Kies data

Dagtrip vanaf Cancún

  • Dagtochten
55 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van 4

Veelgestelde vragen over Cancún

Welke topattracties zijn een must-see in Cancún?

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Cancún?

Overzicht activiteiten in Cancún

Wil je alle activiteiten in Cancún ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Cancún

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 1.769 beoordelingen

dag van te voren krijg je een duidelijk bericht met de de ophaal locatie. je gaat als eerste naar de cenote toe, waar je kan zwemmen, rondlopen en een goede lunch krijgt. daarna ga je naar de chichen itza, een indrukwekkende bezienswaardigheid. je sluit de dag af in een klein lokaal dorpje, waar je ongeveer 30/45 minuten even kan rondlopen. een lange maar leuke dag

Onze gids Cesar heeft ons alles heel goed uitgelegd. Zowel over de dagelijkse gang van zaken als over de geschiedenis van de Maya's. Ook voor eten en drinken werd gezorgd. De cenote is echt een droom! Niet overweldigd en heel erg leuk. Echt een bijzondere dag al met al. Dank daarvoor !

De trip was uitstekend verzorgd! Zowel de gids (Rodrigues) als de bestuurder van de bus hebben ons een mooie tour laten beleven. Als je meer van de cultuur, eten en tequila wil weten ben je dan ook zeker op goede adres. Je krijgt zeker waar voor je geld!

Super Frank was amazing. Hele leuke tour gehad alleen jammer dat we niet uit mochten stappen in valladolid dat was het enigste min punt zeker het geld waard.

Alles was helder en duidelijk zoals beschreven staat.