Canadian Rockies

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Canadian Rockies: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Columbia Icefield gletsjeravontuur: Ice Explorer en Skywalk

1. Columbia Icefield gletsjeravontuur: Ice Explorer en Skywalk

Begin je unieke avontuur in het Columbia Icefield Discovery Center. Ontmoet je gids, die je naar de Athabasca-gletsjer brengt. Stap op de geplande tijd aan boord van je Ice Explorer, een enorm voertuig dat speciaal is ontworpen voor gletsjerreizen, en ervaar een spannende rit. Luister tijdens je rit naar de verhalen en feiten van je gids over de Columbia-ijsveld en de gletsjers om je heen. Eenmaal op de gletsjer en stap je uit het voertuig om op het extreem dikke, 25.000 jaar oude ijs te lopen en koud, zuiver water van de gletsjer zelf te drinken. Dit is een ervaring om nooit te vergeten. Maak vervolgens een korte rit met je gids naar de Columbia Icefield Skywalk. Loop over een platform waar alleen glas je scheidt van een val van 279 meter. Je bewondert het spectaculaire uitzicht op de bergen en gletsjers om je heen en de Sunwapta-rivier met zijn watervallen en kristalhelder gletsjerwater eronder.

...
Jasper: Columbia Icefield Skywalk

2. Jasper: Columbia Icefield Skywalk

Tijdens deze fantastische ervaring treed je een indrukwekkend landschap binnen, met boven je enorme gletsjers en onder je de Sunwapta-vallei. Voel het avontuur door je aderen stromen terwijl je over de Columbia Icefield Skywalk wandelt, een wandelpad aan de rand van de klif op 279 meter boven de bodem van de vallei. Reis zelf naar het Columbia Icefield Discovery Center in Jasper. Hier stap je in een shuttle die je naar de skywalk brengt.   Bij aankomst op het observatieplatform kun je een audiogids uitzoeken – je avontuur kan beginnen. Zet een eerste stap op de glazen vloer van de Columbia Icefield Skywalk en begin aan een wandeling van 1 kilometer lang, met om je heen niets dan prachtige vergezichten. Vergaap je aan kristalheldere watervallen, bewonder de bergen en gletsjers boven je, en kijk of je wilde dieren kunt spotten die hier in de Canadese Rockies leven.

...
Canadese Rockies: schilderachtige helikoptertour

3. Canadese Rockies: schilderachtige helikoptertour

Kies tussen een tour van 20 minuten, 30 minuten of 55 minuten over de Canadese Rockies met een professionele piloot. De dag begint op de helikopterbasis met uitzicht op de bergen. Doorloop een grondige veiligheidsbriefing met de cockpitbemanning voordat u de bedieningselementen leert kennen en u een professionele headset krijgt. Voel de opwinding terwijl de bemanning zich klaarmaakt om op te stijgen. Eenmaal in de lucht varieert de reisroute afhankelijk van de geselecteerde optie. Hoe dan ook, adembenemende bezienswaardigheden zijn gegarandeerd. Tour van 20 minuten Geniet diep in het hart van de Canadese Rockies van een ongelooflijk uitzicht op Abraham Lake - de ongelooflijke blauwe kleur en unieke bellenpatronen zijn echt een lust voor het oog. Na een glimp van het meer, vervolg je de vlucht rond de Canadese Rockies. Tour van 30 minuten Dit avontuur is de meest populaire van de 3 vluchten en omvat spleten, gletsjers en watervallen over het prachtige Wilson Icefield. Vlieg met een koele 100 mph, 9000 ft (2900 m) boven Cline Pass. Bewonder de indrukwekkende felheid van de bergen terwijl je ernaast vliegt. Rondleiding van 55 minuten De "Complete Columbia Icefields Tour" is precies dat - een complete, volle, 55 minuten prachtig landschap en oeroud ijs. Bekijk het iconische Columbia Icefield zoals het bedoeld was, een adembenemend hoogtepunt om nog jarenlang te onthouden. Bewonder ongelooflijke panorama's van watervallen, smaragdgroene meren en bergruggen. Passeer 6 verschillende gletsjers omringd door bevroren meren en watervallen. Veel bergen onthullen zichzelf tijdens de reis, waaronder Purple Mountain, Mount Cline, Resolute Mountain, Mount Harlan, Minster Mountain en meer. Deze reis zal iedereen sprakeloos achterlaten. Alle reizen eindigen met een laatste 360-graden uitzicht op de Canadese Rockies en Abraham Lake voordat ze zachtjes terug landen op de helihaven.

...
Canadian Rockies: Abraham Lake ijsbubbels helikoptertour

4. Canadian Rockies: Abraham Lake ijsbubbels helikoptertour

Je begint de dag op de helikopterbasis met een warm buffet met stoofpot, chili of soep met daarbij vers gebakken brood, een dessert en een salade, groenten of fruit. Dan is het tijd om aan boord te gaan van de helikopter voor een vlucht over Abraham Lake. Je vliegt over de Canadian Rockies naar Landslide Lake en geniet onderweg van adembenemende uitzichten die je niet snel zult vergeten. Bewonder de indrukwekkende woestheid van het massieve gebergte als je er dichtbij vliegt. Je passeert zes verschillende verbazingwekkende gletsjers omringd door bevroren meren en watervallen.  Nadat je bent geland bij Landslide Lake, maak je een begeleide sneeuwschoenwandeling met gratis warme chocolademelk met Ierse room. Dan vlieg je via een andere route weer terug naar de helikopterbasis, met op de terugweg een niet minder spectaculair uitzicht op de Canadian Rockies en de valleien. Eenmaal terug op de basis, kun je lekker bij het vuur zitten om je voeten op te warmen. Rooster wat marshmallows terwijl je geniet van een gratis koffie of thee. Tot slot maak je een begeleide wandeling langs de ijsbubbels van Abraham Lake. Bewonder dit natuurfenomeen van methaangas dat vast komt te zitten in het ijs, een fascinerend gezicht dat zorgt voor geweldige foto's en veel aandacht trekt op social media.

...
Canadese Rockies: Scenic Winter Helicopter & Snowshoe Tour

5. Canadese Rockies: Scenic Winter Helicopter & Snowshoe Tour

Trakteer uzelf op een Heli Snowshoeing Adventure in de Canadese Rockies en bekijk ze vanuit een ander perspectief. Bewonder prachtige, vogelperspectieven op de besneeuwde bergen, bevroren meren en gletsjers terwijl je erboven in een helikopter zweeft. Dan zal je piloot landen op een hoge alpenweide met meer dan 2 meter sneeuw of bij de samenvloeiing, waar Cline River en Waterfalls Creek samenkomen. Ga vanaf daar op een spannend sneeuwschoenavontuur van 1 uur naar een bevroren waterval. Warm je halverwege je sneeuwschoen op met een gratis warme chocolademelk en Ierse room in de wildernis. Als je eenmaal hebt genoten van je drankje en terug naar de helikopter hebt gesneeuwd, klim je terug naar de basis. Deze tour is geschikt voor het hele gezin of voor twee, met helikoptervluchten van 20 of 30 minuten om uit te kiezen.

...
Canmore: wandeltocht van 3 uur door canyons en grotschilderingen

6. Canmore: wandeltocht van 3 uur door canyons en grotschilderingen

Begin aan een wandeltocht door uw gids te ontmoeten in Rotary Friendship Park. Vanaf daar vertrek je in een korte rit van 15 minuten naar de trailhead (voertuig vereist). Verken de smalwandige kreekbedding die kilometers lang kronkelt en draait. Bereik een splitsing in de kreekbedding terwijl de gladde kalkstenen muren steiler en steiler worden. Ga naar rechts om een glinsterende waterval te zien. Ontdek oude, inheemse pictogrammen verborgen in de grotmuren en leer over de geschiedenis die bijna verloren is gegaan in de tijd. De tour wordt aangeboden in de zomer en winter. In de winter worden ijsblokjes en wandelstokken meegeleverd. Het verkennen van de kloof in de winter is een zeer unieke en lonende ervaring. Ga diep de kloof in met je ijsblokjes, zodat je naar meer onontgonnen gebieden kunt gaan.

...
Van Jasper: Jasper National Park Wildlife Discovery Tour

7. Van Jasper: Jasper National Park Wildlife Discovery Tour

Doe mee aan deze dagelijkse tour om het Jasper National Park en zijn dieren in het wild te ontdekken. Neem een 3,5 uur durende autorit in een comfortabel sightseeing-voertuig om het park te verkennen met een deskundige chauffeur / gids. Leer de geschiedenis, geologie en ecologie van het gebied, terwijl je uitkijkt naar de diverse dieren in het wild die in de regio wonen. Laat je verrassen door het prachtige landschap en zie de rijke diversiteit van het nationale park. Je gids is getraind om de meest iconische wezens van het park op te zoeken, zodat je dieren in hun natuurlijke omgeving kunt bekijken. Houd je camera klaar om een aantal fantastische foto's te maken. Aan het einde van je tour word je weer afgezet in je hotel in Jasper.

...
Banff: 2-daagse overnachting Backcountry Lodge trip per paard

8. Banff: 2-daagse overnachting Backcountry Lodge trip per paard

Op dit backcountry-avontuur neemt je gids je mee op een route die de vroege ontdekkingsreizigers van de Canadese Rockies bijna een eeuw geleden hebben ontploft. Het is de ideale manier om je teen onder te dompelen in paardrijden te Banff. Op de eerste dag begint u de reis in de stallen in Banff, waar u uw vertrouwde paard zult ontmoeten, speciaal voor u uitgezocht. Zelfs als je geen ervaring hebt, zul je worden gematcht met een zachtaardig paard en alles leren wat je moet weten. Je zult verrast zijn hoe snel je vertrouwen in het zadel krijgt. Alle paarden zijn stabiel, responsief en kunnen worden gerekend op elk terrein, van bospaden tot met keien bezaaide kreken. Volg tijdens de tien mijl lange reis naar je lodge het pad langs de meeslepende gletsjer gevoede wateren van de Bow River, Healy Creek en Brewster Creek. Onderweg stop je voor een eenvoudige, hartige warme lunch in cowboystijl aan de oevers van de rivier. Je komt laat in de middag aan bij Sundance Lodge. Dit is een ideale plek voor degenen die de schoonheid van het achterland van Banff willen bewonderen, terwijl ze nog steeds comfortabel worden ingebakerd. Neem plaats in je kamer en fris je op van je dag op pad, verzamel je vervolgens rond de tafel voor een gastronomische maaltijd en een avond met gesprekken. Sta op de tweede dag op om te genieten van een heerlijk ontbijt en wat vrije tijd om te genieten van uw ochtend en het omliggende platteland. Je begint de rit terug naar Banff in de late ochtend, met handgemaakte broodjes voor de reis, evenals versgebakken lekkernijen en fruit. Keer terug naar Banff om ongeveer 16.30 uur, met veel verhalen om te vertellen over je avontuur in het binnenland.

...
Kicking Horse River: introductie van een halve dag tot wildwaterraften

9. Kicking Horse River: introductie van een halve dag tot wildwaterraften

Krijg een perfecte introductie tot wildwatervaren op stroomversnellingen van klasse 1-3, beginnend in Yoho National Park of Canada. Ervaar matig uitdagende stroomversnellingen en het adembenemende landschap van de Canadese Rockies. Inchecken bij de lodge, gunstig gelegen aan TransCanada Highway #1. Wees uitgerust met eersteklas uitrusting en vervoerd naar het startpunt van de rafting-ervaring. Ontvang een grondige veiligheidsbriefing voordat u de rivier op gaat. Begin aan een stroomafwaartse reis van 90 minuten, beginnend met de "Alarm Clock" -stroomversnelling, die iedereen zeker wakker zal maken. Geniet tussen de spannende stroomversnellingen door van het prachtige landschap dat je aan alle kanten omringt. Leer meer over de dieren in het gebied, hoe de Kicking Horse River zijn naam kreeg en hoe de rivier zijn prachtige blauwe kleur krijgt. Eindig de raftingtrip bij "Hopi's Hole", dat dient als een spannende grande finale. Na het raften wordt u teruggebracht naar de lodge om te ontspannen en op te warmen in de verwarmde kleedkamers. Eenmaal terug in warme, droge kleren kunt u genieten van vers gebakken lekkernijen en seizoensfruit, samen met een selectie warme en koude dranken. Blader door de cadeauwinkel om een souvenir-t-shirt of foto's van je ervaring op te halen.

...
Kicking Horse River: wildwaterraften van 5 uur met barbecue

10. Kicking Horse River: wildwaterraften van 5 uur met barbecue

Vertrek op de beroemde Kicking Horse River voor een echte Rocky Mountain wildwaterrafting-ervaring. De tocht van 5 uur (2,5 uur op de rivier) combineert al het beste dat de rivier te bieden heeft: veerkrachtige en spetterende golven, rustige en schilderachtige dobbersecties en grote stroomversnellingen. Check in bij de basis van de lokale partner, gunstig gelegen aan TransCanada Highway #1, en stap over in je eersteklas uitrusting, die wordt verstrekt. Stap dan over naar het startpunt van het raften en na een grondige veiligheidsbriefing is het tijd om de rivier op te gaan. Begin op het bovenste, meer rustige, schilderachtige gedeelte van het Yoho National Park. Geniet gedurende ongeveer 1 uur van het spetteren door de golven terwijl je opwarmt voor de meer intense secties stroomafwaarts. De tweede helft van de reis, die ongeveer 1,5 uur duurt, bestaat uit 14 stroomversnellingen, variërend van klasse 2 tot klasse 4+. Verwacht tijdens dit gedeelte kletsnat te worden! Ga na het raften terug naar de basis om te genieten van de warmte van de DayLodge en de verwarmde kleedkamers. Eenmaal terug in warme, droge kleren, geniet u van een heerlijke gastronomische BBQ-lunch.

...

Sitemap Canadian Rockies

Wil je alle activiteiten in Canadian Rockies ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Canadian Rockies

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 315 beoordelingen

Ik kocht mijn tickets online bij Getyourguide en ontving vouchers voor 18.15 uur op 18 augustus 2021 om op de site om te wisselen voor echte tickets. Godzijdank kwam ik 1 uur eerder aan, want na 45 minuten in de rij te hebben gewacht, kreeg ik te horen dat ze een soort van verwarring hebben en dat ze me voor 15.00 uur kunnen plaatsen. Na wat heen en weer kreeg ik stoelen voor 14.00 uur. Wat de tour zelf betreft, het meest indrukwekkende is een majestueus panorama van gletsjers, dat gratis kan worden waargenomen vanaf de observatiebalie, dan is het rijden met speciale Explorer-bussen best cool, en skywalk-ervaring is ook best interessant. Wat betreft het bezoeken van een echte gletsjer, het ziet er ongeveer hetzelfde uit als een afdaling aan het begin van de lente, wanneer de sneeuw smelt en je overal papperige sneeuw en plassen ziet.

Unieke ervaring met goed uitgerust team. Een kans om een geologisch wonder met eigen ogen te zien. Zorg ervoor dat u vooruit boekt, aangezien het kopen van reizen op het moment van uw keuze mogelijk niet beschikbaar is. Het zou erg handig zijn als ze online inchecken en tickets aanbieden in plaats van alleen een voucher te verstrekken die je dwingt in de rij te staan met degenen die de dag van de tix proberen te kopen. Wees voorbereid op een zeer chaotisch ticketingproces zodra je aankomt.

De tour verliep erg soepel en georganiseerd - de shuttlebus was op tijd en erg handig om terug te keren naar het ontdekkingscentrum. Audiospeler biedt geweldige informatie, de moeite waard om de tijd te nemen om naar opnames te luisteren terwijl je de wandeling ervaart. Enige negatieve voor $ 43 per persoon (inclusief belasting), vond het iets te duur. Maar de moeite waard om een keer te ervaren!

We gingen toen het sneeuwde, maar onze verwachtingen waren helemaal niet verwend! Het personeel was zo behulpzaam, systematisch en terwijl de bergen bedekt waren met sneeuw, was de rit naar de gletsjer zo opwindend. Speciale vermelding voor onze aweSAM-gids, die ons naar de gletsjer reed, waardoor onze tour vermakelijk, spannend en gedenkwaardig werd.

We gingen op een regenachtige dag, maar het skywalk-avontuur zelf wordt niet beïnvloed door de regen. Ik vond de audiotour voor mezelf leuk, maar het heeft geen luidspreker, dus je kunt het niet echt delen met andere mensen. We hadden het geluk om een paar berggeiten te zien. Ze hebben zeker bijgedragen aan de ervaring.