Capri
Voer data in om beschikbare activiteiten te vinden
tot

De beste tours & activiteiten in Capri

Bekijk alle tours en activiteiten in Capri

Top 9 activiteiten en bezienswaardigheden in Capri

Het eiland Capri in Italië, is een kleurrijk paradijs, met blauwe grotten aan de kust en rode tomaatjes in je insalata Caprese!

Grotta Azzurra (Blauwe Grot)

De Blauwe Grot is magisch verlicht met - je raadt het - blauw licht. Maak een boottocht de grot in en geniet van de wonderlijke blues.

Villa San Michele

Bij de Villa San Michele heb je een uitzicht op Capri vanaf 300 meter boven zeeniveau. Na het uitkijken kun je een wandeling maken door de tuinen en rond de villa allerlei klassieke relikwieën bekijken.

Faraglioni

Rotsformatie Faraglioni is een prachtig natuurfenomeen en niet te missen bij een bezoek aan Capri. Het schilderachtige landschap is gevormd door de erosie van de zilte golven.

Villa Jovis

In Villa Jovis treed je in de voetsporen van Keizer Tiberius, die het ooit zijn thuis noemde. Geniet van de eindeloze gangen vol marmer. Let op: dinsdag gesloten voor publiek.

Via Krupp

Volgens de overlevering is Via Krupp tot stand gekomen omdat een rijke zakenman een snellere weg wilde naar zijn favoriete waterplaats. Check wel even of Via Krupp open is - soms is de historische wandelweg gesloten wegens lawines.

Monte Solaro

Ooit was Monte Solaro de favoriete plek van lokale kunstenaars, die zich lieten inspireren door de natuurlijke romantiek van de bergtop. Nu mag jij ervan genieten - vergeet niet het standbeeld van Keizer Augustus te bezoeken!

Punta Carena vuurtoren

Deze 19e-eeuwse vuurtoren staat aan een geliefde rotsachtige baai. Schrik niet van het licht dat je elke 3 seconden om de oren vliegt: de vuurtoren is gewoon operationeel!

Capri Filosofisch Park

Rond de eeuwwisseling werd het Filosofisch Park opgericht door de familie Adler-Karlsson, om hun eer te betuigen aan 60 westerse filosofen. De citaten door het park zullen je aan het denken zetten!

Grotto delle Felci

Bezoek Grotto delle Felci en waan je even een echte holbewoner. Hier zijn honderden archeologische vondsten gedaan die het begrip van onze voorvaderen aanzienlijk hebben verbreed.

Capri: Plan uw bezoek

Vervoer in Capri?

Het centrum van Capri ervaar je het best te voet. Buiten het centrum kun je gebruikmaken van de vele lokale bussen. Denk eraan dat alleen bewoners van Capri mogen autorijden tussen midden-maart en november. Als je je auto meeneemt, zul je die moeten achterlaten in een haven.

Wat eet je in Capri?

Uiteraard kun je Capri niet bezoeken zonder een insalata caprese te proberen. Verder vind je hier veel vis en verse groenten, standaard bereid met olijfolie. De iets avontuurlijkere eter kan een lokale inktvis proeven.

Tips & informatie

 • Taal
  Italiaans
 • Valuta
  Euro (€)
 • Tijdzone
  UTC (+02:00)
 • Landnummer
  +39
 • De beste periode voor een bezoek
  De temperatuur op Capri komt het hele jaar niet veel lager dan 10 graden, en tussen april en november is het weer op zijn aangenaamst. De zomer is het mooist, met temperaturen rond de 25 graden.

Activiteiten in Capri

De must-see bezienswaardigheden in Capri

Sitemap Capri

Wil je alle activiteiten in Capri ontdekken?  Klik hier voor de volledige lijst.


Capri
4.3
Gebaseerd op 57 beoordelingen van GetYourGuide-klanten