Cappella Sansevero

Cappella Sansevero
21 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Cappella Sansevero: topattracties in de buurt

Cappella Sansevero: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Napels: Binnenstad, Gesluierde Christus & Klooster van St Clare Ingang

Napels: Binnenstad, Gesluierde Christus & Klooster van St Clare Ingang

Je reis door het centrum van Napels begint op het iconische Piazza del Gesù, een bruisend plein dat dient als toegangspoort tot het historische centrum van de stad. Vanaf dit levendige startpunt leidt je gids je naar het rustige Chiostro di Santa Chiara. Hier, te midden van versierde majolica tegels en weelderige tuinen, ervaar je een sereen contrast met de levendige straten van de stad. Nadat je de vredige sfeer van het klooster hebt opgesnoven, gaat de tour verder langs de levendige straat Spaccanapoli. Deze smalle doorgangsweg, die dwars door het oude Napels loopt, is bezaaid met een scala aan winkels, restaurants en pittoreske steegjes, die elk een uniek inzicht bieden in het Napolitaanse leven en de cultuur. Terwijl je Spaccanapoli verkent, bewonder je de architectonische pracht van de San Domenico Maggiore kerk, een bewijs van de rijke en diverse historische invloeden van Napels. Het hoogtepunt van je wandeling is het bezoek aan de Kapel van San Severo, waar het verbluffende beeld van de Gesluierde Christus staat. Dit marmeren meesterwerk betovert met zijn gedetailleerde kunstzinnigheid en symboliseert het artistieke erfgoed van Napels. De tour leidt je ook naar Piazza Nilo, waar je het beroemde standbeeld van de God van de Nijlrivier ziet, en Piazza San Gaetano, omringd door belangrijke kerken zoals San Lorenzo en San Paolo Maggiore. Elke plek draagt bij aan het verhaal van Napels en weeft een tapijt van geschiedenis, architectuur en spiritualiteit. Als afsluiting van je verkenningstocht bezoek je de 13e-eeuwse barokke kathedraal Saint Gennaro, het epicentrum van het Napolitaanse geloof. De kathedraal is niet alleen een architectonisch wonder, maar ook een spiritueel baken, met het bewaarde bloed van Sint Gennaro, de beschermheilige van de stad. Deze rondleiding met gids door Napels biedt een allesomvattende ervaring, waarbij de rust van Chiostro di Santa Chiara wordt gecombineerd met de levendigheid van de straten van Napels en het rijke tapijt van de historische en religieuze bezienswaardigheden.

Napels: Oude Stad en Gesluierde Christus Tour

Napels: Oude Stad en Gesluierde Christus Tour

Verken een van de oudste steden van Europa met je gids en steek het hart van het historische centrum van Napels over vanaf Piazza Bellini, waar je nog steeds zichtbare delen van Griekse muren vindt. Loop langs het Conservatorium van Napels en krijg de kans om de repetities van jonge Napolitaanse muzikanten te horen. Ga verder naar de Via dei Tribunali, de Decumano Maggiore van het oude Neapolis, maar ook een van de levendigste en rijkste straten van Napels. Bekijk de basiliek van Santa Maria Maggiore alla Pietrasanta, met zijn oude Romaanse klokkentoren, en de mysterieuze kerk van Santa Maria delle Anime del Purgatorio ad Arco. De basiliek van San Lorenzo Maggiore, een juweel van Anjou, en de Duomo, die het wonderbaarlijke heilige bloed van San Gennar, de geliefde patroonheilige van de stad, bewaart, wachten op je op een steenworp afstand. Terug naar Spaccanapoli, de lagere decumanus, slenter je door de krioelende en karakteristieke Napolitaanse winkels. Ontdek de prachtige basiliek van San Domenico Maggiore, met zijn gelijknamige plein dat het landschap uniek maakt. De laatste stop is de kostbare Sansevero-kapel: het visioen van de Gesluierde Christus zal, samen met het verhaal van je gids, een unieke en onvergetelijke ervaring zijn. Belangrijke informatie: - de rondleiding is alleen beschikbaar voor Italiaanssprekenden; - de toegangsbewijzen zijn inbegrepen bij de rondleiding: je kunt er niet voor kiezen om de wandeling te splitsen van de toegang Gesluierde Christus; - als u de rondleiding mist, kunnen we uw toegang tot de Veiled Christ Chapel niet garanderen.

Napels: Wandeltour met optioneel Veiled Christ Ticket

Napels: Wandeltour met optioneel Veiled Christ Ticket

Ga op een betoverende reis naar het hart van Napels met deze rondleiding met gids, speciaal ontworpen voor beginnende reizigers. Dompel jezelf onder in de levendige Spaccanapoli, een bruisende straat die de oude kern van Napels doorsnijdt en een levendig tapijt van het Napolitaanse leven creëert. Dwaal door smalle steegjes en charmante piazza's en ontdek verborgen juweeltjes die de rijke geschiedenis, artistieke schatten en architectonische wonderen van de stad laten zien. Wandel door de Via San Gregorio Armeno, een straat die beroemd is vanwege de kerststalworkshops, die een kijkje bieden in het plaatselijke vakmanschap. Voor een nog diepgaandere ervaring kies je voor de optie met toegang tot de Sansevero Kapel, een verborgen juweeltje met de ontzagwekkende Gesluierde Christus. Beklim de trap om getuige te zijn van dit meesterwerk van marmeren beeldhouwkunst dat bezoekers al eeuwen betovert.

Napels: Wandeltour historisch centrum en Sansevero-kapel

Napels: Wandeltour historisch centrum en Sansevero-kapel

Krijg een overzicht van de geschiedenis, cultuur en kunst van Napels tijdens een rondleiding door het historische centrum. Begin je avontuur in via Duomo, voor de majestueuze kathedraal van Napels die ook de relikwieën van San Gennaro herbergt, een symbool van devotie en architectonische pracht. Vervolgens ga je richting Via Dei Tribunali, een van de slagaders van het stadscentrum, nu omzoomd door winkels, authentieke pizzeria's en oude gebouwen. Duik in de levendige sfeer van het Napolitaanse dagelijkse leven terwijl je de fascinerende geschiedenis van de oude stad ontdekt. Ga verder naar Piazza San Gaetano, een klein plein uit de Griekse tijd omringd door kerken. Verken ook het pittoreske steegje van San Gregorio Armeno waar je kunt verdwalen in kerststallen en kerstversieringen. Wandel vervolgens naar Spaccanapoli, een smalle straat die het hart van het historische centrum doorkruist. Ontdek kerken, ambachtelijke winkels en de ware ziel van Napels in het steegje. Ga verder naar Piazza San Domenico, gedomineerd door de San Domenico Maggiore kerk, een opmerkelijk voorbeeld van gotische architectuur. Daarvandaan kom je aan bij de Sansevero Kapel en ga je naar binnen met toegangsbewijzen. Ontdek de details van het artistieke juweel van Napels, waar je verbazingwekkende beeldhouwwerken kunt bewonderen, waaronder Cristo Velato, een van de grootste meesterwerken van de beeldhouwkunst aller tijden.

Napels: Gesluierde Christus en Historisch Centrum Rondleiding

Napels: Gesluierde Christus en Historisch Centrum Rondleiding

Begin aan een verrijkende wandeltour door het historische hart van Napels, onder leiding van een deskundige gids die je ervaring zal verrijken met zijn inzichten. Profiteer van het gemak van vooraf gereserveerde tickets terwijl je je verdiept in het fascinerende verleden en de artistieke schatten van de stad. Begin je ontdekkingstocht onder leiding van een gids bij de beroemde bezienswaardigheid van Napels, waar je eerst de Sansevero-kapel bezoekt. Laat je betoveren door de complexe kunstzinnigheid van het beroemde Gesluierde Christus beeld, een meesterwerk dat dient als een bewijs van de diepgaande creativiteit van het baroktijdperk. In deze heilige ruimte vind je ook een reeks andere meesterwerken die een eerbetoon zijn aan de authentieke geest van het barokke vakmanschap. Ga op een fascinerende reis door de charmante straten van het centrum van Napels en dompel jezelf onder in de eeuwenoude sfeer van deze oude stad. Terwijl je door de smalle straten loopt, vang je een glimp op van de klokkentoren van Pietra Santa en wandel je door de historische Via dei Tribunali. Zie hoe de levendige essentie van "Oud Napels" tot leven komt langs de betoverende Spaccanapoli, een kronkelende straat met levendige winkels, leuke eettentjes en pittoreske steegjes. Dompel jezelf onder in de echte energie van Napels en proef het plaatselijke leven uit de eerste hand. Vervolg je avontuur naar de Basiliek van San Domenico Maggiore, een architectonisch juweeltje dat in hoog aanzien stond bij de koningen van Aragon. Geniet van het prachtige ontwerp terwijl je leert over de historische betekenis ervan. Je verkenningstocht gaat verder met een bezoek aan de Basilica van Santa Chiara, waar je de prachtige middeleeuwse graftombes van Robert van Anjou, Charles - hertog van Calabrië, en zijn vrouw Marie van Valois kunt zien. Bewonder hun unieke gebeeldhouwde decoraties en leer meer over de geschiedenis van de Bourbon dynastie door hun kapel te bezoeken. Ga verder naar Gesù Nuovo, een ontzagwekkend plein met in het hart een prachtig marmeren beeld van Jezus dat de verfijnde kunstzinnigheid van de barok laat zien. Sta stil bij de allure van Piazza Bellini, waar overblijfselen van oude Griekse muren getuigen van de rijke geschiedenis van de stad. Dwaal door de smalle steegjes die door de oude stad slingeren, waarbij elke stap een blik werpt op het legendarische verleden van Napels. Sluit je reis af bij de kathedraal van San Gennaro, de illustere Duomo van Napels, en bewonder de opmerkelijke gevel. Ga samen met je deskundige gids de kathedraal binnen om het verhaal achter deze heilige plek te ontdekken, die het wonderbaarlijke heilige bloed van San Gennaro bewaart - een aangrijpend symbool van geloof en toewijding.

Napels: zelfgeleide hoogtepunten speurtocht en wandeltocht

Napels: zelfgeleide hoogtepunten speurtocht en wandeltocht

Leer Napels in je eigen tempo kennen tijdens deze interactieve speurtocht op je telefoon. Ontcijfer raadsels, communiceer met de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad en ontgrendel interessante feiten en legendes. Een ideale buitenactiviteit voor nieuwe bezoekers, koppels, groepen, gezinnen en kinderen. Kan worden gebruikt als een geweldige activiteit voor teambuilding. Na het downloaden van de speurtochttour op uw mobiele apparaat (via een link en inloggegevens ontvangen op boeking), gebruik de mobiele app en geïntegreerde kaarten om de 10 belangrijkste bezienswaardigheden van Napels te voet te bereiken. Je kunt de tour op elk moment starten. Leer bij elke stop meer over de attractie en los een locatiegebaseerd raadsel op dat alleen opgelost als u de specifieke locatie bereikt. Gebruik logica, verbeeldingskracht, observatie en teamgeest om de juiste code te ontgrendelen en de volgende bestemming van het city sightseeing-spel te onthullen. Begin je tour bij het Nationaal Archeologisch Museum, met zijn unieke tentoonstellingen! Bezoek het Sansevero-kapelmuseum dat je sprakeloos zal maken met de kunst die al eeuwenlang betoverend is, zelfs het klooster van San Domenico Maggiore met zijn prachtige gevel zal je tour domineren. Maak een foto bij het adembenemende complex van Santa Chiara in het centrum van de stad en verdwaal in de Gesu' Nuovo, met zijn kenmerkende stenen gevel en sierlijke interieur gevuld met religieuze kunst. Bezoek St. Nicholas the Charitable met zijn unieke locatie en geschiedenis. U komt ook langs de Fontein van Neptunus die u, vooral 's nachts, de indruk geeft dat u zich in een filmomgeving bevindt. Bewonder de Maschio Angioino, de stenen casto/fort waar velen graag zouden willen wonen. Kijk, wandel en ontspan in Galleria Umberto in het stadscentrum, terwijl Piazza del Plebiscito de kers op de taart is van deze unieke tour. Aan het einde van de tour wacht je een verhaal over de echte heilige van Napels, mis het niet... Leer bij elke stop meer over de attractie en los een locatiegebaseerd raadsel op dat alleen kan worden opgelost als je de specifieke locatie bereikt. Gebruik logica, verbeeldingskracht, observatie en teamgeest om de juiste code te ontgrendelen en de volgende bestemming van de tour te onthullen. Terwijl je door de stad loopt, geniet je van de flexibiliteit om je game op elk moment te pauzeren om een pauze, maak de perfecte foto's, stop voor de lunch of bezoek een museum. Kies ervoor om de tour later voort te zetten of bewaar de rest voor een andere dag.

Napels: zelfgeleide tour door monumenten en historische wijk

Napels: zelfgeleide tour door monumenten en historische wijk

Kom met ons mee om Napels te leren kennen. We nemen u bij de hand van de plaatsen uit de geschiedenis naar die van de stichting, bieden u haltes voor adembenemende uitzichten en leiden u vervolgens naar het hart van de stad, bevolkt door gastvrije mensen, altijd in beweging, en bovendien met de zekerheid dat u heerlijk eten bij de hand heeft. Ontworpen voor degenen die het geluk hebben iets langer dan een paar dagen in Napels te verblijven, zal deze gids een uitstekende reisgenoot zijn en, eenmaal terug, zal het de getuigenis zijn van uw verblijf, gevuld als het is met meesterwerken, indicaties en suggesties die u zullen vergezellen, zelfs als u al lang weg bent. De beste herinnering om Napels te onthouden. Napels voor wie ervan houdt, in het gezelschap van wie erover wil en weet te vertellen. Alle artistieke en architecturale stijlen van 1200 tot 1800 zijn geconcentreerd in het prachtige historische centrum van Napels: u kunt de gotiek van de basiliek van San Lorenzo, de renaissance in S. Anna dei Lombardi en de barok van de Chiesa Gesu' Nuovo bewonderen en de kathedraal van Sint Gennaro. Alle artistieke en architecturale stijlen van 1200 tot 1800 zijn geconcentreerd in het prachtige historische centrum van Napels: u kunt de gotiek van de basiliek van San Lorenzo, de renaissance in S. Anna dei Lombardi en de barok van de Chiesa Gesu' Nuovo bewonderen en de kathedraal van Sint Gennaro. Kom alles te weten over de kathedraal van Napels, het wonder van San Gennar en zijn schat. Bewonder de prachtige panorama's van de Vesuvius en de Golf van Napels terwijl je Piazza del Plebiscito oversteekt en Castel dell'Ovo bereikt.

Napels: Schattenjacht op het pad van de onsterfelijken Wandeltour

Napels: Schattenjacht op het pad van de onsterfelijken Wandeltour

Deze meeslepende ervaring neemt spelers mee op een levensecht avontuur door de stad om een mysterie uit de geschiedenis te ontdekken. Met op maat gemaakte rekwisieten, schatkaarten en afgesloten dozen is dit geen gewone schattenjacht - het is een reis terug in de tijd. In dit spel ontcijfer je aanwijzingen en los je escape room-achtige puzzels op om de legendarische lege graven van Napoli te ontdekken. Bereid je voor op een onvergetelijk avontuur door de kronkelende straatjes en majestueuze pleinen van Napels. In anderhalf uur ontdek je de beste en meest mysterieuze verhalen die deze stad te bieden heeft.

Napolitoer door het historische centrum en toegang tot Cristo Velato

Napolitoer door het historische centrum en toegang tot Cristo Velato

Meeting point in Naples at Piazza Dante "Libreria Pacifico" in the morning or in the afternoon at Sansevero Chapel veiled Christ . It needs a"Whats up" Telephon number available in Italy. Explore one of the oldest cities in Europe with your personal official Tour local Guide discovering the historic center of Naples starting through the Roman walls passing next to the Conservatory of Music since 14th century Naples! Admire Gothic and Baroque Art in two most important sites in Naples! Explore one of the Renaissance Palaces of the 1400s with the Italian Garden & the piano Music Studio Pompeii House for the students of the Music Conservatory (if you love play Piano you can play it for free). Explore the Christmas' street and take a walk among the characteristic shops where you can find typical Neapolitan souvenirs handmade handcraft since 1700 up to today! Get excited in the precious exclusive entry tickets to "Cappella di Sansevero Museum" which preserves the "Veiled Christ" famous all over the world for a unique and unforgettable experience. Tour experience in the world of 1700 of Naples esoteric Masonic alchemy thanks to the alchemical experiments of Prince Raimondo di Sangro !

Napels: Zelf rondleiding met audiogids

Napels: Zelf rondleiding met audiogids

Welkom in de fascinerende stad Napels, waar geschiedenis, cultuur en bruisende energie samenkomen om een unieke en onvergetelijke ervaring te creëren. Ga op reis door het hart van dit oude Italiaanse juweeltje met onze Napels Self-Guided Audio Tour. Deze meeslepende tour is ontworpen om je persoonlijke metgezel te zijn terwijl je de stad in je eigen tempo verkent, zodat je je kunt verdiepen in het rijke verleden, verborgen juweeltjes kunt ontdekken en kunt genieten van de smaken van de beroemde keuken. Napels, met zijn geschiedenis die teruggaat tot de oudheid, heeft een onuitwisbare stempel op de wereld gedrukt. Van de overblijfselen van de Grieks-Romeinse beschaving tot de middeleeuwse charme van de smalle straatjes, de stad is een schatkamer vol culturele en architectonische wonderen. Onze audiogids is zorgvuldig samengesteld om je inzichtelijke verhalen, interessante anekdotes en deskundig commentaar te geven, zodat je het erfgoed van Napels beter leert kennen. Terwijl je door de drukke straten slentert, historische monumenten bewondert en geniet van de plaatselijke sfeer, zal onze audiotour je informatieve en boeiende metgezel zijn. Of je je nu aangetrokken voelt tot de grootsheid van de historische kastelen van Napels, de artistieke meesterwerken in de musea of de authentieke smaken van de Napolitaanse pizza, deze zelf rondleiding leidt je langs de hoogtepunten terwijl je de flexibiliteit hebt om te blijven hangen op plaatsen die je fascineren. Leer meer over de top 19 toeristische attracties in Napels. De geschiedenis, cultuur, mythen, architectuur en andere belangrijke feiten staan in dit audiocommentaar, dat begint bij het centraal station van de stad, waarna de route zich geleidelijk één voor één verplaatst. 1. Centraal Station Napels 2. Museo del Tesoro di San Gennaro 3. Napels Sotterranea 4. Via San Gregorio Armeno 5. Archivio di Stato di Napoli 6. Museo Cappella Sansevero 7. Het Nationaal Archeologisch Museum van Napels 8. Monumentaal Paleis van Santa Chiara 9. Chiesa del Gesù Nuovo 10. Castel Sant'Elmo 11. Certosa en museum van San Martino 12. Via Toledo 13. San Carlo Theater 14. Koninklijk Paleis van Napels 15. Piazza del Plebiscito 16. Galleria Borbonica 17. Castel dell'Ovo 18. Via Francesco Caracciolo 19. Catacombe van San Gaudioso Dus zet je koptelefoon op, druk op play en laat de Napels Self-Guided Audio Tour je sleutel zijn tot het ontsluiten van de geheimen en verhalen die deze stad tot een waar juweeltje van de Middellandse Zee maken. Dompel jezelf onder in de schoonheid en geschiedenis van Napels terwijl je door de betoverende straten navigeert en de ziel van deze fascinerende bestemming ontdekt.

De topbezienswaardigheden in Napels

Activiteiten in Cappella Sansevero

Steden in Italië

Andere activiteiten in Cappella Sansevero

Wil je alle activiteiten in Cappella Sansevero bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Cappella Sansevero

Gemiddelde beoordeling

4.9
(1.625 beoordelingen)

Zeer deskundige en boeiende gids. Het enige negatieve aspect zijn de kosten, die voor een gezin van 4 vrij hoog zijn. Ik zou familiepakketten (met kortingen voor minderjarige kinderen of studenten) tegen redelijkere kosten voorstellen, zodat je eventueel aan meer rondleidingen kunt deelnemen. Onze dochters van 17 en 19 jaar luisterden geïnteresseerd en voelden zich betrokken. Goed gedaan voor onze gids Carlo.

Interessante tour om 3 van de meest geliefde plaatsen onder Napolitanen en toeristen te leren kennen. De toegevoegde waarde werd gegeven door onze gids Carlo: met zijn competentie, passie en helderheid van uiteenzetting, waarbij hij lichtjes overging van het heilige naar het profane naar de folklore, maakte hij deze plaatsen "de onze", en werd hij zelfs een beetje Napolitaans. Bedankt.

De tour is goed georganiseerd en stelt je in staat de plaatsen van het historische Napels te waarderen. Ze bezoeken met de uitleg van een gids is een geweldige kans. De tijd vliegt! Bedankt Eduardo.

Fantastische ervaring om een visie op Napels te hebben. Absoluut een aanrader. De gids Carlo, echt heel goed. Goed gedaan en bedankt aan iedereen.

Echt interessant, de gids was ook zeer deskundig en goed in het betrekken van mensen. Complimenten