Belevingen in
Campbell River

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Campbell River: De beste dingen die je niet wil missen

Campbell River: boottocht van 6 uur om walvissen te spotten

1. Campbell River: boottocht van 6 uur om walvissen te spotten

Ontdek een overvloed aan dieren in het wild in de wateren van de Salish Sea, Discovery Passage en Johnstone Strait. Ontmoet bultruggen, orka's, Pacifische witzijdige dolfijnen, beren, Steller-zeeleeuwen en nog veel meer, tijdens een 6-uur durende Whale Watching Tour, aan boord van een Zodiac of een overdekt vaartuig met toiletten aan boord. Begin bij het Floathouse met een korte uitleg over de dieren in het wild die je tegen kunt komen, een kaart van het algemene reisgebied en veiligheidsinformatie. Reis om een verscheidenheid aan dieren in het wild te zien in een goed onderhouden 12 passagiersschip. Geniet van een natuurinterpretatie door uw gecertificeerde natuurgids en kapitein. Eet een onshore lunch met vers gemaakte wraps, snacks van zelfgemaakt gebak en mueslirepen, en dranken zoals koffie, warme chocolademelk, thee en water. Vergeet niet je camera en verrekijker mee te nemen (statieven worden niet aanbevolen). Geniet van het kalme en prachtige landschap terwijl je door de smalle doorgangen tussen de Discovery Islands en Johnstone Strait reist, in plaats van de open Stille Oceaan in. Hoor de vocalisaties van orka's of bultruggen via de hydrofoons aan boord (onderwatermicrofoons) als die kansen zich voordoen (orka's en bultruggen communiceren niet de hele dag).

Campbell River: walvis-, natuur- en cultuurtour

2. Campbell River: walvis-, natuur- en cultuurtour

Ga op zoek naar een verscheidenheid aan fascinerende diersoorten die voor de kust van Vancouver Island te vinden zijn, waaronder bultruggen, orka's (orka's), bruinvissen, dolfijnen, zeeleeuwen, otters, Amerikaanse zeearenden en een verscheidenheid aan zeevogels. Het rondvaartschip heeft zowel zitplaatsen binnen als buiten. Neem de avontuurlijke stoelen in de buitenlucht die het mogelijk maken om de wind in je gezicht te verkennen en dieren in het wild te spotten. In de warme en beschermde cabine vindt u comfortabele stoelen met grote ramen en een badkamer. Terwijl je het gebied verkent, leer je meer over de rijke geschiedenis van de First Nations van Campbell River en de Discovery Islands. Kom meer te weten over de stammen die al eeuwen in de regio wonen, waaronder de Homalco, Klahoose, Tla'amin, K'ómoks, Wei Wai Kum, We Wai Kai en meer. De gidsen en schippers zullen tijdens de excursie hun deskundige kennis van geschiedenis, legendes, verhalen en cultureel belangrijke locaties delen.

Campbell River: walvis- en wildlife-ontdekkingscruise

3. Campbell River: walvis- en wildlife-ontdekkingscruise

Breng een dag op het water door en ontdek de lokale fauna tijdens deze Campbell River-cruise. Bezoek de Salish Sea, Discovery Passage en Johnstone Strait. Met een overvloed aan dieren in het wild in het gebied, zult u waarschijnlijk veel dieren tegenkomen, zowel op het land als op zee. Kies uit twee vaartuigopties voor uw cruise. Een overdekt vaartuig met zitplaatsen binnen biedt een goede optie voor gezinnen. Als alternatief biedt een schip in zodiac-stijl een goede optie voor diegenen die graag buiten zijn en de wind door hun haren willen voelen. Spring aan boord van het door u gekozen schip, leun achterover en ontspan. Kijk uit voor bultruggen, orka's, witte dolfijnen in de Stille Oceaan, beren, Steller-zeeleeuwen en meer. Leer van een natuuronderzoeker aan boord en luister naar de geluiden van walvissen via hydrofoons. Hoewel het misschien niet mogelijk is om te garanderen dat je al deze dieren tijdens je tour zult zien, biedt deze tour een geweldige kans om alles te zien wat mogelijk is.

Campbell River: cruise om walvissen te spotten met lunch

4. Campbell River: cruise om walvissen te spotten met lunch

Maak een cruise om walvissen te spotten door Discovery Passage op een gedeeltelijk overdekte en ruime boot tijdens deze tour vanuit Campbell River. Krijg de kans om bultruggen, dolfijnen en orka's in hun natuurlijke omgeving te spotten. Geniet van een lunch tijdens een stop op de route. Stap aan boord van het schip in Brown's Bay Marina in Campbell River en begin je walvissafari-avontuur. Reis met een kapitein die het geluk heeft deel uit te maken van een gemeenschap om walvissen te spotten in Campbell River, zodat ze weten waar ze moeten zoeken om je kansen om walvissen te spotten te vergroten. Trek eropuit en verken enkele van de meer ongerepte en afgelegen gebieden van de kust. Zie in het voor- en najaar zwarte beren en grizzlyberen die zich op het strand aaszoeken. Maak een stop om naar de kust te gaan en zelfgemaakte sandwiches en snacks te eten. Drink koffie, warme chocolademelk en thee. Keer terug naar je startpunt aan het einde van je tour.

Vancouver Island: dagtour met grizzlyberen bij Toba Inlet

5. Vancouver Island: dagtour met grizzlyberen bij Toba Inlet

Vaar langs de Discovery Passage naar de prachtige Toba Inlet en bewonder de adembenemende panoramische uitzichten om je heen. Stap van boord en breng 3 uur door met het spotten van grizzlyberen langs de Campbell River, vergezeld door de Klahoose First Nation. Bewonder de beren die dartelen en eten van dichtbij in de rivier, samen met een scala aan andere dieren in het wild, zowel op het land als in het water. Leer interessante feiten over het milieu van een gecertificeerde natuuronderzoeker en kapitein. Luister naar de verhalen en de erfenis van de Klahoose Nation en hun verbinding met het land vanuit je lokale gids terwijl je de wildernis verkent. Stop om de beroemde watervallen van de spectaculaire Toba Inlet te bewonderen.

Vancouver Island: Bute Inlet Full Day Grizzly Boat Tour

6. Vancouver Island: Bute Inlet Full Day Grizzly Boat Tour

Reis naar de Orford River Valley aan boord van een comfortabel, modern, met hoge snelheid overdekt schip. Geniet van het spectaculaire landschap op weg naar Bute Inlet en de rivier de Orford, bekend als een van de beste plekken om grizzlyberen in het wild te observeren. Breng uw camera mee, want de speciaal ontworpen kijkplatforms bieden ideale fotomomenten. De rivier de Orford biedt een aantal van de beste uitzichten op de grizzlyberen aan de westkust. We reizen 2 uur per boot door de Discovery Islands, onderweg op zoek naar zeedieren en walvissen. We bieden de langste tour in Campbell River, zodat er ook voldoende tijd is om wilde dieren op het water te bekijken! Wanneer we aankomen, worden we opgewacht door de Homalco First Nation-gidsen en worden we naar ons busje gebracht. Na een korte oriëntatie rijden we naar de beren uitkijkplatforms. Vanaf onze baars in de uitkijktorens, gelegen boven het paaikanaal van de zalm, heb je een onbelemmerd zicht op de grizzlyberen terwijl ze over de oevers van de rivier zwerven.

Vancouver Island: kustavontuur vanuit Brown's Bay

7. Vancouver Island: kustavontuur vanuit Brown's Bay

Ontdek prachtige natuur en dieren in het wild tijdens deze rondleiding per boot. Je kustavontuur begint in de jachthaven, slechts 19 km ten noorden van Campbell River. Vanaf daar zal uw kapitein beslissen of u naar het noorden gaat door de spectaculaire Seymour Narrows en Okisollo Channel, of naar het zuiden rond Quadra Island. Spot vriendelijke gewone zeehonden, schuwe bruinvissen en de machtige Bald Eagle vanuit het comfort van de boot. Als je geluk hebt, word je begroet door grotere wezens, zoals bultruggen, orka's en grote witflankdolfijnen! De tour duurt ongeveer 3 uur en keert terug naar het dok bij Brown's Bay Marina. Het Narrows Floating Restaurant is een geweldige plek om je middag af te sluiten, voor iedereen die wil zitten en genieten van een hapje en een verfrissend drankje!

Campbell River: 4 uur durende Ocean Rapids-rit

8. Campbell River: 4 uur durende Ocean Rapids-rit

Neem een boot over de Campbell River naar draaikolken en stroomversnellingen. Ervaar oceaanstroomversnellingen van dichtbij en volg de getijden terwijl ze tussen de Discovery Islands aan de oostkust van Vancouver Island razen. Bezoek oceaanstroomversnellingen bij Seymour Narrows, Okisollo, Hole In The Wall, Yuculta en Arran Rapids. De laatste stop is tussen de Discovery Islands aan de oostkust van Vancouver Island, waar de getijdenwateren tot de snelste ter wereld behoren.

Veelgestelde vragen over Campbell River

Sitemap Campbell River

Wil je alle activiteiten in Campbell River ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.