Datums kiezen

Capri
Dagtrips

Dagtrips
262 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Nu op reis? Bekijk welke activiteiten nog beschikbaar zijn

Capri

Capri

Andere activiteiten in Capri

Wil je alle activiteiten in Capri bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Capri

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 886 beoordelingen

Een sombere dag die ons er echter niet van weerhield ten volle te genieten van het buitengewone landschap van de Koningin van de Eilanden. Een BRAVA-gids Serena die uitstekend werk heeft geleverd. De pizza in Anacapri c/o Casa Orlandi is ongetwijfeld de beste van onze hele vakantie. Toen de Blue Grotto gesloten was, zeilden we het eiland rond aan boord van een veerboot in het gezelschap van een vriendelijke kapitein.

Wij hebben genoten van deze dag. De prestatie van de gids Alberto was opmerkelijk. Deze gids is vriendelijk met veel humor en biedt tegelijkertijd kennis van het vakgebied. We raden deze excursie ten zeerste aan, zelfs als de prijs hoog is... maar het is Capri, een zeer exclusief eiland waar alles duur is (bijvoorbeeld € 12 per spritz)

Spectaculair! De veerboot naar Capri, de Blue Grotto, de stoeltjeslift naar de top van de berg, Anacapri (beddengoed, limoncello, lunch), Capri-stad (gelatto), de kabelbaan, de waterkant van de haven, de prachtige vierdeurs cabriolettaxi's! Onze gids was fenomenaal - hij legde alles perfect uit en was buitengewoon informatief.

In één woord fantastisch; alles goed georganiseerd. Erg superaardige kapitein en gids. Gids vertelde op humoristische wijze in goed Engels allerlei verhalen betr. bezienswaardigheden. Groep was gezellig. We kregen nog voldoende tijd om te zwemmen. Al met al top! 👍👍👍

Het was geweldig! Veel meer dan verwacht! De gidsen zijn geweldig! Ik heb alleen maar lof! Ik raad het aan en zou zonder enige twijfel opnieuw gaan!