Cappella Sansevero

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Cappella Sansevero: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Napels: rondleiding centrum met toegang tot Cristo velato

1. Napels: rondleiding centrum met toegang tot Cristo velato

Napels is een mengeling van kleuren en geuren. Raak betoverd door de warmte van de mensen en de geluiden van het dagelijkse leven. Je begint de tour bij de Piazza Bellini, waar je de overblijfselen ziet van de oude Griekse muren. Je gaat verder naar de  Piazza del Gesù, een van de beroemdste pleinen van de stad, op een steenworp afstand van het historische centrum. Bezoek Spaccanapoli, een lange, smalle straat met winkels, restaurant en zijsteegjes die het oude Napels in twee perfecte helften verdeelt. Sta versteld van de Piazza San Domenico Maggiore, met een perfecte overlapping van architectonische stijlen en de parel van Naples, de Capella San Severo met de sculptuur de Gesluierde Christus van Giuseppe Sanmartino. Zie het beroemde standbeeld van de God van de Nijl, de Piazza San Gaetano en de kerken San Lorenzo en San Paolo Maggiore. De barokke kathedraal van San Gennaro dateert uit de 13e eeuw en vormt het hart van het Napolitaanse geloof. Hier wordt het bloed van haar beschermheilige, St. Gennaro, bewaard. Het wordt vloeibaar tijdens het zogenaamde Mirakel van San Gennaro.

...
Napels: rondleiding door de oude stad en gesluierde Christus

2. Napels: rondleiding door de oude stad en gesluierde Christus

Begin je tour bij de ingang van de kathedraal van Napels. Ontdek een goed voorbeeld van Napolitaanse gotische en barokke architectuur, die het relikwie van het bloed van San Gennaro, de patroonheilige van de stad, herbergt. Verken enkele van de oudste straten van Napels en begeef je naar het archeologische gebied van Carminiello en Mannesi. Kom meer te weten over de oude ruïnes die in het gebied zijn ontdekt na een bombardement in 1943. Ga verder naar de basiliek van San Giorgio Maggiore, die een geschiedenis heeft die teruggaat tot de 4e eeuw na Christus. Bekijk bewijzen van de vroegchristelijke oorsprong, zoals de oude apsis die later de ingang van de huidige kerk werd. Baan je een weg langs de Via San Biagio Dei Librai, in de volksmond bekend als "Spaccanapoli". Geniet van de geuren, kleuren en geluiden van de lange smalle straat die door het hart van het historische centrum van Napels loopt. Geniet aan de Via San Gregorio Armeno, de historische plaats van de ambachtelijke werkplaatsen van de stad, van een korte koffiepauze in een van de beroemdste bars in de omgeving. Zie een haarlok van Diego Maradona, een icoon van het voetbalteam van Napoli. Bekijk vervolgens het standbeeld van de Nijlgod op Piazza Nilo, dat dateert uit de 2e of 3e eeuw na Christus. Kom aan op het schilderachtige Piazza San Domenico Maggiore, genoemd naar de Dominicaanse basiliek eromheen. Ontdek een van de mooiste en grootste kerken in Napels, dat een referentiepunt blijft voor de chronologische, politieke en artistieke geschiedenis van de stad. De laatste stop is bij de Sansevero-kapel, waar een van de meest opmerkelijke sculpturen ter wereld staat, de gesluierde Christus. Bewonder de verbluffende ingewikkelde details van dit marmeren beeldhouwwerk gemaakt door Giussepe Sanmartino in 1753 om je rondreis door Napels te beëindigen.

...
Napels: privéwandeling

3. Napels: privéwandeling

Geniet van een privéwandeling door Napels om een volledig beeld te krijgen van de mix van architecturale stijlen, van de elegante 18e-eeuwse palazzo's tot imposante kastelen en prachtige kerken. De stad, gesticht door de oude Grieken, was ooit de hoofdstad van Zuid-Italië en is bewoond door Romeinen, Byzantijnen, Arabieren, Noormannen, Zwaben en Spaanse Bourbons. Je gids zal een schat aan geschiedenis bieden terwijl je het historische centrum verkent, waar Napolitanen sinds de 6e eeuw voor Christus hebben gewoond. De tour omvat een fascinerende wandeling door de Umberto Primo Gallery en de Via Toledo, en een wandeling op Piazza del Gesù om de kerk van Gesù Nuovo en de Immacolatella-obelisk te zien. Dwaal door de beroemde Spaccanapoli naar het 14e-eeuwse klooster van Santa Chiara en het Piazza San Domenico. Ervaar onderweg een van de beroemdste uitvindingen van Napels en proef een stukje authentieke Napolitaanse pizza.

...
Privéwandeling van 4 uur door Napels

4. Privéwandeling van 4 uur door Napels

Nadat je door je privégids bent opgehaald bij je hotel, appartement, haven, treinstation of plaats naar keuze, begin je aan je rondreis door de op twee na grootste stad van Italië. Loop door het historische centrum, uitgeroepen tot UNESCO-werelderfgoed. Bekijk de San Severo-museumkapel waar je kunt genieten van skip-the-line toegang en bekijk de prachtige Cristo Velato of het gesluierde Christusbeeld. Loop door de Spaccanapoli-straat en passeer het Teatro di San Carlo, de kathedraal van Napels, Santa Chiara en het Koninklijk Paleis van Napels. Bewonder de meest emblematische bezienswaardigheden van de stad en de geweldige architectuur terwijl je de bekende monumenten leert kennen. De tour duurt 4 uur, waarna je wordt afgezet op een locatie naar keuze.

...
De beste van Napels Private Walking Tour

5. De beste van Napels Private Walking Tour

De tour omvat een bezoek aan het fascinerende plein "Piazza del Gesù", waar u de kerk van Gesù Nuovo en de obelisk van Immacolatella zult zien. Loop langs de straat, Spaccanapoli, die dezelfde richting volgt als de oude Griekse en Romeinse straten. Bewonder de kerk van Saint Chiara die dateert uit de 14e eeuw, het plein van Saint Domenico, en ervaar de traditionele sfeer van Napels met zijn geluiden, geuren en smaken. Loop vervolgens over de straat genaamd Via dei Tribunali en zie de kerk van Saint Lorenzo die dateert uit de 13e eeuw, San Gregorio Armeno (de straat van geboorten), en vervolgens de kathedraal van Saint Gennaro met zijn barokke kapel waar het bloed van de Sint is bewaard gebleven.

...
Napels Tour: "Among the Hidden Wonders"

6. Napels Tour: "Among the Hidden Wonders"

Napels biedt een schat aan kunst verspreid over zijn grondgebied. Velen zijn in het historische centrum van de stad, verborgen in kerken of kleine musea. In het gezelschap van een erkende gids, ontdekt u deze schatten die door de steegjes van de stad lopen. De Sansevero-kapel is een van de meest gewilde plaatsen door toeristen, die massaal op bezoek komen om de beroemde gesluierde Christus te zien. Tijdens een van zijn verblijven in Napels liet Caravaggio een van zijn meesterwerken achter: The Seven Works of Mercy. Het schilderij is een verzameling personages en scènes die met elkaar verweven zijn. De gids zal je helpen het werk van de bekende schilder beter te begrijpen. De laatste stop op de tour zal de kathedraal van Napels zijn, waarin het Napolitaanse volk een kapel creëerde ter ere van de patroonheilige van de stad voor het overleven van verschillende catastrofes: de kapel van de schat van San Gennaro, waar de overblijfselen worden bewaard en ook de schat van de heilige.

...
Historisch Napels: wandeltocht met gids door het stadscentrum

7. Historisch Napels: wandeltocht met gids door het stadscentrum

Tijdens deze tweeëneenhalf uur durende wandeltocht door de prachtige Italiaanse stad Napels begin je aan de Via Duomo, waar je een kerk kunt bewonderen die dierbaar is voor de Napolitanen, terwijl de beenderen van San Gennaro, de beschermheilige van de stad, bewaard blijven. . Als je door de kronkelende steegjes loopt, kom je bij de Sansevero-kapel waar de beroemde gesluierde Christus bewaard is gebleven, een buitengewoon mooi werk van marmer, om vervolgens naar Spaccanapoli te komen, de weg die Napels letterlijk in tweeën verdeelt. Hier ontdekt u een reeks spectaculaire plaatsen, zoals de kerk van San Domenico Maggiore, het kloostercomplex van Santa Chiara en de kerk van Gesù Nuovo. Loop langs de Via Toledo, die wordt geflankeerd door tal van historische gebouwen, waaronder het Palazzo Zevallos Stigliano, nu een museum. De tour omvat ook de prachtige Galleria Umberto I en Piazza Plebiscito, het belangrijkste plein van Napels, waar u het Koninklijk Paleis en Castel Nuovo kunt zien. De tour eindigt in Piazza Municipio, waar u de prachtige Fontana del Nettuno kunt zien. Tijdens deze tour wordt u vergezeld door een lokale Engelssprekende gids die u onderweg op de hoogte brengt van de vele prachtige bezienswaardigheden van Napels.

...
Vanuit Rome: dagtrip naar Napels en Amalfikust

8. Vanuit Rome: dagtrip naar Napels en Amalfikust

Deze tour begint met een ophaalservice in je hotel in Rome. Een lokale en goed geïnformeerde gids voor Napels toont u alle bezienswaardigheden en belangrijke en magische plaatsen om te bezoeken. Je eerste stop brengt je naar Castel Nuovo, ook bekend als Maschio Angioino, het Bourbon King's Square en Piazza del Plebiscito. Hier kunt u genieten van het uitzicht op Napels en de Vesuvius. Als u door het Koninklijk Paleis van Napels reist, blijft u lopen naar de indrukwekkende Galleria Umberto en het Teatro di San Carlo. Stop bij het beroemde Gambrinus-café voor een verfrissing. Later, loop langs de Via Toledo en bezoek de interessante Spaanse wijk. De volgende halte is het Piazza del Gesù, waar u de kerk Gesù Nuovo en de futuristische façade kunt zien. Hier vindt u de ingang van de oude stad en de Spaccanapoli, de straat die Napels scheidt. Ga verder naar San Gregorio Armeno met zijn magische kerstsfeer, waar je de vele ambachtswinkels kunt bezoeken die een mengeling van christelijke en moderne geboortefiguren produceren. Tijdens deze tour bezoekt u ook Piazza Bellini, nu een populaire ontmoetingsplaats voor de lokale bevolking en de thuishaven van vele interessante cafés, en passeert u de oude stadspoort Port'Alba om het Piazza Dante te bereiken. Je bezoekt ook de beroemde Sansevero-kapel of het museum in Castel Nuovo. Op dit punt in uw rondleiding, zal uw deskundige gids u graag een leuke plek aanbevelen om te lunchen en op te laden. Nadat je door Napels bent gelopen, word je naar de Amalfikust gereden. Wandel door de typisch charmante straten en bewonder het geweldige uitzicht. Hotel drop-off aan het einde van deze tour.

...
Napels: zelfgeleide mobiele speurtocht en wandeltocht

9. Napels: zelfgeleide mobiele speurtocht en wandeltocht

Leer Napels in je eigen tempo kennen tijdens deze interactieve speurtochtwandeling die op je telefoon wordt gespeeld. Ontcijfer raadsels, maak gebruik van de belangrijkste attracties van de stad en ontgrendel interessante feiten. Nadat je de speurtocht op je mobiele apparaat hebt gedownload (via een link en inloggegevens die je hebt ontvangen bij het boeken), gebruik je de mobiele app en geïntegreerde kaarten om 10 van de belangrijkste attracties van Napels te voet te bereiken. Leer bij elke stop meer over de attractie en los een locatiegebaseerd raadsel op dat alleen kan worden opgelost als je de specifieke locatie bereikt. Gebruik logica, verbeeldingskracht, observatie en teamgeest om de juiste code te ontgrendelen en de volgende bestemming van de tour te onthullen. Terwijl je door de stad loopt, geniet je van de flexibiliteit om je game op elk moment te pauzeren om een pauze te nemen, de perfecte foto's te maken, te stoppen voor de lunch of een museum te bezoeken. Kies ervoor om de tour later voort te zetten of de rest voor een andere dag te bewaren.

...
Napels: dagtour met privévervoer

10. Napels: dagtour met privévervoer

Je tour begint met ophalen van een haven of hotel naar keuze in Campania. Vanaf hier gaat u aan boord om zowel de historische als de recentere delen van deze prachtige metropool te zien. Je komt met de vuist aan op het Piazza Garibaldi, waar je langs de Corso Umberto I loopt om een glimp op te vangen van de haven van Napels en te genieten van de luxe Riviera di Chiaia. Vervolgens passeert u het "Piazza del Gesù" -plein, waar de kerk van Gesù Nuovo staat. De centrale straat, genaamd "Spaccanapoli", leidt u langs het pad dat in de oudheid de centrale laan (cardo) van de stad was. Deze straat laat je kennismaken met de Zuid-Italiaanse geest, en naast andere monumenten zie je de wonderbaarlijke kerk en het klooster van Saint Chiara, dat dateert uit de 14e eeuw. Vervolgens ervaar je een van de hoogtepunten van je tour, de kathedraal van Saint Gennaro. Je stopt dan voor de lunch in een klassieke pizzeria om authentieke pizza te proberen, afkomstig uit Napels. Als je wilt, heb je de mogelijkheid om naar een lokaal restaurant te worden gebracht waar alleen de lokale bevolking de beste pizza van de stad gaat eten. Na de lunch ga je naar Piazza Plebiscito, waar je de historische Quartieri Spagnoli en de galerij van koning Umberto Primo kunt bekijken. Je bezoekt ook het beroemde theater van San Carlo (het eerste professionele operatheater van Europa), het Koninklijk Paleis, het prachtige café Gambrinus (waar veel beroemde artiesten en schrijvers zijn geweest) en het formidabele Maschio Angioino-kasteel. Aan het einde van uw tour keert u terug naar uw vertrekpunt of een andere plaats van gemak.

...

Sitemap Cappella Sansevero

Wil je alle activiteiten in Cappella Sansevero ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Cappella Sansevero

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 415 beoordelingen

Voor degenen zoals ik die de eerste keer zijn die Napels bezoeken, zou ik je graag wat advies willen geven: volg de rondleiding door Veiled Christ en Spaccanapoli onmiddellijk, zodat je de stad al een beetje kunt zien en belangrijk advies krijgt over hoe je je kunt verplaatsen en nog meer Het is belangrijk om de gesluierde Christus te bezoeken door kilometrische lijnen over te slaan

Interessante tour vol informatie. Makkelijk te vinden ontmoetingspunt. De gids, een jonge maar zeer voorbereide en gepassioneerde jongen, gaf ons veel informatie en nieuwsgierigheid, zelfs in de wachttijd voor het bezoek aan de gesluierde Christus, omdat ze helaas, omdat de dag van 1 november bijzonder druk was, niet de gelegenheid gaven om tour om toegang met voorrang te krijgen.

Positieve ervaring, het enige nadeel is dat we in de rij moesten staan om de gesluierde Christus te zien, ik dacht dat je een bevoorrechte doorgang kon hebben, met wat de tour elk kost.

interessant dank ook aan de voorbereiding en vriendelijkheid van de gids die ons vergezelde. Jammer voor de wachtrij van meer dan een uur voor het bezoek aan de gesluierde Christus