Kies data

Cap Rocat

Cap Rocat: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Palma: catamarancruise met zwemmen en snorkelen

1. Palma: catamarancruise met zwemmen en snorkelen

Ga op een cruise op een moderne zeilcatamaran door de prachtige baai van Palma. Breng een paar uur ontspannen door op de boot en neem de tijd om te gaan zwemmen en snorkelen. Vertrek vanaf de Arenal Nautical Club en vaar richting Cap Enderrocat en Cala Vella, die beschermde milieugebieden. Voel u tijdens de cruise op uw gemak met de ontspannen sfeer. Laat het anker vallen op een prachtige locatie en geniet 90 minuten van zwemmen of zonnebaden. Je kunt ook snorkelen met de meegeleverde uitrusting. Indien geselecteerd, geniet aan boord van een vers bereide barbecue met pastasalade en lokaal brood. Je krijgt ook een glas water, bier of sangria om van te nippen terwijl je van je eten geniet.

Baai van Palma: speedbootavontuur van 1 uur

2. Baai van Palma: speedbootavontuur van 1 uur

Op volle snelheid met eindeloze bochten, sprongen en rechte stukken. Deze met adrenaline gevulde wateractiviteit is de perfecte combinatie van varen en snelheid. Hij neemt deel aan deze expeditie en ontdekt de geheimen van de kusten van Mallorca. Stap aan boord van onze Life & Sea Speed Boat en ervaar de ervaring van het oversteken van de baai van Palma, evenals snorkelen in prachtige grotten. Deze activiteit is gemaakt voor liefhebbers van avontuur.

Palma de Mallorca: catamarantocht met barbecue en drankjes

3. Palma de Mallorca: catamarantocht met barbecue en drankjes

Verlaat de drukte van het vasteland voor een cruise in de baai van Palma. Bewonder de oevers van Palma de Mallorca, Cap Rocat, Cala Vella en alles daar tussenin vanuit het comfort van een magische catamaran. Stop voor een verfrissende snorkel en duik en eet met een lunchbuffet en diverse drankjes aan boord. Geniet van een vlotte vaart naar Cap Rocat en stop voor een snelle duik in het verfrissende water. Proef enkele smakelijke Iberische hapjes die op het dek worden klaargemaakt en trakteer uzelf op een verscheidenheid aan frisdranken, sangria en bier. Ga verder naar een van de topplekken aan de zuidkust van Mallorca, Cala Vella. Probeer paddleboarden, snorkelen en kajakken of zwem rond om de baaien en glinsterende wateren te verkennen. Als je klaar bent, ga je terug naar de catamaran voor een barbecue met bijgerechten en drankjes. Vaar geruisloos terug door de kalme wateren naar Palma de Mallorca. Neem de tijd om naar de spectaculaire jachten en cruiseschepen te kijken die de baai en havens vullen.

  • Wateractiviteiten
3 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Overzicht activiteiten in Cap Rocat

Wil je alle activiteiten in Cap Rocat ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.