point in Malaga by one of our Caminito del Rey guides who will be there to welcome you and make sure everything goes perfect. This is a unique full-day experience that offers a total immersion in the rich culture, gastronomy and amazing nature of Andalusia. In addition to walking the famous Caminito del Rey, you will visit one of the famous white towns of Andalusia, Álora. Where you will visit the Archaeological Museum, the impressive Church of La Encarnación, Mirador de Pepe Rosas, as well as other charming areas of the historic center. After the guided tour of Alora, you will have a taste of the rich Andalusian cuisine in one of Alora with a delicius Tapas Brunch . Afterwards you will be transferred Caminito del Rey where you can live the unforgettable experience crossing the famous bridge as well as its vertigo-inducing walkways. Keep in mind that the afternoon time is the best to visit the Caminito del Rey, since there are fewer people, which guarantees a more personalized visit. Transportation back to Malaga City by bus . We are usually back about 7:30 pm

Provincie Málaga

Provincie Málaga

Caminito del Rey Lente activiteiten: onze aanbevelingen

Málaga: Caminito del Rey rondleiding met vervoer

Málaga: Caminito del Rey rondleiding met vervoer

Ontdek de Caminito del Rey met een gegidst avontuur vanuit Malaga dat je de adem zal benemen! Stel je voor dat je over een loopbrug loopt die 100 meter boven de Gaitanes-kloof hangt, omringd door spectaculaire uitzichten en dromerige natuurlandschappen. Deze rondleiding is niet zomaar een wandeling; het is een onderdompeling in de geschiedenis en geologie van de regio, begeleid door lokale experts die van elke stap een leerzame en spannende ervaring maken. Geniet van het gemak van direct vervoer vanuit Malaga, zodat je zorgeloos aan je dag kunt beginnen. Onderweg leer je over de fascinerende bouw van de Caminito del Rey: De verhalen, curiosa, anekdotes, ware feiten en leugens. Onder de voortdurende begeleiding van deskundige gidsen worden zelfs de meest ingewikkelde historische feiten boeiende verhalen. Verrekijker beschikbaar voor € 1,20 (reserveren noodzakelijk)

Caminito del Rey: toegangsbewijs en rondleiding

Caminito del Rey: toegangsbewijs en rondleiding

Ga mee met een rondleiding over de Caminito del Rey, een wandelpad in één richting en een van de meest adembenemende natuurlijke omgevingen van Málaga. Ontmoet je gids bij de noordelijke ingang van de Caminito, bij het loket. Haal na het inchecken de nodige beveiligingsitems (helmen) op en krijg uitleg over het gebruik van radiogidsen en koptelefoons, zodat je onderweg geen uitleg hoeft te missen. De gids begeleidt de groep vanaf de binnenkomst tot het moment dat de helmen worden uitgedeeld en geeft jou alle nodige informatie over de omgeving om jouw droombezoek compleet te maken. Word verliefd op de verbluffende schoonheid van deze unieke omgeving en haar fascinerende geschiedenis. De hele route is een wonder van 400-meter hoge muren. Het pad gaat op het smalste punt slechts 10 meter naar beneden. Beneden kolkt het wilde water van de Guadalhorce-rivier en snelt naar de kust. In deze omgeving bevinden zich sinds de 19e en 20e eeuw een reeks spoorweg- en hydro-elektrische infrastructuren die de ruggengraat vormden van de verbindingen en het wegennet dat tot in de 21e eeuw heeft overleefd en de El Caminito del Rey tot een wandelpad heeft gemaakt. In 1989 werd het door de Junta de Andalucía tot natuurgebied verklaard. In 1987 was het al als speciale beschermingszone voor vogels aangewezen en sinds 2006 maakt het deel uit van het intercontinentaal biosfeerreservaat Andalusië-Marokko rond de Middellandse Zee. Het gebied is toegevoegd aan de lijst van plekken van communautair belang in de Mediterrane Biogeografische Regio. Deze natuurlijke enclave is van de prehistorie tot het heden een middelpunt van invloed geweest voor de vestiging en ontwikkeling van menselijke groepen in de omgeving van het natuurgebied Gaitanejo en El Chorro, gedocumenteerd door de overvloed aan archeologische vindplaatsen. De ervaring zal jou achterlaten met onvergetelijke herinneringen en geweldige foto's. Daarna keer je terug naar het Bezoekerscentrum met de gids in een van de pendelbussen.

Caminito del Rey: Rondleiding en toegangsbewijs

Caminito del Rey: Rondleiding en toegangsbewijs

Ga mee op een begeleide expeditie langs de Caminito del Rey, een opmerkelijk eenrichtingspad genesteld in de prachtige natuurlijke omgeving van Málaga. Verzamel bij de noordelijke ingang van de Caminito, specifiek bij de kassa, om je gids te ontmoeten. Koop bij het inchecken essentiële veiligheidsuitrusting zoals een helm. Je gids zal je bekend maken met het gebruik van radiogidsen en koptelefoons om ervoor te zorgen dat je geen verhelderende inzichten mist tijdens de tocht. De gids begeleidt je groep vanaf het moment van binnenkomst tot aan het uitdelen van de helmen en geeft belangrijke informatie over de omgeving voor een verrijkende ervaring. Bewonder de adembenemende schoonheid van deze buitengewone omgeving en het boeiende historische verhaal. De hele route wordt omlijst door steile kliffen van 400 meter hoog, die op het smalste punt afdalen tot slechts 10 meter. Hieronder klateren de ongetemde stromen van de Guadalhorce rivier naar de kust. Op deze plek bevonden zich in de 19e en 20e eeuw belangrijke spoorweg- en hydro-elektrische infrastructuren. Ze vormden de ruggengraat van de verbindingen en wegennetwerken die tot in de 21e eeuw blijven bestaan en transformeren in de beroemde wandelroute El Caminito del Rey. Deze natuurlijke enclave is vanaf de prehistorie tot op heden een invloedsgebied geweest voor de vestiging en ontwikkeling van menselijke groepen in de omgeving van het natuurgebied van Gaitanejo en El Chorro, gedocumenteerd door de overvloed aan archeologische vindplaatsen. Deze onvergetelijke expeditie belooft dierbare herinneringen en opmerkelijke foto's. Na het avontuur begeleidt de gids je terug naar het Bezoekerscentrum via een van de pendelbussen.

Van Costa del Sol & Málaga: Rondleiding Caminito del Rey

Van Costa del Sol & Málaga: Rondleiding Caminito del Rey

Bereid je voor op een dag vol avontuur als je de Caminito del Rey langs de wanden van de El Chorro kloof in Málaga loopt. Volg een gids op een veilig pad dat leidt naar de loopbrug die door de Desfiladero de Los Gaitanes loopt. Begin je dag met een ophaalservice vanaf een van de plekken in Fuengirola, Benalmadena of Torremolinos en reis 45 minuten van de ophaalservice in Málaga naar Ardales. Je maakt een korte stop van 30 minuten in Ardales, een wit dorp, zodat je een ontbijt kunt kopen in deze lokale omgeving voordat je aan de activiteit begint. Keer terug naar de bus en ga verder tot je het noordelijke toegangspunt van de Caminito del Rey bereikt. Loop door een kleine lange tunnel om de natuurlijke paden te bereiken die naar de ingang van de kloven leiden. Ontvang vervolgens een helm en luister naar de veiligheidsinstructies. Leer wat je kunt verwachten tijdens de trekking en de gids zal je aan het einde van de groep vergezellen om je vragen onderweg te beantwoorden terwijl je geniet van de ervaring. Je passeert de Gaitanes-kloof, een natuurlijke pas over de heuvels die de kustlijn van Malaga scheidt van de eilanden met de rivier Guadalhorce die onderaan stroomt. Begin aan een veilige en comfortabele wandeling omgeven door een adembenemend landschap. El Caminito del Rey, na vele jaren totaal verlaten te zijn geweest, is nu een herbouwd pad dat zich uitstrekt tussen 2 kloven en een grote vallei. Na de afdaling van noord naar zuid bereik je de uitgang waar je bus wacht. Zodra de groep aan boord van de bus is, keer je in 1 uur terug van el Chorro naar Málaga en naar Costa del Sol om te worden afgezet bij je ophaalpunt.

El Chorro: Caminito del Rey rondleiding met pendelbus

El Chorro: Caminito del Rey rondleiding met pendelbus

Geniet van een betoverende natuur- en historische wandeling langs El Caminito del Rey (Het Koningspad) samen met een deskundige gids. Bekijk dramatische landschappen en leer meer over de geschiedenis van de Desfiladero de Los Gaitanes Canyon. Ontmoet je gids bij de receptie van Hotel La Garganta, bij de kloof El Chorro. - Je gids is degene die de tickets voor de groep en de Caminito beheert. Dit ticket is niet de toegang tot Caminito del Rey. Zodra de groep is gevormd (max. 30 personen per gids), ga je met de pendelbus met je gids naar de ingang. Steek de 3 km lange loopbrug over die langs de wanden van de kloof is gebouwd en door koning Alfonso XIII is ingehuldigd. Voel een sensatie als je hoogtes tot 101 meter bereikt en andere stukken waar de breedte slechts 1 meter is. Kom aan bij de zuidingang waar je aan het eind van de wandeling je auto hebt geparkeerd en ontspan aan de bar.

Caminito del Rey: entreeticket

Caminito del Rey: entreeticket

Wandel over het 8-kilometer lange pad van de Caminito del Rey in de provincie Malaga met dit entreeticket. Het pad, dat ooit als het gevaarlijkste ter wereld werd beschouwd, is nu gerestaureerd en volledig veilig, maar heeft nog steeds de 100 meter hoge wandelpaden die het zo populair maakt bij wandelaars. Word verliefd op de adembenemende rotswanden en de fascinerende geschiedenis van het pad. Bereik hoogtes van 400 meter boven de grond en dieptes van slechts 10 meter. Kijk hoe het wilde water van de Guadalhorce onder je door stroomt. Het pad was oorspronkelijk een spoorweg in de 19e eeuw. In 1989 werd het door de Junta de Andalucía tot natuurgebied verklaard. In 1987 was het al aangewezen als speciale beschermingszone voor vogels en sinds 2006 maakt het deel uit van het intercontinentaal biosfeerreservaat Andalusië-Marokko rond de Middellandse Zee. Het gebied is toegevoegd aan de lijst van plekken van communautair belang in de mediterrane biogeografische regio.

Caminito del Rey: Rondleiding met officiële gids en drankje

Caminito del Rey: Rondleiding met officiële gids en drankje

Wandel over de Caminito del Rey, een hangend wandelpad dat prachtige uitzichten biedt op het omringende landschap. Je wordt 100 jaar geleden gebouwd en leert van je gids de geschiedenis van dit schilderachtige pad en de canyons. Wandel over een pad dat de rotswand omarmt en epische uitzichten biedt over de provincie Malaga. Trek hoog boven de verticale ravijnen die gevormd zijn door de kracht van de Guadalhorce rivier. Bewonder het kristalheldere water van de kloof die onder je stroomt. Ontdek tunnels die in de steile rotsen zijn uitgehouwen. Leer van je deskundige gids over de geschiedenis van dit technische wonder. Hoor de verhalen van de avonturiers en klimmers die hebben geholpen bij de bouw van het pad, evenals de connectie van het pad met koning Alfonso XIII. . Bezoek is inclusief een flesje water Het bezoek begint bij de noordelijke toegang en eindigt bij de zuidelijke toegang, er rijdt een pendelbus langs beide toegangen. Je kunt bij beide toegangen parkeren, maar houd er rekening mee dat als je bij de zuidelijke ingang parkeert, je er ten minste een uur voor het trefpunt bij de noordelijke ingang moet zijn. De pendelbus rijdt elke 30 minuten (00 en 30 minuten over) en doet er ongeveer 25 minuten over van de zuidelijke toegang naar de noordelijke toegang waar ons trefpunt is. Aan het eindpunt/begin van het bezoek moet je een pendelbus nemen die je rechtstreeks aan de buschauffeur betaalt (2,55€).

Vanuit Málaga: Dagtrip naar Caminito del Rey

Vanuit Málaga: Dagtrip naar Caminito del Rey

Verken de Caminito del Rey, ooit het gevaarlijkste pad ter wereld, tijdens een dagtrip met gids vanuit Málaga. Ervaar de schoonheid van de Gaitanes-kloof op dit pad dat in 2015 werd herbouwd tot een zeer veilig en toegankelijk wandelpad. Begin je avontuur op een gemakkelijk te bereiken trefpunt in het centrum van Málaga, waar je gidsen je zullen verwelkomen en al je vragen zullen beantwoorden. Stap aan boord van een ruime bus met airconditioning en geniet van het uitzicht op het platteland tijdens de transfer naar het beginpunt van de Caminito del Rey. We maken een korte stop van 30 minuten in een typisch wit Andalusisch stadje, Ardales. Hier kunnen we naar het toilet, koffie drinken of gewoon de mooie en traditionele straten en pleinen ontdekken. Het is een kans om een niet-toeristisch stadje te ontdekken. Kom aan bij Caminito del Rey en begin je spannende wandeling langs de kliffen door natuurlijke ravijnen. Leer de geschiedenis, evolutie en luister naar enkele anekdotes over dit unieke pad. Keer terug naar je trefpunt in Málaga met de bus na een ongelooflijke dag wandelen, met veel onvergetelijke foto's en herinneringen.

Caminito del Rey: Rondleiding met 1 drankje en pendelbus

Caminito del Rey: Rondleiding met 1 drankje en pendelbus

Wandel over het Caminito del Rey-pad in Álora met een lokale gids en ontdek het meest iconische wandelpad van Spanje. Baan je een weg langs steile kloofwanden en bospaden terwijl je meer te weten komt over de fascinerende geschiedenis van deze ongewone plek. Ga naar het startpunt en ontmoet je gids terwijl je je klaarmaakt voor je buitenavontuur. Stap aan boord van de shuttlebus en begeef je naar de noordelijke ingang, waar je een korte veiligheidsbriefing en je helm ontvangt voordat je aan je wandeling begint. Wandel langs smalle paden en houten promenades en leer over de fascinerende geschiedenis van het pad en zijn natuurlijke omgeving. Ontdek waarom dit pad vroeger bekend stond als de gevaarlijkste wandeling ter wereld en ontdek hoe het werd vernieuwd, waardoor het de veilige en populaire attractie werd die het nu is. Verlaat uw begeleide wandelervaring met een nieuwe waardering voor deze populaire wandelroute en een kaart met plaatsen die u zelf kunt verkennen.

From Malaga: Caminito del Rey/White Villages Tour & Tapas

From Malaga: Caminito del Rey/White Villages Tour & Tapas

Exclusive service to discover the true flavor of Andalusia and its famous Caminito del Rey with the help of our expert guides. Service with transportation from Malaga capital. Personalized attention from the meeting point in Malaga by one of our Caminito del Rey guides who will be there to welcome you and make sure everything goes perfect. This is a unique full-day experience that offers a total immersion in the rich culture, gastronomy and amazing nature of Andalusia. In addition to walking the famous Caminito del Rey, you will visit one of the famous white towns of Andalusia, Álora. Where you will visit the Archaeological Museum, the impressive Church of La Encarnación, Mirador de Pepe Rosas, as well as other charming areas of the historic center. After the guided tour of Alora, you will have a taste of the rich Andalusian cuisine in one of Alora with a delicius Tapas Brunch . Afterwards you will be transferred Caminito del Rey where you can live the unforgettable experience crossing the famous bridge as well as its vertigo-inducing walkways. Keep in mind that the afternoon time is the best to visit the Caminito del Rey, since there are fewer people, which guarantees a more personalized visit. Transportation back to Malaga City by bus . We are usually back about 7:30 pm

Veelgestelde vragen over Caminito del Rey-Lente activiteiten

Welke andere activiteiten dan Caminito del Rey-Lente activiteiten zijn de moeite waard in Provincie Málaga?

Andere onmisbare dingen om te doen in Provincie Málaga:

De topbezienswaardigheden in Provincie Málaga

Activiteiten in Caminito del Rey

Rondleidingen in Spanje

Wat te doen in Spanje

Andere activiteiten in Caminito del Rey

Wil je alle activiteiten in Caminito del Rey bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.