Kies data

Cappelle Medicee

Cappelle Medicee: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Florence: Cappelle Medicee op gereserveerd tijdstip

1. Florence: Cappelle Medicee op gereserveerd tijdstip

Reis terug naar de tijd van de familie Medici en verken de Medici-kapellen in de Basiliek van San Lorenzo in Florence. Bezoek de kapellen, gebouwd als een mausoleum voor de familie Medici, en ontdek schatten zoals de 16e-eeuwse "Sagrestia Nuova". Onderdeel van het enorme San Lorenzo basiliekcomplex, werden de kapellen rijkelijk versierd om te dienen als de laatste rustplaats voor leden van een van de belangrijkste en machtigste families van de Florentijnse Renaissance vanaf het midden van de 15e eeuw. Bewonder het geniale vakmanschap van Michelangelo in de nieuwe sacristie. Ontworpen voor de graven van Lorenzo en Giuliano de' Medici, wordt de mix van architectuur en beeldhouwkunst beschouwd als een van de grote meesterwerken van de Italiaanse Renaissance.

Mysteries of Medici: wandeltocht

2. Mysteries of Medici: wandeltocht

Ervaar de geschiedenis van Florence door meer te weten te komen over de bijdragen van de beruchte Medici-familie terwijl je hun invloed op de stad uit de eerste hand ziet. Bezoek de Medici-kapel en bekijk het prachtige mozaïekwerk. Luister terwijl je deskundige gids je meeneemt op een rondleiding door het verleden en hoor hoe geld en macht een intense rivaliteit tussen de families Strozzi, Pazzi en Medici veroorzaakten. Ontdek de geheimen en mysteries van de Medici-familie terwijl je Engelssprekende gids je meeneemt door de oude straten en pleinen. Wandel door de sporen die zijn achtergelaten door de meest buitengewone leden van de Medici-dynastie. Ga de Medici-kapel binnen waar de meeste overgebleven overblijfselen van de familie hun laatste onderkomen vonden. Bekijk de sprankelende halfedelstenen in het Florentijnse mozaïek Commesso Fiorentino.

Florence: rondleiding door Medici-kapellen

3. Florence: rondleiding door Medici-kapellen

Ontdek de verhalen en intriges van een van de beroemdste bankiersfamilies uit de Renaissance tijdens deze rondleiding door de Medici-kapel. Vergiftigingen, verraad, onwettige kinderen en legendes komen tot leven dankzij je gediplomeerde gids, die je tijdens de hele ervaring zal begeleiden en je veel verhalen vertelt over het verleden van het gezin. De Medici-kapel is de begraafplaats van enkele van de grootste leden van de Medici-familie, zoals Lorenzo de Grote. Je bezoekt onder andere de Kapel van de Prinsen en de Kapel van de Nieuwe Sacristie. Je kunt ook enkele unieke kunstwerken van Michelangelo bewonderen.

Florence: 1,5 uur durende privérondleiding Medici-kapel

4. Florence: 1,5 uur durende privérondleiding Medici-kapel

De Medici waren een meedogenloze bos, maar hun huizen en paleizen bogen op een aantal van kunst mooiste bezittingen. Il Crepuscolo, L'Aurora, Il Giorno e la Notte (Twilight, Dageraad, Dag, Nacht) in het Sacrestia Nuova: Vandaag, met uw privé gids, zullen we één van de meest beroemde sculpturale cycli van Michelangelo te ervaren. Deze monumenten van kunst en religie zijn ongelooflijk voorbeelden van de beste werk van Michelangelo, en worden gehuisvest in de grote Medici complex, dat nu dienst doet als museum. U zult merken muren ingelegd met kostbare polychrome marmer en kostbare edelstenen, die enorme rijkdom en macht van de familie toonde in de Cappella dei Principi (Princess Chapel). We hebben ook een kans om de Cripta del Buontalenti onder de kapel, waar de Medici en hun familieleden zijn ondergebracht in deze oude crypte te ontdekken. Zorg ervoor dat uw gids vragen naar de "echte" oorzaken van hun dood die lange tijd een twistpunt tussen historici en wetenschappers is geweest. Onafhankelijk van het drama rondom dit complex, zal de dag een prachtige en verhelderende ervaring, en we hopen dat je hebt genoten van tijd doorbrengen temidden van zo'n grootheid! Ciao!

De Medicis: wandeltocht

5. De Medicis: wandeltocht

Ontdek het verbazingwekkende verhaal van de heersende familie van Florence, van het allereerste begin tot het uitsterven van de dynastie. Uw erkende gids leidt u door een fascinerende route en laat u alle plaatsen zien die een belangrijke rol in hun leven hebben gespeeld, inclusief hun kerken, hun paleizen, geheime gangen en nog veel meer. De tour begint op het San Marco-plein en je gids zal je laten zien hoe de Medici hun belang hebben vergroot, van een eenvoudig gezin afkomstig uit de Mugello-streek (ten noorden van Florence) tot een van de belangrijkste in de renaissanceperiode. Je passeert enkele van de belangrijkste plaatsen die hun invloed herinneren, niet alleen in Florence maar ook in Europa.

Florence: begeleide wandeltocht door de Medici-familie

6. Florence: begeleide wandeltocht door de Medici-familie

De Medici stonden bekend om het beïnvloeden en promoten van de kunsten en waren een van de machtigste families in Florence. Tijdens deze begeleide wandeling leer je over de historische kracht van de familie terwijl je de culturele en architecturale stempel bewondert die ze op Florence hebben achtergelaten. Je eerste stop is het Palazzo Medici Riccardi. In opdracht van Cosimo de Oudere in 1444 werd het indrukwekkende gebouw gebouwd als familiehuis. Ga verder naar de Basilica di San Lorenzo, het oudste gedocumenteerde religieuze gebouw in Florence. Je tour gaat verder naar andere bezienswaardigheden in opdracht van of beïnvloed door de Medici-familie, zoals de Cappelle Medicee, Piazza di Madonna Degli Aldobrandini en Piazza Della Santissima Annunziata. Bewonder het Piazza della Signoria en leer meer over de diverse geschiedenis van het gebouw. Rond je tour af in Palazzo Pitti. Het gebouw, dat in 1550 werd aangekocht om de nieuwe residentie van de groothertogelijke te worden, symboliseert de macht van de Medici over Toscane.

Florence: 2 uur wandeltocht de Medici

7. Florence: 2 uur wandeltocht de Medici

Volg de fascinerende geschiedenis van de Medici-dynastie tijdens een 2-uur durende wandeltocht door Florence en verneem hoe zij hun rijkdom en macht gebruikten om de kunst te betuttelen en de basis te leggen voor de Italiaanse Renaissance. Je luistert naar anekdotes over hun intriges, machtsstrijd, verraad en ongelooflijke vooruitziende blik. Bewonder hun voormalige paleizen en bezoek straten en pleinen waar leden van het gezin woonden. Wandel door dezelfde smalle straatjes die ze gebruikten om langs monumentale monumenten te lopen, zoals het Palazzo Medici Riccardi in de wijk San Lorenzo. Je neemt een kijkje in de kerk waar ze hun mausoleum bouwden en bouwden aan de Medici-kapellen in de Basilica di San Lorenzo. Bewonder de prachtige koepel van Brunelleschi. Ga verder naar het Palazzo Vecchio op Piazza della Signoria, waar Cosimo I de' Medici in mei 1540 zijn officiële stoel verliet en de veiligheid van de macht van de Medici aangeeft. Je volgt de route van de Vasari Corridor van buitenaf en komt meer te weten over de verhoogde doorgang waardoor de Groothertogen tussen het Palazzo Vecchio en Palazzo Pitti konden bewegen zonder door de burgers te worden gezien. Na het bezoek aan het Palazzo Pitti en de prachtige Boboli-tuinen kun je de laatste residentie van de Medici-familie bekijken.

Florence: zelfgeleide audiowandeling

8. Florence: zelfgeleide audiowandeling

Ontdek de majesteit en cultuur van Florence, zijn modieuze winkelstraten en zijn eigenzinnige, adembenemende, verborgen juweeltjes met een handige en informatieve digitale gids. Deze ultramoderne, zelfgeleide sightseeing-app combineert op unieke wijze openbaar vervoer en wandeltochten met hoogwaardige gesproken tekst beschikbaar in 6 talen, rijke beelden, nuttige tekst en offline navigeerbare kaarten om uw smartphone te transformeren in een intelligente assistent en betrouwbare reisgenoot. Ervaar de stad in je eigen tempo en ontdek meer dan een gids je ooit zou kunnen vertellen. Dankzij lokale verhalenvertellers kun je genieten van meer dan 80 bezienswaardigheden in de stad, plus de beste fotospots en gratis wifi-gebieden opzoeken. Hoogtepunten zijn onder meer: - Kathedraal van Florence - Galleria degli Uffizi - Galleria dell'Accademia - HolyCross-basiliek (SantaCroce) - HolyCross-plein - Ponte Vecchio - Het huis van Galileo Galilei - Santa Maria Maggiore - Poort van Sinterklaas - Cappella Pazzi - Fish's Lodge - De Grote Synagoge - Piazzale Michelangelo - Medici-kapel - De tuin van Boboli

Florence: Medici's Mile Tour en toegang tot de Boboli-tuinen

9. Florence: Medici's Mile Tour en toegang tot de Boboli-tuinen

Geniet van een spannende rondleiding door Medici's Mile, een UNESCO-werelderfgoed met de hoogste concentratie aan monumenten en openluchtkunstwerken ter wereld. Onder leiding van een professionele lokale gids ontdekt u de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad en volgt u de fascinerende geschiedenis van de Medici-dynastie. Luister naar verhalen en anekdotes over intriges, machtsstrijd, geheimen en verraad. Bewonder de paleizen, straten en pleinen waar de leden van de Medici-familie woonden en socialiseerden. Loop door dezelfde smalle straatjes waar ze liepen, raak de stenen aan die werden gebruikt om hun woningen te bouwen en bekijk de monumenten uit hun dagelijks leven: Palazzo Medici Riccardi, hun eerste verblijf in de wijk San Lorenzo, waar je hun kerk en mausoleum kunt vinden: Medici-kapellen . Op een steenworp afstand bereikt u de prachtige kathedraal, met de imposante koepel van Brunelleschi en het prachtige Palazzo Vecchio, boven Piazza della Signoria. Volg later het pad van de Vasari Corridor, een spectaculaire geheime gang die door de Medici-groothertogen van Toscane werd gebruikt om te bewegen tussen het Palazzo Pitti en hun kantoren in het Palazzo Vecchio. Haal na de rondleiding het meeste uit uw toegangsbewijs voor de Boboli-tuinen, zodat u het Porseleinmuseum en de Bardini-tuinen in uw eigen tempo kunt verkennen.

Van Venetië: dagtrip naar Florence met de trein met wandeltocht

10. Van Venetië: dagtrip naar Florence met de trein met wandeltocht

Bezoek Florence met een comfortabele dagtrip vanuit Venetië. Vertrek 's ochtends vanaf het treinstation Venezia Santa Lucia en in slechts 2 uur bereikt u het hart van Florence, de stad van de Renaissance! Onder leiding van een lokale professionele gids begint uw dag met een uitgebreide wandeltocht, waarbij u de meest iconische bezienswaardigheden van Renaissance en Middeleeuws Florence ontdekt. Je zult eerst de Medici-wijk verkennen, waar je het beroemde Medici-paleis zult bewonderen, gebouwd in het midden van de 15e eeuw en de eerste residentie van de machtige en trotse familie, de oude San Lorenzo-kerk en de Medici-kapellen, met hun mausoleum. Op een steenworp afstand sta je buiten adem voor de schoonheid van het monumentale complex van de Duomo, met de kathedraal van Santa Maria del Fiore, de iconische koepel van Brunelleschi, de elegante klokkentoren van Giotto en de prachtige romaanse doopkapel van San Giovanni. De tour gaat vervolgens door de karakteristieke straten van de middeleeuwse wijk waar u ook de imposante kerk van Orsanmichele kunt bewonderen, een meesterwerk van Florentijnse gotische kunst. U wordt dan naar de pittoreske Stromarkt geleid: vergeet niet over de neus van de beroemde "porcellino" (varkentje) te wrijven. Verderop bevindt u zich op Piazza Signoria, een van de mooiste pleinen ter wereld waar u gefascineerd zult zijn door de prachtige fontein van Neptunus met het imposante marmeren standbeeld van Ammannati en door de sculpturale meesterwerken van de Loggia dei Lanzi. Het majestueuze Palazzo Vecchio domineert het plein met de gekanteelde stad van Arnolfo. Als je van buitenaf het spectaculaire verhoogde pad van de Vasari Corridor volgt, kom je aan bij de romantische en pittoreske Ponte Vecchio, de oudste brug in Florence, en je eindigt deze geweldige wandeltocht terwijl je de beroemde juwelierszaken bewondert! Neem daarna een pauze en geniet van een heerlijke Toscaanse lunch in een typisch restaurant in de oude stad (indien optie geselecteerd, anders vrije tijd voor lunch). De rest van de dag is ter vrije besteding: u kunt in uw vrije tijd gaan winkelen en unieke kunstambachten ontdekken in de talrijke Florentijnse ambachtswinkels, lokale producten proeven in een van de restaurants op de eerste verdieping van de Centrale Markt of gewoon zit aan de tafel van een historisch café op Piazza della Repubblica.

  • Toegangstickets
  • Rondleidingen
  • Privétours
  • Dagtochten
  • Andere belevingen
15 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Sitemap Cappelle Medicee

Wil je alle activiteiten in Cappelle Medicee ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Cappelle Medicee

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 520 beoordelingen

Het is gewoon geweldig, er zijn geen woorden voor. Hoe is het mogelijk om marmer op zo'n manier te bewerken?Het zijn als inlegwerk inlegwerk, maar dan in halfedelsteen en marmer, ongelooflijk. Overal is de grootsheid van Michelangelo, een genie op het gebied van schilderkunst, beeldhouwkunst en architectuur. Als je wilt begrijpen hoe marmer werd bewerkt en hoe het mogelijk is dat ze met zulke basistechnieken zoveel schoonheid en perfectie konden creëren, moet je het "hardstenen" museum zien waar ze de gebruikte technieken en gereedschappen uitleggen, om begrijpen en begrijpen zoveel verdienste. Natuurlijk zijn de relikwieën in de kapel ongelooflijk, maar niet minder dan de graven van de Medici, vooral die van Lorenzo "de Magnifieke" en zijn onafscheidelijke en geliefde broer Guiliano, altijd samen in het leven en na de dood, een ongelooflijk verhaal.

Dit was een zeer fijne en verrassende ervaring! Marcello was een schitterende gids die ons met veel enthousiasme meenam in het verhaal van de Medici! Veel bijgeleerd en ontzettend veel gezien. Pas met gids zie je dingen die je anders helemaal ontgaan. Je bezoekt geen enkel gebouw aan de binnenkant, maar je krijgt bij heel wat gebouwen verhalen en leuke weetjes! Echt een aanrader!

Als er iets negatiefs te melden was, dan is het wel dat er zoveel verwondering is bij elkaar en na een bezoek aan de Galleria degli Uffizzi, kan men voor de ogen sterven van overtollige schoonheid

Goed georganiseerd !

Interessant om de tombes te bekijken, heeeeel veel marmer , beeldhouwwerken van Michelangelo waren prachtig

Vlotte toegang. Zeer onder de indruk van de kapel.