Kies data

Cappelle Medicee

Cappelle Medicee: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Florence: Cappelle Medicee op gereserveerd tijdstip

1. Florence: Cappelle Medicee op gereserveerd tijdstip

Reis terug naar de tijd van de familie Medici en verken de Medici-kapellen in de Basiliek van San Lorenzo in Florence. Bezoek de kapellen, gebouwd als een mausoleum voor de familie Medici, en ontdek schatten zoals de 16e-eeuwse "Sagrestia Nuova". Onderdeel van het enorme San Lorenzo basiliekcomplex, werden de kapellen rijkelijk versierd om te dienen als de laatste rustplaats voor leden van een van de belangrijkste en machtigste families van de Florentijnse Renaissance vanaf het midden van de 15e eeuw. Bewonder het geniale vakmanschap van Michelangelo in de nieuwe sacristie. Ontworpen voor de graven van Lorenzo en Giuliano de' Medici, wordt de mix van architectuur en beeldhouwkunst beschouwd als een van de grote meesterwerken van de Italiaanse Renaissance.

Florence: Mysteries van de Medici-wandeling met gids

2. Florence: Mysteries van de Medici-wandeling met gids

Ervaar de geschiedenis van Florence door meer te weten te komen over de bijdragen van de beruchte Medici-familie terwijl je hun invloed op de stad uit de eerste hand ziet. Bezoek de Medici-kapel en bekijk het prachtige mozaïekwerk. Luister terwijl je deskundige gids je meeneemt op een reis door het verleden en hoor hoe geld en macht een intense rivaliteit veroorzaakten tussen de families Strozzi, Pazzi en Medici. Ontdek de geheimen en mysteries van de Medici-familie terwijl je Engelssprekende gids je meeneemt door de oude straten en pleinen. Wandel door de sporen die zijn achtergelaten door de meest bijzondere leden van de Medici-dynastie. Betreed de Medici-kapel waar de meeste overgebleven overblijfselen van de familie hun laatste schuilplaats vonden. Bekijk de glinsterende halfedelstenen in de Florentijnse mozaïek Commesso Fiorentino.

Florence: rondleiding door Medici-kapellen

3. Florence: rondleiding door Medici-kapellen

Ontdek de verhalen en intriges van een van de beroemdste bankiersfamilies uit de Renaissance tijdens deze rondleiding door de Medici-kapel. Vergiftigingen, verraad, onwettige kinderen en legendes komen tot leven dankzij je gediplomeerde gids, die je tijdens de hele ervaring zal begeleiden en je veel verhalen vertelt over het verleden van het gezin. De Medici-kapel is de begraafplaats van enkele van de grootste leden van de Medici-familie, zoals Lorenzo de Grote. Je bezoekt onder andere de Kapel van de Prinsen en de Kapel van de Nieuwe Sacristie. Je kunt ook enkele unieke kunstwerken van Michelangelo bewonderen.

Florence: 1,5 uur durende privérondleiding Medici-kapel

4. Florence: 1,5 uur durende privérondleiding Medici-kapel

De Medici waren een meedogenloze bos, maar hun huizen en paleizen bogen op een aantal van kunst mooiste bezittingen. Il Crepuscolo, L'Aurora, Il Giorno e la Notte (Twilight, Dageraad, Dag, Nacht) in het Sacrestia Nuova: Vandaag, met uw privé gids, zullen we één van de meest beroemde sculpturale cycli van Michelangelo te ervaren. Deze monumenten van kunst en religie zijn ongelooflijk voorbeelden van de beste werk van Michelangelo, en worden gehuisvest in de grote Medici complex, dat nu dienst doet als museum. U zult merken muren ingelegd met kostbare polychrome marmer en kostbare edelstenen, die enorme rijkdom en macht van de familie toonde in de Cappella dei Principi (Princess Chapel). We hebben ook een kans om de Cripta del Buontalenti onder de kapel, waar de Medici en hun familieleden zijn ondergebracht in deze oude crypte te ontdekken. Zorg ervoor dat uw gids vragen naar de "echte" oorzaken van hun dood die lange tijd een twistpunt tussen historici en wetenschappers is geweest. Onafhankelijk van het drama rondom dit complex, zal de dag een prachtige en verhelderende ervaring, en we hopen dat je hebt genoten van tijd doorbrengen temidden van zo'n grootheid! Ciao!

Florence: begeleide wandeltocht door de Medici-familie

5. Florence: begeleide wandeltocht door de Medici-familie

Bekend om het beïnvloeden en promoten van de kunsten, waren de Medici een van de machtigste families in Florence. Tijdens deze begeleide wandeling leer je over de historische macht van de familie terwijl je de culturele en architectonische stempel bewondert die ze op Florence hebben achtergelaten. Uw eerste stop is het Palazzo Medici Riccardi. In opdracht van Cosimo de Oude in 1444 werd het indrukwekkende gebouw gebouwd als gezinswoning. Ga verder naar de Basilica di San Lorenzo, het oudste gedocumenteerde religieuze gebouw in Florence. Je tour gaat verder naar andere bezienswaardigheden in opdracht van of beïnvloed door de Medici-familie, zoals de Cappelle Medicee, Piazza di Madonna Degli Aldobrandini en Piazza Della Santissima Annunziata. Bewonder het Piazza della Signoria en leer meer over de diverse geschiedenis van het gebouw. Sluit je tour af bij Palazzo Pitti. Het gebouw werd in 1550 gekocht als de nieuwe groothertogelijke residentie en symboliseert de macht van de Medici over Toscane.

Privétour Medici-kapellen

6. Privétour Medici-kapellen

Het complex bestaat uit de Medici-kapellen van de basiliek van San Lorenzo, het mausoleum van de prinsen en de nieuwe sacristie van Michelangelo, de begrafeniskapel van de Medici-familie. Bij het binnenkomen van het museum bezoekt u eerst de crypte, waar enkele van de grootmachten van Toscane en hun vrouwen begraven liggen, evenals de minder illustere leden van de Medici-familie. Er waren vele meesterwerken van kunst, door die zoals Ghirlandaio, Della Robbia, Perugino, Raphael, Michelangelo, Sansovino, evenals werken van goud en miniati. Zie de beroemde beelden van Michelangelo, Dag en Nacht, en Dawn and Dusk afbeeldingen. Je bezoekt ook de San Lorenzo-kerk, de parochiekerk van de Medici-familie. Het werd herbouwd door Filippo Brunelleschi en ingericht door Donatello.

Florence: de Medicis-wandeltocht

7. Florence: de Medicis-wandeltocht

Ontdek het verbazingwekkende verhaal van de heersende familie van Florence, vanaf het allereerste begin tot het uitsterven van de dynastie. Je gediplomeerde gids leidt je door een fascinerende route en laat je alle plaatsen zien die een belangrijke rol speelden in hun leven, inclusief hun kerken, hun paleizen, geheime doorgangen en nog veel meer. De tour begint op het San Marcoplein en je gids zal je laten zien hoe de Medici hun belang hebben vergroot, van een eenvoudig gezin uit het Mugello-gebied (ten noorden van Florence) tot een van de belangrijkste in de renaissanceperiode. Je passeert enkele van de belangrijkste plaatsen die hun invloed herinneren, niet alleen in Florence maar ook in Europa.

Florence: Medici's Mile Tour en toegang tot de Boboli-tuinen

8. Florence: Medici's Mile Tour en toegang tot de Boboli-tuinen

Geniet van een spannende rondleiding door Medici's Mile, een UNESCO-werelderfgoed met de hoogste concentratie aan monumenten en openluchtkunstwerken ter wereld. Onder leiding van een professionele lokale gids ontdekt u de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad en volgt u de fascinerende geschiedenis van de Medici-dynastie. Luister naar verhalen en anekdotes over intriges, machtsstrijd, geheimen en verraad. Bewonder de paleizen, straten en pleinen waar de leden van de Medici-familie woonden en socialiseerden. Loop door dezelfde smalle straatjes waar ze liepen, raak de stenen aan die werden gebruikt om hun woningen te bouwen en bekijk de monumenten uit hun dagelijks leven: Palazzo Medici Riccardi, hun eerste verblijf in de wijk San Lorenzo, waar je hun kerk en mausoleum kunt vinden: Medici-kapellen . Op een steenworp afstand bereikt u de prachtige kathedraal, met de imposante koepel van Brunelleschi en het prachtige Palazzo Vecchio, boven Piazza della Signoria. Volg later het pad van de Vasari Corridor, een spectaculaire geheime gang die door de Medici-groothertogen van Toscane werd gebruikt om te bewegen tussen het Palazzo Pitti en hun kantoren in het Palazzo Vecchio. Haal na de rondleiding het meeste uit uw toegangsbewijs voor de Boboli-tuinen, zodat u het Porseleinmuseum en de Bardini-tuinen in uw eigen tempo kunt verkennen.

Van Venetië: dagtrip naar Florence met de trein met wandeltocht

9. Van Venetië: dagtrip naar Florence met de trein met wandeltocht

Bezoek Florence met een comfortabele dagtrip vanuit Venetië. Vertrek 's ochtends vanaf het treinstation Venezia Santa Lucia en in slechts 2 uur bereikt u het hart van Florence, de stad van de Renaissance! Bereik uw lokale professionele gids en start een uitgebreide wandeltocht, waarbij u de meest iconische bezienswaardigheden van Renaissance en Middeleeuws Florence ontdekt. Je verkent eerst de Medici-wijk, met de oude San Lorenzo-kerk, bewondert de schoonheid van het monumentale complex van de Duomo, met de kathedraal van Santa Maria del Fiore, de iconische koepel van Brunelleschi, de elegante klokkentoren van Giotto en de prachtige romaanse doopkapel van San Giovanni. De tour gaat vervolgens door de karakteristieke straten van de middeleeuwse wijk waar u ook de imposante kerk van Orsanmichele kunt bewonderen, een meesterwerk van Florentijnse gotische kunst. U wordt naar de pittoreske Stromarkt geleid: vergeet niet over de neus van de beroemde "porcellino" (varkentje) te wrijven. Verderop bevindt u zich op Piazza Signoria, een van de mooiste pleinen ter wereld waar u gefascineerd zult zijn door de prachtige fontein van Neptunus met het imposante marmeren standbeeld van Ammannati en door de sculpturale meesterwerken van de Loggia dei Lanzi. Het majestueuze Palazzo Vecchio domineert het plein voordat je aankomt bij de romantische en pittoreske Ponte Vecchio, de oudste brug in Florence. Neem daarna een pauze en geniet van een heerlijke Toscaanse lunch in een typisch restaurant in de oude stad (indien optie geselecteerd, anders vrije tijd voor lunch). De rest van de dag is ter vrije besteding: u kunt in uw vrije tijd gaan winkelen en unieke kunstambachten ontdekken in de talrijke Florentijnse ambachtswinkels, lokale producten proeven in een van de restaurants op de eerste verdieping van de Centrale Markt of gewoon zit aan de tafel van een historisch café op Piazza della Repubblica.

Florence: 2 uur durende wandeltocht De Medici

10. Florence: 2 uur durende wandeltocht De Medici

Volg de fascinerende geschiedenis van de Medici-dynastie tijdens een 2-uur durende wandeltocht door Florence en verneem hoe zij hun rijkdom en macht gebruikten om de kunst te betuttelen en de basis te leggen voor de Italiaanse Renaissance. Je luistert naar anekdotes over hun intriges, machtsstrijd, verraad en ongelooflijke vooruitziende blik. Bewonder hun voormalige paleizen en bezoek straten en pleinen waar leden van het gezin woonden. Wandel door dezelfde smalle straatjes die ze gebruikten om langs monumentale monumenten te lopen, zoals het Palazzo Medici Riccardi in de wijk San Lorenzo. Je neemt een kijkje in de kerk waar ze hun mausoleum bouwden en bouwden aan de Medici-kapellen in de Basilica di San Lorenzo. Bewonder de prachtige koepel van Brunelleschi. Ga verder naar het Palazzo Vecchio op Piazza della Signoria, waar Cosimo I de' Medici in mei 1540 zijn officiële stoel verliet en de veiligheid van de macht van de Medici aangeeft. Je volgt de route van de Vasari Corridor van buitenaf en komt meer te weten over de verhoogde doorgang waardoor de Groothertogen tussen het Palazzo Vecchio en Palazzo Pitti konden bewegen zonder door de burgers te worden gezien. Na het bezoek aan het Palazzo Pitti en de prachtige Boboli-tuinen kun je de laatste residentie van de Medici-familie bekijken.

  • Toegangstickets
  • Rondleidingen
  • Privétours
  • Dagtochten
  • Andere belevenissen
17 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van 2

Overzicht activiteiten in Cappelle Medicee

Wil je alle activiteiten in Cappelle Medicee ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Cappelle Medicee

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 790 beoordelingen

Het is gewoon geweldig, er zijn geen woorden voor. Hoe is het mogelijk om marmer op zo'n manier te bewerken?Het zijn als inlegwerk inlegwerk, maar dan in halfedelsteen en marmer, ongelooflijk. Overal is de grootsheid van Michelangelo, een genie op het gebied van schilderkunst, beeldhouwkunst en architectuur. Als je wilt begrijpen hoe marmer werd bewerkt en hoe het mogelijk is dat ze met zulke basistechnieken zoveel schoonheid en perfectie konden creëren, moet je het "hardstenen" museum zien waar ze de gebruikte technieken en gereedschappen uitleggen, om begrijpen en begrijpen zoveel verdienste. Natuurlijk zijn de relikwieën in de kapel ongelooflijk, maar niet minder dan de graven van de Medici, vooral die van Lorenzo "de Magnifieke" en zijn onafscheidelijke en geliefde broer Guiliano, altijd samen in het leven en na de dood, een ongelooflijk verhaal.

Dit was een zeer fijne en verrassende ervaring! Marcello was een schitterende gids die ons met veel enthousiasme meenam in het verhaal van de Medici! Veel bijgeleerd en ontzettend veel gezien. Pas met gids zie je dingen die je anders helemaal ontgaan. Je bezoekt geen enkel gebouw aan de binnenkant, maar je krijgt bij heel wat gebouwen verhalen en leuke weetjes! Echt een aanrader!

Als er iets negatiefs te melden was, dan is het wel dat er zoveel verwondering is bij elkaar en na een bezoek aan de Galleria degli Uffizzi, kan men voor de ogen sterven van overtollige schoonheid

Goed georganiseerd !

Interessant om de tombes te bekijken, heeeeel veel marmer , beeldhouwwerken van Michelangelo waren prachtig

Vlotte toegang. Zeer onder de indruk van de kapel.