Capri
Activiteiten

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Capri Activiteiten: Onze meest aanbevolen

Van Sorrento: dagexcursie kust en Capri per boot

1. Van Sorrento: dagexcursie kust en Capri per boot

Begin aan een onvergetelijke en ontspannende boottocht langs de kust van Sorrento naar het pittoreske eiland Capri. Bekijk de bezienswaardigheden per boot en geniet vervolgens van vrije tijd op Capri zelf tijdens deze inclusieve dagexcursie. De tour begint met de pick-up en transfers naar de haven. Eenmaal aan boord kunt u genieten van de ervaring van zeilen langs de kust van Sorrento, terwijl u de Golf van Napels en de majestueuze Vesuvius bewondert. Geniet van informatief commentaar van je kapitein terwijl je per boot over het eiland vaart. Betreed de Marvellous, White en Green Grottos en bewonder bezienswaardigheden zoals de Natural Arch en Curzio Malaparte Villa. Je ziet ook de vuurtoren, Faraglioni en passeert de beroemde Boog van Liefde. Als je de optie met een zwemstop hebt gekozen, gaat de boot voor anker bij Marina Piccola bij de Faraglioni-rotsen. Je hebt dan de mogelijkheid om in het water te springen om te gaan zwemmen en te genieten van een prachtig uitzicht op de Faraglioni-rotsen. Je hebt ongeveer 4/5 uur vrije tijd om het eiland over land te verkennen. Het vertrek terug naar Piano di Sorrento is in de late namiddag . Eenmaal aangekomen in de haven van Piano di Sorrento, wordt u teruggebracht naar het startpunt.

...
Van de kust van Amalfi: dagtrip naar Capri per boot

2. Van de kust van Amalfi: dagtrip naar Capri per boot

Klim aan boord en zet koers naar Capri. Vertrek vanuit Praiano, Positano of Amalfi en bewonder de schoonheid van de kust van Amalfi vanaf de zee. Bewonder het pittoreske eiland Li-Galli, waar Ulysses naar verluidt zeemeerminnen heeft gezien. Vaar vervolgens rond Capri en passeer de White Grotto, Arco Naturale, Casa Malaparte en Faraglioni-zeestapels. Leg aan bij Marina Piccola om te zwemmen, ontdek de Green Grotto-zeegrot en maak een optionele trip naar de Blue Grotto. Ga verder naar Marina Grande om 3 tot 4 uur vrije tijd op het eiland te krijgen. Profiteer van nog een kans om te zwemmen op de terugreis naar de kust van Amalfi in de late namiddag.

...
Capri: boottocht rond het eiland en bezoek Blauwe Grot

3. Capri: boottocht rond het eiland en bezoek Blauwe Grot

Vaar vanuit de haven van Marina Grande en geniet van een ontspannende boottocht rond de ruige kust van Capri. Bekijk de hoogtepunten van het betoverende eiland terwijl je langs de historische vuurtoren van Punta Carena en de legendarische Bagni di Tiberio (Thermen van Tiberius) in de buurt van een voormalige villa van de Romeinse keizer vaart. Passeer de zeegrotten van de White Grotto en Green Grotto, vernoemd naar de kleur van het water en de lichteffecten van de zon. Bewonder de indrukwekkende zeestapels van de Faraglioni-rotsen en kom onderweg veel te weten over het eiland van je schipper. Betreed de beroemde Blauwe Grot via een kleine ingang en ga verder naar een grote grot onder de zee, waar je versteld zult staan van het intense blauw van het water veroorzaakt door een natuurlijk fenomeen met de zon.

...
Capri: boottocht met bezoek aan de Blauwe Grot

4. Capri: boottocht met bezoek aan de Blauwe Grot

Geen bezoek aan Capri, Italië, is compleet zonder een boottocht door de turquoise wateren en spectaculaire kustlijn, bezaaid met kleine baaien en adembenemende grotten. Deze Yellow Line route is de ideale manier om ze allemaal te ontdekken! De bootvaart start vanaf Marina Grande en omvat een bezoek aan alle zeegrotten rond het eiland en een bezoek aan de Blue Grotto (optioneel toegangsticket kan ter plaatse worden gekocht). De eilandtocht duurt 2 - 2,5 uur en bevat een bezoek aan de blauwe grot die lang genoeg is om verder te gaan met een roeiboot om naar binnen te gaan. Daarna kom je terug op de boot om de boottocht voort te zetten. Kom van 09:30 uur tot 14:00 uur naar pier nummer 0 in de haven van Capri en stap aan boord van de eerste beschikbare boot. Vertrek is dagelijks ongeveer elke 30 minuten.

...
Capri: sightseeingtour per boot vanuit Napels

5. Capri: sightseeingtour per boot vanuit Napels

Voor de boottocht begint, word je opgehaald bij het ontmoetingspunt op het geplande tijdstip. Ga naar de haven en vertrek om 09:15 uur.Terwijl je de Golf van Napels oversteekt, geniet je van het indrukwekkende uitzicht op de berg Vesuvius. De boottocht rond het eiland begint vanaf de haven van Marina Grande. Je bezoekt verschillende grotten waaronder de Wonderbaarlijke, Witte en Groene Grot. Onderweg kun je de Natuurlijke Boog bewonderen, alsook de Villa van Curzio Malaparte, de Vuurtoren van Punta Carena, de Faraglioni en je gaat door de beroemde Boog der Liefde. Je leert Capri pas echt kennen door de verhalen van je kapitein.  Als je hebt gekozen voor de optie met zwemmen, gaat de boot voor anker bij Marina Piccola vlakbij de Faraglioni-rotsen. Je krijgt dan de mogelijkheid in het water om te gaan zwemmen en van het prachtige uitzicht op de rotsen van Faraglioni te genieten. Geniet van 4 uur vrije tijd om het eiland te voet te ontdekken. Om 16:15 uur vertrek je naar Ercolano. Eenmaal in de haven aangekomen, volgt een transfer terug naar het vertrekpunt.

...
Van Positano: dagexcursie Sorrento Coast & Capri per boot

6. Van Positano: dagexcursie Sorrento Coast & Capri per boot

Vaar vanuit Piano di Sorrento en cruise langs de kust van het Sorrentine-schiereiland. Bewonder het vissersdorpje Marina Grande en bekijk de ruïnes van een Romeinse villa in de buurt van Bagni della Regina Giovanna voordat u een natuurlijke waterval passeert die uit de rots stroomt. Steek de Tyrrheense Zee over en ontdek de prachtige zeegrotten van de Wonderlijke Grot, de Witte Grot en de Groene Grot. Bewonder onderweg de paleolithische leeftijd Arco Naturale en het hedendaagse Casa Malaparte. Passeer de Faraglioni-rotsen en de Punta Carena-vuurtoren en neem wat tijd om te zwemmen en snorkelen in de zee. Geniet van verfrissende drankjes en snacks aan boord van de boot en geniet op je gemak van 3 tot 5 uur op het eiland. Gebruik de meegeleverde kaart om je eigen avontuur te creëren voordat je terugvaart naar Sorrento. Geniet van een limoncello proeverij voordat je uitstapt bij Piano di Sorrento, vanwaar je teruggebracht wordt naar het ontmoetingspunt.

...
Vanuit Sorrento: daguitstap naar Capri

7. Vanuit Sorrento: daguitstap naar Capri

De boten voor deze tocht zijn comfortabel, met volop dekruimte, een bank, extra zitruimte, een cabine en een wc. Dan vertrekken we op de prachtige tocht richting Capri. Maar eerst vaar je langs de Bagni della Regina Giovanna, een smaragdgroene baai. Hier zie je ook de klassieke Romeinse Villa Pollio. Voordat je bij Capri aan land gaat vaar je rond het eiland om al het moois te zien: het beeld van de Scugnizzo, de Grotta del Corallo, de Grotta Bianca, de natuurlijke boog, Villa Malaparte, de beroemde rotsen Faraglioni, de baai Marina Piccola, de Grotta Verde, de vuurtoren op Punta Carena en de Grotta Azzurra. Na een boottocht rond het eiland is het tijd om het centrum van Capri gedurende 4 uur zelf te verkennen. Ga naar Piazza Umberto I, beter bekend als de Piazzetta, een verrassend klein plein dat gedomineerd wordt door het profiel van de Monte Solaro van het eiland. De Piazzetta vormt het hart van het publieke leven op Capri en wordt ook wel Salotto del Mondo wordt genoemd: salonzaal van de wereld. In de namiddag laat je het wonderlijke eiland weer achter je en vaar je rustig terug naar het vasteland.

...
Vanuit Sorrento: boottocht Capri voor mensen onder de 30

8. Vanuit Sorrento: boottocht Capri voor mensen onder de 30

Laat je ophalen bij je hotel en naar de haven van Piano di Sorrento brengen, om vervolgens langs de kustlijn van het schiereiland Sorrentine te varen met een groep jong volwassenen onder de 30 jaar oud. Neem een boottocht rond het eiland en zie de zeegrotten Grotta Bianca (Witte Grot) en Grotta Azzurra (Blauwe Grot). Ga verder langs de boog Arco di Naturale en ontdek een mooi voorbeeld van moderne architectuur: bewonder Casa Malaparte vanaf het water. Zie de rotsen van Faraglioni en vuurtoren Punta Carena, en geniet van nog wat meer tijd om te zwemmen en snorkelen. Ga van boord om Capri op het land te verkennen. Doe mee met leuke watersporten, zoals een bananenbootrit.

...
Van Sorrento: Capri en Blue Grotto Dagtour

9. Van Sorrento: Capri en Blue Grotto Dagtour

Ontmoet uw lokale, Engelssprekende gids in de haven van Sorrento en ga naar het eiland Capri in een gedeelde Jetfoil. Begin je reis aan de belangrijkste haven van het eiland, Marina Grande, waar je aan boord gaat van je minibus om de Blue Grotto te bezoeken, als het weer het toelaat. Rij langs schilderachtige kronkelende wegen, inclusief de adembenemende Mamma Mia Road voordat u Anacapri bereikt, waar u kunt genieten van onvergetelijke en verbluffende panoramische uitzichten. Neem de tijd om dit kleine en karakteristieke dorp met zijn smalle straatjes en prachtige tuinen te verkennen. Stop voor de lunch in een van de restaurants in Anacapri, waar u heerlijke lokale gerechten kunt proberen. Ga vervolgens naar de hoofdstad van Capri en La Piazzetta, het kloppende centrum van het eiland met zijn hotels, restaurants en openluchtcafés. Leun achterover en ontspan, nip aan een cocktail of spot een paar vips! Geniet van wat vrije tijd om op eigen gelegenheid te verkennen. Eindelijk, keer terug naar de Marina Grande en ga terug naar de haven in Sorrento.

...
Vanuit Rome: dagtocht naar Capri

10. Vanuit Rome: dagtocht naar Capri

Verken het juweel van Zuid-Italië, het eiland Capri, tijdens een klassieke reis vanuit Rome. Je ontdekt samen met je gids de beroemde steegjes, het Piazzetta, en de ontelbare charmes die van Capri zo'n geliefde bestemming maken. Je reis begint op het trefpunt in Rome. Daarna reis je met de bus naar het zuiden via de "snelweg van de zon". Je komt onderweg naar Napels over het beroemde Romeinse platteland, Castelli Romani. Daar geniet je van de fantastische uitzichten op de Middellandse Zee, de Vesuvius en talloze historische plekken. Vervolgens ga je aan boord van een veerboot en vaar je in ongeveer een uur naar Capri. Je krijgt ook de mogelijkheid om de beroemde Blauwe Grot te bezoeken, met zijn fascinerende gekleurde ondertoon. Je kunt kiezen tussen een Engels-, Frans-, Spaans- of Duitssprekende gids. Je krijgt de middag om te verkennen. Daarna neem je de boot terug naar Napels waar de bus terug naar Rome al op je staat te wachten.

...

Sitemap Capri

Wil je alle activiteiten in Capri ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Capri

Dit was een fantastische trip! We hebben hier echt van genoten. Onze gidsen Francesca en Salvatore waren super vriendelijk en zorgden voor muziek en gezelligheid aan boord. Na een beetje varen zijn we gestopt om te snorkelen en kregen we een drankje en chips aangeboden. Daarna zijn we langs de witte en groene grot gevaren. We zijn het hele eiland Capri rond gevaren om dan daar te stoppen voor een bezoek van ongeveer 4u. We kregen ook een broodje mee om te lunchen in Capri. In de haven van Capri kon je gebruik maken van het aanbod om met een groepsbusje (€ 15,-) eerst naar AnaCapri te worden vervoerd, en daarna in het centrum van het plaatsje boven Marina Grande te worden afgezet. Na het bezoek aan Capri zijn we nog gestopt om een natuurlijke douche te nemen aan een waterval en om in een grot te zwemmen. Terug naar het startpunt kregen we nog limoncello en fruit aan boord. Dit was een geweldige ervaring en Francesca en Salvatore waren super vriendelijk!

Zalige boot met heel veel plaats! We konden languit liggen en genieten van het zicht. Onderweg kregen we af en toe uitleg over bepaalde plaatsen. De gidsen waren heel leuk en vriendelijk!

Uitstekende organisatie Zeer mooie en goed becommentarieerde cruise 4 uur gratis op het eiland met een gids die de tijd neemt om ons de plaatsen te vertellen die ik kan bezoeken

Alles heel goed georganiseerd, de gids was deskundig, aardig en deed geweldig werk ... Capri heeft natuurlijk geen opmerkingen nodig, vraag het je gewoon af

Aanrader! Wij gingen met twee tieners en een lagereschoolkind, en we genoten werkelijk allen!