Belevingen in
Camp de Mar

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Onze activiteiten volgen de lokale gezondheidsrichtlijnen, zodat jij met een gerust hart van je beleving kunt genieten.

Camp de Mar: De beste dingen die je niet wil missen

Mallorca: rondrit van 2.5 uur in een racewagen

1. Mallorca: rondrit van 2.5 uur in een racewagen

Na een uitleg van je gids begin je de prachtige rondrit langs de kust van Mallorca richting Palma. Verlaat Paguera aan de kust van Calvià en passeer de meest interessante punten om bij je eerste halte in de beroemde en exclusieve Puerto Portals te komen. Vervolgens rijd je naar Palma, de hoofdstad van Mallorca, waarbij je langs de Nautical Club tegenover de kathedraal komt. Neem je tweede pauze om een aantal mooie foto's te maken, voordat je via Paseo Maritimo terugkeert richting Port Andratx. Afhankelijk van de tijd en verkeersomstandigheden is je derde halte bij Port Andratx, een prachtig gebied in het zuidwesten van het eiland. Vanuit hier rijd je via Camp de Mar naar Cala Fornells om de schitterende baai te zien, voordat je tot slot weer aankomt in Paguera.

...
Mallorca: rondrit van 2,5 of 4,5 uur in een racewagen

2. Mallorca: rondrit van 2,5 of 4,5 uur in een racewagen

Na een uitleg van je gids begin je de tocht  door de Sierra de Tramuntana. Verlaat Paguera aan de kust van Calvià en passeer de meest interessante punten om bij je eerste halte in de beroemde en exclusieve Puerto Portals te komen. Rijd vervolgens naar Palma, de hoofdstad van Mallorca en kom langs de Real Club Náutico, tegenover de kathedraal. Vertrek vanuit Paseo Maritimo naar de noordkust van het eiland, richting Banyalbafur en Estellencs om tijdens je rit over wegen die ideaal zijn voor dit soort auto's te genieten van de beste uitkijkpunten van de omgeving, het mooie uitzicht en het prachtige landschap. Je tweede halte is in Estellencs, waar je een kopje koffie kunt drinken en naar het uitkijkpunt kunt gaan. Op de terugweg rijd je door de bergen naar Port Andratx, een bijzonder mooi gebied in het zuidwesten van het eiland. Als de tijd en het verkeer het toelaten, dan is dit je laatste halte. Vanuit hier rijd je via Camp de Mar naar Cala Fornells om de schitterende baai te zien, voordat je tot slot weer aankomt in Paguera.

...
Andratx: boottocht langs de kust van Mallorca met snorkelen

3. Andratx: boottocht langs de kust van Mallorca met snorkelen

Ontmoet je kapitein om 10:00 uur in de exclusieve haven van Andratx en spring aan boord van je privéboot voor de dag. Vaar naar het schilderachtige Dragonera-eiland en passeer onderweg een reeks prachtige baaien. Ga snorkelen op zoek naar kleurrijk zeeleven en stap dan terug op de boot om te zonnebaden terwijl je langs de kust naar het noorden vaart. Aankomst in Sant Elm en bezoek een traditioneel restaurant voor een heerlijke paella-lunch (prijs niet inbegrepen). Bewonder een prachtig uitzicht terwijl u eet en geniet van de charmante sfeer van de Middellandse Zee.

...
Andratx: zonsondergang-tour van 2,5 uur in een racewagen

4. Andratx: zonsondergang-tour van 2,5 uur in een racewagen

Na een meertalige uitleg door een van de gidsen begint jouw mooie rit langs de kust van Mallorca. Je laat Paguera achter je en rijdt langs de boeiende bezienswaardigheden aan de kust van Calvià naar je eerste bestemming: het vermaarde en exclusieve Puerto Portals. Daarna rijd je terug in de richting van Port Andratx. Hier strijk je neer om van de prachtige zonsondergang te genieten. Er is geen betere plek dan Mallorca om de zon in de zee te zien zakken. Je volgende bestemming ligt in de bergen van Port Andratx, een exclusief en mooi gebied in het zuidwesten met fenomenaal uitzicht op de oceaan. Vervolgens rijd je naar Camp de Mar en naar de mooie baai van Cala Fornells. Uiteindelijk cross je weer terug naar Paguera, het eindpunt van je tour.

...

Sitemap Camp de Mar

Wil je alle activiteiten in Camp de Mar ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Camp de Mar

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 2.074 beoordelingen

De auto's waren leuk om te rijden en de tour was ongelooflijk. We namen bochtige bergwegen waardoor we meer dan een beetje plezier konden maken door de bochten en bochten, werden getrakteerd op een ongelooflijk uitzicht op de kustlijn en hadden langzamere kruipingen waardoor we de architectuur van kleinere steden en dorpen konden bewonderen. Af en toe stopten we even om de welkomstrust te verversen en foto's te maken. Als je een voorstander bent van autorijden, zorg er dan voor dat je op de plek achter de voorste auto staat, zodat je niet vast komt te zitten achter langzamer bewegende leden van je reisgroep.

Dit was een geweldige activiteit. Beste dag ooit op onze vakantie. Aarzel niet om dit te boeken. Zou opnieuw gegaan zijn als er ruimte was.

Van de briefing in het voertuig tot de levering ging alles heel goed, zeer professioneel en onze gids Kurt was erg aardig en behulpzaam.

Geweldig. Heel leuk. Fantastische auto's. Doordachte route. Uitstekende gids. Slechts 2 woorden van advies - doe het!

Topactiviteit om te doen zonder aarzeling toppersoneel erg leuk uitje