Capri
Watersport

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Capri Watersport: Onze meest aanbevolen

Van Sorrento: dagexcursie kust en Capri per boot

1. Van Sorrento: dagexcursie kust en Capri per boot

Begin aan een onvergetelijke en ontspannende boottocht langs de kust van Sorrento naar het pittoreske eiland Capri. Bekijk de bezienswaardigheden per boot en geniet vervolgens van vrije tijd op Capri zelf tijdens deze inclusieve dagexcursie. De tour begint met de pick-up en transfers naar de haven. Eenmaal aan boord kunt u genieten van de ervaring van zeilen langs de kust van Sorrento, terwijl u de Golf van Napels en de majestueuze Vesuvius bewondert. Geniet van informatief commentaar van je kapitein terwijl je per boot over het eiland vaart. Betreed de Marvellous, White en Green Grottos en bewonder bezienswaardigheden zoals de Natural Arch en Curzio Malaparte Villa. Je ziet ook de vuurtoren, Faraglioni en passeert de beroemde Boog van Liefde. Als je de optie met een zwemstop hebt gekozen, gaat de boot voor anker bij Marina Piccola bij de Faraglioni-rotsen. Je hebt dan de mogelijkheid om in het water te springen om te gaan zwemmen en te genieten van een prachtig uitzicht op de Faraglioni-rotsen. Je hebt ongeveer 4/5 uur vrije tijd om het eiland over land te verkennen. Het vertrek terug naar Piano di Sorrento is in de late namiddag . Eenmaal aangekomen in de haven van Piano di Sorrento, wordt u teruggebracht naar het startpunt.

...
Van Positano: dagexcursie Sorrento Coast & Capri per boot

2. Van Positano: dagexcursie Sorrento Coast & Capri per boot

Vaar vanuit Piano di Sorrento en cruise langs de kust van het Sorrentine-schiereiland. Bewonder het vissersdorpje Marina Grande en bekijk de ruïnes van een Romeinse villa in de buurt van Bagni della Regina Giovanna voordat u een natuurlijke waterval passeert die uit de rots stroomt. Steek de Tyrrheense Zee over en ontdek de prachtige zeegrotten van de Wonderlijke Grot, de Witte Grot en de Groene Grot. Bewonder onderweg de paleolithische leeftijd Arco Naturale en het hedendaagse Casa Malaparte. Passeer de Faraglioni-rotsen en de Punta Carena-vuurtoren en neem wat tijd om te zwemmen en snorkelen in de zee. Geniet van verfrissende drankjes en snacks aan boord van de boot en geniet op je gemak van 3 tot 5 uur op het eiland. Gebruik de meegeleverde kaart om je eigen avontuur te creëren voordat je terugvaart naar Sorrento. Geniet van een limoncello proeverij voordat je uitstapt bij Piano di Sorrento, vanwaar je teruggebracht wordt naar het ontmoetingspunt.

...
Vanuit Sorrento: daguitstap naar Capri

3. Vanuit Sorrento: daguitstap naar Capri

De boten voor deze tocht zijn comfortabel, met volop dekruimte, een bank, extra zitruimte, een cabine en een wc. Dan vertrekken we op de prachtige tocht richting Capri. Maar eerst vaar je langs de Bagni della Regina Giovanna, een smaragdgroene baai. Hier zie je ook de klassieke Romeinse Villa Pollio. Voordat je bij Capri aan land gaat vaar je rond het eiland om al het moois te zien: het beeld van de Scugnizzo, de Grotta del Corallo, de Grotta Bianca, de natuurlijke boog, Villa Malaparte, de beroemde rotsen Faraglioni, de baai Marina Piccola, de Grotta Verde, de vuurtoren op Punta Carena en de Grotta Azzurra. Na een boottocht rond het eiland is het tijd om het centrum van Capri gedurende 4 uur zelf te verkennen. Ga naar Piazza Umberto I, beter bekend als de Piazzetta, een verrassend klein plein dat gedomineerd wordt door het profiel van de Monte Solaro van het eiland. De Piazzetta vormt het hart van het publieke leven op Capri en wordt ook wel Salotto del Mondo wordt genoemd: salonzaal van de wereld. In de namiddag laat je het wonderlijke eiland weer achter je en vaar je rustig terug naar het vasteland.

...
Vanuit Sorrento: boottocht Capri voor mensen onder de 30

4. Vanuit Sorrento: boottocht Capri voor mensen onder de 30

Laat je ophalen bij je hotel en naar de haven van Piano di Sorrento brengen, om vervolgens langs de kustlijn van het schiereiland Sorrentine te varen met een groep jong volwassenen onder de 30 jaar oud. Neem een boottocht rond het eiland en zie de zeegrotten Grotta Bianca (Witte Grot) en Grotta Azzurra (Blauwe Grot). Ga verder langs de boog Arco di Naturale en ontdek een mooi voorbeeld van moderne architectuur: bewonder Casa Malaparte vanaf het water. Zie de rotsen van Faraglioni en vuurtoren Punta Carena, en geniet van nog wat meer tijd om te zwemmen en snorkelen. Ga van boord om Capri op het land te verkennen. Doe mee met leuke watersporten, zoals een bananenbootrit.

...
Vanuit Napels: boottocht naar Capri

5. Vanuit Napels: boottocht naar Capri

Om 08:30 uur word je opgehaald bij Star Hotel Terminus in Napels en ga je op weg naar de haven van Piano di Sorrento. In een kleine groep van hooguit 12 reizigers ga je daar aan boord van een traditionele boot met een ervaren kapitein. Je maakt bij aankomst een verkenningstocht rond het eiland en bekijkt Capri's natuurlijke highlights, zoals de zeegrotten de Witte Grot, de Marvellous Grotto en de Groene Grot. De rotsformatie van de Arco Naturale is zeker het bewonderen waard en ook de villa Casa Malaparte op de Punta Massullo is erg indrukwekkend. Je vaart langs de rotsen van Faraglioni en de vuurtoren van Punta Carena. Onderweg pauzeer je om te zwemmen en te snorkelen in het azuurblauwe water. 's Middags besteed je 3 tot 4 uur aan land. Gebruik deze vrije tijd bijvoorbeeld om te winkelen in de boetiekjes of ergens te gaan lunchen op het eiland. Weer terug aan boord wacht een limoncelloproeverij op je, maar daarna keert de boot toch echt weer terug naar de haven. Vanuit de haven brengt een auto je terug naar het oorspronkelijke trefpunt.

...
Capri: halve dag Blue Grotto-boottocht

6. Capri: halve dag Blue Grotto-boottocht

Breng een leuke dag door met zeilen rond het prachtige eiland Capri en geniet van een van de hoogtepunten, de Blue Grotto. Geniet van een kleine groepsreis op een motorboot van maximaal 12 personen. Begin je tour vanuit de haven van Massa Lubrense en vaar langs de kust van Sorrento en in de waterval bij Mitigliano Bay. Eenmaal in Capri kunt u genieten van een rondleiding over het eiland met een paar stops om te zwemmen en snorkelen. Bezoek de witte, groene en blauwe grotten met hun prachtige saffierblauwe water. Bewonder de baai van Marina Piccola waar ooit de beroemde Engelse actrice en zangeres Gracie Fields woonde. Bekijk de natuurlijke boog, Villa Malaparte en de vuurtoren van Punta Carena. Geniet van snacks, water en een biertje of frisdrank aan boord van je ontspannende zeilavontuur.

...
Sorrento: Capri- en Blue Grotto-boottocht met kleine groepen

7. Sorrento: Capri- en Blue Grotto-boottocht met kleine groepen

Profiteer van het ophalen van uw hotel om naar de haven van Piano di Sorrento te gaan. Vanaf hier vertrek je naar Capri, zeilend langs de kust van Sorrento. Onderweg bewonder je het oude vissersdorpje Marina Grande. Passeer de ruïnes van een Romeinse villa en een natuurlijke waterval die over de rotsen stroomt. Aankomst in Capri en maak een rondvaart over het eiland per boot. Stop om de Marvelous Grotto, de White Grotto, de Green Grotto en de Blue Grotto te bezoeken. Bewonder ook de natuurlijke boog, de Villa Curzio Malaparte, de Faraglioni-rotsen en de vuurtoren van Punta Carena. Geniet van enkele stops om te zwemmen en snorkelen, en een ontspannende pauze met snacks en drankjes aan boord. Neem 3 tot 5 uur om het eiland over land te bezoeken. Vertrek vervolgens van Capri naar Sorrento, vergezeld van een Limoncello-proeverij.

...
Sorrento: leuke zwemexcursie kust & Capri met kleine groep

8. Sorrento: leuke zwemexcursie kust & Capri met kleine groep

Je wordt opgehaald vanaf je hotel of een trefpunt in de buurt. Je wordt vervolgens naar de haven gebracht waar je je schipper ontmoet. Je gaat aan boord en vaart langs de kust van Sorrento richting Capri . Onderweg bewonder je vele interessante plekken, waaronder het eeuwenoude vissersdorp Marina Grande, de ruïnes van een Romeinse villa in de buurt van Bagni della Regina Giovanna en de natuurlijke waterval die uit een rots ontspringt in de baai van Mitigliano. Je komt aan in Capri waar je geniet van een boottocht rond het eiland met haltes bij de Prachtige Grot, de Witte Grot, de Groene Grot en de Blauwe Grot. Je ziet de Arco Naturale, de Villa Curzio Malaparte, de rotsen van Faraglioni en de vuurtoren van Punta Carena. Tijdens de excursie pauzeer je 2 maal om te zwemmen en snorkelen. Aan boord worden drankjes en snacks aangeboden en kun je limoncello proeven. Aan het eind van de excursie vaar je terug naar de haven van Sorrento waarna je teruggebracht wordt naar je hotel of trefpunt.

...
Van Sorrento: Capri-boottocht dag- en nachtervaring

9. Van Sorrento: Capri-boottocht dag- en nachtervaring

Begin de tour met ophalen van je hotel of een dichtbij ontmoetingspunt en transfer naar de haven van Piano di Sorrento. Vertrek naar Capri, zeilen langs de kust van Sorrento. Bewonder onderweg het oude vissersdorp Marina Grande en de ruïnes van een Romeinse villa in de buurt van Bagni della Regina Giovanna. Bewonder de natuurlijke waterval die uit de rots stroomt en andere interessante attracties langs de kust. Wanneer je aankomt op Capri, maak dan een rondvaart over het eiland per boot met stops om de Marvelous Grotto, de White Grotto en de Green Grotto te bezoeken. Passeer de natuurlijke boog, de Villa Curzio Malaparte, de Faraglioni-rotsen en de vuurtoren van Punta Carena. Maak ook een stop om te zwemmen en snorkelen en neem een ontspannende pauze met hapjes en drankjes aan boord. Stop dan voor 3 tot 5 uur om het eiland te voet te verkennen. Keer ten slotte terug naar Sorrento en arriveer rond middernacht in de haven van Piano di Sorrento. Geniet van de handige transfer terug naar je hotel of naar het ontmoetingspunt waar je ervaring zal eindigen.

...
Van Amalfi: bootexcursie met kleine groepen naar het eiland Capri

10. Van Amalfi: bootexcursie met kleine groepen naar het eiland Capri

Maak een cruise van een hele dag naar het eiland Capri om de stranden, baaien en grotten te verkennen. Begin uw dag met het ophalen van uw hotel in Amalfi en vaar langs de kust van Sorrento. Ontspan op weg naar het eiland aan boord en bewonder de geheime grotten langs de kustlijn. Je eerste stop is bij de kleine waterval van Marciano, waar je prachtige foto's kunt maken en een verfrissende duik onder water kunt nemen. Als u uw weg vervolgt, ziet u de prachtige afgelegen baai van Cala di Mitigliano en Punta Campanella, het puntje van het Sorrentijnse schiereiland met zijn oude uitkijktoren. Wanneer je op Capri aankomt, zie je meteen een Romeins paleis en twee prachtige grotten, de Coral Grotto en de White Grotto. Navigeer vervolgens naar de Faraglioni, het symbool van het eiland met zijn liefdesgrot. Bewonder de beroemde natuurlijke boog van Capri en Villa Malaparte, de reeks beroemde films en commercials. Neem nog een duik in de buurt van Marina Piccola, de mooiste baai van het eiland. Neem vier tot vijf uur vrije tijd om het eiland van dromen op eigen gelegenheid te verkennen: slenter door de kleine steden, ontspan op het strand en bewonder het landschap. Bekijk op de terugreis de Groene Grot en de buitenkant van de Blauwe Grot. Je keert terug naar de haven en wordt teruggebracht naar je hotel in Amalfi.

...

Sitemap Capri

Wil je alle activiteiten in Capri ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Capri

Dit was een fantastische trip! We hebben hier echt van genoten. Onze gidsen Francesca en Salvatore waren super vriendelijk en zorgden voor muziek en gezelligheid aan boord. Na een beetje varen zijn we gestopt om te snorkelen en kregen we een drankje en chips aangeboden. Daarna zijn we langs de witte en groene grot gevaren. We zijn het hele eiland Capri rond gevaren om dan daar te stoppen voor een bezoek van ongeveer 4u. We kregen ook een broodje mee om te lunchen in Capri. In de haven van Capri kon je gebruik maken van het aanbod om met een groepsbusje (€ 15,-) eerst naar AnaCapri te worden vervoerd, en daarna in het centrum van het plaatsje boven Marina Grande te worden afgezet. Na het bezoek aan Capri zijn we nog gestopt om een natuurlijke douche te nemen aan een waterval en om in een grot te zwemmen. Terug naar het startpunt kregen we nog limoncello en fruit aan boord. Dit was een geweldige ervaring en Francesca en Salvatore waren super vriendelijk!

Federico en Luca twee formidabele mensen. Ze vergezelden ons op deze reis met vreugde en veel plezier. Sterk aanbevolen. Beschikbaar, vrolijk, leuk. Aan boord gaven ze ons een enorme Caprese "sandwich". Daarnaast wijn, water, bier, limoncello en ga zo maar door. Echt een aanrader.

Uitstekende organisatie, vanaf het transport naar Sorrento, tot aan de boottocht naar Capri, we brachten een mooie dag door in het gezelschap van de gids die met zijn vriendelijkheid en professionaliteit deze dag onvergetelijk maakte. Super aanbevolen ervaring !!

Zalige boot met heel veel plaats! We konden languit liggen en genieten van het zicht. Onderweg kregen we af en toe uitleg over bepaalde plaatsen. De gidsen waren heel leuk en vriendelijk!

prachtige boottocht, geweldig gezelschap, beste personeel?