Capri
Wandeltours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Capri Wandeltours: Onze meest aanbevolen

Vanuit Napels: dagexcursie naar het eiland Capri

1. Vanuit Napels: dagexcursie naar het eiland Capri

Je dagexcursie begint met het ophalen bij je hotel of een ander afgesproken ontmoetingspunt in Napels, waarna je naar de haven wordt gebracht. Daar ontmoet je de professionele gids die met je meegaat bij je bezoek aan het sprookjesachtige eiland Capri. De tocht naar Capri met de draagvleugelboot duurt ongeveer 40 minuten. Je eerste stop tijdens je bezoek aan het eiland met de gids is Marina Grande. Je rijdt in een  personenbus naar Anacapril, een korte, leuke rit met vele prachtige uitzichten. Maak een wandeling in de beroemde Piazzetta, dat ook wel de lounge van de wereld wordt genoemd, en waar alle filmsterren en VIP's zijn te vinden sinds de tijd van La Dolce Vita in de jaren '50 en '60. Je gids vertelt je over het eiland en de geschiedenis ervan en brengt je naar de tuinen van Augustus en via de charmante Via Camerelle en Via Tregare naar het centrum. Je luncht in een typisch lokaal resturant, waar je zult genieten van de heerlijke, verfrissende lokale smaken. Na de lunch ga je de beroemde Faraglioni bekijken, een bezienswaardigheid waar zelfs de Romeinse keizers van hielden. Aan het einde van je bezoek brengt de gids je weer terug naar Napels, waar een chauffeur op je wacht om je weer terug te brengen naar je hotel of ontmoetingspunt.

...
Capri: Living la Dolce Vita Boat Experience

2. Capri: Living la Dolce Vita Boat Experience

Begin je tour in de haven van Marina Grande in Capri. Een assistent geeft u een gedetailleerde kaart van het eiland en begeleidt u naar de boot. Onderweg kom je de Marvelous Grotto, de White Grotto en de Green Grotto binnen. Bewonder de natuurlijke boog, de villa van Curzio Malaparte, de vuurtoren van Punta Carena en de Faraglioni terwijl je door de beroemde Boog van Liefde loopt. De kapitein zal je helpen tijdens de ontdekking van het eiland door je alle informatie te geven die je moet weten over de schoonheden van Capri. Er zijn stops om te zwemmen en snorkelen en om te genieten van een drankje aan boord. Aan het einde van de tour keert u terug naar de haven van Marina Grande.

...
Capri: begeleid bezoek aan Capri en Anacapri

3. Capri: begeleid bezoek aan Capri en Anacapri

Je tour begint om 10:30 uur vanaf het HP Travel Office in de haven van Marina Grande op Capri. Hier ontmoet je je gids met wie je aan een fantastische dag begint. Je bezoekt de Grotta Meravigliosa, de Witte Grot en de Groene Grot. Onderweg kun je de Natuurlijke Boog bewonderen, alsook de Villa van Curzio Malaparte, de Vuurtoren van Punta Carena, de Faraglioni en je passeert door de beroemde Boog der Liefde. Je gids begeleidt je tijdens je ontdekkingstocht op het eiland en geeft je alle informatie die je wilt weten over de hoogtepunten op Capri. Je wandeling begin je in de steegjes van de stad Capri en je bereikt uiteindelijk de twee belangrijkste punten op het Eiland met een semi-privé bus. Tijdens je wandeling door Capri en Anacapri bezoek je belangrijke bezienswaardigheden, zoals de Tuin van Augustus en de beroemde Villa San Michele. Je zult ook van het uitzicht genieten vanaf Monte Solaro. Voor de lunch stop je in een typisch restaurant op het eiland, waarna je ook traditionele winkeltjes bezoekt en de beroemde Limoncello proeft. Jouw tour eindigt 's middags op dezelfde plek waar je bent gestart.

...
Capri: boot- en eilandtour

4. Capri: boot- en eilandtour

Zie Capri vanaf zee en op het land tijdens deze combinatie van boot- en bustour. Laat een gids je rondleiden over het eiland; van het spectaculaire kustlandschap tot het hoogste punt. Begin met een geweldige boottocht op een lokale "gozzo" -boot. Verken de baaien en grotten van deze geweldige kustlijn. Spring aan boord van een minibus terug aan land en rijd naar Anacapri voor zijn ongelooflijke uitzichten. Wandel door dit charmante dorp of maak een optionele rit met de stoeltjeslift naar de top van de berg Solaro. Verken het hart van het eiland en loop door kleine steegjes tussen luxe boetieks totdat je bij de tuinen van Augustus komt. Geniet van een fantastisch uitzicht op de gigantische Faragiolni-rotsformaties; symbool van Capri.

...
Van Sorrento of Napels: privétour van een hele dag Capri

5. Van Sorrento of Napels: privétour van een hele dag Capri

Verken het prachtige eiland Capri tijdens deze ontspannende dagtour. Bezoek Piazza Umberto, de tuinen van augustus, bewonder Villa S. Michele, geniet van een schilderachtige stoeltjeslift naar de berg Solaro en bezoek de beroemde Blue Grotto. Tweeduizend jaar geleden brachten Romeinse keizers hun vrije tijd door met zonnebaden op het eiland Capri. Ook jij kunt een vrije dag beleven tijdens deze dagtour. Begin uw dag op het eiland met een bezoek aan de beroemde Blue Grotto. Meteen daarna gaat u naar het dorp Anacapri waar u kunt genieten van een schilderachtige stoeltjeslift naar de berg Solaro. Neem een moment om de Villa S. Michele (Axel Munthe) en de kerk van Sint Michele te bewonderen. U kunt ook een optioneel bezoek brengen aan de beroemde Blue Grotto, waarvan de betoverde grot toeristen van over de hele wereld aantrekt. Kom in de namiddag aan op het centrale plein van Capri, Piazza Umberto. Bewonder de prachtige witte kerk en stop om de wereld voorbij te zien dwalen in een van de verschillende openluchtcafes voordat je door enkele van de middeleeuws aandoende steegjes en arcades rond het plein slingert. Blader door handwerkwinkels en wandel door de prachtige tuinen van Augustus.

...
Capri en Anacapri: Sightseeingtour door zee en stad

6. Capri en Anacapri: Sightseeingtour door zee en stad

De tour begint met het ophalen van het meetingpoint op het geplande tijdstip en wordt overgebracht naar het Bourbon-dok van Villa Favorita, in Ercolano. Het vertrek met de boot is om 09:15 uur. Tijdens de navigatie passeert u de Golf van Napels, die wordt gedomineerd door de majestueuze Vesuvius. Vanuit de haven van Marina Grande begint u de rondvaart rond het eiland per boot. Je gaat de wonderlijke grot, de witte grot en de groene grot binnen. Onderweg bewonder je de natuurlijke boog, de villa van Curzio Malaparte, de vuurtoren van Punta Carena en de Faraglioni, en passeer je de beroemde liefdesboog. Tijdens de wandeltocht van Capri en Anacapri bezoekt u de belangrijkste bezienswaardigheden en stopt u voor de lunch in een typisch restaurant van het eiland. Bij een bezoek aan de typische winkels kunt u de beroemde limoncello proeven. Je hebt ook vrije tijd om te winkelen. De kans krijgen om alle belangrijke bezienswaardigheden van het eiland te bezoeken, zoals La piazzetta, het plein dat het trefpunt is van de jetsetmenigte over de hele wereld. Het vertrek naar Ercolano is om 16.15 uur. Eenmaal aangekomen bij het Bourbon-dok van Ercolano, zal de terugreis naar het startpunt plaatsvinden.

...
Van Napels: Blue Grotto en Capri-trip

7. Van Napels: Blue Grotto en Capri-trip

Ontmoet in Napels voor de veerboot, voordat u landt in Capri en een bezoek brengt aan Grotto Azzurra, gewoonlijk de Blauwe Grot genoemd. De Blue Grotto is het hele jaar door geopend, als het weer het toelaat, maar als de zeeën ruw zijn, kan deze sluiten. Elke ochtend om 8 uur arriveren schippers bij de grot om te controleren of het veilig is om naar binnen te gaan. Je rijdt met een privébus langs de unieke Mamma Mia Road en geniet van het fantastische uitzicht. Wanneer we de Blue Grotto bereiken, stappen we over op een roeiboot en gaan we naar binnen. De duur van het bezoek is ongeveer 5 minuten. Daarna gaan we terug naar de bus en gaan naar het dorp Anacapri, waar u in uw vrije tijd de stoeltjeslift kunt nemen om de top van Monte Solaro te bereiken, met een prachtig uitzicht op de Golf van Napels en de eilanden Ischia en Procida. U kunt ook enkele van de historische overblijfselen in het dorp verkennen. Daarna rijden we naar de Piazzetta in het centrum van Capri. Dit is het hart van het eiland, waar toeristen en de lokale bevolking komen om te zien en gezien te worden. Je kunt door de smalle straatjes met designerwinkels en iconische hotels wandelen en de Faraglioni-rots zien vanuit de mooie Augustus-tuin. Neem wat vrije tijd om van de omgeving te genieten, voordat u de veerboot terug naar Napels neemt.

...
Van Sorrento: Private Guided Capri en Anacapri Tour

8. Van Sorrento: Private Guided Capri en Anacapri Tour

Je ervaring begint wanneer je je gids ontmoet in de haven van Sorrento, vanwaar je per Jetfoil naar Capri vertrekt. Bij aankomst in Marina Grande leidt uw gids u per minibus naar de heuvel van het eiland. Begin met het ontdekken van de meer intieme en ongerepte schoonheid van Anacapri. Het herbergt de beroemde Villa San Michele - waar de Zweedse arts Axel Munthe was gehuisvest, evenals de stoeltjeslift om naar de top van Monte Solaro te klimmen. Vervolgens bereikt u Capri met de lokale minibus, waar u door de smalle straatjes en rond het beroemde plein La Piazzetta kunt lopen. Vanaf daar reis je naar het zuiden van het eiland vanwaar je prachtige foto's kunt maken van de Faraglioni-rotsen en wat vrije tijd kunt besteden aan het verkennen van de omgeving in een rustig tempo. Keer tenslotte 's middags terug naar Sorretto via Jetfoil.

...
Capri en Anacapri per draagvleugelboot - dagtour

9. Capri en Anacapri per draagvleugelboot - dagtour

Ontmoet je gids op het vaste ontmoetingspunt, direct in de haven van Sorrento en stap aan boord van de snelle boot met alle comfort om je te laten genieten van de fascinerende reis vanwaar je kunt genieten van het schiereiland van Sorrento naar de kruising van de Watergolf van Napels en de Golf van Salerno (Punta Campanella). Na ongeveer 20 minuten varen arriveert u in Marina Grande, de kleine haven van het eiland die ondanks het verstrijken van de tijd zijn charme intact heeft gelaten. Eenmaal op het eiland neem je een minibus met je gids om Anacapri te bereiken, dat zich op de top bevindt. Dit prachtige dorp, dat tegenwoordig een stad op zich is, maakt integraal deel uit van het eiland. Bewoond sinds de Romeinse tijd, zoals blijkt uit de vele ruïnes, beleefde Anacapri zijn bloeitijd tussen de negentiende en twintigste eeuw, toen het een felbegeerd "toevluchtsoord" werd voor kunstenaars uit heel Europa die hier kwamen om fijne vakanties door te brengen en inspiratie op te doen. Na een rondleiding door Villa San Michele waar de beroemde Zweedse arts Axel Munthe woonde, heb je vrije tijd. De tweede stop van de tour is Capri. Een wandeltocht langs de beroemde Via Camerelle, aankomst tot Augustus's Garden. Stoppen in de beroemde "Piazzetta" met vrije tijd om te winkelen. Keer terug naar Sorrento met Jetfoil en transfer terug naar het ontmoetingspunt om ongeveer 16.30 uur.

...
Van Sorrento: privétour Capri & Anacapri inclusief veerboot

10. Van Sorrento: privétour Capri & Anacapri inclusief veerboot

Ontdek de bezienswaardigheden van Capri en Anacapri tijdens deze privétour vanuit Sorrento met je eigen persoonlijke gids en handig vervoer heen en terug van en naar het eiland. Bezoek de belangrijkste bezienswaardigheden van deze pittoreske stadjes. Begin uw reis in de haven en neem een veerboot naar Capri (inbegrepen). Eenmaal in Capri, ga je met een cabriolet naar de steden Capri en Anacapri. Stap tijdens elke stop uit en verken met je gids. Bezoek onder andere de volgende sites tijdens je tour: Piazzetta di Capri (plein), Mount Solaro en zijn stoeltjeslift, de tuinen van Augustus, de Villa San Michele en de Blue Grotto. Neem de veerboot terug naar Sorrento als je tour voorbij is.

...

Sitemap Capri

Wil je alle activiteiten in Capri ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Capri

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 241 beoordelingen

Tour organizzato molto bene con visita a Capri en Anacapri. La nostra guida, Mariangela, è stata bravissima, molto disponibile, simpatica e semper pronta a darci spiegazioni! U kunt ook kiezen voor extra kosten voor een vervolg op de volgende pagina's voor een panoramisch uitzicht op de Anacapri of tour dell'isola in barca.

Echt een leuke ervaring. Onze gids, Tarangela, liet ons de stad Capri en de prachtige Anacapri zien. We hadden een extra reis per boot en verkenden het hele eiland. Sterk aanbevolen!

Prachtige ervaring, mooie plekken. Felicitaties aan Giusy, een zeer goed voorbereide en zeer professionele gids. Echt een aanrader!

De rondleiding was geweldig. Maria Grazia is een fantastisch aardig persoon?

Alles goed behalve te lange wachttijd voor de bus naar Anacapri