Canterbury
Voer data in om beschikbare activiteiten te vinden
tot

De beste tours & activiteiten in Canterbury

Bekijk alle tours en activiteiten in Canterbury

Zeven activiteiten en bezienswaardigheden in Canterbury

Canterbury was ooit een Romeinse nederzetting en is vandaag een kernplaats in het Britse cultuurerfgoed. Hier ervaar je een wervelende mix van alles wat Kent te bieden heeft: van exotische dieren tot Middeleeuwse stadspoorten en een bijzonder gastvrij ziekenhuis!

Foto: Esther Westerveld@flickr (CC BY 2.0)

St Augustine's Cathedral

Saint Augustine's Cathedral werd in de 6e eeuw gesticht als Benedictijns klooster; tijdens de Engelse Hervorming kwam zijn carrière als gebedsplaats ten einde. Gelukkig voor de bezoekers is de kerk in de 19e eeuw gerestaureerd.

Canterbury Cathedral

Deze kathedraal is een belangrijk bedevaartsoord, en één van de oudste christelijke gebouwen.

Beaney House of Art and Knowledge

In het Beaney House bewonder je kunst van oude meesters, tot uit de 16e eeuw. De goed bewaarde artefacten verrijken daarnaast je historische kennis.

Canterbury Roman Museum

Perfect voor het gezin: met interactieve en levensgrote tentoonstellingen leer je in het Canterbury Roman Museum over de Romeinse geschiedenis van de regio. Toegang voor kinderen is gratis!

Foto: Matt Brown@flickr (CC BY 2.0)

Eastbridge Hospital of St Thomas the Martyr

Dit historische hospitaal is beroemd om zijn gastvrijheid: ooit mochten arme pelgrims hier verblijven en de zorg was nooit duur.

Howletts Wild Animal Park

De dieren in Howletts Wild Animal Park leven met de natuur mee, zoals het hoort: tijdens een bezoek in de ochtend zul je compleet verschillende dieren zien dan 's avonds!

Westgate

Deze Middeleeuwse poort is gebouwd van kalksteen en is de enige van 7 poorten uit dezelfde tijd die heeft overleefd. Westgate is zelfs de grootste poort in heel Engeland!

Canterbury: Plan uw bezoek

Vervoer in Canterbury

Voor weinig geld kun je in Canterbury een fiets huren; of natuurlijk gewoon lopen. Er zijn ook bussen en treinen, en een populair alternatief voor het huren van een auto is carsharing.

Wat eet je in Canterbury?

Als je van vis houdt, zit je in Canterbury goed. Slurp een oestertje weg, haal verse vis op de markt en eet nadien een kers of appel uit de boomgaarden in de buurt!

Tips & informatie

 • Taal
  Engels
 • Valuta
  Euro (€)
 • Tijdzone
  UTC (+02:00)
 • Landnummer
  +44
 • De beste periode voor een bezoek
  De zomer is de best tijd om Canterbury te bezoeken. Tussen juni en augustus heb je de meeste kans op een blauwe hemel. Meer zin in een wintertrip? Ga dan in de koudste maanden, als er kans is op knusse sneeuw.

Activiteiten in Canterbury

Sitemap Canterbury

Wil je alle activiteiten in Canterbury ontdekken?  Klik hier voor de volledige lijst.


Canterbury
4.7
Gebaseerd op 30 beoordelingen van GetYourGuide-klanten