Belevingen in

Capri

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Topactiviteiten

Annuleer gratis tot 24 uur voordat je activiteit begint en krijg al je geld terug.


Onze activiteiten volgen de lokale gezondheidsrichtlijnen, zodat jij met een gerust hart van je beleving kunt genieten.

Top 9 activiteiten en bezienswaardigheden in Capri

Het eiland Capri in Italië, is een kleurrijk paradijs, met blauwe grotten aan de kust en rode tomaatjes in je insalata Caprese!

 • Grotta Azzurra (Blauwe Grot)

  1. Grotta Azzurra (Blauwe Grot)

  De Blauwe Grot is magisch verlicht met - je raadt het - blauw licht. Maak een boottocht de grot in en geniet van de wonderlijke blues.

 • Villa San Michele

  2. Villa San Michele

  Bij de Villa San Michele heb je een uitzicht op Capri vanaf 300 meter boven zeeniveau. Na het uitkijken kun je een wandeling maken door de tuinen en rond de villa allerlei klassieke relikwieën bekijken.

 • Faraglioni

  3. Faraglioni

  Rotsformatie Faraglioni is een prachtig natuurfenomeen en niet te missen bij een bezoek aan Capri. Het schilderachtige landschap is gevormd door de erosie van de zilte golven.

 • Villa Jovis

  4. Villa Jovis

  In Villa Jovis treed je in de voetsporen van Keizer Tiberius, die het ooit zijn thuis noemde. Geniet van de eindeloze gangen vol marmer. Let op: dinsdag gesloten voor publiek.

 • Via Krupp

  5. Via Krupp

  Volgens de overlevering is Via Krupp tot stand gekomen omdat een rijke zakenman een snellere weg wilde naar zijn favoriete waterplaats. Check wel even of Via Krupp open is - soms is de historische wandelweg gesloten wegens lawines.

 • Monte Solaro

  6. Monte Solaro

  Ooit was Monte Solaro de favoriete plek van lokale kunstenaars, die zich lieten inspireren door de natuurlijke romantiek van de bergtop. Nu mag jij ervan genieten - vergeet niet het standbeeld van Keizer Augustus te bezoeken!

 • Punta Carena vuurtoren

  7. Punta Carena vuurtoren

  Deze 19e-eeuwse vuurtoren staat aan een geliefde rotsachtige baai. Schrik niet van het licht dat je elke 3 seconden om de oren vliegt: de vuurtoren is gewoon operationeel!

 • Capri Filosofisch Park

  8. Capri Filosofisch Park

  Rond de eeuwwisseling werd het Filosofisch Park opgericht door de familie Adler-Karlsson, om hun eer te betuigen aan 60 westerse filosofen. De citaten door het park zullen je aan het denken zetten!

 • Grotto delle Felci

  9. Grotto delle Felci

  Bezoek Grotto delle Felci en waan je even een echte holbewoner. Hier zijn honderden archeologische vondsten gedaan die het begrip van onze voorvaderen aanzienlijk hebben verbreed.

Plan je bezoek

 • Vervoer in Capri?

  Het centrum van Capri ervaar je het best te voet. Buiten het centrum kun je gebruikmaken van de vele lokale bussen. Denk eraan dat alleen bewoners van Capri mogen autorijden tussen midden-maart en november. Als je je auto meeneemt, zul je die moeten achterlaten in een haven.

 • Wat eet je in Capri?

  Uiteraard kun je Capri niet bezoeken zonder een insalata caprese te proberen. Verder vind je hier veel vis en verse groenten, standaard bereid met olijfolie. De iets avontuurlijkere eter kan een lokale inktvis proeven.

Goed om te weten

 • Taal
  Italiaans
 • Valuta
  Euro (€)
 • Tijdzone
  UTC (+02:00)
 • Landnummer
  +39
 • De beste periode voor een bezoek
  De temperatuur op Capri komt het hele jaar niet veel lager dan 10 graden, en tussen april en november is het weer op zijn aangenaamst. De zomer is het mooist, met temperaturen rond de 25 graden.

Sitemap Capri

Wil je alle activiteiten in Capri ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Capri

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 4.998 beoordelingen

Dit was een fantastische trip! We hebben hier echt van genoten. Onze gidsen Francesca en Salvatore waren super vriendelijk en zorgden voor muziek en gezelligheid aan boord. Na een beetje varen zijn we gestopt om te snorkelen en kregen we een drankje en chips aangeboden. Daarna zijn we langs de witte en groene grot gevaren. We zijn het hele eiland Capri rond gevaren om dan daar te stoppen voor een bezoek van ongeveer 4u. We kregen ook een broodje mee om te lunchen in Capri. In de haven van Capri kon je gebruik maken van het aanbod om met een groepsbusje (€ 15,-) eerst naar AnaCapri te worden vervoerd, en daarna in het centrum van het plaatsje boven Marina Grande te worden afgezet. Na het bezoek aan Capri zijn we nog gestopt om een natuurlijke douche te nemen aan een waterval en om in een grot te zwemmen. Terug naar het startpunt kregen we nog limoncello en fruit aan boord. Dit was een geweldige ervaring en Francesca en Salvatore waren super vriendelijk!

Het organisatorische gedeelte werkte vrij soepel - we ontvingen de dag ervoor een WhatsApp-bericht met een foto van het ontmoetingspunt. (Het enige verwarrende deel was dat het door een vrouw was gestuurd en onze gids was een man - dus we zochten naar het verkeerde gezicht;). Alles werkte echter soepel, boot & plaatsen, Capri en Anacapri, blauwe grot ... was een heerlijke dag in het zuiden van Italië.

Superbe journée avec un super guide très sympa et très intéressant. La journée a très bien commence avec la grotte bleue et le reste du program très bien aussi . Je recommande ce tour avec un petit groupe c'est top. La recommandation du restaurant aussi très bien à Anacapri hors des restaurants touristiques. Merci toegift

Aanrader! Wij gingen met twee tieners en een lagereschoolkind, en we genoten werkelijk allen!

Alles goed behalve te lange wachttijd voor de bus naar Anacapri