Belevingen in
Campuhan Ridge Walk

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Campuhan Ridge Walk: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Bali: Eat Pray Love-excursie met privégids

1. Bali: Eat Pray Love-excursie met privégids

Bali kent een diepgeworteld en uniek gevoel van spiritualiteit dat onmiddellijk voelbaar is voor iedereen die hier aankomt. Tijdens dit speciale avontuur ervaar je Bali vanuit de ogen van Elizabeth Gilbert, die naar het eiland kwam aan het einde van een reis van een jaar om te zoeken naar balans en liefde in haar leven. Je excursie begint met een wandeling door een aantal van de rustige en schilderachtige rijstvelden van Ubud, samen met je gids. Tijdens deze wandeling geniet je van de koele frisse lucht en het mooiste uitzicht op de heuvels van de regio. Je bezoekt vervolgens Intuitive Flow, een van de mooiste yogastudio's met een adembenemend uitzicht op de bergen en bomen, en neemt hier deel aan een yogales van 1,5 uur. Je ziet tijdens je ochtendles de zonsopgang boven Agung-vulkaan terwijl je de zonnegroet doet. Pure magie! De les heeft een maximum aantal deelnemers van 20, zodat je optimaal de kans krijgt om te ontspannen en rust te vinden. Je bezoekt een van de meest heilige plekken op Bali en zwemt in de heilige wateren van Tirta Empul. Je ondergaat hier een spirituele reinigingsceremonie door geleid wordt door je ervaren gids. Nadat je het reinigingsritueel hebt voltooid, ga je naar een van de beroemdste waarzeggers in Ubud om je spirituele ervaring te voltooien en je levensvragen te laten beantwoorden. Je reis is niet compleet zonder de kracht te ervaren van plantaardig voedsel. Er is geen betere plaats om al dit gezonde en heerlijke rauwe en veganistische comfort food op Bali te proberen. Als je deze excursie toevallig op zondag maakt, dan heb je ook de kans om de biologische markt van Ubud te bezoeken. Hier kun je biologische boeren ontmoeten die hun beste producten aanbieden, variërend van groenten, fruitjam, sojamelk en noten tot natuurlijke schoonheidsproducten.

...
Ubud: wandeltocht Campuhan Ridge naar Apenwoud

2. Ubud: wandeltocht Campuhan Ridge naar Apenwoud

Nadat je bent opgehaald bij je hotel, wandel je over de Campuhan Ridge. Deze eenvoudige wandeltocht in de vrije natuur is de bekendste van Ubud. Tijdens de wandeling geniet je van de frisse lucht en het mooiste uitzicht op de omringende heuvels van de regio. Tijdens de wandeling vertelt je vriendelijke privégids je ook verhalen over de Balinese cultuur en het dagelijks leven op Bali. Tijdens je wandeling naar het Heilige Apenwoud passeer je enkele interessante plaatsen. De volgende pauze is de prachtige watertempel van Saraswati. Hier zie je de klassieke architectuur van een Balinese tempel. De tempel heeft diverse vijvers gevuld met bloeiende roze lotussen. De tempel is gewijd aan de hindoegodin van kennis en kunst, Saraswati. Je passeert ook het Koninklijk Paleis van Ubud, waar je gids de geschiedenis van het paleis en de koninklijke familie van Ubud uitlegt.  Je wandelt dan langs de traditionele kunstmarkt van Ubud, waar je prachtige zijden sjaals, mooie overhemden, handgemaakte geweven tassen, beeldjes, vliegers en vele andere handgemaakte producten kunt vinden. Je krijgt een paar lokale hapjes met koffie of thee op de markt voordat een stukje verder loopt naar het Heilige Apenwoud. Hier zie je speelse apen in hun natuurlijke habitat die van tak naar tak slingeren, luieren langs de wandelpaden of rustig een banaantje eten. Er liggen hier ook mooie geplaveide wandelpaden door een lommerrijk nootmuskaatbos en prachtige oude tempels met met mos bedekte standbeelden.

...

Sitemap Campuhan Ridge Walk

Wil je alle activiteiten in Campuhan Ridge Walk ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Campuhan Ridge Walk

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 103 beoordelingen

Ik vond deze tour omdat ik ervaring wilde hebben op Bali zoals in de beweging Eat Pray Love. Ik moet zeggen dat ik er een sfeer van kreeg. We werden opgehaald in ons hotel en reisden naar Ubud met Iwayan, onze lokale gids die zeer informatief en deskundig was onderweg. We zijn begonnen met een yogales van 90 minuten in een resort in een bos. Mooie plaats. Deze tour omvat ook een ontmoeting met een lokale (echte) waarzegster. Het was een heel unieke ervaring. De velden zijn gewoon spectaculair. We hebben daar gewandeld en enkele mensen ontmoet die daar wonen, met ze hebben gepraat, wat gedronken. We namen ook deel aan het heilige reinigingsritueel, dat onze chackra's opende op een speciale plek midden in de natuur. Als je spirituele ervaring op Bali wilt opdoen, zou ik deze tour 100% aanbevelen. Mooie ervaring! Dank je :)

We hebben erg genoten van deze dagtour. I WayanSumadi zorgde voor elke stap die we zetten. Zonder zijn hulp zouden we verloren zijn gegaan. Er zijn veel gebruiken om in de tempel en tijdens de reinigingsceremonie te houden. Onze gids paste perfect bij ons. Hij vertelde ons zoveel over de tradities van Bali. Alle vragen die we stelden, beantwoordde hij bereid. We hebben zoveel van hem geleerd. Hij was zo ontspannen en blij om zo lang als we nodig hadden te nemen. Het was een geweldige ervaring en was mijn favoriete tour van onze vakantie.

De beste tour die ik tot nu toe heb geboekt !!! Mijn gids Made Dedik Satya maakte het extra speciaal. Hij deelde zijn cultuur en gaf me veel inzichten over de hindoe-religie. Hij is een zeer gepassioneerde gids en hij houdt van zijn werk. Ik heb genoten van alles !! De yogales, het bezoeken van de rijstvelden, de lunch met een ongelooflijk uitzicht, de zuivering in de tempel en de palmlezer. Speciale dank aan Made Dedik Satya voor het zorgen dat ik een geweldige en onvergetelijke ervaring heb!

Agung - vraag altijd altijd naar hem tijdens het touren. Hij was zo geweldig! Geweldige vriendelijke geest, open voor gesprekken, echt heel graag de cultuur van Bali laten zien. Hij legde alles uit wat ik wilde weten, maar was bewust genoeg om te begrijpen toen ik de bezienswaardigheden wilde bekijken. Ik beschouwde hem aan het eind van de dag als een vriend. Yoga was geweldig en de heilige waterbron was gewoon prachtig.

We hadden een hele lieve en releaxte gids genaamd uncle Sumi. We waren heel nieuwsgierig naar de cultuur en hij heeft ons heel veel informatie kunnen geven. De Tour zelf vonden we indrukwekkend en heel mooi om een keer te hebben meegemaakt!