Capri
Natuur & avontuur

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Andre seværdigheder i Capri

Vil du se alle oplevelser i Capri? Klik her for en fuld oversigt

Wat anderen zeggen over Capri

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 1.689 beoordelingen

Wij verbleven in hotel Antiche Mura te Sorrento en dienden maar 5 min te wandelen voor ons vervoer naar de haven. Daar namen wij de boot naar Capri. Aangekomen in Capri namen wij opnieuw de boot met een rondleiding rond het eiland (zeer fijne ervaring). Er werd zelfs Romantische muziek gespeeld bij de liefdesboog om de mensen te entertainen. De uitleg die we kregen was in het Engels (en Italiaans) maar was spijtig genoeg niet goed verstaanbaar. Het geluid van de boot in combinatie met minder goed uitgesproken Engels. Op het eiland Capri had je de mogelijkheid om voor 15 euro pp tickets te kopen voor de shuttlebussen via de gids. Hiermee kun je drie haltes doen verspreid over het hele eiland (kan soms steil bergop zijn). Bus komt om de 15-20 min bij elke halte. Daarnaast kon je tevens tickets kopen voor de kabelbaan naar het hoogste en mooiste punt van Capri (11 euro pp). Dit was ook de moeite waard. Capri strand heeft een gratis gedeelte maar toch een strand met keien.

Echt het geld waard! We werden dicht bij het hotel opgehaald door een prima busje die ons naar de haven bracht. Van daar de reisgids ontmoet. Marlene hadden. Super aardig vrouw! Sprak goed en duidelijk engels en nam de tijd voor ons. De boot naar Capri was ook prima te doen. Zit plaatsen binnen en buiten. Van daar de haven op een kleiner bootje die ons rond het eiland vaarden en dingen liet zien. Echt ontzetten indrukwekkend! Vervolgens 5 uur vrije tijd op het eiland. Zo hebben we het eiland kunnen verkennen en even gezwonnen in de zee, heerlijk! Weer met de zelfde boot en crew naar Napels gebracht en het busje naar het ontmoetingspunt. Nogmaals echt een geweldige ervaring! Super bedankt naar Marlene!

We enjoyed the boat trip around the island, with impressive views and a moment of romance under the arch in the rocks. After visit the island, going up in the telepheric with impressive panoramic views, visiting some of the many shops, our camera took snapshots of an spectacular colorfull floor in the church. We were lost in beautiful experiences and forgot the departure time of the boat to Sorrento. More than a half hour the Captain has waited for us before we in a nice sun went back and we were dropped in our hotel. CHAPEAU.!!!

Prachtige reis wat zeker het geld waard is.

We hebben een hele mooie reis gehad naar Capri met een zeer goede organisatie en voldoende vrije tijd voor onszelf. Ook een zeer prettige reisleider (Marlene) met een vriendelijke benadering. De informatie werd zowel in het italiaans als het Engels gegeven tijdens de reis wat heel erg prettig was. De reis was voor ons zeker het geld waard.

Opgehaald vanaf een pickup plek dicht bij ons hotel. ze belde netjes dat ze 10min later waren. verder de dag super goed geregeld en we hadden tijd om met de chair-lift de berg op te gaan naar het hoogste punt. erg genoten en zeker een aanrader!!