Datums kiezen

Canada's Wonderland

Canada's Wonderland: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Tussen Collingwood en Toronto: Smartphone Audio Driving Tour

1. Tussen Collingwood en Toronto: Smartphone Audio Driving Tour

Transformeer uw rit tussen Collingwood en Toronto met een interactieve smartphone-app. Hoor in je eigen tempo over de schilderachtige grotten van Blue Mountain en andere bezienswaardigheden. Ontdek toeristische attracties zoals het Simcoe County Museum. Heb de vrijheid om je tour overal langs de route tussen Collingwood en Toronto te beginnen. Houd iedereen onderweg betrokken met trivia-vragen voor elke interessante plaats. Kom meer te weten over Holland Marsh en de medische pionier William Osler. Ontdek de natuurlijke schoonheid van Georgian Bay en de rivier de Nottawasaga. Stop en neem de tijd om te verkennen met een tour die kan worden gepauzeerd en hervat. Luister naar audioclips die automatisch worden afgespeeld terwijl u rijdt. Sla je gegevens op met een tour die offline werkt.

Tussen Huntsville en Toronto: smartphone-audiotour

2. Tussen Huntsville en Toronto: smartphone-audiotour

Sluit je smartphone aan op de stereo van je voertuig en laat je rit tot leven komen met deze audio-app-tour van Toronto tot Huntsville. Bepaal waar je begint met een tour die in beide richtingen kan worden afgelegd. Download uw persoonlijke audiogids en transformeer uw rit door het landschap in een familievriendelijk avontuur vol bezienswaardigheden, feitenonderzoek, trivia-antwoorden. Laat je audiogids je wijzen op must-see bezienswaardigheden, parken, historische bezienswaardigheden, toeristische attracties en recreatiegebieden. Kom meer te weten over de Muskoka-stoomschepen op de Gravenhurst Wharf, Lake Couchiching en Casino Rama. Kom meer te weten over plaatsen als Happy Valley, Sunset Drive-in en Holland Marsh. Bezoek zoveel bezienswaardigheden en attracties als je wilt. Rij mee en krijg een historisch overzicht van de are. Luister naar inhoud over de oorspronkelijke bewoners en hoe de unieke geografie van het Muskoka-gebied werd gevormd. Lees meer over Samuel De Champlain, William Osler, Algonquin Park, het historische Camp 20 en de verwoestende Barrie-tornado.

Wasaga Beach, Toronto: een autorit met smartphone-audio

3. Wasaga Beach, Toronto: een autorit met smartphone-audio

Laat uw rit tot leven komen met een audiotour tussen Wasaga Beach en Toronto. Volg de tour vanuit beide richtingen. Krijg inzicht in de natuurlijke wonderen, populaire mensen, attracties en geschiedenis van het gebied. Laat je audiogids je rit transformeren in een gezinsvriendelijk avontuur waarin je bezienswaardigheden kunt zien, feiten kunt ontdekken en trivia kunt beantwoorden. Heb de vrijheid om overal te stoppen en de tijd te nemen om te verkennen. Luister naar informatie en interessante feiten over twee van de belangrijkste snelwegen van Ontario, Happy Valley, de stad Barrie, het kleine stadje Stayner en Georgian Bay Industries. Luister terwijl de audiogids je het verhaal vertelt van 's werelds langste weg, Holland Marsh, de Tornado van 1985, de Edenvale Aerodrome, Kitchikewana en de vroege bewoners van het gebied. Hoor over Camp Borden, de Elmvale Jungle Zoo, Georgian Sands en de Wasaga 500. Ontdek de missie van het Simcoe County Museum, de Minesing Wetlands, Nancy Island en Wasaga Provincial Park. Hoor over de Nottawasaga-rivier, de Nottawasaga-baai en sneeuw met meereffect. Gebruik de gids veilig met de handsfree-functie die automatisch wordt afgespeeld als u in de buurt komt van interessante punten. Sla uw gegevens op met een app die offline kan worden gebruikt. Bepaalde paden, uitkijkposten en attracties die we aanbevelen, kunnen tijdens het laagseizoen of om andere redenen gesloten of ontoegankelijk zijn.

Tussen Parry Sound en Toronto: autorit met smartphone-audio

4. Tussen Parry Sound en Toronto: autorit met smartphone-audio

Laat uw rit tot leven komen met een audiotour tussen Parry Sound en Toronto. Volg de tour vanuit beide richtingen. Krijg inzicht in de natuurlijke wonderen, attracties en geschiedenis van het gebied. Heb de vrijheid om overal te stoppen en de tijd te nemen om te verkennen. Bekijk Downtown Barrie, het nette stadje Coldwater en de oudste stad in Muskoka, Port Carling. Luister naar informatie en interessante feiten over twee van de belangrijkste snelwegen van Ontario. Leer alles over de stad Alliston, de kleine steden Midland en Penetanguishene, de Georgian Bay Islands en het vakantieparadijs Rosseau. Luister terwijl de audiogids je het verhaal vertelt van 's werelds langste weg, Holland Marsh, de tornado van 1985, de rammelaars van Massasauga en de vroege bewoners van het gebied. Hoor over Bala en de iconische concertlocatie, de Kee to Bala. Gebruik de gids veilig met de handsfree-functie die automatisch wordt afgespeeld als u in de buurt komt van interessante punten. Sla uw gegevens op met een app die offline kan worden gebruikt.

4 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Canada's Wonderland: topattracties in de buurt

Andere activiteiten in Canada's Wonderland

Wil je alle activiteiten in Canada's Wonderland bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.