Chichen Itza: Hele Dag Tour uit Cancun of Maya Riviera

Chichen Itza: Hele Dag Tour uit Cancun of Maya Riviera

Product ID: 3301

Vanaf € 97 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
12 uur
Niet in de rij staan
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Spaans, Engels

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Bewonder de piramide van Kukulcan, de tempel van de krijgers, het speelveld, observatorium en het nonnenklooster
 • Verken de tempels van Chichén Itzá tijdens een tour met gids
 • Ontdek de historische betekenis van de tempels met de gecertificeerde gids
 • Maak gebruik van het zwembad en andere faciliteiten van het Mayaland Resort, gelegen op de heilige grond van Chichén Itzá
 • Profiteer van gratis toegang tot de Xtoloc-cenote en de tropische botanische tuinen
 • Neem een kijkje in de oude Maya-cultuur
 • Lunch in de 3 gastronomische restaurants die Mexicaanse, Yucataanse en internationale gerechten serveren
Overzicht
Ontdek de oude Maya-cultuur op deze tour van een hele dag van Chichén Itzá vanuit Cancún of Maya Riviera. Reis naar het Mayaland Resort, je uitvalsbasis voor de oude ruïnes van Chichen Itza en geniet van een rondleiding door de fascinerende tempels.
Wat te verwachten
Deze tour is gegarandeerd de best ontworpen dagtour naar Chichen Itza vanuit Cancun of Riviera Maya- of je krijgt je geld terug! Bezoek tempels in het centrum (uit de klassieke periode) en in het noorden (de periode van de Tolteken) van Chichen Itza met een 2-uur durende tour met gids. Daarna heb je zelf nog alle tijd om opnieuw naar binnen te gaan en alles op je eigen houtje te verkennen. Je hebt zonder te wachten toegang tot de tempels van Chichen Itza via een privé-ingang van het Mayaland Resort.

De excursie begint als je tussen 07:45 en 09:00 uur wordt opgehaald in een luxe Mercedes-Benz met 16 verstelbare zitplaatsen vanuit de lobby van alle hotels in Cancun en Riviera Maya.

Tijdens de 2-uur durende tour van Chichen Itza wordt je begeleid door een gecertificeerde gids, die je via de geheime ingang van het Mayaland Resort naar binnen brengt. Je ontvangt ook een gekoeld flesje mineraalwater. De gids geeft uitleg over de historische betekenis van de belangrijkste tempels van deze oude stad. Vervolgens laat hij je alleen zodat je in je eigen tempo kunt genieten van Chichen Itza.

Bewonder de piramide van Kukulcán, één van de 7 wonderen van de nieuwe wereld. Ook zie je de tempel van de krijgers, het speelveld, observatorium, nonnenklooster en vlakbij de prachtig geconserveerde kleinere tempels. Terwijl je wandelend terug keert naar het Mayaland Resort, kun je genieten van het zwembad en bijbehorende faciliteiten. Ook heb je gratis toegang tot de Xtoloc-cenote en de 100-hectare grote tropische botanische tuinen.

Maak gebruik van de faciliteiten van het verbazingwekkende Mayaland Resort – jouw uitvalsbasis in het archeologische park in Chichén Itzá. Je kunt kiezen uit 3 gastronomische restaurants die Mexicaanse, Yucataanse en internationale gerechten serveren. Na de lunch kun je opnieuw de tempels bezoeken of simpelweg ontspannen en genieten van de faciliteiten en het prachtige landschap rond het Mayaland Resort. Vervolgens vertrek je om 14:30 uur van Chichén Itzá.
Inbegrepen
 • Retour vervoer in een Mercedes-Benz
 • Tweetalige gids
 • Lunch "à-la-carte" of bij een all-you-can-eat buffet bij een van de restaurants in het Mayaland Resort
 • Wijn, bier, frisdrank en een flesje water bij je maaltijd
 • Gratis gebruik van alle faciliteiten van het Mayaland Resort: zwembaden, ligstoelen, botanische tuinen en van de heilige Xtoloc-cenote
 • Gratis flesje water, bier en frisdrank in de Mercedes-Benz
Niet inbegrepen
 • Snacks
 • Fooien
 • Toegang tot Chichén Itzá
Trefpunt

Playa del Carmen ophaalpunten: Gratis retour vervoer van Playa del Carmen is inbegrepen vanaf de volgende drie handige vertrekpunten in de stad: Senor Frog’s - Ingang, Centro Comercial Playa Marina, loc. 17, 37, 38 y 44, C.P. 77550, Playa del Carmen, Quintana Roo, Mexico. Gran Porto Real Playa del Carmen – Lobby, Constituyentes No. 1, C.P. 77710, Playa del Carmen, Quintana Roo, Mexico. Playacar Plaza, Fraccionamiento Playacar Km 62.5, Playa del Carmen, Quintana Roo, Mexico. (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
Je kunt de Xtoloc-cenote, op het terrein van het resort, gratis bezoeken. Je mag hier niet zwemmen. Ervaar de heilige Xtoloc in zijn natuurlijke staat.

Draag lichte, comfortabele kleding en wandelschoenen.
Neem een zonnebril, hoed, badkleding, biologisch afbreekbare zonnebrandcrème en camera mee.

Annuleringen die minder dan 48- uur van tevoren gedaan worden, worden niet gerestitueerd. Dat geldt ook als je niet komt opdagen. Je kunt binnen 48 uur voor de excursie de datum wijzigen tegen een toeslag van $15 per persoon, rechtstreeks te betalen aan de lokale aanbieder. Gewijzigde tours zijn afhankelijk van beschikbaarheid.

Entreegeld voor Chichén Itzá is 232 Mexicaanse pesos of $20 voor volwassenen. Voor kinderen, senioren en studenten zijn er kortingen beschikbaar. Neem een geldig legitimatiebewijs mee om gebruik te kunnen maken van de korting.

Als je in het centrum van Cancun verblijft wordt je opgehaald bij een ontmoetingspunt dicht bij je hotel.

Vanaf € 97 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (3 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Gray Line Cancun - Yucatan

Product ID: 3301