Datums kiezen

Capitães Generais Palace

Capitães Generais Palace: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Angra do Heroísmo: wandeltocht met lokale pasteitjes en koffie

1. Angra do Heroísmo: wandeltocht met lokale pasteitjes en koffie

Op het geselecteerde tijdstip ontmoeten we elkaar in Jardim José Agostinho, onze (kiosk) om onze rondleiding van ongeveer 3 uur door de hoofdstad Terceira te beginnen. Zullen we een wandelroute nemen langs de belangrijkste bezienswaardigheden van deze stad op de Azoren, uitgeroepen tot werelderfgoed door Unesco? Vanaf de kiosk (Jardim José Agostinho) gaan we omhoog richting de ingang van de stad, we komen aan Alto das covas, dan gaan we naar de markt van de hertog van Bragança, we bezoeken de binnenkant van Capitães Generais Palace, het voormalige jezuïetencollege en herbergt tegenwoordig waardevolle kunstwerken. We zullen ons bezoek voortzetten om de Igreja da Misericórdia binnen te gaan, die ons zal verwelkomen met zijn opvallende wit-blauwe façade. We zullen de geschiedenis van het Paços do Concelho-gebouw van buiten leren kennen en natuurlijk gaan we naar binnen in de beroemde kerk van de Santíssimo Salvador da Sé, de kathedraal van Angra do Heroísmo. Stop bij een patisserie waar je 25 minuten vrije tijd hebt om koffie te drinken en een typisch snoepje te proeven. Met onze energie weer opgeladen, volgen we het pad naar het Teatro Angrense, een 19e-eeuws gebouw dat de theatergroepen van het eiland en de belangrijkste nationale vertegenwoordigingen huisvest. Ten slotte bezoeken we de Jardim Botanico (tuin van Duque da Terceira) waar we stijgen naar Alto da Memoria (herinnering aan D. Pedro IV). Een echt spektakel.

Angra do Heroísmo: Wandeltour met gids langs bezienswaardigheden

2. Angra do Heroísmo: Wandeltour met gids langs bezienswaardigheden

Start de tour als je wordt opgehaald bij je hotel en rijd of loop naar het stadscentrum. Loop in het hart van de stad door de straten vol monumenten die belangrijk zijn voor de geschiedenis van de Azoren. Bekijk de kathedraal van Angra do Heroísmo (optionele toegang), een van de meest controversiële katholieke kathedralen, en Palacio dos Capitaes Generais (optionele toegang), cruciaal voor de oprichting van het eerste algemene bestuur van de Azoren. Maak een wandeling in de prachtige Openbare Tuin, het hart van de stad Ga verder naar het stadhuis en eindig met wandelen langs de Rua Direita, de eerste hoofdstraat die culmineert in Pátio da Alfândega, de oudste kade in Angra do Heroísmo. Vanaf hier zie je Angra Bay, waar Vasco da Gama in 1499 van boord ging, waardoor het eiland een verplichte stop werd voor routes door de Atlantische Oceaan.

Angra do Heroísmo: Stadswandeling - Historisch bezoek

3. Angra do Heroísmo: Stadswandeling - Historisch bezoek

Terwijl je door de straten van Angra do Heroísmo loopt, heb je de gelegenheid om de kathedraal van Angra do Heroísmo (16e eeuw) te bezoeken, waar je het interieur kunt zien dat verdeeld is in prachtige kapellen met zowel 16e-eeuwse als moderne kunst die de muren sieren, Praça Velha (hoofdplein) dat altijd het centrum van commerciële activiteiten en gemeenschapsbijeenkomsten was, loop door het theater van Angra gebouw een voormalige stoffenfabriek die werd verbouwd tot een theater, bezoek Palácio dos Capitães-Generais (gouverneurspaleis van de stad), een voormalig jezuïetenklooster dat de belangrijkste residentie voor de gouverneurs van het eiland werd, de stadstuin (Jardim Duque da Terceira) waar je verschillende soorten inheemse en buitenlandse planten kunt bekijken en de invloeden van zowel de Franse als de Engelse tuiniersstijl kunt bewonderen, Museum van Angra do Heroísmo, waar je door een permanente tentoonstelling over de geschiedenis van Terceira en de Azoren loopt, Pátio da Alfândega (Havengebied) waar je de Kerk van Misericórdia (Barmhartigheidskerk) kunt bewonderen en meer te weten kunt komen over de geschiedenis ervan en de zee en het havengebied kunt aanschouwen terwijl je meer te weten komt over de commerciële route en het belang van de navigatie van de stad Angra terwijl je naast het monument staat dat Vasco da Gama, de Portugese navigator, eert.

3 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Andere aanbevelingen

Capitães Generais Palace: topattracties in de buurt

Andere activiteiten in Capitães Generais Palace

Wil je alle activiteiten in Capitães Generais Palace bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.