Kies data
Cancún

Quad- & atv-tours

  • Avonturen
  • Wateractiviteiten
  • Privétours
13 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Quad- & atv-tours in Cancún

Welke andere activiteiten dan Quad- & atv-tours zijn de moeite waard in Cancún?

Andere onmisbare dingen om te doen in Cancún:

Sitemap Cancún

Wil je alle activiteiten in Cancún ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Cancún

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 73 beoordelingen

Had plezier.

Had plezier op wave runner en ATV. De gidsen waren vriendelijk en deskundig. Ze hebben fotografen die foto's maken, maar vragen veel voor individuele foto's en/of pakketten: $20 voor elke 8x10 en $75 voor pakket van 1 activiteit. Geen onderhandelingen. Voor ATV heb je bandana's nodig om je mond te bedekken en de dame die het verkoopt, plukt alle klanten. Ze rekende een stel $ 10 aan en probeerde ons vervolgens $ 8 in rekening te brengen en een ander stel rekende $ 7. Zorg dat je onderhandelt. Ook snacks en frisdrank zijn inbegrepen, maar je moet een beetje lopen om het te krijgen. We dronken een drankje in een klein kopje en het transport haastte zich om mensen eruit te krijgen, dus we hadden onze snack niet. ATV's zijn klein, als je een ATV deelt, zul je je ongemakkelijk voelen. Over het algemeen hadden we plezier.

Het was een geweldige ervaring en alles gebeurde zoals beschreven. Het transport was geweldig en de gidsen erg grappig. Helaas zijn er nog enkele kosten ter plaatse - belastingen en € 10 voor een kluisje. Een foto kost €20 extra. Desalniettemin een zeer aan te bevelen ervaring!

Het is zeker de moeite waard!!

We zijn begonnen met jetskiën en het was geweldig. De gids heeft heel lang met ons meegereden. Toen kwam de quadrit. Ook dat was gewoon ongelooflijk. Eenmaal door de mangrovebossen en weer terug. We kunnen het iedereen aanbevelen die iets wil ervaren.

Geweldige tijd en geweldige ervaring, zal zeker weer terug komen. Enige klacht is dat de ATV's langzamer waren dan verwacht en dat de baan voor hen soms ERG smal was. Jetski's waren fenomenaal! Gidsen voor beide tours waren geweldig.

Jetski recente supergids konden we krokodillen zien?