Cap de Formentor
Boten & jachten

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Cap de Formentor

Wil je alle activiteiten in Cap de Formentor ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Cap de Formentor

Om 9 uur werd ik opgehaald bij een nabijgelegen hotel in een bus met airconditioning. De eerste stop was Alcudia. De markt daar is echt heel leuk en je kon er 1,5 uur kleding, accessoires, souvenirs en boodschappen kopen. Daarna reden we naar de haven, vanwaar we een catamaran naar Formentor namen. We moesten echter ongeveer 1 uur wachten in de haven. Maar vooral in juli was het zo heet dat ik mezelf moest beschermen tegen de laaiende hitte. Over het algemeen was er niet veel te zien, weinig schaduw en de winkels waren gemiddeld. De boottocht was erg leuk, maar in het hoogseizoen - ondanks Corona ... - erg druk. Hetzelfde gold voor het strand in Formentor. Ik raad nog steeds aan om daar het water in te gaan, het strand is echt prachtig. Eindelijk gingen we naar het uitkijkpunt, van waaruit je geweldige foto's kon maken. De busrit ernaartoe is een geweldige ervaring! De gids was ook super aardig - de goede man spreekt 4 talen!

Het was een geweldige rit met prachtig weer! We gingen met de catamaran omdat de boot met glazen bodem een technisch mankement had. Een grote overwinning voor ons :-) Het personeel was geweldig en de sfeer was helemaal ontspannen. We maakten één (in plaats van twee) zwemstops, op het eerste punt was de deining te sterk. Veiligheid voorop :-) Een allround geslaagde excursie met een prachtig uitzicht (niet alleen bij Cap de Formentor). Nogmaals elk moment :-)))

Zeer leuke excursie met diverse activiteiten. Eerst met de bus naar Alcudia markt, dan door naar port de pollenca en vanuit daar met de boot naar beach formentor om vanuit daar nog met de bus naar mirador es Colomer te gaan waar je mooi uitzicht hebt op Cap Formentor. Enige aanpassing die ik zou doen is iets langer op de markt van alcudia blijven en dan minder lang de tijd bij port de pollenca.

Geweldige excursie: vol ontdekkingen en geschiedenis gedurende 7 uur, goede prijs-kwaliteitverhouding Super vriendelijke gids die verschillende talen sprak, waaronder Frans! Goede organisatie van start tot finish. Ik raad deze excursie zeker aan!

Excursie aanbevolen voor het landschap, navigatie met badkamer inbegrepen en de vriendelijkheid van de bemanning