Kies data

Can Pastilla

Can Pastilla: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Mallorca: catamarancruise met stop in de haven van Andratx

1. Mallorca: catamarancruise met stop in de haven van Andratx

Geniet van een ontspannende cruise langs de zuidwestkust van het eiland Mallorca. Ga zonnebaden op het dek terwijl je je een weg baant naar de beschermde wateren en zeereservaten. Ga voor anker in een prachtige baai waar je een verfrissende duik kunt nemen. Neem een kijkje door het onderwaterzichtdek. Stap aan boord van de catamaran op uw ontmoetingspunt en vestig u in de cruise. Nip, snack en werk aan je kleurtje of pak een drankje in een van de twee bars aan boord (drankjes zijn tegen meerprijs verkrijgbaar). Ga onder het dek om de zeebodem te bekijken vanaf het gezinsvriendelijke onderwaterzichtdek. Bezoek de bekende haven van Andratx gedurende ongeveer 40 minuten. Spring in de heldere wateren van het eiland en verken de kleurrijke onderwaterlandschappen. Zoek naar zeeleven zoals pijlstaartroggen, octopussen en meer dan 400 soorten prachtige vissen met de meegeleverde snorkeluitrusting. Keer terug naar uw ontmoetingspunt aan het einde van uw cruise.

Can Pastilla: zeilboottocht met snorkelen, tapas en drankjes

2. Can Pastilla: zeilboottocht met snorkelen, tapas en drankjes

Ontdek de schoonheid van de ruige kustlijn van Mallorca op deze zeilboot met je eigen kapitein door de baai van Palma. Ontspan met wat cava en tapas, of ga snorkelen of zwemmen als je wilt; de keuze is aan jou. Ontmoet je kapitein in de haven van San Antonio, spring aan boord, ontspan en geniet van de rit. Vaar langs rotsformaties, stop bij prachtige baaien en geniet van het uitzicht. Plons dan in het heldere water om te zwemmen, snorkelen of paddleboarden. Als u geluk heeft, ziet u misschien zelfs het lokale zeeleven dat eronder op de loer ligt. Heb je honger? Maak je geen zorgen; u kunt genieten van een selectie smakelijke tapas vergezeld van cava, bier of frisdrank om uw dorst te lessen. Dit is een onvergetelijke ervaring die je waarmaakt en die je niet meer wilt verlaten.

Cap de Formentor: markt, strand en tour Alcúdia of Sineu

3. Cap de Formentor: markt, strand en tour Alcúdia of Sineu

Bezoek een traditionele markt en ontmoet de lokale bevolking, en ontdek de bezienswaardigheden, geuren en smaken van deze regio. Breng op zondag een bezoek aan Alcúdia, een prachtige plaats boordevol geschiedenis. Bewonder de stadsmuren rondom de oude binnenstad.  Bezoek op woensdag de stad Sineu, die al even mooi is. Op het prachtige strand 'Playa de Formentor' heb je vrije tijd waar je, afhankelijk van het weer, kunt genieten van het uitzicht en heerlijk kunt relaxen. De terugrit gaat over een route langs de kust met een panoramisch uitzicht vanaf de kustkliffen. 

Can Pastilla: Kajakverhuur

4. Can Pastilla: Kajakverhuur

Ga met een zeekajak het open water op met een huurperiode van 2 uur die vertrekt vanuit Can Pastilla op de Balearen. Ervaar de kalmere zee van zonsopgang tot ongeveer 13.00 uur of bij zonsondergang vanaf 16.00 uur in de middag. Overweeg om naar het eilandje Sa Galera te gaan, ongeveer 150 meter tot 175 meter van de kust van Can Pastilla. Dit gebied valt op door zijn archeologische vindplaats uit de tijd van de Feniciërs tussen de 4e en 2e eeuw voor Christus. Daar kunt u een stop maken om het eilandje te bezoeken, zwemmen, snorkelen en genieten van het uitzicht op de stad Palma. Als je wilt, kun je de excursie voortzetten naar Portixol of iets verder naar de kathedraal van Palma.

Can Pastilla: verhuur van peddels

5. Can Pastilla: verhuur van peddels

Beleef een geweldige ervaring op een stand-up paddleboard vanaf het strand, Ca'n Pastilla, in Palma. Geniet tijdens uw vakantie alleen, met vrienden of familie van deze watersport rond de baai. Dit is de meest populaire plek die wordt aanbevolen op Mallorca, voor alle leeftijden, met een aangename en kosmopolitische sfeer gedurende het hele jaar. Neem een pauze en neem wat vrije tijd om deze kans te ervaren om deze plezierige plek vlakbij het stadscentrum te verkennen.

Mallorca: fietshuur in Can Pastilla

6. Mallorca: fietshuur in Can Pastilla

Ontdek de schoonheid van Mallorca op de fiets en huur een fiets per dag of per week voor een eerlijke prijs bij fietsverhuur in Can Pastilla, in het zuidwestelijke deel van het eiland. Ontdek het gebied rond Palma in je eigen tempo en beslis zelf hoe lang je je tweewieler wilt houden. Je kunt de fietspaden op Mallorca gebruiken om bijvoorbeeld een fietstocht van Ballermann naar Palma te maken en te genieten van de natuurwonderen van het prachtige landschap. Fiets door de oude stad van Palma en bewonder de smalle steegjes en mooie huizen. Op de diverse plekken kun je stoppen voor tips, zoals wat de beste fietspaden zijn voor je fietstocht.

Overzicht activiteiten in Can Pastilla

Wil je alle activiteiten in Can Pastilla ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Can Pastilla

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 428 beoordelingen

Een geweldige excursie waarbij je helemaal wordt ontzorgd! We werden keurig op tijd opgehaald bij het afspreekpunt (in ons geval bij een hotel op 5 min lopen van ons eigen hotel). De markt van Alcudia was leuk om te zien, we hadden daar ongeveer 2 uur om zelf rond te lopen. Vervolgens met de touringcar naar een heel mooi uitzichtpunt gereden bij cap de Formentor. Wij reisden met een baby van 2 maanden en hadden een kinderwagen bij ons. Het uitzichtpunt was goed toegankelijk met de kinderwagen en veilig. Daarna met de touringcar naar het strand van formentor, daar wat gegeten bij een restaurantje (er zit maar 1 tentje dus niet veel keuze qua eten). Op het strand hadden we ook ongeveer 2 uur de tijd waarna we door een boot werden opgehaald. Boottocht duurde ca. 30 min met heel mooi uitzicht. Tot slot met de touringcar weer terug naar het hotel. Al met al een geweldige belevenis.

Eerst werden we stipt op het afgesproken punt opgehaald door een zeer moderne, goed geklimatiseerde en schone bus. Daarna werden alle andere deelnemers verzameld. In Palma begon de gids toen het gebied op weg naar Alcudia in verschillende talen uit te leggen. In Alcudia hadden we ongeveer 1 1/2 uur om de oude stad en de markt te verkennen. Daarna gingen we door naar het uitzichtpunt op Kaap de Formentor. Een half uur was genoeg tijd voor mooie foto's. Daarna gingen we naar het strand van Formentor. Hier hadden we ongeveer 2 1/2 uur vrije tijd. Het was daar prachtig maar ook erg druk. Dit werd gevolgd door een boottocht (ongeveer 30 minuten) naar de haven van Pollenca. De bus kwam ons daar ophalen en bracht iedereen terug naar het ophaalpunt. Over het algemeen was het een lange vermoeiende dag in de hitte, maar de reis was elke cent waard!

De dagtocht was echt leuk! Het is echter niet precies uitgevoerd zoals beschreven. De overdracht tot het uiteindelijk begon duurde relatief lang. In het begin reden we naar een markt in Sineau. Daarna zijn we alleen langs Alcudia gereden. Helaas konden we de stad niet bezoeken. Daarna gingen we naar Cape Formentor en het strand. Uiteindelijk zijn we per schip naar Pollenca gegaan. Vanuit de haven reden we direct terug.

Al met al een hele leuke dagtocht met een leuke meertalige gids. U moet echter de timing op de respectieve plaatsen heroverwegen (minder tijd op de markt, meer tijd in Alcudia). Daarnaast zit je veel in de bus, dus niets voor frequente wandelaars.

Zeer goede ontvangst... Zeer goed buffet speciaal voor vegetariërs 2 Aangenaam zwemmen op 2 verschillende plaatsen