Capri
Sightseeingtours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Capri

Wil je alle activiteiten in Capri ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Capri

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 131 beoordelingen

Echt het geld waard! We werden dicht bij het hotel opgehaald door een prima busje die ons naar de haven bracht. Van daar de reisgids ontmoet. Marlene hadden. Super aardig vrouw! Sprak goed en duidelijk engels en nam de tijd voor ons. De boot naar Capri was ook prima te doen. Zit plaatsen binnen en buiten. Van daar de haven op een kleiner bootje die ons rond het eiland vaarden en dingen liet zien. Echt ontzetten indrukwekkend! Vervolgens 5 uur vrije tijd op het eiland. Zo hebben we het eiland kunnen verkennen en even gezwonnen in de zee, heerlijk! Weer met de zelfde boot en crew naar Napels gebracht en het busje naar het ontmoetingspunt. Nogmaals echt een geweldige ervaring! Super bedankt naar Marlene!

Prachtige reis wat zeker het geld waard is.

We hebben een hele mooie reis gehad naar Capri met een zeer goede organisatie en voldoende vrije tijd voor onszelf. Ook een zeer prettige reisleider (Marlene) met een vriendelijke benadering. De informatie werd zowel in het italiaans als het Engels gegeven tijdens de reis wat heel erg prettig was. De reis was voor ons zeker het geld waard.

Opgehaald vanaf een pickup plek dicht bij ons hotel. ze belde netjes dat ze 10min later waren. verder de dag super goed geregeld en we hadden tijd om met de chair-lift de berg op te gaan naar het hoogste punt. erg genoten en zeker een aanrader!!

The tour was very well organised and our guide Marlene was just lovely! Capri is very beautiful and has some free beaches you could spend your free time at. Do keep in mind that Capri is very expensive.

Alles verliep op rolletjes, op tijd opgehaald en de boot lag klaar. Heldere uitleg over wat je kunt doen. De kabelbaan is echt een aanrader.