Canarische eilanden
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Regel nu je ticket!

Canarische eilanden: tours & tickets

Canarische eilanden: bekijk alle tours en activiteiten

Wat anderen zeggen over Canarische eilanden

Relaxed en mooie ervaring, dichtbij Dolfijnen

Aangezien we vlak bij de haven sliepen, kan ik niets zeggen over de transfer.. maar aangekomen in de haven. Door goed Engels sprekende mensen opgevangen, aangezien we met een grote groep klaar stonden, vertelde ze al dat het 2 boten gingen worden. Het begin gaat nogal snel, je word per groepje de boot opgeleid. Champagne in je hand een foto gemaakt die je uiteindelijk natuurlijk kan kopen. En dan snel een plekje vinden. Een tas moet je beneden al zetten, maar aan te raden is inderdaad daar wel al je spullen in te leggen, het is op de voorpunt best heel glad.. Even flink gezocht naar dolfijnen, maar uiteindelijk een hele grote groep tegen gekomen die met de boot mee zwommen.. en later nog een andere dolfijnen soort gezien. Helaas geen walvis, maar de dolfijnen in overvloed. Daarna gestopt met de boot in een baai, even in het water kunnen springen, afkoelen en daarna weer de boot op en met een eenvoudige sandwich weer terug naar de haven. Een mooie ochtendbesteding gehad!

Leuke activiteit in een mooie omgeving mét lekker eten!

De omgeving is prachtig. Je wordt rondgeleid in de tuinen waar je kennismaakt met prachtige (fruit)planten- en bomen. Denk hierbij aan avocado, mango, banaan en limoen. De kamelenrit zelf is vermakelijk, de kamelen zijn in het begin wat actief maar na verloop van tijd worden ze rustig. Het eten is erg lekker, een uitgebreide BBQ met keuze uit kip of mixed-grill, met salade, fruit en drank inclusief. Tips: dichte schoenen, luchtige kleren en voldoende zonnebrand. In de zomertijden is het namelijk echt snoei-snik-bloedheet en verbrand je levend. Verder is deze activiteit een echte aanrader

Maspalomas: kamelenrit en tapas met vervoer Beoordeeld door Niek, 07/26/2019

Leuke tour, leuke mensen en leuke foto’s. Prima vermaakt!

Een erg leuke tour om te doen. Gaaf om zelf door het dorre landschap te kunnen rijden. Bril en stofkapje is zeker. nodig, het is onderweg erg stoffig. Tweemaal heb ik een andere buggy gekregen omdat de eerdere twee niet goed reden. Niet gek gezien het landschap dat de buggy’s zo snel slijten. Het wisselen was verder geen probleem en ging vlot. Tussenstops waren prima. Gevoelsmatig rijd je wel de helft van de tijd over asfalt. Een pakket foto’s kost circa 40,- wat het naar mijn mening wel waard is. Al met al is deze tour het geld zeker waard!

Fuerteventura: duinbuggytour van 3 uur Beoordeeld door Nathan, 09/17/2019

Me zonen en man en ik vonden het geweldig!

Nadat er nog 2 vrienden van ons lastminute toch nog meekonden(willem nog bedankt trouwens) hebben wij allemaal genoten van deze boottocht. Het begon eigenlijk al in de haven met de kennismaking met de crew... in een woord hilarisch. Super crew met goede zorg voor de passagiers. Veel keus aan watersport. Er word de hele tocht foto's gemaakt die je op het eind kan kopen op een USB stick ...Super leuk aandenken aan super mooie dag ... Wij komen zeker terug naar dit eiland en gaan zeker weer mee met de Afrikat...

Catamaranvaart in de ochtend Beoordeeld door Miranda, 07/13/2019

Waanzinnige uitzichten, wel erg warm vooral als je in de bergen bent

Leuk dat je met ongeveer 8 a 9 jeeps samen bent. Jammer dat we een Duitse gids hadden terwijl we Nederlands of Engels hadden aangegeven. Voor de rest erg leuk en super mooi. We werden netjes opgehaald en weer afgezet bij het appartement. Daarnaast nog de optie om twee foto's voor 10 euro te krijgen van de hele groep en je groepje in de jeep. De lunch was oké, maar niet geweldig.

Vanuit Playa del Inglés: safari naar Fataga per jeep Beoordeeld door Anoniem, 08/19/2019