Cappadocië
Ballonvaarten

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Cappadocië

Wil je alle activiteiten in Cappadocië ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Cappadocië

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 385 beoordelingen

We vonden de ballonvaart geweldig! De timing was ook geweldig. Het ophalen van de camping was tot op de minuut nauwkeurig. Nadat we op de plaats waren aangekomen, waren er al veel mensen bezig met het opblazen van de heteluchtballon. Dat was een geweldige ervaring! Even later stapten we in de mand en vertrokken. De piloot en zijn assistenten waren een goed geoefend team en hebben goed werk geleverd! De rit was erg leuk en de landing was erg soepel. Om met zo'n 100 ballonnen tegelijk in beweging te zijn, heb je veel ervaring en professionaliteit nodig. En dat deed je, je voelde je heel veilig. Je kon een uur lang volop genieten van de rit. Het landschap is betoverend en uniek!!! We vonden het geweldig en zouden het op elk moment opnieuw doen. Na de reis kregen we champagne en medailles en werden we zonder lang wachten terug gereden. We kunnen het iedereen alleen maar aanraden!

Dit voelde als een once in a lifetime ervaring. Het maakte het heel gemakkelijk met ophalen en afzetten bij ons hotel. We moesten overschakelen naar een tweede lanceerlocatie, denk ik vanwege de wind, dus de eigenlijke ballonvaart begon later dan verwacht, maar was nog steeds de geadverteerde duur van iets meer dan een uur. Het is bijna niet te beschrijven het gevoel zo hoog te zijn zonder ramen, motor, etc. Zo stil en vredig. Enige nadeel is dat ze je echt in de compartimenten stoppen, dus het is moeilijk om te bewegen, maar dat kan ook helpen als je bang bent om je veiliger te voelen.

Sterk aanbevolen de ervaring en prijs. Ze waren punctueel om op te halen bij het hotel. Het enige, ik vroeg hoeveel mensen de mand zouden zijn en ze vertelden me dat 6, het waren eigenlijk 16, maar het was niet een van de grootste aangezien er maximaal 28 zijn.

ADEMBENEMEND! Zeer goede organisatie. We werden op tijd bij het hotel opgehaald en konden de bouw bekijken. Toen gebeurde alles heel snel en waren we in de hemel. Geweldig team. Ik kan het alleen maar aanbevelen!

Het was een geweldige vlucht. Personeel was professioneel.