Datums kiezen

Cap des Pinar

Cap des Pinar: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Alcudia: boottocht naar Cap de Formentor en Formentor

1. Alcudia: boottocht naar Cap de Formentor en Formentor

Beleef een 4,5 uur durende boottocht van Port Alcudia naar de omgeving van Formentor terwijl je de magische landschappen van Mallorca bewondert. De boottocht naar Cap de Formentor gaat van start in de haven van Alcúdia. Onderweg kom je langs een aantal fantastische baaien, zoals Aucanada, het strand van Coll Baix en Cap des Pinar. Geniet van de bijzondere sfeer in de havens, van de rust en bewonder de uitzichten vanaf zee. Zie de pittoreske landschappen van Mallorca aan je voorbijgaan, en neem een duik in het verkoelende water in de baai van Formentor.

Beschikbare activiteiten

1 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Andere activiteiten in Cap des Pinar

Wil je alle activiteiten in Cap des Pinar bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Cap des Pinar

Gemiddelde beoordeling

3.9 / 5

gebaseerd op 85 beoordelingen

We hebben het exacte ontmoetingspunt goed gevonden, er gebeurde veel, veel andere passagiers hadden hetzelfde idee. Onze zoektocht naar een parkeerplaats in Port d Alcudia was echter relatief moeilijk, de meeste gaten in de buurt van het ontmoetingspunt waren verdwenen. We waren er om ongeveer 10.45 uur, het schip kwam pas om 11.15 uur aan en begon toen kort voor half twaalf. We zeilden om spannende kliffen en baaien en waren na ongeveer 50 minuten in Port de Formentor. Daar zouden we 5-10 minuten geduld moeten hebben om van het schip af te komen, we moesten ongeveer 75 minuten op het strand blijven. Daar hebben we een beetje gebadderd en gesnorkeld, je kon vissen tot 30 cm groot zien. Bovenkant. De ingang van het strand was een beetje rotsachtig/kiezelachtig, er waren altijd rotsen in de zee, maar verder was het water super schoon en geweldig.

Aangename cruise. Een prachtig strand, je kunt er vissen. De kaap zelf maakt geen geweldige indruk en de cruise zou korter kunnen.