Cannes
Dagtrips

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Cannes : autres lieux à visiter

Vous souhaitez découvrir tout ce que Cannes a à offrir ? Pour voir la liste complète, cliquez ici.

Wat anderen zeggen over Cannes

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 1.912 beoordelingen

Makkelijk te boeken en mooi op tijd opgehaald. Fantastisch om in een dag even overal langs te rijden, al is er niet overal even veel te zien. Maar je bent er dan toch maar geweest. Remy was een aardige en goede chauffeur. Je krijgt verder geen rondleidingen, je wordt overal afgezet, zodat je zelf rond kunt kijken, van 15 min tot een uur de tijd.

Als groep hebben we het cijfer 10+ gegeven aan deze Full-Day Tour.

Als familie met 8 personen een privé bus met een geweldige gids, Imir. De tour is goed gepland met veel hoogtepunten en bezienswaardigheden. Tijdens de stops met tips van Imir konden we op eigen gelegenheid de plekken bezichtigen. Deze indrukwekkende tour was absoluut het hoogtepunt van ons drie-daags stedentripje.

Leuke trip van 3 uur Heerlijke boot, stop met duiken en snorkelen was top. Eerst naar eiland voor Cannes gevaren daarna naar esterel gebergte aan verlaten baai gestopt en gezwommen. Heb al veel aan de cote d’azur Gedaan maar dit zeker niet nalaten, erg aan te bevelen.

I booked this experience at the very last moment and am happy that I did. It was a great trip with a very nice guide and other participants from around the world that I didn't know. Highly recommended to get a sweet taste of the area.

Een echte aanrader voor als je er maar kort ben. Citytripje Nice bijvoorbeeld. Je ziet de highlights en de gids verteld ook veel van de omgeving onderweg. Luxe busje met airco en keurig op tijd opgehaald bij het hotel, goed geregeld.