Canal Saint-Martin

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Canal Saint-Martin

Wil je alle activiteiten in Canal Saint-Martin ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Canal Saint-Martin

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 1.171 beoordelingen

Zeer interessant, vooral het versassen van het schip was zeer leerrijk

Was zeer aangenaam varen, veel bijgeleerd over de geschiedenis van Parijs, veel bruggen gezien en ook het ondergronds varen was de moeite waard.Héél goede gids, die verschillende talen sprak,en veel wist over alle bezienswaardigheden. Parc de la vilette heeft ons ook aangenaam verrast, mooi groene omgevingmet veel wandelpaden en veel horeca.

Mooie boottocht met leuke ervaringen door 9 sluizen en een vaart door een tunnel. Uitstekende gids die veel in het Frans en daarna in het Engels vertelde. Jammer dat je niets op de boot kon kopen: koffie/thee ed Terugbrengservice was niet te vinden

Interessant daar je een kanaal bevaart waar je met de bateaux mouches niet terecht komt, aldus zie je een ander stukje mooi Parijs. De verschillende sluizen passeren neemt veel tijd in beslag en dit gaat na verloop van tijd toch wat vervelen.

Een rustgevend intermezzo tijdens een druk weekendje Parijs. Interessant om Parijs is eens uit een andere hoek te bekijken. Ook een stukje ondergronds.

Op z'n Frans: verwarring over wie wie gidst (er stonden twee gidsen) en of onze reservatie wel correct was. Start na een kwartiertje...