Datums kiezen

Cappadocië
Ballonvaarten

Ballonvaarten
74 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Nu op reis? Bekijk welke activiteiten nog beschikbaar zijn

Cappadocië Ballonvaarten: onze aanbevelingen

Cappadocië: Goreme Luchtballonvaart Tour bij zonsopgang

1. Cappadocië: Goreme Luchtballonvaart Tour bij zonsopgang

Glijd rustig boven de unieke rotsen en valleien van Göreme, in de regio Cappadocië, tijdens een gedeelde heteluchtballonvlucht. Kies uit kleurrijke ballonnen en ontvang een vluchtvoltooiingscertificaat en champagne aan het einde van de ervaring. Begin je avontuur met een pick-up van je hotel een uur voor zonsopgang. Geniet bij aankomst op de startlocatie van gratis snacks terwijl het grondteam hun veiligheidsprocedures voltooit. Luister, eenmaal opgeblazen, naar een veiligheidsbriefing over uw vlucht. Begin vervolgens aan de adembenemende tour terwijl je stijgt naar een hoogte van maximaal 600 meter. Drift voortgestuwd door de wind over de valleien en iconische sprookjesachtige schoorstenen van Cappadocië, ervaar verbazingwekkende panoramische vergezichten en afdalingen waardoor je bijna de rotsen van het openluchtmuseum van Göreme kunt aanraken. Laat de wind en het vuur je zachtjes terug naar de aarde drijven. Als u weer op de grond bent, proost u op de dag met een gratis glas champagne en haalt u uw persoonlijke vliegbrevet op voordat u terugkeert naar uw hotel.

Privé/gedeelde transfers Kayseri of Nevşehir luchthavens

2. Privé/gedeelde transfers Kayseri of Nevşehir luchthavens

We beslissen diensten op basis van vlucht, niet op tijd. Zo weten wij uw vertrek en hoeveel tijd u nodig heeft om in te checken. Het is onze verantwoordelijkheid om de vlucht te halen. Wanneer u boekt, vermeld dan uw; 1: Hotelnaam 2: Vluchtnummer Als u een vertrekvlucht heeft en kiest voor een gedeelde transfer, kan uw tijdslot enigszins worden gewijzigd in overeenstemming met het ophaalpunt van de andere passagiers. Als u een aankomstvlucht heeft, ontmoet dan de chauffeur bij de binnenlandse aankomstuitgang van de luchthaven, die uw naam aan boord heeft geschreven.

Cappadocië: Goreme Luchtballonvaart over Fairychimneys

3. Cappadocië: Goreme Luchtballonvaart over Fairychimneys

Vanaf het moment dat u in onze comfortabele shuttle stapt om opgehaald te worden bij uw hotel, voelt u de spanning toenemen. We brengen je naar de lanceerplaats waar je kunt zien hoe ons team van experts de ballonnen klaarmaakt voor de vlucht en ze opblaast tegen de achtergrond van de ochtendhemel. Terwijl je opstijgt in de ballon, word je begroet door de zonsopgang, die een gouden gloed werpt over de sprookjesachtige schoorstenen, immense valleien en oude grotten van Cappadocië. Elke richting biedt een perfect uitzicht op een ansichtkaart, een lappendeken van wijngaarden, boomgaarden en unieke geologische formaties. De ballonvaart gaat niet alleen over de betoverende uitzichten. Het gaat om de stilte, alleen onderbroken door het af en toe gebrul van de ballonbrander en de ontzagwekkende kreten van je medepassagiers. Het gaat om het gevoel van zweven, de rust, de verbinding met de natuur en de realisatie van een droom. Na uw vlucht vieren we uw reis met een traditionele champagnetoost en een certificaat om uw avontuur te herdenken. Vervolgens brengen we u terug naar uw hotel, zodat u uw dag kunt voortzetten en herinneringen kunt meenemen die een leven lang meegaan. Veiligheid staat bij ons voorop. Onze ballonnen worden onderhouden volgens de hoogste normen en onze piloten zijn ervaren professionals met grondige kennis van de regio Cappadocië. We geven altijd prioriteit aan uw veiligheid en comfort. Een ballonvaart over Cappadocië is meer dan alleen een reis; het is een ervaring op de bucketlist waarvan we zeker weten dat je die voor altijd zult koesteren. We kunnen niet wachten om dit avontuur met jullie te delen!"

Cappadocië: Luchtballonvaart in Goreme met ontbijt

4. Cappadocië: Luchtballonvaart in Goreme met ontbijt

Trakteer uzelf op een avontuur in de lucht met een luchtballonvlucht boven het schilderachtige Cappadocië. Kijk vanuit je kleurrijke ballon neer op Centraal-Anatolië terwijl je in het ochtendlicht boven het landschap zweeft en geniet van wat eten om je vlucht te vieren. Begin uw dag met het ophalen van uw hotel. Bij aankomst ontmoet je je team op de grond voor een veiligheidsbriefing. Heb gemoedsrust terwijl de bemanning u alle details over uw ervaring invult voordat u aan boord van uw ballon gaat. Ga vervolgens op uw comfortabele, individuele plek in de mand zitten en maak u klaar om op te stijgen. Ga de lucht in en ervaar de sensatie van zowel adrenaline als rust terwijl je door het schilderachtige landschap zweeft. Bewonder de natuurlijke en kunstmatige oriëntatiepunten hieronder terwijl u uw vlucht maakt. Als je weer op de grond bent beland, trakteer jezelf dan op een licht ontbijt en een drankje. Na het voltooien van uw ervaring, profiteert u van handige drop-off terug bij uw accommodatie.

Cappadocië: Hele dag privé tour door Cappadocië

5. Cappadocië: Hele dag privé tour door Cappadocië

Verken de prachtige stad Cappadocië tijdens een rondleiding van een hele dag. Bewonder de belangrijkste hoogtepunten van de stad, zoals het openluchtmuseum van Göreme, Paşabağı, het oude Griekse dorp Çavuşin en meer, terwijl je van je gids meer te weten komt over de geschiedenis en cultuur van de stad. Kom aan in Göreme nadat je bent opgehaald bij je hotel en bewonder enkele van de beste uitzichten in de regio. Ga verder naar de Underground City, de grootste en diepste ondergrondse nederzetting, met acht niveaus die zijn verbonden door smalle tunnels. Geniet van de tijd om de kraampjes, winkels, kerken, wijnmakerijen, keukens en andere delen die toegankelijk zijn voor bezoekers te verkennen, terwijl je gids verhelderend commentaar geeft. Stop voor een lunch in een traditioneel restaurant, voordat je op weg gaat naar Pigeon Valley, gelegen in de stad Uçhisar. Geniet hier van het spectaculaire panoramische uitzicht. Ga naar het openluchtmuseum van Göreme en bewonder de uit de rotsen gehouwen kerken die zijn uitgehouwen door vroegchristelijke monniken. Leer meer over het christendom en het kloosterleven van Cappadocië vanuit je gids. Bezoek het oude Griekse dorp Çavuşin, gelegen aan de oevers van de Rode Rivier, de langste rivier van Turkije. Begin aan een rondleiding door de stad, bezoek een pottenbakkerij en leer over rode klei en keramiek. Bekijk een demonstratie van de oude techniek uit de vrije hand en hoor over de pottenbakkerstraditie die teruggaat tot het 2e millennium voor Christus door de Hettieten. Ga dan naar een tapijtatelier met handgeweven producten. Ga verder naar Paşabağı waar de spectaculaire paddenstoelvormige rotsformaties te zien zijn. Paşabağı wordt ook wel Monnikenvallei genoemd vanwege de kapel van Sint Simeon, die zich in de vallei bevindt. De volgende stop is Devrent Valley, ook wel bekend als Imagination Valley. Bewonder de merkwaardige rode rotsen, die lijken op dierlijke vormen, waaronder een kameel, een hagedis, een uil, een slang, een kip en een pinguïn. Geniet aan het einde van uw dag van een ontspannende transfer terug naar uw hotel.

Cappadocië: Avonturentocht met ATV bij zonsondergang

6. Cappadocië: Avonturentocht met ATV bij zonsondergang

Ervaar een alternatieve manier om de bezienswaardigheden van Cappadocië vanaf de grond te zien tijdens deze ATV-tour. Na een korte veiligheidsbriefing en demonstratie kun je wat oefenen op de fietsen voordat je aan je tour begint. Wanneer je 100% comfortabel achter het stuur zit, begin je aan je tour door Cappadocië's must-sees. Rijd eerst door Sword Valley, de kleinste vallei in de regio, en bewonder de zwaardachtige sprookjesachtige schoorstenen die de vallei zijn naam geven. Vaar vervolgens door de White, Love en Red Valleys en stop op elke locatie voor een rustpauze of foto's. Eindig in Rose Valley, waar je de zonsondergang kunt zien vanaf een van de beste plekken om de zonsondergang in Cappadocië te bekijken.

Cappadocië: Zonsopgang Luchtballonvaart

7. Cappadocië: Zonsopgang Luchtballonvaart

Ga de lucht in tijdens deze privé- of groepsballonervaring boven Cappadocië. Ontzag voor de spectaculaire uitzichten en zie de zon opkomen terwijl je de meest memorabele foto's maakt vanuit de ballonmand. Kies tussen een standaard-, comfort- of privévlucht. Vlieg in een heteluchtballon boven Cappadocië en ontdek de beste manier om dit land van rotsachtige valleien, ondergrondse steden en legendarische landschappen te bekijken. Begin uw ervaring heel vroeg in de ochtend met ophalen van uw hotel, gevolgd door vervoer naar een geheime locatie per minibus. Eenmaal daar ontmoet u de rest van uw groep (als u een groepsvlucht kiest). Volg je gediplomeerde bemanning aan boord van de ballonmand terwijl deze opzwelt met hete lucht en erg groot wordt. Luister naar uw piloot die veiligheidsmaatregelen en de do's en don'ts tijdens uw vlucht zal delen. Houd je vast terwijl je ballon tussen de 500 en 1000 meter boven de grond stijgt. Vlieg soepel boven valleien en spectaculaire geografische formaties die je alleen vanuit de lucht kunt zien. Zorg ervoor dat je wat foto's maakt van je eigen ballon en de tientallen andere in de buurt die de lucht in gaan. Aan het einde van de vlucht landt u op een veilige plek waar het grondpersoneel op u wacht met een herdenkingsvluchtcertificaat en een licht drankje om dit te vieren.

Cappadocië: Rode rondleiding (inbegrepen, lunch, gids, entreegelden)

8. Cappadocië: Rode rondleiding (inbegrepen, lunch, gids, entreegelden)

Begint om: 09.30 uur – Eindigt om: 16.30 uur Liefde Vallei Love Valley herbergt een van de mooiste bezienswaardigheden rondom Cappoadocia. Je krijgt de beste voorbeelden te zien van de paddestoelachtige sprookjesachtige schoorstenen (hoodoo) met een geweldig panoramisch uitzicht. Pasabagi Feeënschoorstenen (Monnikenvallei) In de monnikenvallei kun je sprookjesachtige schoorstenen van het type paddestoel van dichterbij bekijken en heb je de mogelijkheid om ze zelfs aan te raken. Je neemt wat informatie over het christendom in de regio en hebt voldoende vrije tijd om de omgeving te verkennen. Openluchtmuseum Zelve Zelve was een open vallei met een grote grotnederzetting. Het kleine gebied heeft veel overblijfselen die gemaakt zijn om aan bijna alle behoeften van christenen uit het verleden te voldoen en bleef tot de jaren zestig een Turks dorp. Tegenwoordig is Zelve een openluchtmuseum dat open is voor het publiek. Veel te zien en veel te fotograferen. Uchisar-kasteelgebied Maak je klaar om versteld te staan, want dit uitzicht zal je versteld doen staan. In het centrum van Cappadocië hebben we een van de grootste sprookjesachtige schoorstenen van heel Cappadocië en het is het uchisar-kasteel. We zullen enige tijd onder het kasteel doorbrengen en u zult er goed over geïnformeerd worden. Je kunt veel mooie foto's maken en genoeg vrije tijd hebben om ervan te genieten. Lunch We zullen een pauze houden voor onze lunch of een open buffet in een fatsoenlijk restaurant Avanos aardewerkatelier Avanos is het huis van de pottenbakkerij en dit zal het hoogtepunt van je dag zijn. We bevinden ons in een pottenbakkerij in Avanos en er zullen deskundige mensen zijn op het gebied van het maken van aardewerk Eerst zullen ze je er wat informatie over geven en dan zullen ze je laten zien hoe je aardewerk kunt maken en dan mensen in onze groep het laten proberen (misschien jij?) Devrent Valley (Verbeeldingsvallei) In de verbeeldingsvallei zul je veel verschillende gevormde rotsen vinden die op verschillende dingen lijken, zoals kameel, slak, pinguïn enz. Op deze plek kun je je verbeeldingskracht testen en beslissen of je een fantasierijk persoon bent of niet.

Cappadocië: luchtballontocht met licht ontbijt

9. Cappadocië: luchtballontocht met licht ontbijt

Ervaar het vliegen in een heteluchtballon en geniet van het ruige en rotsachtige terrein beneden. Geniet van het comfort van een kleine mand met deze ballonervaring. Begin uw reis door voor zonsopgang te worden opgehaald bij uw hotel. Kom aan op de ballonsite en ontmoet je piloot. Neem een klein ontbijt en kijk hoe de ballon zich vult met hete lucht. Stijg de lucht in en zweef over het dramatische landschap met vulkanisch gesteente dat door erosie tot torens is gevormd. Kijk hoe de zon opkomt over de toppen en de vallei in. Ervaar hoe je je gewichtloos voelt terwijl je soepel door de lucht glijdt. Zie hoe een heteluchtballon werkt terwijl je instructeurs hem besturen. Land ten slotte op een veilige plek en vier het feest met een glas champagne voordat u terugkeert naar uw hotel.

Cappadocië: Luchtballonvaart in de Soganli Vallei bij zonsopgang

10. Cappadocië: Luchtballonvaart in de Soganli Vallei bij zonsopgang

Ga de lucht in in een heteluchtballonvaart over de Soğanlı-vallei, Cappadocië. Bewonder spectaculaire uitzichten en zie de zon opkomen terwijl je perfecte ansichtkaartfoto's maakt vanuit de ballonmand. Na een handige ophaalservice vóór zonsopgang bij je hotel, hoor je een veiligheidsbriefing van je piloot en geniet je van een warme kop koffie en wat snacks. Kijk hoe de ballon opblaast voordat je in de mand van de ballon klimt, opstijgt en vredig over Cappadocië zweeft. Zweef over de Soğanlı-vallei en geniet van de vroege ochtendzonsopgang boven de bergen, verlicht in verbluffende gouden tinten. Maak enkele foto's van het iconische landschap van Cappadocië. Na ongeveer een uur landt u zachtjes en keert u terug naar uw hotel.

Cappadocië

Cappadocië

Veelgestelde vragen over Ballonvaarten in Cappadocië

Welke andere activiteiten dan Ballonvaarten zijn de moeite waard in Cappadocië?

Andere onmisbare dingen om te doen in Cappadocië:

Andere activiteiten in Cappadocië

Wil je alle activiteiten in Cappadocië bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.