Kies data

Caminito del Rey

37 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van de 3

Andere activiteiten in Caminito del Rey

Wil je alle activiteiten in Caminito del Rey ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Caminito del Rey

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 19.810 beoordelingen

Helemaal niet duur (wandeling zonder gids). Goed geregeld, we hebben geparkeerd in de wijk El Chorro. Het begin was erg dichtbij van de parkeerplaats. Mega mooie, gave wandeling. Echt 100% de moeite waard. Zo gaaf. Wij hadden een wandeling zonder gids. Dat vonden we fijn, ookal vingen we soms wat feitjes op van een gids wat we ook wel interessant vonden. Nu is de route tijdelijk anders door de werkzaamheden. Je begint nu in het zuiden ipv in het noorden. Je komt terug op dezelfde plek waar je bent begonnen, je loopt een deel dezelfde route terug. We zijn benieuwd naar het andere deel dat we nu niet konden lopen.

Onder de indruk van de imposante bergen, de hoogtes, de dieptes! Het groen-blauwe water. Het lopen van het pad is goed te doen. De Zuid kant is even n flinke klim. Maar de uitzichten daarna maken alles goed!

Geweldige ervaring! Vanaf het moment dat je in de bus stapt, leuke verhalen door de gids over de omgeving. Alles perfect geregeld. De wandeling is echt een belevenis, heel veilig allemaal.

Hele leuke tour, aardige tourguide die erg enthousiast was, leuke groep, de tour was langer dan ik dacht (positief bedoeld!) en echt een prachtige ervaring. Zeker een aanrader!

Een fantastische wandeling en bijzondere ervaring. Alles goed en soepel geregeld onderweg.