Privétour

Barcelona: geheime Camp Nou-tour met sportjournalist

Barcelona: geheime Camp Nou-tour met sportjournalist

Vanaf € 280 per groep tot 1

Neem een kijkje achter de schermen van FC Barcelona bij Camp Nou, het grootste stadion van Europa. Voel je Barça-speler als je het veld oploopt, de bezoekerskleedkamer bezoekt en ontdek met een sportjournalist waarom Barça veel meer is dan een club.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 2 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Directe boekingsbevestiging
Tourgids
Engels
Privégroep

Belevenis

Highlights
 • Voel je een Barça-speler tijdens 6 speciaal uitgekozen fotomomenten
 • Ontdek wat Barça uniek maakt in de wereld en waarom het "meer dan een club" wordt genoemd
 • Neem een kijkje achter de schermen van het stadion, het museum, de perskamer en meer
 • Bezoek geheime locaties en luister naar geweldige anekdotes in een kleine groep van maximaal 12 personen
 • Geniet van een drankje en een hapje in een lokale bar waar de fans samenkomen
Volledige beschrijving
Neem een kijkje achter de schermen van het beroemde Camp Nou-stadion van FC Barcelona met een Engelssprekende sportjournalist als gids. Volg een 2,5-uur durende ervaring die speciaal is ontworpen voor gezinnen, of ze nu van voetbal houden of niet. Profiteer van een rondleiding in een kleine groep met maximaal 12 personen. Het trefpunt is bij de beroemde Masía, de voetbalacademie van Barça, tegenwoordig beschouwd als de beste ter wereld. Vanaf daar loop je naar het stadion en bezoek je 2 geheimen plekken waar je je een Barça-speler waant. Bij het standbeeld van Kubala ontdek je waarom Barça in Barcelona en in de staat Catalonië veel meer is dan alleen een voetbalclub. De Spaanse geschiedenis in de 20e eeuw, met 50 jaar dictatuur, heeft er veel mee te maken. Ga vervolgens het stadion binnen om een unieke trofeegalerij te zien waar Messi, de meest bekroonde voetballer ter wereld, zijn Ballon d'Or- en Golden Boot-trofeeën heeft staan. Ontdek of de trofeeën echt zijn of niet, bewonder dan de enorme omvang van Camp Nou vanuit 3 verbazingwekkende gezichtspunten. Onderweg kom je meer te weten over de "mind games" die Barça gebruikt om het beste uit zijn team te halen, en het slechtste uit zijn tegenstander - natuurlijk allemaal binnen de regels. Verken vervolgens achter de schermen in de gemengde zone, de perskamer, de persbox en de kleedkamer. Kies in de tunnel jouw team - Barça of een gastteam - en loop naar het midden. Eindig met een drankje en enkele specialiteiten in een lokale bar waar de fans zich verzamelen voor de wedstrijd. Plan 30 minuten meer als je terug wilt naar de cadeauwinkel.
Inbegrepen
 • Toegang tot het stadion en het museum
 • Sportjournalist als gids
 • Drankje en hapje in een lokale bar aan het einde van de rondleiding
 • Hotel ophaal- en terugbrengservice
 • Eten en drinken (tenzij anders vermeld)
 • Fooien
Niet geschikt voor
 • Kinderen onder de 5 jaar
 • Mensen die slecht ter been zijn
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Het ontmoetingspunt is La Masia, bij ingang 1 van Camp Nou. Om daar te komen, gebruik je de groene lijn L3 van metro en stap je uit bij Maria Cristina. Vanaf daar is het 9 minuten lopen. Je kunt ook tram L1, L2 of L3 gebruiken en uitstappen bij Pius XII. Vanaf daar is het 5 minuten lopen. Zorg dat je 15 minuten voor aanvang aanwezig bent.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Wat mee te brengen

 • Comfortabele schoenen

Goed om te weten

 • Zorg dat je 15 minuten voor aanvang van de boottocht bij het trefpunt aanwezig bent
 • Je ontvangt 2 dagen voorafgaand aan het bezoek informatie over je gids
 • Voor deze activiteit worden handgel en mondkapjes verstrekt
 • Het geplande restaurantbezoek na de tour is geannuleerd
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,8 /5

gebaseerd op 24 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4,9/5
 • prijs / kwaliteit
  4,4/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

CampNouVisit wordt sterk aanbevolen als u een glimp wilt opvangen van de unieke en verbazingwekkende geschiedenis van FC Barcelona. We hadden deze rondleiding vanuit huis geboekt: "Secret Camp Nou Tour with a Sports Journalist". Onze gids, Olivier, is een sportjournalist en is op de hoogte van spelers, stadiongeschiedenis en wat er nu gebeurt in FC Barcelona. Je voelt hem ervoor branden en veel energie in de rit steken. Hij was in staat om foto's te laten zien die hij de dag ervoor had genomen en ons foto's te laten zien die we niet in het museum kunnen zien, en we kregen ook veel geheime informatie. Onze gids, Olivier, was zich er ongelooflijk van bewust dat iedereen er was en niet daarna viel. Hij zorgde er ook voor dat iedereen nieuwsgierigheid had en stelde alle vragen. Hij was erg behulpzaam bij het nemen van foto's tijdens de reis. Hij nam zelfs een retro-foto met zijn instax-camera, die we zonder betaling kregen, als souvenir. Het serviceniveau en de reis w

Verder lezen

16 februari 2020

Alles was perfect, de schema's werden gerespecteerd. De gids, sportjournalist, Mathieu, was erg vriendelijk en attent. Ik raad het je aan. Ons bezoek was in het Frans met een kleine kleine groep (8 personen), die uitwisselingen voor iedereen promoot. We werden getrakteerd op een kleine souvenirfoto. Het enige punt dat ik kan verbeteren, is dat de gids een tablet heeft om video's of foto's van bezoekers te tonen.

Verder lezen

16 februari 2020

This is a MUST-DO for those who visit Barcelona and love football (or soccer for those coming over from the USA:) or just want to have a better understanding of the passion that lives within the people from Barcelona. Our guide Olivier, having visited more than 300 soccer matches, and, as a sports journalist, having interviewed many of Barcelona's stars, has an "unlimited insight" into how Barcelona operates as a sports club, internal politics, and how the players train and live their lives. We couldn't have wished for a better and more knowledgeable (and entertaining guide). Our party consisted of two parents and five children aged 8-21 years old and we all agreed that this was one of our highlights while visiting Barcelona. Worthwhile every penny!

Verder lezen

8 juli 2021

Vertalen
Georganiseerd door

Product ID: 365155