1. Turkije
 2. Cappadocië
 3. Avanos
 4. Goreme Openluchtmuseum

Cappadocië hoogtepunten Tour met lunch

Product ID: 260957
Bekijk gallery
Deze tour neemt je mee naar wat voelt als een andere planeet: verken Cappodocië met je gids: zie Devrent Valley, grotwoningen, lokaal aardewerk en enkele van de beste fresco's ter wereld in een 1500 jaar oude grotkerk.
Over deze activiteit
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Duur 6,5 uur
Begintijden 09:30, 10:00
Directe bevestiging
Tourgids
Engels

Inclusief ophaalservice

Ophalen bij je hotel.
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Selecteer deelnemers en datum:

Laden...

Belevenis

Highlights
 • Laat uw verbeelding de vrije loop terwijl u de rotsformaties van Fairy Chimney bewondert
 • Bezoek het dorp Avanos en ontdek een lokale keramiekworkshop
 • Bekijk openluchtmusea met oude grotwoningen en grotkerken
 • Maak de beste foto's die je ooit hebt gemaakt in Pigeon Valley en Uchisar Castle
Volledige beschrijving
Je chauffeur haalt je op in je hotel en begint aan een 6,5-uur durende tour vol ongelooflijke natuurlijke formaties, UNESCO-werelderfgoedlocaties en veel verschillende soorten oude kunst.

Uw dag begint met een verkenning van Cappadocië, in het bijzonder Devrent Valley. Deze vallei is ook bekend als "Imagination Valley", die u zult begrijpen zodra u aankomt. Je ziet talloze verschillende soorten Fairy Chimney-formaties, die bijna 30 miljoen jaar geleden werden gevormd. Hierna ga je naar het Zelve Openluchtmuseum, een van de oudste nederzettingen in Cappadocië en een van de 3 UNESCO-locaties in het park. Dit is een verbazingwekkende grotstad met woningen gebouwd in de zijkanten van rotsformaties. Nu een spookstad vanwege onveilige erosie, huisde deze plaats ooit christenen en moslims in harmonie met elkaar.

Bezoek vervolgens Pasabag, waar je nog meer Fairy Chimneys zult zien: ze zullen zeker denken aan het Shire van Lord of the Rings of de Smurfen. Bezoek in de buurt de aardewerkwinkel van een lokaal dorp en zie hoe mensen het overleefden en prachtige kunst creëerden in deze regio die dateert uit de Hettitische periode. Ga zitten voor de lunch in een lokaal restaurant en rust uit voor de tweede helft van de tour.

Na de lunch bezoekt u het Goreme Openluchtmuseum, dat enkele van de beste grotkerken in Cappadocië bevat. Bewonder de fresco's die dit UNESCO-werelderfgoed sieren. Ga vervolgens naar Uchisar Castle en Pigeon Valley, twee van de beste plekken voor fotografie ter wereld.

Ga opnieuw de weg op om terug te keren naar je hotel, maar voordat je thuiskomt, stop je bij Goreme Panorama Point om de schoonheid van Cappadocië vanuit een andere hoek te bekijken.
Inbegrepen
 • Ophalen en inleveren van het hotel
 • Engelstalige gids
 • Lunch
 • Alle toegangsprijzen
Niet inbegrepen
 • Drankjes tijdens de lunch
 • Persoonlijke uitgaven

Vanaf € 13,66 per persoon

Klantenbeoordelingen
Gemiddelde beoordeling
4,9 / 5
gebaseerd op 45 beoordelingen
Beoordelingsoverzicht
dienstverlening
4,0/5
organisatie
3,5/5
prijs / kwaliteit
4,9/5
veiligheid
3,5/5

Georganiseerd door

Pupa Tours

Product ID: 260957