Datums kiezen

Capilano Suspension Bridge

Capilano Suspension Bridge

Capilano Suspension Bridge: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Vancouver: Capilano Suspension Bridge Park toegangsbewijs

1. Vancouver: Capilano Suspension Bridge Park toegangsbewijs

Sta boven het water van Vancouver's Capilano River op een 450 voet lange hangbrug met dit toegangsbewijs. Bekijk de natuur vanuit 3 adembenemende perspectieven: de wereldberoemde Capilano Suspension Bridge en de spannende Cliffwalk. Stap het Capilano Suspension Bridge Park binnen met 27 hectare om te verkennen. Steek de wiebelende Capilano Suspension Bridge over en geniet van het uitzicht op de Capilano River vanaf duizelingwekkende hoogten van 30 meter. Bewonder het panoramische uitzicht over het park en leer van het personeel over de locaties en habitats. Test je zenuwen op de Cliffwalk, een glazen pad dat bestaat uit 16 ankerpunten in de klif en twee glazen platforms. Geniet van het dramatische uitzicht op het weelderige regenwoud en de canyon eronder terwijl je je een weg baant langs de klif. Doe mee aan een van de uurlijkse gesprekken met een natuurgids en hoor meer over het regenwoud, de vogels en het ecosysteem. Sluit je wandeltour af met een maaltijd in een van de restaurants in het park of neem een snack mee uit de snackbar (niet inbegrepen).

Vancouver: Zweefvliegtuig en Capilano Hangbrug Combo

2. Vancouver: Zweefvliegtuig en Capilano Hangbrug Combo

Maak een watervliegtuigtour van 20 minuten vanuit het centrum van Vancouver en krijg een spectaculair luchtfoto van de stad. Geniet van een bezoek aan het Capilano Suspension Bridge Park met een toegangsbewijs en verken de Cliffwalk, Capilano River en meer tijdens deze combo-tour. Combineer je watervliegtuigtour met een bezoek aan Capilano Suspension Bridge Park. U profiteert van een gratis pendeldienst van het centrum van Vancouver naar het park. Gelegen op 70 meter boven de Capilano-rivier en met een lengte van 140 meter, wordt deze brug sinds 1889 gebruikt als oversteekplaats. Ontdek ook de nieuwe Cliffwalk die een afgrond langs de Capilano-rivier volgt op een doolhofachtige reeks bruggen, trappen, en platforms door regenwoudvegetatie.

Bezienswaardigheden Vancouver & Capilano Hangbrug: Halve dag

3. Bezienswaardigheden Vancouver & Capilano Hangbrug: Halve dag

Het fascinerende verleden en heden van Vancouver komen samen in deze boeiende tour die door stedelijke stadsgezichten, parken aan zee en eeuwenoude regenwouden voert. Begin met de hoogtepunten van de binnenstad, waaronder Canada Place, waar de Olympische ketel van 2010 staat. Kronkel door indrukwekkende moderne en historische architectuur, langs de kunst- en financiële districten en het modemekka Robson Street. Betreed het 1000 hectare grote stedelijke regenwoud, Stanley Park, voor een uniek uitzicht op de stad vanuit een rustige bosrijke omgeving. Ga verder over de Lions Gate Bridge naar de schilderachtige North Shore van Vancouver en het Capilano Suspension Bridge Park. Mis de indrukwekkende collectie First Nations-kunstwerken en het historische Story Centre niet. Kijk vanaf de spectaculaire Cliffwalk uit over torenhoge ceders en de Capilano River die ver beneden door de vallei kronkelt. Maak een opwindende wandeling over de Capilano Suspension Bridge naar de overkant, waar je vele unieke en leerzame ervaringen te wachten staan, waaronder het TreeTops Adventure. Mis de verbazingwekkende Cliffwalk boven de canyon niet. Keer via Stanley Park en English Bay terug naar downtown Vancouver en maak je klaar om al je zintuigen te prikkelen als je de Granville Island Market oploopt. Deze markt is een ambachtelijk toevluchtsoord voor alles wat lokaal en handgemaakt is, waaronder heerlijk eten, koffie, thee, eclectische kunst en muziek van de westkust. Ga verder door het bruisende Chinatown, een eerbetoon aan het Verre Oosten. Ga verder naar het historische Gastown, het hart van Vancouver, waar het allemaal begon. Vier met ons mee dat we al 40 jaar Vancouver, Victoria en Whistler delen met gasten van over de hele wereld. Onze deskundige rondleidingen bieden een speciale en veilige ervaring.

Vancouver: stadstour en ticket voor de hangbrug Capilano

4. Vancouver: stadstour en ticket voor de hangbrug Capilano

Verken alle hotspots van Vancouver in slechts één dag met een uitgebreide bustour en speciale bezoeken aan bezienswaardigheden. Rijd door de meest populaire wijken terwijl je meer te weten komt over hun geschiedenis in je gids. Geniet van een panoramisch uitzicht over de stad vanaf Vancouver Lookout en steek de Capilano Suspension Bridge over. Geniet van een volledig verteld ritje door de gebieden Gastown en Chinatown, de moderne gebouwen van Vancouver Harbor en de zandstranden van English Bay. Geniet van een korte geschiedenisles bij de totempaalvertoning van Stanley Park en dwaal rond in de kunstgemeenschap op Granville Island. Betreed het observatiedek van Vancouver Lookout voor het meest bevoorrechte uitzicht op de stad en het omliggende landschap van bovenaf. Houd je stevig vast terwijl je over de wuivende Capilano Suspension Bridge trekt en door de glazen vloeren van de Cliffwalk naar de bomen kijkt.

Vanuit Vancouver: hangbrug Capilano en Grouse Mountain

5. Vanuit Vancouver: hangbrug Capilano en Grouse Mountain

Geniet van een dag vol licht avontuur vanuit Vancouver en bekijk de prachtige Capilano Suspension Bridge en Grouse Mountain. Verken het verbazingwekkende gematigde regenwoud aan de noordkust van Vancouver tijdens deze tour aan boord van een klimaatgestuurde bus. Je wordt opgehaald bij je accommodatie in hotels in Vancouver of Richmond, of opgehaald bij de cruisepier. Ontspan tijdens de rit naar de Capilano Fish Hatchery en leer tijdens een rondleiding over de levenscyclus van zalm. Voel de spanning bij het oversteken van de Capilano Suspension Bridge, de grootste hangbrug ter wereld. Kijk uit naar weelderige bossen en besneeuwde bergtoppen terwijl je over de Capilano-rivier loopt. Ga verder naar Grouse Mountain voor een stop bij een uitkijkpunt op 1200 meter boven de stad. Breng wat vrije tijd door en ga naar een houthakkersshow, bekijk de grizzlyberen in de Refuge for Endangered Wildlife, maak een sledetocht of ga schaatsen. Keer aan het einde van de tour met de bus terug naar uw ontmoetingspunt.

Tour met kleine groepen van Capilano Bridge & Grouse Mountain

6. Tour met kleine groepen van Capilano Bridge & Grouse Mountain

Geniet van een persoonlijke ophaalservice van het hotel in een kleine minibus of SUV. Reis met een lokale gids die is toegewijd om u te helpen de natuurlijke schoonheid van de Pacific North Coast te ervaren. Adem eerst de frisse berglucht van Grouse Mountain in. Geniet van toegang tot meer dan 40 attracties op de bergtoppen, zoals de houthakkersshow, grizzlyberen en de show met bedreigde vogels. Geniet van het adembenemende uitzicht over de stad en de zee. Ga vervolgens naar de Capilano Suspension Bridge en bezoek de Cliffwalk en Treetop Adventure. Deze tour is gezinsvriendelijk en biedt toegang met voorrang om rijen te vermijden. Na een leuke dag kunt u ontspannen aan boord van uw reis terug naar de stad. Laat je afzetten op de trappen van je hotel in het centrum van Vancouver.

Vanuit Vancouver: Grouse Mountain & Capilano Hangbrug

7. Vanuit Vancouver: Grouse Mountain & Capilano Hangbrug

Ervaar de wilde schoonheid van Vancouver tijdens een dagtrip naar de North Shore. Rijd door Stanley Park en steek de Lions Gate Bridge over. Geniet van het duizelingwekkende uitzicht vanaf de Capilano Suspension Bridge en bezoek Grouse Mountain. Begin met de hoogtepunten van de binnenstad, waaronder Canada Place, waar de Olympische ketel van 2010 staat. Wandel door indrukwekkende moderne en historische architectuur, langs de kunst- en financiële districten en het modecentrum Robson Street. Betreed het 1000 hectare grote stedelijke regenwoud, Stanley Park, voor een uniek uitzicht op de stad vanuit een rustige bosrijke omgeving. Bezoek de Totempalen van de First Nations voordat je naar North Vancouver vertrekt. Ga verder over de Lions Gate Bridge naar de schilderachtige North Shore van Vancouver en het Capilano Suspension Bridge Park. Mis de indrukwekkende collectie First Nations-kunstwerken en het historische Story Centre niet. Kijk vanaf de spectaculaire Cliffwalk uit over torenhoge ceders en de Capilano River die ver beneden door de vallei kronkelt. Maak een opwindende wandeling over de Capilano Suspension Bridge naar de overkant, waar je vele unieke en leerzame ervaringen te wachten staan, waaronder het Treetops Adventure. Keer halverwege de middag terug naar het centrum van Vancouver. Vier samen met ons dat we al 40 jaar Vancouver, Victoria en Whistler delen met gasten van over de hele wereld. Onze deskundige rondleidingen bieden een speciale en veilige ervaring.

Vancouver en Capilano Hangbrug Canyonverlichting

8. Vancouver en Capilano Hangbrug Canyonverlichting

Begin je vakantiereis door Vancouver met het verkennen van de hoogtepunten van downtown. Bekijk historische monumenten en locaties, zoals het huis van de Olympische ketel op Canada Place. Wandel door indrukwekkende moderne en historische architectuur en ga naar het Vancouver Arts District, waar het bewustzijn van de gemeenschap voor openbare kunst wordt vergroot door middel van diverse creatieve uitingen. Bekijk de hoogbouw van het Financial District en ontdek het modecentrum Robson Street. Ga het 1000 hectare grote stedelijke regenwoud van Stanley Park in voor een uniek perspectief op de stad vanuit een rustige, bosrijke omgeving. Bezoek de Totempalen van de First Nations als je verder gaat langs het water over English Bay naar Granville Island. Breng wat tijd door op Granville Island Market en zijn vele winkels en eetgelegenheden. Ga vervolgens naar de Lions Gate Bridge en verken de schilderachtige North Shore van Vancouver. Benader het Capilano Suspension Bridge Park om een van de mooiste feestelijke attracties van de stad te zien. Bekijk de duizenden lichtjes die van het park uitgaan en maak dan een opwindende wandeling over de Capilano Suspension Bridge om vele unieke en informatieve ervaringen te vinden, zoals het Treetops Adventure. Vier met ons mee dat we al 40 jaar Vancouver, Victoria en Whistler delen met gasten van over de hele wereld. Onze deskundige rondleidingen bieden een speciale en veilige ervaring.

Vancouver: kleine groepsreis met Capilano & Grouse Mtn-lunch

9. Vancouver: kleine groepsreis met Capilano & Grouse Mtn-lunch

Je schilderachtige tour met kleine groepen begint met je gids die je rechtstreeks ophaalt bij je hotel in het centrum van Vancouver. Je avontuur begint met een gesproken rit door enkele van de mooiste buurten in het hart van Vancouver, langs meerdere bezienswaardigheden, opmerkelijke bezienswaardigheden en oriëntatiepunten, terwijl je gids hun kennis van de stad en haar rijke geschiedenis deelt. Je gids laat je vervolgens kennismaken met de wereldberoemde natuurlijke schoonheid van de westkust tijdens een rit door Stanley Park. Met zijn adembenemende uitzicht op de oceaan, weelderige regenwoud en majestueuze bergen, is het geen wonder dat het park in 2014 door Trip Advisor werd uitgeroepen tot "toppark ter wereld". Vanaf daar waag je je buiten de stad en geniet je van de schoonheid van de omliggende bergen en landschappen waar de beroemde Capilano Suspension Bridge op je wacht. Verzamel de moed om de swingende brug 70 meter boven de rivier over te steken. Maar het avontuur is nog niet voorbij, als je eenmaal de brug hebt voltooid, is het tijd om je adrenaline te laten pompen op de Cliffwalk®, misschien wel opwindender dan de brug zelf. Vervolgens nog meer adembenemende uitzichten vanaf de Skyride tot aan de top van Grouse Mountain. Bovenop de beroemde berg wordt u getrakteerd op een fantastische schilderachtige maaltijd in Altitude Restaurant. Je gaat dan naar het uitkijkpunt van Vancouver in het hart van de binnenstad. Je wordt met een glazen lift 170 meter naar boven gebracht voor een uitzicht van 360 graden over de stad. Geniet van de omringende schoonheid en geniet van wat vrije tijd voordat u terugkeert naar de begane grond. Na een dag vol avontuur brengt je gids je terug naar je hotel in het centrum van Vancouver, waar je kunt ontspannen en tot rust kunt komen en kunt nadenken over de herinneringen van de dag.

Vancouver: stadstour met Capilano Suspension Bridge

10. Vancouver: stadstour met Capilano Suspension Bridge

Geniet van een rondleiding van 5 uur in een intieme setting. Bezoek veel van de meest populaire locaties in Vancouver, waaronder Chinatown, Gastown, het iconische Stanley Park en Granville Island. Adem de frisse berglucht in en ervaar het adembenemende uitzicht op het Capilano Suspension Bridge Park, dat de brug zelf, de Cliffwalk en het Treetop Adventure omvat. De tour werkt samen met de parken om klanten voorrangstoegang te bieden, waardoor u de lange rijen kunt overslaan. Deze tour is gezins- en kindvriendelijk en is voor een kleine groep van maximaal 14 reizigers. Ontmoet een chauffeur in uw hotel of haven in Vancouver voor vertrek om 10.00 uur naar Stanley Park, een speeltuin van 405 hectare met een prachtig uitzicht over de stad, bergen op de achtergrond en een schilderachtige kust. Vanaf daar gaat u verder naar Gastown, waar Gassy Jack Deighton de basis legde van deze geweldige stad aan de westkust. Enkele hoogtepunten van Gastown zijn Maple Tree Square, historische architectuur en de wereldberoemde stoomklok. De volgende stop is Chinatown, ontwikkeld aan het begin van de vorige eeuw door Chinese immigranten die kwamen werken in de goudmijnen en spoorwegen. Je vindt hier geweldige restaurants, winkels en interessante architectuur, waaronder 's werelds dunste gebouw. Na je tijd in Chinatown rijd je over een echt herkenningspunt van Vancouver, de Lion's Gate Bridge, een brug van 1823 meter lang die een ongeëvenaard uitzicht biedt op de haven van Vancouver, English Bay en verder. Eenmaal over de brug en op de North Shore gaat de tour verder naar het Capilano Suspension Bridge Park. De laatste stop van de dag is het Capilano Suspension Bridge Park, waarvan de slanke voetbrug zich uitstrekt over een bosrivier. Steek de brug over, klim in het bladerdak en loop door de Treetops Adventure Walkway, hoog boven de kloof. Degenen die op zoek zijn naar een meer opwindende ervaring, kunnen de Cliffwalk proberen, de nieuwste attractie in Capilano Suspension Bridge Park, een reeks hangende loopbruggen die zijn gebouwd vanaf de granieten rotswand. Deze tour van vijf uur wordt afgesloten met de terugreis naar Vancouver en u wordt afgezet bij uw oorspronkelijke vertrekpunt.

32 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Capilano Suspension Bridge: topattracties in de buurt

Andere activiteiten in Capilano Suspension Bridge

Wil je alle activiteiten in Capilano Suspension Bridge bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Capilano Suspension Bridge

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 1.018 beoordelingen

Mijn man en ik vonden het geweldig! deze ervaring. We hadden het aantal looppaden en prachtige vergezichten niet verwacht. Wat een prachtig uitzicht op het regenwoud. De parkgidsen waren zo deskundig en maakten onze reis nog aangenamer. Ik zou dit zeker aan iedereen aanbevelen. Houd echter rekening met de laatste bus terug naar de stad.

Enorm genoten. Prachtige tour. Jammer dat we China Town niet in konden. Deze tour is aanrader, overweldigend!

Echt genoten van de tour Nigel was een bron van informatie. Zeer behulpzaam en deskundig, tien op tien

Brug niet zo speciaal maar park zelf heel mooi, overal loopbruggen tussen de bomen en zo. Prachtig

Spannend, zo hoog en wiebelig. Mooie natuur. Het ruikt er zo schoon, naar kerstboom haha