Ontdek het beste van
Cannero Riviera

Onze aanbevelingen voor Cannero Riviera

Lago Maggiore: Boottocht naar Luino vanuit Feriolo

Lago Maggiore: Boottocht naar Luino vanuit Feriolo

Verken de markt van Luino tijdens een boottocht vanaf de campingpier en Feriolo. Geniet van een gezinsvriendelijk dagje uit met de optie om een bezoek aan de markt en een boottocht rond het Lago Maggiore en Cannero Castels toe te voegen. Ga met ons mee op ontdekkingstocht naar de grootste traditionele straatmarkt van Luino, een van de grootste van het Lago Maggiore gebied, met een betoverende boottocht langs de ruïnes van de kastelen van Cannero Riviera. Vertrek vanaf de campingpier en Feriolo en vaar naar Luino. Verken de markt en vind het perfecte souvenir om mee naar huis te nemen.

Sunset zeilen Cannero Riviera

Sunset zeilen Cannero Riviera

Voor een gezellige afsluiting van de avond bieden we een korte proeftour inclusief aperitief aan boord. Hier beginnen we met een korte tour naar de Castelli di Cannero, waar je iets leert over de geschiedenis en deze geweldige ruïnes van dichtbij kunt zien. Daarna zetten we zeil en varen we voor de promenade van Cannero terwijl de zon langzaam ondergaat en je een heel bijzonder kleurenspel kunt bewonderen. Je kunt natuurlijk ook zelf de boot besturen of gewoon achterover leunen en ontspannen en deze prachtige achtergrond de magie van je aperitief op je laten inwerken.

Lago Maggiore: retour per boot naar de Borromeïsche eilanden

Lago Maggiore: retour per boot naar de Borromeïsche eilanden

Verken een Borromeus eiland naar keuze met een retourboottransfer vanuit Stresa. Neem zoveel tijd als u wilt om de bezienswaardigheden te bekijken voordat u terugkeert. Ontmoet de boot direct bij de aanlegsteiger van uw hotel en begin aan een mooie rit over het Lago Maggiore. Kies een van de eilanden om te ontdekken: Isola Bella, Isola dei Pescatori of Isola Madre. Ontspan op de boot en geniet van het schilderachtige uitzicht op het meer terwijl je naar het eiland vaart. Blijf en bekijk de bezienswaardigheden zo lang als je wilt, je boot wacht op je als je klaar bent.

Veelgestelde vragen over Cannero Riviera

Activiteiten in Cannero Riviera

Rondleidingen in Italië

Wat te doen in Italië

Andere activiteiten in Cannero Riviera

Wil je alle activiteiten in Cannero Riviera bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.