Kies data

Canyonlands National Park

Canyonlands National Park: tours & tickets

Canyonlands National Park: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Van Moab: Canyonlands Island in the Sky 4x4-tour van een halve dag

1. Van Moab: Canyonlands Island in the Sky 4x4-tour van een halve dag

Ontdek het Island in the Sky-district van Canyonlands National Park tijdens deze spannende tour van een halve dag met een 4x4-voertuig. Nadat je bent opgehaald bij je hotel in Moab, rijd je richting het nationale park, kronkelend langs de rivier. Stop buiten de parkgrens om oude Indiaanse rotskunst te verkennen die door de Ancestral Puebloans in de kliffen is uitgehouwen. Ga verder naar het jeeppad dat naar het Island in the Sky-district leidt. Onderweg stop je bij vergezichten zoals Fossil Point en Musselman Arch. Bekijk de opmerkelijke Gooseneck Overlook en reis langs een deel van het White Rim-pad. Beëindig de haarspeldbochten van de beroemde Shafer Trail en geniet nog een laatste keer van het uitzicht over het park voordat je terugkeert naar Moab.

Arches and Canyonlands National Park: zelfrijdende tours

2. Arches and Canyonlands National Park: zelfrijdende tours

Ontdek Arches en Canyonlands National Parks met zelfgeleide autoritten op je telefoon. Bewonder prachtige vergezichten, rotsformaties en schilderachtige wandelpaden tijdens een tour ontwikkeld door lokale gidsen, samengesteld door creatieve schrijvers en verteld door professionele stemartiesten. Arches Nationaal Park Begin met het downloaden van de Action Tour Guide-app die zal fungeren als uw persoonlijke gids, audiotour en kaart in één. Begin met een avontuur in Arches National Park, beginnend bij het bezoekerscentrum. Als je op weg gaat, passeer je de torenhoge formatie van de Three Penguins en de geologische Moab Fault, die een fantastisch wandelpad biedt. Bekijk de iconische Three Gossips en de torenhoge reeks formaties die de Courthouse Towers en Sheep Rock vormen. Wees getuige van de vreemd mooie versteende duinen terwijl je leert over de inheemse Paiute en hun legendes. Bereik de beroemde Balanced Rock-formatie, snel gevolgd door de twee populairste haltes: de Windows Arches en Double Arch. Je gaat naar Delicate Arch, het ongeëvenaarde hoogtepunt van dit park. Je kunt ook de historische Wolfe Ranch en enkele oude tribale rotstekeningen bekijken. Je reis gaat verder door de unieke Salt Valley en naar prachtige formaties zoals de Fiery Furnace, Sand Dune Arch, Arches Forest, Skyline Arch en Tapestry Arch. Ga ten slotte naar het verste punt in het park: de Devil's Garden. Hier kun je de beroemde landschapsboog bezoeken. Nationaal Park Canyonlands Verken vervolgens Canyonlands National Park, beginnend bij het Moab Giants-museum bij de oostelijke ingang van het park. Ga naar het westen, de dieprode woestijn in, waar je de opvallende formaties van Merrimack en Monitor vindt. Dan kom je bij je eerste grote uitkijkpunt: Big Mesa Viewpoint. Terwijl je richting het beroemde backcountry-pad van White Rim Road gaat, leer je alles over het onzichtbare leven dat gedijt in deze schijnbaar desolate woestijn. Dan, op weg naar Basin Overlook, met een prachtig uitzicht op de Colorado-rivier, krijg je de primeur over de uraniumkoning van Canyonland. Het volgende is Dead Horse State Park, de thuisbasis van een legende die spookachtig genoeg is om bij zijn naam te passen. Je betreedt dan het nationale park zelf, waar het Island in the Sky Visitor Centre wacht voor het geval je een pauze nodig hebt. Bezoek Upheaval Dome, waarvan de formatie al decennia lang geologen verbijstert. Vang de zonsondergang op een van de nabijgelegen uitkijkpunten. Eindelijk kom je aan bij het immens populaire Grand View Point, waar je tour eindigt.

Van Moab: Canyonlands 4x4 Drive en Colorado River Rafting

3. Van Moab: Canyonlands 4x4 Drive en Colorado River Rafting

Begin je dagtour met een pick-up van je hotel in Moab. Rijd naar het prachtige Canyonlands National Park en breng de ochtend door met het verkennen van de afgelegen gebieden van het Island in the Sky-district van het park in een 4x4-voertuig. Volg de White Rim Trail en rijd langs de smalle haarspeldbochten van de Shafer Trail. Bekijk ongelooflijke rots- en fossiele formaties en stop onderweg voor fotomomenten. Geniet na je autorit van een picknicklunch aan de oevers van de Colorado-rivier. Bewonder het majestueuze uitzicht op de rivier en de omliggende canyons. Sluit je tour af met een adrenaline-gevulde raftingtrip op het Fisher Towers-gedeelte van de Colorado-rivier. Geniet van wildwaterplezier, begeleid door professionele riviergidsen. Aan het einde van je rafting-ervaring kun je ontspannen op het strand terwijl je gidsen zich voorbereiden op de korte rit terug naar Moab, waar je wordt afgezet bij je hotel.

Moab: begeleide wandeling met volle maan

4. Moab: begeleide wandeling met volle maan

Bewonder tijdens deze wandeling bij volle maan het landschap en de unieke rotsformaties, verlicht door de gloed van de maan. Kijk omhoog naar de lucht terwijl je gids satellieten, planeten en sterrenbeelden aanwijst. Wanneer de volle maan elke maand rondkomt, geeft het voldoende licht om tegen middernacht een krant te lezen. De canyons en bogen krijgen een mysterieuze witte gloed terwijl het landschap op een andere manier wordt verlicht. Deze gemakkelijke tot middelzware wandeling biedt een geweldige kans om de sterren te bewonderen. Terwijl je omhoog kijkt naar de nachtelijke hemel, zal je gids je met behulp van een laserpointer de verschillende satellieten, planeten en sterrenbeelden laten zien die op dit moment te zien zijn.

Canyonlands and Arches National Park: schilderachtige vliegtuigvlucht

5. Canyonlands and Arches National Park: schilderachtige vliegtuigvlucht

Arches National Park en de Canyonlands zijn twee belangrijke redenen dat Moab, Utah een internationale bestemming is geworden. Haal het meeste uit uw kostbare tijd hier door beide parken te bezoeken tijdens deze rondvlucht. Dit is de enige operator die gecertificeerd is om rondvluchten over deze iconische attracties aan te bieden, dus je zult deze nationale parken zien op een manier die maar weinigen hebben. De enorme geologische diversiteit, die wetenschappers van over de hele wereld aantrekt, kan het best vanuit vogelperspectief worden bekeken. Krijg meer van een grondig overzicht van eeuwenlange geologische geschiedenis op deze vlucht dan je zou krijgen door jarenlang wandelen. Leg de momenten vast met verbluffende luchtfotografie. Er is geen andere manier om deze parken zo uitgebreid en comfortabel te bezoeken. Krijg toegang tot de afgelegen, beperkte districten van Canyonlands en omzeil de rijen en drukte in Arches National Park. Dit avontuur biedt echt een uitstekende gelegenheid voor een onvergetelijke en ontzagwekkende ervaring.

Van Moab: dagtour door Canyonlands en Arches in 4x4

6. Van Moab: dagtour door Canyonlands en Arches in 4x4

Maak een 4x4-rit door de nationale parken Arches en Canyonlands. Dit spannende avontuur omvat stops voor korte wandelingen en mooie uitzichten. Nadat je bent opgehaald bij je hotel in Moab, rijd je richting Canyonlands National Park, hoog boven op de Island in the Sky-mesa. Daal af via de steile haarspeldbochten van de beroemde Shafer Trail en geniet van een korte stop om Indiaanse rotskunst te verkennen die door de Ancestral Puebloans in de kliffen is uitgehouwen.   Ga verder door Canyonlands langs een deel van de White Rim Trail naar Musselman Arch voor een fantastisch uitzicht op de Colorado-rivier beneden. Geniet van een paar stops met korte wandelingen. Ga 's middags het Arches National Park in bij Doc Williams Point. Beklim een steile rotswand en rijd door een vallei door zandstenen vinnen en duinen.   Passeer de beroemde Tower Arch, de Eye of the Whale Arch en de Marching Men - een groep van 7 torens in één rij. Stop voor een paar korte wandelingen om van de frisse lucht te genieten en het uitzicht op de rode rotsen te bewonderen. Nadat je beide parken hebt verkend, word je teruggebracht naar Moab, met een korte stop om onderweg dinosaurussporen te verkennen.

Moab: 3 uur schilderachtig 4x4 off-road avontuur

7. Moab: 3 uur schilderachtig 4x4 off-road avontuur

Ontdek de natuurlijke landschappen van Moab, Utah tijdens een 4x4-avontuur. Beleef een adembenemende ervaring met een vleugje opwinding. Nadat je je gids hebt ontmoet, spring je in je 4x4-voertuig en ga je het landschap in. Geniet van een ervaring gericht op de natuurlijke schoonheid van het gebied en oude rotskunst. Bekijk oude Indiaanse rotstekeningen - rotstekeningen en houtsnijwerk van meerdere millennia. Sommigen gaan zelfs zo ver terug als 3500 voor Christus. Gebruik uw persoonlijke interpretatievaardigheden om de afbeeldingen te ontcijferen. Bewonder het uitzicht op de prachtige torenhoge Canyons. Bekijk ook een handvol bogen, rode rotsspitsen en torenhoge kloofmuren langs de prachtige Colorado-rivier. Zorg dat aan al je behoeften wordt voldaan met een paar korte stops om te snacken, foto's te maken en over de geschiedenis van Moab te praten.

Moab: Canyonlands National Park-vliegtuigtour

8. Moab: Canyonlands National Park-vliegtuigtour

Deze spectaculaire vlucht brengt je boven het fantastische landschap van het noordelijke district van het Canyonlands National Park, bekend als het Island in the Sky. Majestueuze 300 meter hoge kliffen steken uit boven de Colorado en de Green Rivers, die er aan weerszijden aan grenzen. Serpentine drainagesystemen zijn uitgehouwen in het terrein onder de kliffen. Upheaval Dome is te zien aan het noordelijke uiteinde, de samenvloeiing van de twee rivieren vormt het zuidelijkste punt van het district. Ga dan verder naar Needles District, de meest fantasierijke en kleurrijke delen van Canyonlands. Roze en witte banden zijn te zien in de vele torenspitsen en kliffen. Het is de thuisbasis van enkele van de meest afgelegen en beroemde bogen van het canyonland. Moeilijk te bereiken door te wandelen en buitengewoon mooi, Angel Arch en Druid Arches zijn de bekendste bezienswaardigheden in Canyonlands. Elephant Arch, Kirk Arch, Wedding Ring Arch en Castle Arch, verborgen in het achterland, zijn ook inbegrepen in deze unieke rondvlucht. Wandelen naar deze bogen zou meerdere meerdaagse bezoeken vergen en ligt voor velen van ons buiten het fysieke bereik. Tijdens deze vlucht ziet u ze allemaal, juwelen tussen de vele wonderbaarlijke kenmerken van dit nationale park. In tegenstelling tot wandelaars, zie je hun prachtige omgeving vanuit vogelperspectief, in de uitgestrektheid van dit opmerkelijke deel van deze prachtige aarde. Een unieke en zeer speciale kans wacht op je op deze exclusieve vlucht door de afgelegen bogen van Canyonlands.

Van Hurricane, Utah: West Rim Trail zelfrijdende UTV-tour

9. Van Hurricane, Utah: West Rim Trail zelfrijdende UTV-tour

Ga de paden op en beklim de hoge heuvels van Sand Hollow State Park tijdens een privé-UTV-tour. Rijd door een verscheidenheid aan paden, waaronder The Funnel, The Cliffhanger, The Squeeze, Big Rock Candy Playground, The Maze en The Top of the World. De West Rim biedt voldoende variatie aan routes om aan uw interesses te voldoen. Volg je gids op paden zoals The Funnel, The Squeeze, Top of the World en Big Rock Candy Playground. Maak een tour van 3 uur om de Cliffhanger Trail te verkennen, of een tour van 4 uur om de kliffen van de Insanity Trail te zien. Deze opwindende tours zijn geschikt voor elk vaardigheidsniveau. Je professionele gids zal je trainen in het besturen van een UTV en je leren hoe je het beste om de obstakels heen kunt rijden die je op de paden tegenkomt.

Van Moab: Canyonlands 4x4 Drive en Calm Water Cruise

10. Van Moab: Canyonlands 4x4 Drive en Calm Water Cruise

Combineer twee must-do-activiteiten in één dagtour. Begin je met ophalen in Moab en geniet vervolgens van een avontuurlijke 4x4-rit door het eiland in het Sky-district van Canyonlands National Park. Verken backcountry-sites die veel toeristen missen. Reis een deel van de White Rim Trail en beklim de haarspeldbochten van de beroemde Shaffer Trail. Er zullen talloze stops zijn met uitstekende fotomomenten, waaronder uitzicht op de afgelegen Musselman Arch en weidse vergezichten vanaf de top van de mesa. Tegen het einde van uw 4x4-tour rijdt u naar de oevers van de rivier, waar u kunt genieten van een heerlijke picknicklunch. Breng een ontspannende middag door op het kalme water van de Colorado-rivier in een prachtig gebied genaamd Meander Canyon. Geniet van het uitzicht op het nationale park vanaf de rivier, verken een natuurstenen nis genaamd de Grotto en bezoek een versteend bos waar hele bomen zichtbaar zijn. Vaar stroomopwaarts naar de voertuigen en rijd terug naar Moab waar je tour eindigt.

Sitemap Canyonlands National Park

Wil je alle activiteiten in Canyonlands National Park ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.