Capri
Strandtrips

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Capri Strandtrips: Onze meest aanbevolen

Van Sorrento: dagexcursie kust en Capri per boot

1. Van Sorrento: dagexcursie kust en Capri per boot

Begin aan een onvergetelijke en ontspannende boottocht langs de kust van Sorrento naar het pittoreske eiland Capri. Bekijk de bezienswaardigheden per boot en geniet vervolgens van vrije tijd op Capri zelf tijdens deze inclusieve dagexcursie. De tour begint met de pick-up en transfers naar de haven. Eenmaal aan boord kunt u genieten van de ervaring van zeilen langs de kust van Sorrento, terwijl u de Golf van Napels en de majestueuze Vesuvius bewondert. Geniet van informatief commentaar van je kapitein terwijl je per boot over het eiland vaart. Betreed de Marvellous, White en Green Grottos en bewonder bezienswaardigheden zoals de Natural Arch en Curzio Malaparte Villa. Je ziet ook de vuurtoren, Faraglioni en passeert de beroemde Boog van Liefde. Als je de optie met een zwemstop hebt gekozen, gaat de boot voor anker bij Marina Piccola bij de Faraglioni-rotsen. Je hebt dan de mogelijkheid om in het water te springen om te gaan zwemmen en te genieten van een prachtig uitzicht op de Faraglioni-rotsen. Je hebt ongeveer 4/5 uur vrije tijd om het eiland over land te verkennen. Het vertrek terug naar Piano di Sorrento is in de late namiddag . Eenmaal aangekomen in de haven van Piano di Sorrento, wordt u teruggebracht naar het startpunt.

...
Capri: halve dag Blue Grotto-boottocht

2. Capri: halve dag Blue Grotto-boottocht

Breng een leuke dag door met zeilen rond het prachtige eiland Capri en geniet van een van de hoogtepunten, de Blue Grotto. Geniet van een kleine groepsreis op een motorboot van maximaal 12 personen. Begin je tour vanuit de haven van Massa Lubrense en vaar langs de kust van Sorrento en in de waterval bij Mitigliano Bay. Eenmaal in Capri kunt u genieten van een rondleiding over het eiland met een paar stops om te zwemmen en snorkelen. Bezoek de witte, groene en blauwe grotten met hun prachtige saffierblauwe water. Bewonder de baai van Marina Piccola waar ooit de beroemde Engelse actrice en zangeres Gracie Fields woonde. Bekijk de natuurlijke boog, Villa Malaparte en de vuurtoren van Punta Carena. Geniet van snacks, water en een biertje of frisdrank aan boord van je ontspannende zeilavontuur.

...
Van Sorrento: Capri-boottocht dag- en nachtervaring

3. Van Sorrento: Capri-boottocht dag- en nachtervaring

Begin de tour met ophalen van je hotel of een dichtbij ontmoetingspunt en transfer naar de haven van Piano di Sorrento. Vertrek naar Capri, zeilen langs de kust van Sorrento. Bewonder onderweg het oude vissersdorp Marina Grande en de ruïnes van een Romeinse villa in de buurt van Bagni della Regina Giovanna. Bewonder de natuurlijke waterval die uit de rots stroomt en andere interessante attracties langs de kust. Wanneer je aankomt op Capri, maak dan een rondvaart over het eiland per boot met stops om de Marvelous Grotto, de White Grotto en de Green Grotto te bezoeken. Passeer de natuurlijke boog, de Villa Curzio Malaparte, de Faraglioni-rotsen en de vuurtoren van Punta Carena. Maak ook een stop om te zwemmen en snorkelen en neem een ontspannende pauze met hapjes en drankjes aan boord. Stop dan voor 3 tot 5 uur om het eiland te voet te verkennen. Keer ten slotte terug naar Sorrento en arriveer rond middernacht in de haven van Piano di Sorrento. Geniet van de handige transfer terug naar je hotel of naar het ontmoetingspunt waar je ervaring zal eindigen.

...
Van Amalfi: bootexcursie met kleine groepen naar het eiland Capri

4. Van Amalfi: bootexcursie met kleine groepen naar het eiland Capri

Maak een cruise van een hele dag naar het eiland Capri om de stranden, baaien en grotten te verkennen. Begin uw dag met het ophalen van uw hotel in Amalfi en vaar langs de kust van Sorrento. Ontspan op weg naar het eiland aan boord en bewonder de geheime grotten langs de kustlijn. Je eerste stop is bij de kleine waterval van Marciano, waar je prachtige foto's kunt maken en een verfrissende duik onder water kunt nemen. Als u uw weg vervolgt, ziet u de prachtige afgelegen baai van Cala di Mitigliano en Punta Campanella, het puntje van het Sorrentijnse schiereiland met zijn oude uitkijktoren. Wanneer je op Capri aankomt, zie je meteen een Romeins paleis en twee prachtige grotten, de Coral Grotto en de White Grotto. Navigeer vervolgens naar de Faraglioni, het symbool van het eiland met zijn liefdesgrot. Bewonder de beroemde natuurlijke boog van Capri en Villa Malaparte, de reeks beroemde films en commercials. Neem nog een duik in de buurt van Marina Piccola, de mooiste baai van het eiland. Neem vier tot vijf uur vrije tijd om het eiland van dromen op eigen gelegenheid te verkennen: slenter door de kleine steden, ontspan op het strand en bewonder het landschap. Bekijk op de terugreis de Groene Grot en de buitenkant van de Blauwe Grot. Je keert terug naar de haven en wordt teruggebracht naar je hotel in Amalfi.

...
Capri-eiland Volledige dagtrip vanuit Sorrento en boottocht

5. Capri-eiland Volledige dagtrip vanuit Sorrento en boottocht

Nadat je bent opgehaald bij je hotel, ontmoet je je gids bij de pier van Nerano en ga je aan boord van de boot naar Capri Island. De dagexcursie voert je via Punta del Capo en de Thermen van Koningin Giovanna, en de zetel van Villa Pollio Felix, de belangrijkste Romeinse archeologische vindplaats in Sorrento. Je vaart langs de rotsachtige kustlijn van het schiereiland van Sorrento, Massa Lubrense en de baai van Mitigliano. De schilderachtige oversteek van het vasteland van de kust van Nerano/Sorrento naar het eiland Capri duurt ongeveer 35 minuten. Wanneer u 's ochtends op het eiland aankomt in de haven van Marina Grande, kunt u naar eigen wens genieten van voldoende vrije tijd (optie 1), of, tegen een meerprijs, deelnemen aan het aanbevolen bezoek aan beide grote steden, Capri en Anacapri, via een privé minibus skip-the-line service met uw gids, om tijd te besparen en meer te zien (optie 2). De boottocht van 1 uur rond het hele eiland zal normaal gesproken in de middag plaatsvinden. U kunt ervoor kiezen om een rondleiding over het eiland te volgen (extra kosten), of om het eiland op eigen gelegenheid te ontdekken. Aan het eind van de dag neem je de boot terug naar Sorrento.

...
Positano: bootexcursie met kleine groepen naar het eiland Capri

6. Positano: bootexcursie met kleine groepen naar het eiland Capri

Vaar langs de kust van Sorrento en bekijk de oogverblindende natuurlijke bezienswaardigheden. Verken het eiland Capri, ga zwemmen bij fantastische stranden en bekijk spectaculaire grotten tijdens deze boottocht die vertrekt vanuit Positano. Geniet van een handige ophaalservice vanaf je hotel in Positano en transfer naar de haven in Sorrento. Vaar langs de kust waar, volgens de legendes, Ulysses de Sirenen ontmoette. Neem een verfrissende duik bij je stop in Marciano Falls. Vaar langs de Cala di Mitigliano en de Punta Campanella terwijl je aan het einde van het schiereiland komt, met zijn oude uitkijktoren. Bekijk de Coral Grotto en White Grotto bij het bereiken van Capri. Bewonder enkele van de andere bezienswaardigheden van het eiland, zoals de Faraglioni, de natuurlijke boog van Capri en de Villa Malaparte. Stop bij een rustiger strand om te zwemmen voordat je van boord gaat voor 4 uur vrije tijd om het eiland te verkennen. Stop op de terugweg bij de beroemde Groene Grot en Blauwe Grot. Rust uit tijdens uw transfer terug naar uw hotel in Positano.

...
Capri: begeleid bezoek aan Capri en Anacapri

7. Capri: begeleid bezoek aan Capri en Anacapri

Je tour begint om 10:30 uur vanaf het HP Travel Office in de haven van Marina Grande op Capri. Hier ontmoet je je gids met wie je aan een fantastische dag begint. Je bezoekt de Grotta Meravigliosa, de Witte Grot en de Groene Grot. Onderweg kun je de Natuurlijke Boog bewonderen, alsook de Villa van Curzio Malaparte, de Vuurtoren van Punta Carena, de Faraglioni en je passeert door de beroemde Boog der Liefde. Je gids begeleidt je tijdens je ontdekkingstocht op het eiland en geeft je alle informatie die je wilt weten over de hoogtepunten op Capri. Je wandeling begin je in de steegjes van de stad Capri en je bereikt uiteindelijk de twee belangrijkste punten op het Eiland met een semi-privé bus. Tijdens je wandeling door Capri en Anacapri bezoek je belangrijke bezienswaardigheden, zoals de Tuin van Augustus en de beroemde Villa San Michele. Je zult ook van het uitzicht genieten vanaf Monte Solaro. Voor de lunch stop je in een typisch restaurant op het eiland, waarna je ook traditionele winkeltjes bezoekt en de beroemde Limoncello proeft. Jouw tour eindigt 's middags op dezelfde plek waar je bent gestart.

...
Privérondvaart Capri Island & Blue Cave vanuit Sorrento

8. Privérondvaart Capri Island & Blue Cave vanuit Sorrento

Nadat je bent opgehaald door een medewerker van je hotel in Sorrento of ergens op het schiereiland van Sorrento, ga je naar de haven van Sorrento waar je privéschipper op je wacht. Na een paar minuten zeilen arriveert u bij de ruïnes van een oude Romeinse villa en vervolgt u vervolgens langs de kust naar Punta Campanella. Wanneer je Capri bereikt, maakt de kapitein een rondleiding over het eiland en geeft hij je wat informatie over de regio. Bekijk de kliffen, de Witte Grot, de Groene Grot en de prachtige Blauwe Grot. Als je wilt, spring dan in het kristalheldere water om te zwemmen. Land in de haven van Capri en geniet van 4 uur vrije tijd om het eiland te verkennen en te gaan winkelen. Keer terug naar de boot en snorkel in het marine park van Punta Campanella, waar je met een beetje geluk dolfijnen kunt zien. De tour eindigt met een drop-off in uw hotel.

...
Van Positano: boottocht van een hele dag naar Capri

9. Van Positano: boottocht van een hele dag naar Capri

Bekijk alles wat het eiland Capri te bieden heeft tijdens een dagexcursie per boot met een deskundige gids. Geniet van een kleine groepservaring samen met de perfecte combinatie van een rondleiding en vrije tijd om te verkennen. Laat je ophalen bij Parking Mandara in Positano en ga naar de haven van Piano di Sorrento. Vertrek op een comfortabele en elegante boot langs de kust van Sorrento naar Capri. Onderweg passeert u het oude vissersdorp Marina Grande en de ruïnes van een Romeinse villa in de buurt van Bagni della Regina Giovanna. Je zult ook prachtige rotsformaties en watervallen bewonderen. Bij aankomst op Capri, vaar je eerst per boot over het eiland en stop je bij de Marvelous Grotto, de White Grotto en de Green Grotto, terwijl je de natuurlijke boog, de Villa Curzio Malaparte, de Faraglioni-rotsen en de vuurtoren van Punta Carena langs de manier. Geniet van een paar stops om te zwemmen en snorkelen, en een ontspannende pauze met hapjes en drankjes aan boord. Vervolgens is het tijd om het eiland te voet te verkennen, met 3 tot 5 uur om te doen wat je wilt. Je vertrek uit Capri zal bitterzoet zijn - letterlijk omdat je wordt uitgenodigd voor een limoncello-proeverij voordat je aan boord gaat.

...
Van Sorrento: kleine groepsbootexcursie Capri-eiland

10. Van Sorrento: kleine groepsbootexcursie Capri-eiland

Een boottocht rond Capri is de perfecte manier om het eiland in een ontspannen tempo te ontdekken. De tour begint met het ophalen per shuttle van je hotel en vertrekt naar de haven van Massa Lubrense. Vanaf daar vaart u richting Capri. Er zal een stop zijn bij de Marciano-waterval om wat foto's te maken en een verfrissende duik te nemen als je dat wilt. Ga verder richting Cala di Mitigliano en Punta Campanella, het uiteinde van het schiereiland van Sorrento. Aangekomen bij Capri, ziet u de Salto di Tiberio, een spectaculaire afgrond met uitzicht op de zee, Villa Jovis, de 'Grotta del Corallo' en de 'Grotta Bianca'. De tour gaat verder met zeilen naar de Faraglioni-rotsen, de ongelooflijke natuurlijke boog van Capri en Villa Malaparte. Het eerste deel van de tour eindigt met een stop om te zwemmen in Marina Piccola met een prachtig uitzicht op de Faraglioni, voordat je op het eiland landt voor een stop van ongeveer 4 uur. Aan boord krijgt u een vegetarisch broodje en drankjes. De terugreis duurt ongeveer 40 minuten en een gratis pendeldienst naar het hotel wacht op u in de haven.

...

Sitemap Capri

Wil je alle activiteiten in Capri ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Capri

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 354 beoordelingen

Vriendelijke en deskundige gids, een geweldige manier om Capri op een dag te leren kennen?