Canal Bus

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Canal Bus: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Amsterdam: pizzarondvaart door de grachten

1. Amsterdam: pizzarondvaart door de grachten

Geniet van heerlijke verse pizza tijdens een 90 minuten durende boottocht door de Amsterdamse grachten. Je combineert een etentje met het bekijken van bezienswaardigheden op de grachtengordel van Amsterdam (UNESCO Werelderfgoedlijst) en bekijkt de bezienswaardigheden van de stad vanaf het water. Deze originele manier om de unieke Amsterdamse grachten te bewonderen wordt aangeboden in samenwerking met New York Pizza. Bij aankomst op de boot bestel je het voorgerecht en de pizza van je keuze. De pizza wordt daarna direct op de boot bezorgd, evenals wijn, bier en frisdrank die je tijdens de rondvaart onbeperkt mag nuttigen. Omdat een lekker toetje niet mag ontbreken volgt er bovendien lekker ijs van Ben & Jerry's!

Sitemap Canal Bus

Wil je alle activiteiten in Canal Bus ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Canal Bus

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 3.842 beoordelingen

Super ervaring! Zeker een aanrader!

We waren jammer genoeg te laat voor onze boot en die was al vertrokken. Gelukkig konden we zonder problemen de latere boottocht nemen. Heel vriendelijke mensen die opdienden, ze gaven met plezier wat uitleg tijdens de rondvaart, de pizza was lekker en de drank was meer als voldoende! Een dikke aanrader!

Ideale combinatie van een toeristische activiteit met eten !

Super vriendelijk en attent personeel, niets tekort gehad wat eten en drinken betreft en de grote dosis humor zorgden voor een heel aangename avond. De bonus voor ons gezin was het feit dat ze geen enkel probleem maakten over de blindengeleidehond, wel integendeel. Dat maakte onze beleving perfect !

Heel leuk: je ziet de stad in een heel ander perspectief , vanop het water en het was heel gezellig met de lkkere pizza en drank erbij: een aanrader!

Heel praktisch

Zeker de moeite om hiervoor een ticket te boeken. Heeft stops aan heel veel bezienswaardigheden. Zowel de bus als de boot

Was geweldig, mooie comfortabele bus! Veel gezien met duidelijke uitleg erbij.