Kies data

Cap Rocat

Cap Rocat: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Baai van Palma: catamarancruise

1. Baai van Palma: catamarancruise

Begin aan een cruise op een moderne zeilcatamaran door de prachtige baai van Palma. Breng een paar uur ontspannen op de boot door en neem de tijd om te gaan zwemmen en snorkelen. Vertrek vanaf de Arenal Nautical Club en vaar naar Cap Enderrocat en Cala Vella, beschermde natuurgebieden. Voel je op je gemak met de ontspannen sfeer tijdens de cruise. Laat het anker vallen op een prachtige locatie en geniet van 90 minuten om te zwemmen of te zonnebaden. U kunt ook snorkelen met de meegeleverde uitrusting. Indien geselecteerd, geniet aan boord van een vers bereide BBQ met pastasalade en lokaal brood. U krijgt ook een glas water, bier of sangria om te nippen terwijl u van uw eten geniet.

Palma de Mallorca: jetski-tour Los Deltas

2. Palma de Mallorca: jetski-tour Los Deltas

Begin de activiteit met een uitleg over het bedienen van uw jetski en enkele veiligheidsrichtlijnen. Spring dan op je jetski en rijd naar Cap Rocat en het beschermde kustgebied van Los Deltas. Geniet van de prachtige natuurlijke omgeving op je jetski met uitzicht op hoge kliffen, oude grotten en turquoise wateren. Stop in Cala Vella, waar u kunt zwemmen of snorkelen in het kristalheldere water. Rijd ten slotte terug naar de basis voor coasteering door de gebieden Cala Blava en Son Veri.

Palma de Mallorca: catamarantocht met barbecue en drankjes

3. Palma de Mallorca: catamarantocht met barbecue en drankjes

Verlaat de drukte van het vasteland voor een cruise in de baai van Palma. Bewonder de oevers van Palma de Mallorca, Cap Rocat, Cala Vella en alles daartussenin vanuit het comfort van een magische catamaran. Stop voor een verfrissende snorkel en duik en ga lekker eten met een lunchbuffet en diverse drankjes aan boord. Geniet van een vlotte zeiltocht naar Cap Rocat en stop voor een snelle duik in het verfrissende water. Proef een aantal smakelijke Iberische snacks die aan dek worden klaargezet en trakteer uzelf op een verscheidenheid aan frisdranken, sangria en bier. Ga verder naar een van de topplekken aan de zuidkust van Mallorca, Cala Vella. Probeer paddleboarding, snorkelen en kajakken of zwem rond om de baaien en glinsterende wateren te verkennen. Als je klaar bent, ga je terug naar de catamaran voor een barbecue met bijbehorende zijkanten en drankjes. Vaar geruisloos terug door het kalme water naar Palma de Mallorca. Neem de tijd om naar de spectaculaire jachten en cruiseschepen te kijken die de baai en havens vullen.

Baai van Palma: speedbootavontuur van 1 uur

4. Baai van Palma: speedbootavontuur van 1 uur

Voel de kracht van een speedbootmotor terwijl je over de zee vliegt in de baai van Palma. Bewonder het kustlandschap van Palma. Vertrek vanuit El Arenal en geniet van een spannende tour vol bochten en spins om de ongelooflijke kust van Mallorca te ontdekken. Dit avontuur neemt je ook mee naar het beschermde natuurgebied van Cap Enderrocat aan de zuidkant van de baai. Ga hier voor anker om te zwemmen of snorkelen in het kristalheldere water, of ontspan en zonnebaad op de boot.

  • Wateractiviteiten

Sitemap Cap Rocat

Wil je alle activiteiten in Cap Rocat ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.