Belevingen in
Canmore

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Topactiviteiten

Topbezienswaardigheden in Canmore

Canmore: De beste dingen die je niet wil missen

Canmore: Cave Explorer Tour

1. Canmore: Cave Explorer Tour

Geniet van een geweldige activiteit voor gezinnen, grote groepen en teambuilding tijdens deze grotverkenning van een halve dag met een deskundige gids. Neem deel aan een werkelijk onvergetelijke dag terwijl je je vergaapt aan de binnenkant van oude grotformaties. Begin uw dag door uw gids te ontmoeten op het adres van de lokale partner. Onderteken uw ontheffing en verzamel uw speleologieuitrusting voordat u in een konvooi vertrekt voor een rit van 10 minuten naar de bestemming van de tour. Wanneer je aankomt, pak je speleologiespullen in en geniet je van een wandeling van 30 minuten over een pittoresk bergpad naar de ingang van de grot. Onderweg zal je gids een deel van de ongelooflijke geschiedenis van de Bow Valley met je delen. Bespreek hoe grotten worden gevormd, de geologische geschiedenis van het gebied, ontdek en onderzoek enkele lokale fossielen en nog veel meer. Zorg ervoor dat je op zoek bent naar dikhoornschapen en misschien zelfs tekenen van beren of poema's. In de grot kun je klimmen, kruipen, wiebelen en je een weg banen door door water versleten passages. Je route door de grot omvat "the Box", de Five Way Chamber, de Grand Gallery en ten slotte de Grotto. Deze prachtige kamer is het laagste punt van de tour, maar ook een van de hoogtepunten met zijn kristalheldere zwembad en muren bedekt met stalactieten en stalagmieten.

Banff: Morning Whitewater Rafting Tour in Horseshoe Canyon

2. Banff: Morning Whitewater Rafting Tour in Horseshoe Canyon

Begeef je op een spannende raftingreis door klasse 3-4 stroomversnellingen en met grote golven, wat betekent dat je doorweekt raakt en veel plezier zult hebben. Houd onderweg uw ogen open voor lokale waarnemingen van dieren in het wild en geniet van de verbluffende schoonheid in de buitenlucht van het Horseshoe Canyon-gedeelte van de Bow River. Begin je raftingavontuur met een optionele pick-up in Banff of Canmore en geniet van de korte mooie rit terwijl deze zich een weg baant door het Canadese platteland. Nadat je je wetsuits en andere veiligheidsuitrusting hebt uitgerust, vervoer je in een comfortabele bus op korte afstand naar het startpunt op de Bow River. Hier zullen je gidsen veiligheidsinstructies en paddle-technieken doorlopen, klaar voor je tijd op de rivier. Dan is het tijd om aan boord te springen om je reis te beginnen. Bewonder het uitzicht tijdens rustige delen van de rivier en leer van je gids terwijl ze de groep door verschillende peddeltechnieken leiden. Zorg ervoor dat je let op de plaatselijke fauna van het gebied, waaronder adelaars die boven vliegen en herten die langs de oevers slenteren. Dan komt de rivier tot leven en schopt een reeks schuimende stroomversnellingen op waardoor je hart sneller gaat kloppen. Houd je vast en luister naar de instructies van je gids terwijl hij je helpt om door het wildwater door de schalie-kliffen te navigeren. Halverwege stopt u voor een optionele klifsprong in het door gletsjer gevoede water van de Bow River. Afhankelijk van je avontuurniveau kun je kiezen uit een medium of een grote klifsprong, of gewoon genieten van het kijken naar de anderen die de sprong wagen. Na de sensatie van cliff jumping, ga je verder met raften totdat je het eindpunt bereikt. Keer terug naar de rivierbasis voor high fives, snacks en optioneel retourtransport. Deze tour duurt van half mei tot begin september, met vervoer vanaf eind mei op maandag, woensdag en vrijdag.

Van Calgary: privédagtrip naar Banff National Park

3. Van Calgary: privédagtrip naar Banff National Park

Bezoek het eerste nationale park van Canada en geniet van de schilderachtige uitzichten rond Banff Town, Lake Louise, Moraine Lake. Een vrije tijd om Banff Town, Bow Falls, Secret Corner, Tunnel Mountain Drive, Lake Minnewanka en Two Jack Lake te verkennen. Vervoer heen en terug vanuit Calgary. • Update: we bieden alleen een PRIVÉTOUR exclusief voor uw groep en gezin. We zullen de strikte gezondheidsrichtlijnen volgen om deze tour volgens de hoogste veiligheidsnorm uit te voeren. Samen zullen we nog steeds genieten van reizen en het ervaren van Banff National Park.

Canmore: begeleide avontuurlijke rondleiding door Rat's Nest Cave

4. Canmore: begeleide avontuurlijke rondleiding door Rat's Nest Cave

Verken de Rat's Nest Cave tijdens dit avontuur in Canmore met een gids en veiligheidsuitrusting. Ervaar de grot in zijn natuurlijke staat, net zoals de oorspronkelijke ontdekkingsreizigers deden, zonder leuningen of loopbruggen. Geniet van een rappel van 18 meter en voldoende tijd om passages zoals de waskoker te verkennen. Ontmoet je gids om je speleologieuitrusting op te halen en een veiligheidsbriefing te ondergaan. Volg ze vervolgens gedurende 10 minuten rijden naar de parkeerplaats bij de grot. Trek je speleologieuitrusting aan en wandel 30 minuten over een bergpad naar de ingang van de grot. Luister onderweg naar verhalen die de ongelooflijke geschiedenis van de Bow Valley vertellen. Krijg inzicht in hoe grotten worden gevormd, leer over de geologische geschiedenis van het gebied, ontdek en onderzoek enkele lokale fossielen en meer. Zorg ervoor dat je op zoek bent naar dikhoornschapen en misschien zelfs tekenen van een beer of een poema. Eenmaal bij de ingang, klim, kruip, wiebel en glijd je een weg door de door water uitgesleten gangen van de grot. Je route door de grot geeft je veel adrenaline-pompende momenten, waaronder abseilen van een 18 meter lange afdaling, het passeren van de Five Way Chamber, kruipen door de waskoker en het bekijken van de Grand Gallery. Ga ten slotte naar de Grot, het laagste punt van de tour, maar ook een van de hoogtepunten met zijn kristalheldere zwembad en muren bedekt met stalactieten en stalagmieten. Kom zegevierend uit de grot met een feestelijke high five. Keer terug naar de parkeerplaats van de grot en neem afscheid van je gids.

Canmore: wandeltocht van 3 uur door canyons en grotschilderingen

5. Canmore: wandeltocht van 3 uur door canyons en grotschilderingen

Begin aan een wandeltocht door uw gids te ontmoeten op het aangewezen ontmoetingspunt. Vanaf daar vertrek je in een korte rit van 15 minuten naar de trailhead. Verken de smalwandige kreekbedding die kilometers lang kronkelt en draait. Bereik een splitsing in de kreekbedding terwijl de gladde kalkstenen muren steiler en steiler worden. Ga naar rechts om een glinsterende waterval te zien. Ontdek oude, inheemse pictogrammen verborgen in de grotmuren en leer over de geschiedenis die bijna verloren is gegaan in de tijd. De tour wordt aangeboden in de zomer en winter. In de winter worden ijsblokjes en wandelstokken meegeleverd. Het verkennen van de kloof in de winter is een zeer unieke en lonende ervaring. Ga diep de kloof in met je ijsblokjes, zodat je naar meer onontgonnen gebieden kunt gaan.

Banff: Grotto Canyon Icewalk

6. Banff: Grotto Canyon Icewalk

Geniet van de rit vanuit Banff in een moderne minibus nadat je vriendelijke gids je ophaalt van het ontmoetingspunt. Je neemt de schilderachtige rit naar Grotto Canyon in Canmore, het geheim van een local. Bij aankomst bij de trailhead van de Grotto Canyon, zal uw gids u laten zien hoe u ijsschoenen over uw winterlaarzen kunt doen, en u enkele tips geven over winterwandelen. Vanaf hier begin je aan de gematigde wandeling van 2,1 kilometer langs de bevroren kreekbedding door de smalle kloof naar de spectaculaire ijsvallen. Loop direct op het ijs en op de bodem van de kreekbedding voor een uniek uitzicht op de canyon. Je gids zal je wijzen op het onvolgroeide dennenbos en verborgen oude inheemse pictogrammen, die waarschijnlijk zijn gemaakt door Hopi-bezoekers uit de regio Arizona. Leer meer over de geschiedenis van First Nation in de Bow Valley. Opwarmen met warme chocolademelk en ahornkoekjessnack voordat je terug wandelt.

Canmore: inleiding tot de 6-uur durende wandeltocht door de bergen

7. Canmore: inleiding tot de 6-uur durende wandeltocht door de bergen

Verken buiten de gebaande paden en ga weg van de drukte. Krijg een fantastisch panoramisch uitzicht op de Rockies terwijl je naar de bergtoppen wandelt en stop bij de 360-graden uitkijkposten. De tour begint 's ochtends door je gids te ontmoeten, die je naar de bergen zal brengen. Begin een twee uur durende wandeling naar het eerste uitkijkpunt waar je stopt voor lunch en snacks. Na een korte lunchpauze gaat de tocht verder omhoog de alpen- en bergtoppen in naar een ander prachtig 360-graden uitkijkpunt. Ervaar 15 tot 20 minuten wandelen tussen de bergtoppen totdat je weer naar beneden gaat. Geniet van deze unieke ervaring met een volledig opgeleide en gecertificeerde lokale gids. Bij aankomst krijgt u wandelstokken mee.

Canmore: Hidden Gems and Untold Stories Walking Tour

8. Canmore: Hidden Gems and Untold Stories Walking Tour

Ontdek het pittoreske Canmore tijdens een begeleide wandeling. Ontmoet je gids in Rotary Friendship Park en leer meer over de lokale geheimen en verborgen juweeltjes. Maak een wandeling over een schilderachtig pad dat ideaal is voor gezinnen. De gemakkelijke tot gematigde wandeling neemt je mee naar een voortdurende helling naar de spectaculaire turquoise meren. Passeer een waterval en geniet onderweg van adembenemende uitzichten. Verken de meren met je lokale gids en zie oude pictogrammen die in de rotsen zijn verborgen. Geniet van een unieke ervaring en voel een diepe verbinding door een oude wereld van wildernis en dieren in het wild te verkennen.

Canmore: wandeltocht over cowboys en kolenmijnen

9. Canmore: wandeltocht over cowboys en kolenmijnen

Geniet van deze meeslepende ervaring in de geschiedenis van West-Canada. Laat je leuke en vriendelijke gids je meenemen op een reis door de tijd en onthul de verhalen achter het landschap. Ga terug in de geschiedenis en het mysterie van de eerste volkeren van de Rockies. Verken een geschiedenis geschreven in rock! Deze tour geeft je een verhaal van mysterie en intriges dat werd gedeeld door de vroege ontdekkingsreizigers, pioniers en cowboys die de Rockies naar huis riepen. Beoordeeld als een ontspannen wandeling geschikt voor het hele gezin! Een echt authentieke lokale ervaring gepresenteerd door professionele gidsen en lokale historici.

Canmore: Sightseeing-wandeltocht met smartphone-audio in de binnenstad

10. Canmore: Sightseeing-wandeltocht met smartphone-audio in de binnenstad

Met je smartphone als audiotour en gids, verken je het beste van Canmore terwijl je meer te weten komt over de omliggende bergen, parken en rivieren die een rol hebben gespeeld in de geschiedenis van de stad. Bezoek het Canmore Museum, bekijk de rode telefooncel, slenter door Friendship Park en meer. Nadat je je tour op je telefoon hebt gedownload (downloadinstructies staan op je bevestigingsvoucher), begint de route aan de oostkant van het centrum van Canmore. Bekijk vanaf hier de Three Sisters Gallery voordat je de spoorlijn oversteekt, waar je meer te weten komt over het belang dat de Canadian Pacific Railway had voor de ontwikkeling van Canmore. Volg een deel van de Bow Valley Trail, waar uw audiogids enkele sculpturen zal aanwijzen en u zal vertellen over enkele van de bergen die u in het noorden kunt zien. Kom meer te weten over enkele van Canmore's oude mijnbouwapparatuur waar je langs loopt voordat je je een weg baant naar de pittoreske Policeman's Creek Trail. Terwijl je langs een deel van het pad dwaalt, hoor je over de kreek, Bow River en het Canmore Nordic Centre. Na ongeveer een kilometer bevindt u zich in het hart van het centrum van Canmore, waar u zult horen over de geschiedenis en historische gebouwen zoals het Canmore Hotel en de Canmore Miners Union Hall. Ontdek Mount Rundle, het Canmore Museum en Geoscience Center en proef de natuur terwijl je door Friendship Park gaat. Sluit je tour ten slotte af met een korte wandeling door Centennial Park, gevolgd door stops bij de beroemde North-West Mounted Police Barracks en het Big Head-beeldhouwwerk waar je alles te weten komt over hoe Canmore zijn naam kreeg.

Veelgestelde vragen over Canmore

Welke topattracties zijn een must-see in Canmore?

De topattracties in Canmore zijn:

Sitemap Canmore

Wil je alle activiteiten in Canmore ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.