Deze activiteit is automatisch vertaald. Klik hier om de originele versie in Engels te bekijken.
Toegangsticket

Venetië: reizende opera in een historisch paleis aan het Canal Grande

Venetië: reizende opera in een historisch paleis aan het Canal Grande

Vanaf € 85 per persoon

Ervaar de Italiaanse opera op een nieuwe manier terwijl je een optreden in een historisch gebouw aan het Canal Grande bekijkt. Geniet van elk deel van de show in een andere zaal in een van de meest fascinerende Venetiaanse paleizen, het Palazzo Barbarigo Minotto.

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 2 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Directe bevestiging
Gastheer of -vrouw
Engels, Frans, Italiaans

Belevenis

Highlights
 • Ervaar Opera op een intieme manier, zonder afstand tussen het publiek en de zangers en muzikanten
 • Kies tussen 3 van de meest beroemde Italiaanse Opera's: La Traviata, de Barber van Sevilla en Rigoletto
 • Verken een oud Venetiaans 'Palazzo' met uitzicht op het Canal Grande, versierd met schilderijen van Tiepolo en prachtige stucwerk
Volledige beschrijving
Ervaar de Italiaanse Opera in een van de belangrijkste paleizen in Venetiaans-Gotische stijl in Venetië, Palazzo Barbarigo-Minotto. Binnen deze historische locatie is een innovatieve benadering van opera bedacht, met een formule die zich richt op de interactie tussen de zangers, de muzikanten en het publiek. Dit geeft toeschouwers het gevoel dat ze Opera 'van binnenuit' leven. Deze sensatie wordt versterkt door het slimme 360 graden gebruik van het 'podium' en door de gasten door 3 verschillende kamers in het Palazzo te laten bewegen, één voor elke act van de show. De hele instelling verandert, niet alleen de achtergrond. Een heropleving van een traditie die teruggaat tot het einde van de 19e eeuw, deze nieuwe voorstelling wordt tot leven gebracht door enkele van de beste lyrische stemmen, vergezeld door een getalenteerde kleine groep strijkers en een piano: een virtuoos ensemble dat optrad in enkele van de meest prestigieuze concertzalen in de wereld. Opera aangeboden: • La Traviata - Melodrama in drie acts van Giuseppe Verdi (ma - di - do - za) • Il Barbiere di Siviglia - Luchtige melodrama in twee acts van Gioachino Rossini (wo - zo) • Rigoletto - Intens drama over liefde en wraak door Giuseppe Verdi (vr)
Inbegrepen
 • De Musica a Palazzo-lidmaatschapskaart
 • Een glas wijn (of frisdranken) tijdens het eerste interval
 • Eten (niet toegestaan in de gebouwen)
 • Pre-toegewezen zitplaatsen (ze worden gekozen door de gasten bij hun aankomst)
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen
 • Je moet een reisformulier invullen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Palazzo Barbarigo-Minotto, Fondamenta Duodo o Barbarigo, 30124 Venezia VE, Italia. De locatie bevindt zich in de buurt van Campo Santa Maria del Giglio, een plein aan de belangrijkste wandelroute die Piazza San Marco en de Accademia-brug met elkaar verbindt. Het dichtstbijzijnde oriëntatiepunt is de Chiesa di Santa Maria del Giglio; aan de achterzijde van de kerk is er een kleine brug die leidt naar Fondamenta Duodo o Barbarigo (aan de muur voorbij de brug zijn er twee borden: een witte en een gele). Steek de brug over en volg het weggetje langs het kanaaltje naar links. Sla rechtsaf wanneer u voor het bord "Sotoportego Barbarigo" staat. De ingang is de laatste poort (nummer 2504) aan de linkerkant, onder een kluis.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • Er zijn 30 treden te beklimmen om de hallen te bereiken waar het concert plaatsvindt zonder lift
 • Het kledingvoorschrift is niet verplicht, maar gasten worden vriendelijk verzocht fatsoenlijke kleding te dragen (bijv. Lange broek en gesloten schoenen voor mannen)
 • Deuren openen 30 minuten voor aanvang van de show
 • De show is ongeveer 2 uur lang
 • 2019 Programma: La Traviata (maandag, dinsdag, donderdag, zaterdag); De kapper van Sevilla (woensdag, zondag); Rigoletto (vrijdag)
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,9 /5

gebaseerd op 169 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4,5/5
 • prijs / kwaliteit
  4,6/5
 • dienstverlening
  4,9/5
 • organisatie
  4,9/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Wat een gezellige avond. Ik ging alleen naar de kapper van Sevilla op een regenachtige zondagavond (overigens veel jongens die goedkope paraplu's op straat verkopen). Ik voelde me meteen op mijn gemak bij de andere toeschouwers (ongeveer 50 in totaal). De show vond plaats in drie aparte kamers, wat betekent dat het uitzicht in elke kamer anders is en de meeste mensen op een gegeven moment de mogelijkheid hebben om vooraan te zitten. Een kleine castproductie met net genoeg interactie met het publiek om de intimiteit te versterken zonder cheesy te zijn.

Verder lezen

31 augustus 2021

Dit is een must, dus je krijgt een prachtig Venetiaans gebouw van binnenuit te zien. De sfeer, de locatie en dan de opera ... je voelt je alsof je terug bent getransporteerd! Geweldige sfeer, als je van klassieke muziek houdt voor 2 uur :-) Fantastisch mooi als je van "het oude" houdt!

2 augustus 2021

Het was een primeur voor ons. Opera is niet iets waar we naar luisteren, maar in deze intieme context, in Venetië, was het geweldig. De ontvangst is zeer aangenaam, de muzikanten en zangers zeer professioneel. De onderdompeling is totaal, dicht bij de verschillende acteurs. We waren met 4 en we hielden allemaal van deze ervaring: welkom, duur, locatie, proseco-pauze, kwaliteit van de dienstverlening. Om te doen en / of opnieuw te doen zonder aarzeling.

Verder lezen

10 januari 2020

Georganiseerd door

Product ID: 262857