Capri
Tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sightseeing in Capri

Möchten Sie alle Aktivitäten in Capri entdecken? Sehen Sie hier die vollständige Liste.

Wat anderen zeggen over Capri

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 409 beoordelingen

Wat hebben we genoten van onze bootreis naar Capri. Vanuit Napels werden we opgehaald bij het station en reden daarna met 'n luxe busje naar de haven. Een prachtige tocht. Daarna met de lift naar beneden, en inchecken. YouKnow excursies heeft meerdere boten en ze zijn allemaal even snel. Wat gaaf om bonkend op de golven te varen met de snelheid van een speedboot. In de haven van Capri maakten wij gebruik van het aanbod om met een groepsbusje (€ 15,-) eerst naar AnaCapri te worden vervoerd, en daarna in het centrum van het plaatsje boven Marina Grande te worden afgezet. Je kreeg voldoende gelegenheid om foto's te nemen en te winkelen of bijvoorbeeld één van de kerkjes te bezoeken. Weer terug in de haven begon de bootreis om Capri heen. Wat prachtig is dit. Schitterend natuurgeweld. De gids neemt je mee naar plaatsen waar je kan zwemmen. Bij goed weer neemt hij je zwemmend een grot in. Terug langs de Almalfikust varend een Limoncello proeven, en het was gewoon top. Aanrader!

Echt het geld waard! We werden dicht bij het hotel opgehaald door een prima busje die ons naar de haven bracht. Van daar de reisgids ontmoet. Marlene hadden. Super aardig vrouw! Sprak goed en duidelijk engels en nam de tijd voor ons. De boot naar Capri was ook prima te doen. Zit plaatsen binnen en buiten. Van daar de haven op een kleiner bootje die ons rond het eiland vaarden en dingen liet zien. Echt ontzetten indrukwekkend! Vervolgens 5 uur vrije tijd op het eiland. Zo hebben we het eiland kunnen verkennen en even gezwonnen in de zee, heerlijk! Weer met de zelfde boot en crew naar Napels gebracht en het busje naar het ontmoetingspunt. Nogmaals echt een geweldige ervaring! Super bedankt naar Marlene!

Opgehaald vanaf een pickup plek dicht bij ons hotel. ze belde netjes dat ze 10min later waren. verder de dag super goed geregeld en we hadden tijd om met de chair-lift de berg op te gaan naar het hoogste punt. erg genoten en zeker een aanrader!!

Alles verliep op rolletjes, op tijd opgehaald en de boot lag klaar. Heldere uitleg over wat je kunt doen. De kabelbaan is echt een aanrader.

Gids wist ons overal snel te brengen om de leuke plekken op het eiland te bezoeken