Capri
Snorkelen

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Capri

Wil je alle activiteiten in Capri ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Capri

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 672 beoordelingen

Wat hebben we genoten van onze bootreis naar Capri. Vanuit Napels werden we opgehaald bij het station en reden daarna met 'n luxe busje naar de haven. Een prachtige tocht. Daarna met de lift naar beneden, en inchecken. YouKnow excursies heeft meerdere boten en ze zijn allemaal even snel. Wat gaaf om bonkend op de golven te varen met de snelheid van een speedboot. In de haven van Capri maakten wij gebruik van het aanbod om met een groepsbusje (€ 15,-) eerst naar AnaCapri te worden vervoerd, en daarna in het centrum van het plaatsje boven Marina Grande te worden afgezet. Je kreeg voldoende gelegenheid om foto's te nemen en te winkelen of bijvoorbeeld één van de kerkjes te bezoeken. Weer terug in de haven begon de bootreis om Capri heen. Wat prachtig is dit. Schitterend natuurgeweld. De gids neemt je mee naar plaatsen waar je kan zwemmen. Bij goed weer neemt hij je zwemmend een grot in. Terug langs de Almalfikust varend een Limoncello proeven, en het was gewoon top. Aanrader!

Fantastisch met zeer aangename en super gemotiveerde Gigi als kapitein

Aangename verwelkoming in Sorrento. Samen met Canadees gezin richting Capri gevaren op zeer goed onderhouden en degelijke boot. Onderweg vertelt Gigi over Capri en zijn bewoners. Hij laat alle mooie kliffen en grotten van zeer dichtbij zien, ongelooflijk goede en attente kapitein. Er was voldoende tijd om enkele malen te zwemmen of te snorkelen. Alles is voorzien aan boord en inbegrepen ( ook de frisse drank). We leggen aan in een klein en rustig haventje aan de achterzijde van capri. ( marina picola) Daar kan je tevens iets eten (ook inbegrepen). Naar keuze kun je naar boven voor een bezoek aan de mooie steegjes met veel winkels of rustig aan het strand blijven. Goed insmeren op een warme dag is aanbevolen, zeker als je vooraan op het ruim bemeten zachtlederen zonnedek plaats neemt. Superdag. Duur +_ 7 uur

Als je naar de blauwe grot wil, is deze trip met Blu Charters een aanrader; wij waren nog voor de officiele openingstijd bij de grot en konden als een van de eerste met minimale wachttijd naar binnen en daarna de dagtrip vervolgen. Kapitein Luigi heeft veel laten zien en toegelicht tijdens de boottocht rond het eiland. Twee leuke stops om te zwemmen, waarvan 1 bij een ijskoude waterval (koude douche).Voldoende tijd voor een vluchtig bezoek aan Capri. Lunch eenvoudig, maar lekker, voldoende gratis, gekoelde drankjes aan boord en leuke afsluiting met Prosecco. Wij hebben genoten!

Great experience and well organisited! Small groups so privacy guaranteed. Possibility to take a bus to Anacapri and Capri so we could visit the must sees. (15€ pp)

Een super ervaring en een zeer goede gids die leuk vertelde over de omgeving. Ook zwommen we tussen rotsen waar je normaal niet komt, erg mooi om te zien.